Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çoook teşekkür ederim arkadaşım. yediklerimizi paylaşalım demişsin, mesela ben 3 öğün yiyorum hepsini yazayım mı? benim için iyi olur. bu arada liste nasıl oluyor?

sağol canımcımmmm
Ohh sıcacık evde dinlensin bugün oğluşun

günaydın arkadaşım. bir sorum olucak, mesela senin tickerda ilk belirttiğin diyete başladığın kilo , şuan yoncanın durduğu yer şimdiki kilon mu? yani 2 kilo filan mı fazlan var? ne zamandır yapıyorsun bu karatay diyetini? biraz fazla sordum galiba

Günaydın canım sınavlarında başarılar

TEŞEKKÜRLER CANIM.

NEYSE KIZLAR BEN KAÇAR.. bUGÜNKÜ SINAV MARATONU SAAT 6 DA BAŞLADI KAHVALTI YAPTIM AMA ONU YAZMAYA ZAMANIM YOK ŞUAN DERS ÇALIŞMALIYIM. AKŞAMA BİLDİRİRİM HEPSİNİ ÖPTÜM SİZİ. dUA EDİN BANA GEÇEYİM ŞU DERSLERİ OFF OFF.

Günaydın kızlar..
Kahvalti resmimi yüklemek istedim ama bi türlü olmadi..
Kahvaltimm müthiş k.k oldu.
Öğlen günüm var, dışarda yapıyoruz.ya lahmacun yada ızgara tavuk salatasi yerim.
Şimdide y.cayimi içiyorum..

Merhaba canım.. Evet solda olan 64.5 başlangıç kilom hedef killom 55 (54 değiştirmem lazım) ve şu an ki kilom 56
1 kilo artıdayım biraz fazla gi si yüksek gıdalarla besleniyorum bu aralar o yüzden öyle.
Diyete geçen yıl şubat ayında başladım. Yaza kadar hiç fazlalığım kalmadı hedefime ulaştım. Şöyle söyleyeyim. Verdiğim kilolar 5-6 yıldır uğraşıp da veremediğim kilolardı karatayla gitti

çoook teşekkür ederim arkadaşım. yediklerimizi paylaşalım demişsin, mesela ben 3 öğün yiyorum hepsini yazayım mı? benim için iyi olur. bu arada liste nasıl oluyor?

Evet ne yediysek paylaşıyoruz kendimizi denetlememize yardımcı oluyor:112:
2 hafta menü bildirimi yapan ve liste yapmayı kabul eden arkadaşlar cuma günü tartılıp listeye dahil olabiliyor

günaydınlar
günaydın dediğime bakmayın,kargalarla kalkıyorum aslında
sabah 2 derse girdim,eve geldim,oyalandım vs...
kahvaltımı yazayım:
8-9 zeytin
birkaç gün kurusu kayısı(4taneydi sanırım)
fındık-badem karışımı (yarım küçük kase kadar)
2 yumurtayla peynirli omlet
Az kaşar peyniri
Bir-iki kaşık kadar domates sosu
Bir-iki yemek kaşığı kadar kaymak
1 küçük dilim yulaf kepekli ekmek

kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınızz bende yarın başlicam allahtan bişi omazsa tanışmak istiyorum sizlerle

Siz kitabınımı aldınız kızlar karatayın alınması gerekiyorsa bende alayım ?şimdi diceksinizki bu kızın nicki 67den55e ama kilosu 81 nasıl oluyor diceksiniz ben evlenmeden 55 lere inmiştim evlendikten soonra 81 oldum 2.5 yıllık evliyim çocuk yok ama aldım işte en önemli sebebim kpss!!!! sınava hazırlanırken aldım kilomu YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2,5 hafta önce Karatay usulü beslenmeye başladım ama kilo veremiyorum sankiayrıca şişkinliğim var. öneriniz var mı motivasyonum için? Teşekkürleeerrr...

bende karatay diyetine yeni başladım liste yapıyorum buzdolabının üzerine bir çizelge yaptım hergün ne yediysem 67 kiloydum 1 hafta içinde 65 kilo oldum hedefim 52 kilo olmak
dün
sabah
1 kase süt ve 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi(sabah erken saatte işe gittiğim için böyle yapıyorum yoksa yumurta ,peynir, zeytin ... yemek isterim)
ara
3 ceviz,2 keçi boynuzu
öğle
brokili haşlaması,1 dilim buğday ekmeği,1 kayısı kurusu
akşam
tavuk çorbası, bol salata,brokili ve yarım kase yoğurt

kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınızz bende yarın başlicam allahtan bişi omazsa tanışmak istiyorum sizlerle
hoşgeldin arkadaşım...ben de yeniyim..aslında sayfanın ilk açılış günlerinde vardım ama diyete devam etmeyince sayfada da takılmamıştım..yine geldim :)35 yaşında,2 çocukluyum..ingilizce öğretmeniyim ve bir yemek sitem var..kilom 64.7 ile başladım karatay diyetine...55 hedefim..ve henüz 2.günüm

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2,5 hafta önce Karatay usulü beslenmeye başladım ama kilo veremiyorum sankiayrıca şişkinliğim var. öneriniz var mı motivasyonum için? Teşekkürleeerrr...

yediklerini yazarsan belki birşeyler söyleyebiliriz arkadaşım..

balböcüü merhaba sanada...bu diyet bana çok iyi gelecek inşallah çünkü listelere bağlı kalmaktan bıktım kafama göre güzelce uygularım bu diyeti

hoşgeldin bende ilk defa yazıyorum önceden üyeydim ama sadece takip ediyordum

yulaf ezmesi karatay'da yok ama ben de yulaf kepeği ekmeği yiyorum:)
keçi boynuzu yenilebiliyor mu acaba? ben çok severim çünkü..

balböcüü merhaba sanada...bu diyet bana çok iyi gelecek inşallah çünkü listelere bağlı kalmaktan bıktım kafama göre güzelce uygularım bu diyeti

daha önce 2 kez sadece birkaç gün yaptım bu diyeti..pasta börekten kaçmak zor geldi..ya hep ya hiç diyerek dukan yaptım yaklaşık 2 hafta..onu bırakıp karatay'a geçmek sıcak bir yaz günü serin sulara atlamak gibi geldi bırakmam artık..İNŞAALLAH

keçi boynuzuna bayılırım çok yararlı diye yiyorum ve acıktırmıyor..

ayy ne güzel ya, yani 5-6 ay gibi bir zamanda hedefine ulaştın süppeer, bende çok istiyorum eski zayıf fit günlerime dönmeyi. eve koşu bandı da aldım ama oğlumdan pek vakit bulamıyorum. bu arada öğlen ki menüm:

saat 13:00 da 1 porsiyon ızgara köfte

salata ve çok az bulgur pilavı (1 kaşık kadar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…