canim oncelikle yeni baslamissin.misir gevregi yasak.sabahlari muz tamam ama 2 incir ve hurma yemissin.ilk baslarda muz haric meyve tuketmiyoruz.meyvede seker var cunku.ayrica sabah tok tutmasi icin sut icebilirsin.
sinemaksungur hosgeldin canim.ins.hedefine ulasirsin.bugunku yediklerin guzel.sormak istediklerin varsa sorabilirsin.2 hafta duzenli yediklerini paylasirsan listeye girebilirsin.burada yediklerimizi yazip birbirimize yardimci oluyoruz eksiklerini ve fazlalari soyluyoruz.
kolay gelsin.bebeginide allah bagislasin.
afıyet olsun bebısım
burdada kar var ve okullar tatıl oglus pek bır memnun bu durumdan
sağol canımcımmmm
Ohh sıcacık evde dinlensin bugün oğluşun
Günaydın canım sınavlarında başarılar
günaydın arkadaşım. bir sorum olucak, mesela senin tickerda ilk belirttiğin diyete başladığın kilo , şuan yoncanın durduğu yer şimdiki kilon mu? yani 2 kilo filan mı fazlan var? ne zamandır yapıyorsun bu karatay diyetini? biraz fazla sordum galiba
çoook teşekkür ederim arkadaşım. yediklerimizi paylaşalım demişsin, mesela ben 3 öğün yiyorum hepsini yazayım mı? benim için iyi olur. bu arada liste nasıl oluyor?
hoşgeldin arkadaşım...ben de yeniyim..aslında sayfanın ilk açılış günlerinde vardım ama diyete devam etmeyince sayfada da takılmamıştım..yine geldim :)35 yaşında,2 çocukluyum..ingilizce öğretmeniyim ve bir yemek sitem var..kilom 64.7 ile başladım karatay diyetine...55 hedefim..ve henüz 2.günümkızlar merhabalar benide aranıza alırmısınızz bende yarın başlicam allahtan bişi omazsa tanışmak istiyorum sizlerle
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2,5 hafta önce Karatay usulü beslenmeye başladım ama kilo veremiyorum sankiayrıca şişkinliğim var. öneriniz var mı motivasyonum için? Teşekkürleeerrr...
kızlar merhabalar benide aranıza alırmısınızz bende yarın başlicam allahtan bişi omazsa tanışmak istiyorum sizlerle
bende karatay diyetine yeni başladımliste yapıyorum buzdolabının üzerine bir çizelge yaptım hergün ne yediysem 67 kiloydum 1 hafta içinde 65 kilo oldum hedefim 52 kilo olmak
dün
sabah
1 kase süt ve 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi(sabah erken saatte işe gittiğim için böyle yapıyorum yoksa yumurta ,peynir, zeytin ... yemek isterim)
ara
3 ceviz,2 keçi boynuzu
öğle
brokili haşlaması,1 dilim buğday ekmeği,1 kayısı kurusu
akşam
tavuk çorbası, bol salata,brokili ve yarım kase yoğurt
balböcüü merhaba sanada...bu diyet bana çok iyi gelecek inşallah çünkü listelere bağlı kalmaktan bıktım kafama göre güzelce uygularım bu diyeti
Merhaba canım.. Evet solda olan 64.5 başlangıç kilom hedef killom 55 (54 değiştirmem lazım) ve şu an ki kilom 56
1 kilo artıdayım biraz fazla gi si yüksek gıdalarla besleniyorum bu aralar o yüzden öyle.
Diyete geçen yıl şubat ayında başladım. Yaza kadar hiç fazlalığım kalmadı hedefime ulaştım. Şöyle söyleyeyim. Verdiğim kilolar 5-6 yıldır uğraşıp da veremediğim kilolardı karatayla gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?