hanı oyleydı hanı boyleydı dıye dıye gelıyo kılocuklar soldan soldanayagımı denk almazsam gecen yaz dagıttıgım kıyafetlerı gerı toplıycam bu gıdısle
hanı oyleydı hanı boyleydı dıye dıye gelıyo kılocuklar soldan soldanayagımı denk almazsam gecen yaz dagıttıgım kıyafetlerı gerı toplıycam bu gıdısle
kız bu sıgara ıcen ikon aynı senKaranlık bi çağa girdik Pampişim , bence Ocak ayı bööle geçecek , Şubat'a Allah kerim
amaninn allah korusun bebişim
Biliyosun ya , 1 hafta geçmeden iyileşemiyo insan bu pis hastalıkta.Hele ki benim burnum tıkandı mı minimum 15-20 gün düzelmez , per-perişan olurum.ben bugün tartılmadım bebişim,çok moralim bozuluyo sonrabi süre böyle gitsin bakalım
boğazım aynı bebişim,burnum tıkalı zor nefes alıyorum valla:2::2:
ben de melexinin yaptığını yapıp anneme gidicem baksın bana banane
kız bu sıgara ıcen ikon aynı sen
aminnnnn
kızlar evi ... götürmece ben ev işlerine dalmaca
Kahvaltım;
-2 yumurta
-3 zeytin
-1 salatalık
-yarım çay bardağı badem
-1 kuru incir
-biraz peynir
-şekersiz çay.
kız bu sıgara ıcen ikon aynı sen
aminnnnn
Biliyosun ya , 1 hafta geçmeden iyileşemiyo insan bu pis hastalıkta.Hele ki benim burnum tıkandı mı minimum 15-20 gün düzelmez , per-perişan olurum.
Evet , annene git , hatta annen müsaitse o gelsin sana.Gerçi bööle dedim ya , biz hasta olunca hiç söylemeyiz anneme çünkü hem çok üzülür hem de çok vıdı vıdı edip kafa ütüler , hastayken hiiiç çekilmezSen bugün de yat iyisi mi , yarına hafifler hastalığın , Pazara daha da iyi olursun , Ptesi de eski haline dönmüş olursun.C vitamini al günde 2000 mg olacak şekilde , hemen diker seni ayağa...
kızlar evi ... götürmece ben ev işlerine dalmaca
Aynı valla Pampişim , sigarayı tutuşu bile aynı vallaAyyy çok özledim cuğarayı yawww
Kolay gelsin bitanem , ben de şimdi çok sevdiğim işlerden birini yapıcam ; banyo+tuvalet+küvet temizliği , çok seviyorum çokkkk
afiyet olsun canım
masallah kizlar ne güzel kilo veriyorsunuz
bende karatayi yapip iki gün sonra birakmistim
makarnasiz olmuyor, kepekli bile yenmiyormus dogrumu?
[/COLOR]Sende verebilirsin canımevet makarna zinhar hunhar yasak
Sağol bebem
Sende verebilirsin canımevet makarna zinhar hunhar yasak
cok kötüü peki bu sebzeli yemekleri veya etli yemekleri ne ile beraber yiyorsunuz?
merak ettim simdi haa
mesela tavuk hasladiniz, yanina ne var
Tabiki bolll salata ya da yoğurt yada her ikisidepirinç pilavı yasak. bulgur pilavı olabilir ama 2-3 kaşığı geçmeyecek kadar..
ohooo 2-3 kasik icin tencere kirletmeye degmez
Sadece sen yiyeceksen evet değmez. Evde başkalarıda varsa onlara yapıp tadına bakilabilir
bende size katilsam...
pilavimi makarnami eccükte olsa yiyip size yazmasam, olurmu
ohooo 2-3 kasik icin tencere kirletmeye degmez
bende size katilsam...
pilavimi makarnami eccükte olsa yiyip size yazmasam, olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?