Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hanı oyleydı hanı boyleydı dıye dıye gelıyo kılocuklar soldan soldan ayagımı denk almazsam gecen yaz dagıttıgım kıyafetlerı gerı toplıycam bu gıdısle

Karanlık bi çağa girdik Pampişim , bence Ocak ayı bööle geçecek , Şubat'a Allah kerim

Kahvaltım;
-2 yumurta
-3 zeytin
-1 salatalık
-yarım çay bardağı badem
-1 kuru incir
-biraz peynir
-şekersiz çay.

Biliyosun ya , 1 hafta geçmeden iyileşemiyo insan bu pis hastalıkta.Hele ki benim burnum tıkandı mı minimum 15-20 gün düzelmez , per-perişan olurum.
Evet , annene git , hatta annen müsaitse o gelsin sana.Gerçi bööle dedim ya , biz hasta olunca hiç söylemeyiz anneme çünkü hem çok üzülür hem de çok vıdı vıdı edip kafa ütüler , hastayken hiiiç çekilmez Sen bugün de yat iyisi mi , yarına hafifler hastalığın , Pazara daha da iyi olursun , Ptesi de eski haline dönmüş olursun.C vitamini al günde 2000 mg olacak şekilde , hemen diker seni ayağa...

Kahvaltım;
-2 yumurta
-3 zeytin
-1 salatalık
-yarım çay bardağı badem
-1 kuru incir
-biraz peynir
-şekersiz çay.

afiyet olsun canım
kız bu sıgara ıcen ikon aynı sen

aminnnnn

valla yemek yapacak halim filan olmadığı için, en iyisi gideyim kapağı atayım anama...ekmek elden su gölden yaşayayımorda yatar iyileşirim artıkevet evet c vitamini almalıyım.sağol bebeğem
kızlar evi ... götürmece ben ev işlerine dalmaca

kolay gelsin datlum
olmadan gelirsin inşallah

Aynı valla Pampişim , sigarayı tutuşu bile aynı valla Ayyy çok özledim cuğarayı yawww

her mesaja da
ekliyon kısss,ekleme de aklına gelmesin
Kolay gelsin bitanem , ben de şimdi çok sevdiğim işlerden birini yapıcam ; banyo+tuvalet+küvet temizliği , çok seviyorum çokkkk

sana da kolay gelsin canım, olmadan geri dönün kısss

masallah kizlar ne güzel kilo veriyorsunuz

bende karatayi yapip iki gün sonra birakmistim

makarnasiz olmuyor, kepekli bile yenmiyormus dogrumu?

Son düzenleme:
cok kötüü peki bu sebzeli yemekleri veya etli yemekleri ne ile beraber yiyorsunuz?
merak ettim simdi haa

mesela tavuk hasladiniz, yanina ne var

Tabiki bolll salata ya da yoğurt yada her ikiside pirinç pilavı yasak. bulgur pilavı olabilir ama 2-3 kaşığı geçmeyecek kadar..

bende size katilsam...

pilavimi makarnami eccükte olsa yiyip size yazmasam, olurmu

Hiç yemesen daha güzel olur sandımca. Tabiki katılabilirsiniz ama ne yediğinizi yazmak kaydıyla. O saydıklarınızı yememeniz kilo veriminizi hızlandırır. Kaç kilosunuz ve hedefiniz kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…