Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah. 1 kase yogurt, 1 tane muz (Kücük), 8 tane zeytin, 1 yks beyaz peynir,
3 tane siyah kaysi, 1 avuc badem 8 tane. 1 büyük fincan kahve.

Geçmiş olsun canım.. Gerginlik etme canının acısı geçecek rahatlayacaksın. Canın yanmaz zaten daha fazla.. Ben kanal tedavisi bilem gördüm yaa . Telde kullanmam gerek ama pufff Bu arada kilo vermişsin tebrikler.

[birdy]

Günaydın güzeller , efsane haftaya ben de efsane bi katılım yapmak istiyorum :

rumuz:Birdy
baş.tarihi:bilemedim
baş.kilo:43 kg
geçen hafta kilo:44 kg
bu hafta kilo:45.4 kg
fark:+ 1.4
toplam fark:+2.4 amanın
beden:34
yüzde:+% 3.18 Oehhhhh
Mazeret : Doğum kontrol hapını bıraktım , reaktif hipoglisemi oldum , sigarayı bırakmaya çalışıyorum oooo bacım bende mazeretten çok ne var
Zipor : Komik ama çok güzel zipor yaptım bu hafta.Kilometrelerce koştum , yürüdüm , ağırlık çalıştım , Jillian yaptım.

Kızlar dün de Leylakıma söylemiştim.Bu aldığım toplam 2.5 kg nerde ben anlamadım.Vücudum aynı , kıyafetlerimin beli , kalçası vs aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo.Başına benzer bi durum gelmiş olan arkadaşlardan görüş reca ediyorum.Zaten bu kilo belli olmayacaksa ben bunu vermeye de tenezzül etmem , o da ayrı

Canim cok citirsin kilo falan verme daha bence.
Ben evlenmeden 46- 48 kiloydum.
Simdi mazi oldu.
Zaman herkes bana cok zayifsin derdi, Sana babanlar yemek vermedimi.
Ben cok rahattim rahatsizligimda yoktu.
Canim babam bana kaymakli pasta cikolata yedirirdi kilo alayim diye.
hedefim 55 kiloydu. duanin dozunu kacirdim galiba diye düsünürüm hep.
Saglik olsun saka bir yana. Herseyin hayirlisi olsun.
Su an fazla kg savasan benim ya.

Dün sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
öğleyin bir arkadaşı hastanede ziyaret ettik yemek yiyemedim. Okul sonrası yerim diye düşündüm. Okul sonrası çıkıp yemeğimi yiyecektim. Bahçede eşim beni bekliyordu. Geç olur yemek yersen dedi hoop perde bakmaya başka bi ilçeye gittik. Salon perdelerimi değiştirdim kızlar. Kendi evim olsaydı şöyle fonlu monlu güzzel bir perde alacaktım amma velakin 2 yılda bir tayinciyiz her eve uyacak pratik perdeler seçmem lazımdı. Altta güneşlik üstte tül şeklinde sipariş verdik
Gittiğim yerde bu aldıklarımı başka odalara takıp güzelce perdeler alıcim inş. kendi evimi beklersem daha çooookk beklerim ben:26: Neyse eşimle ailemle mutlu olayımda eşyalar ve nerede oturduğumuzun bi önemi yok

Oradan çıkınca eve kadar sabredemedik ve 9 ızgara köfte salata ve ayran vardı menümde. Tabağıma kızarmış ekmek de koydular yimedim eşim yedi bi güzzel bi lokma da simit yidim o kaa

Son düzenleme:
[Sadece_Askiim]

Geçmiş olsun canım.. Gerginlik etme canının acısı geçecek rahatlayacaksın. Canın yanmaz zaten daha fazla.. Ben kanal tedavisi bilem gördüm yaa . Telde kullanmam gerek ama pufff
Bu arada kilo vermişsin tebrikler.
Cok tsk ederim canim. iyiki varsiniz. Bende bir kac kez kanal tedavisi gördüm.
Hala korkayrum ama disciden.
Dünkü yediklerim hafta ya + cikmam ins.
haftada 3 kez fitnes. 3 kez yürüyüs.:16
Disci beni bekliyor size hayirli Cumalar canlarim. Sevgiyle kalin.:

Son düzenleme:
canim gunaydin...cok sevindim.tartiya da gecmis olsun ucuz atlatti...

canim sen ne kara kislar gordun yinede pes etmedin....
canim sen ne pasta cikolatalar gordun yine de pes etmedin....
Sağol ramaskam .Çok direndim düne kadar.5 tane ıspanaklı börek indi mideye.Onunda sebebi annem yemek olarak onu düşünmüş.E ev benim değil.Ayrıca benim haricimde de kardeşim,annem ,kızım ve de kendilerini evin sahibi sanan 40 tane komşu var.Bende sesimi çıkaramıyorum
Yavrucum bu hafta sen yedin , yediğin seni yedi Valla billa BRAVOSSS sana kısss , hem güzel karnını doyurdun hem de kilo verdin
Kızım diğer günler (ev toparlarken ) yemek yemeği unutur vaziyetteydim. En sonunda hazırı görünce saldırıya geçtim .Az bile verdim ben.Benim yerime başkası olsa yeminle 5 kg verirdi.Benim başıma gelenler anlatılmaz yaşanır.(Allah kimseye göstermesin) Valla benim mizacımdan sanırım ,burada gülüp dalgaya alıyorum ama yaşadıklarım hiç kolay değil.Ben kendim alışığımda bu durumdan kızımı izole etmeye çalışıyorum.O beni mahvediyor.Kız ne çene var bende Ben derse geç kalacağım.Zaten sallaya sallaya sergiye nasıl çıkacağız bilemiyorum artık Haydi ben gelene kadar beni özleyin anacığım

aynen oyle canım onemlı olan mutlu olmak ve sen bunu basaran bır kadınsın
gule gule kullan yenı tulunude canımcım

Oya dün yazdıklarımı okumadan liste yapma Seviyorum uleynnnn seni Kolay gelsin canım
S.gülüm dualarım senle strese gerek yok .Oldu da bitti yaparız
Ve tüm topik Akşama kadar ip atlayın ,zıplayın yapın birşeyler işte verin şu artıları

Çok sağol cicim , ne güsel şeyler yazmışsın öyle Valla tabi çok beklenmedik şeyler yaşadım son dönemde , sapıttı vücudum galiba , şimdi fabrika ayarlarına dönmesini bekliyorum.Yapabileceğim başka bi şey yok , çünkü yanlış yaptığım bişey yok.Bi geçiş dönemi sanıyorum , düzelir....Hmmm senin durumuna gelince ; anladığım kadarıyla özünde zaten zayıfmışsın ama baban seni sabote etmiş Bu durumda tekrar eski haline dönmen çok da zor olmaz bence , hepsi zaman meselesi , bugünden yarına olacak işler değil.Yaza kadar 4-5 ay var önümüzde.Her ay 2 kilo versen 10 kilo eder , az mı ? Ama yeter ki babanın ikramlarından uzak dur

meleksinim ne sergisi kıss bu kursa mı gidiyosun:26: kolay gelsin datlum

Yine dün akşam herkese birer cevizli sucuk almıştım eşim ve kızım haklarını yediler ben de sabah yerim diye ayırdım yemedim. Akşam eşim meyve yedi ben yemedim.. Akşamları dikkat ediyorum zaten hareketsiziz maazallah veremem sonra bir sürü yağ olur..

Sabah en erken eşim kalkmış kızım deneme sınavına girecek diye cıslı bi kahvaltı hazırlamaya başlamış. Patates kızartıyordu ben de kahvaltılıkları hazırladım
kahvaltım
1 yumurta
fındık
2 hurma
peynir
2 çatal tahin pekmez
patates kızartması
çay
üzerine kahvem

bu kış yaktı beni kızlar yürüyemiyorum da patates kızartması en sevdiğim şey

Canım benim sabaha turp gibi olursun inşallah ( öyle diyorlar ya bende öyle diyeyim dedim, yoksa mazallah turpafilan benzeme sakın )

malesef hala turp mertebesine erişemedim bebişim,hastayım

züpperrsin meleğimama o çizelge ne kıss öyle,görcem diye canım çıktı.değiştir onu hacıııı

bacım daha önce de söyledim önce tartıya sonra bedene yansıyotebi su da olabilir seninki
Şu sıralar naptığımı ben de çok bilmiyorum canım

doğru söylüyosun canım,en önemlisi ailenle huzurlu,mutlu olmak gerisi boşşşgüle güle kullan perdelerini iyiniyetlim

İyiniyetlim , güle güle kullan hayatım yeni perdelerini.İleride hepsi olur , hatta hepsi en güzelinden olur , boşver , perde neymiş kısss , eskiden perde mi vardı Allasen Bizim kendi evimiz ama biz de gittik 50 liralık hazır perde aldık , onu astık salona.Öteki odalarınkiler 25 liralık
Sen keyfine bak , çoluk-çocuk , ohhh missss valla

Valla müthiş kadınsın , hem eşya topladın , hem sinir harbi yaptın , hem yedin hem de zayıfladın.Bu haftanın en iyi performansı seninki oldu bence ...
leylakım gordugun uzere durumlar hıc ıyı degıl merkezde:44:
Seviyorum merkez , duysun herkes Pampiş yaww hani sıkıyönetimdi , hani kimse kilo almayecekti , hani herşey çok güsel olucekti

Yaaa ben de bu tahin+pekmez olayının hayranıyım.Kısslar ben bundan 35 yıl önce (waşşşşşş , ne çok olmuş kısss) İnebolu'da ( Kastamonu'nun ilçesi - nüfus o zaman 5000 idi) anaokuluna giderken uykudan kalkınca her akşamüzeri bize şu menü çıkardı : 1 tabak tahin+pekmez , 1 dilim öğle yemeğinden kalan ekmek + 1 bardak süt (tabe sıcak sıcak , yeni kaynatılmış açık süt) ...Bazan da kışın kestane haşlarlardı kocaman tencerede. Neticede böyle sağlam beslendik biz çocukken.Şimdi büyük şehirlerdeki çocuklara üzülüyorum , hep mahrumlar bu gıdalardan....Neyse işte o zamandan kalma bi sevgidir bende bu tahin+pekmez olayı.Hala da kışın yenir bizim evde...

Leylakım bilemiyorum bebişim , su mu , et mi , yağ mı , du bakalım neler olucek...Kısss keşke sen de katılsaydın tartıya , zaten hepimiz artıyız , sen de kaynar giderdin arada valla Bademcik ve ateş durumu nasıl , biraz indi mi şişin ?

hanı oyleydı hanı boyleydı dıye dıye gelıyo kılocuklar soldan soldan ayagımı denk almazsam gecen yaz dagıttıgım kıyafetlerı gerı toplıycam bu gıdısle

ben bugün tartılmadım bebişim,çok moralim bozuluyo sonrabi süre böyle gitsin bakalım
boğazım aynı bebişim,burnum tıkalı zor nefes alıyorum valla:2::2:
ben de melexinin yaptığını yapıp anneme gidicem baksın bana banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…