45 kilo muu? sen kilo vermeye mi çalışıyosun canım?
Kilo bildirimi.
Baslangis kilo 83. Kg
Gecen haftaki 73.700. kg
Bu hafta 73.00 Kg
Hedef 65 kg
Boy 1.58
Hala gerginim ya ben bugün disciye gidecegim. Dünden beri beter canim yaniyor.
Bana dua edin kizlar sag, selamet atlatayim su discci gerginligini.
Sağol ramaskam .Çok direndim düne kadar.5 tane ıspanaklı börek indi mideye.Onunda sebebi annem yemek olarak onu düşünmüş.E ev benim değil.Ayrıca benim haricimde de kardeşim,annem ,kızım ve de kendilerini evin sahibi sanan 40 tane komşu var.Bende sesimi çıkaramıyorumcanim gunaydin...cok sevindim.tartiya da gecmis olsun ucuz atlatti...
canim sen ne kara kislar gordun yinede pes etmedin....
canim sen ne pasta cikolatalar gordun yine de pes etmedin....
Kızım diğer günler (ev toparlarken ) yemek yemeği unutur vaziyetteydim. En sonunda hazırı görünce saldırıya geçtim .Az bile verdim ben.Benim yerime başkası olsa yeminle 5 kg verirdi.Benim başıma gelenler anlatılmaz yaşanır.(Allah kimseye göstermesin) Valla benim mizacımdan sanırım ,burada gülüp dalgaya alıyorum ama yaşadıklarım hiç kolay değil.Ben kendim alışığımda bu durumdan kızımı izole etmeye çalışıyorum.O beni mahvediyor.Kız ne çene var bendeYavrucum bu hafta sen yedin , yediğin seni yediValla billa BRAVOSSS sana kısss , hem güzel karnını doyurdun hem de kilo verdin
Dün sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
öğleyin bir arkadaşı hastanede ziyaret ettik yemek yiyemedim. Okul sonrası yerim diye düşündüm. Okul sonrası çıkıp yemeğimi yiyecektim. Bahçede eşim beni bekliyordu. Geç olur yemek yersen dedi hoop perde bakmaya başka bi ilçeye gittik. Salon perdelerimi değiştirdim kızlar. Kendi evim olsaydı şöyle fonlu monlu güzzel bir perde alacaktım amma velakin 2 yılda bir tayinciyiz her eve uyacak pratik perdeler seçmem lazımdı. Altta güneşlik üstte tül şeklinde sipariş verdik
Gittiğim yerde bu aldıklarımı başka odalara takıp güzelce perdeler alıcim inş. kendi evimi beklersem daha çooookk beklerim ben:26: Neyse eşimle ailemle mutlu olayımda eşyalar ve nerede oturduğumuzun bi önemi yok
Oradan çıkınca eve kadar sabredemedik ve 9 ızgara köfte salata ve ayran vardı menümde. Tabağıma kızarmış ekmek de koydular yimedim eşim yedi bi güzzel bi lokma da simit yidim o kaa
[birdy]
Günaydın güzeller , efsane haftaya ben de efsane bi katılım yapmak istiyorum :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:bilemedim
baş.kilo:43 kg
geçen hafta kilo:44 kg
bu hafta kilo:45.4 kg
fark:+ 1.4
toplam fark:+2.4 amanın
beden:34
yüzde:+% 3.18 Oehhhhh
Mazeret : Doğum kontrol hapını bıraktım , reaktif hipoglisemi oldum , sigarayı bırakmaya çalışıyorum oooo bacım bende mazeretten çok ne var
Zipor : Komik ama çok güzel zipor yaptım bu hafta.Kilometrelerce koştum , yürüdüm , ağırlık çalıştım , Jillian yaptım.
Kızlar dün de Leylakıma söylemiştim.Bu aldığım toplam 2.5 kg nerde ben anlamadım.Vücudum aynı , kıyafetlerimin beli , kalçası vs aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo.Başına benzer bi durum gelmiş olan arkadaşlardan görüş reca ediyorum.Zaten bu kilo belli olmayacaksa ben bunu vermeye de tenezzül etmem , o da ayrı
Canim cok citirsin kilo falan verme daha bence.
Ben evlenmeden 46- 48 kiloydum.
Simdi mazi oldu.
Zaman herkes bana cok zayifsin derdi, Sana babanlar yemek vermedimi.
Ben cok rahattim rahatsizligimda yoktu.
Canim babam bana kaymakli pasta cikolata yedirirdi kilo alayim diye.
hedefim 55 kiloydu. duanin dozunu kacirdim galiba diye düsünürüm hep.
Saglik olsun saka bir yana. Herseyin hayirlisi olsun.
Su an fazla kg savasan benim ya.
leylakım gordugun uzere durumlar hıc ıyı degıl merkezde:44:
Canım benim sabaha turp gibi olursun inşallah ( öyle diyorlar ya bende öyle diyeyim dedim, yoksa mazallah turpafilan benzeme sakın)
Kilo bildirimi yapıyorum
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 72,600 gr
Bu hafta kilo : 71,800 gr
Fark : -800 gr
Fark yüzdesi : -% 1.101
Toplam fark :-8,500 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
Not : Çarşamba tartıldığımda 1,5 gitmiştiyediğim ıspanaklı börekler beni bu hale soktu Allahım Allahım .Sonuçta kilo verdim.Tartı kırılmadan kurtuldu
İşte Bildirimim:
Rumuz:NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 82,2 kg
Bu hafta : 81,5 kg
Fark : -0,7
Toplam fark : 7,7
Beden : 46(alt) - 48 (Üst)
Spor : bazı günler yürüyüş Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : - % 0,851
Günaydın güzeller , efsane haftaya ben de efsane bi katılım yapmak istiyorum :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:bilemedim
baş.kilo:43 kg
geçen hafta kilo:44 kg
bu hafta kilo:45.4 kg
fark:+ 1.4
toplam fark:+2.4 amanın
beden:34
yüzde:+% 3.18 Oehhhhh
Mazeret : Doğum kontrol hapını bıraktım , reaktif hipoglisemi oldum , sigarayı bırakmaya çalışıyorum oooo bacım bende mazeretten çok ne var
Zipor : Komik ama çok güzel zipor yaptım bu hafta.Kilometrelerce koştum , yürüdüm , ağırlık çalıştım , Jillian yaptım.
Kızlar dün de Leylakıma söylemiştim.Bu aldığım toplam 2.5 kg nerde ben anlamadım.Vücudum aynı , kıyafetlerimin beli , kalçası vs aynı , elle tutulmuyo , gözle görülmüyo ama tartıda çıkıyo.Başına benzer bi durum gelmiş olan arkadaşlardan görüş reca ediyorum.Zaten bu kilo belli olmayacaksa ben bunu vermeye de tenezzül etmem , o da ayrı
Şu sıralar naptığımı ben de çok bilmiyorum canım
Dün sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
öğleyin bir arkadaşı hastanede ziyaret ettik yemek yiyemedim. Okul sonrası yerim diye düşündüm. Okul sonrası çıkıp yemeğimi yiyecektim. Bahçede eşim beni bekliyordu. Geç olur yemek yersen dedi hoop perde bakmaya başka bi ilçeye gittik. Salon perdelerimi değiştirdim kızlar. Kendi evim olsaydı şöyle fonlu monlu güzzel bir perde alacaktım amma velakin 2 yılda bir tayinciyiz her eve uyacak pratik perdeler seçmem lazımdı. Altta güneşlik üstte tül şeklinde sipariş verdik
Gittiğim yerde bu aldıklarımı başka odalara takıp güzelce perdeler alıcim inş. kendi evimi beklersem daha çooookk beklerim ben:26: Neyse eşimle ailemle mutlu olayımda eşyalar ve nerede oturduğumuzun bi önemi yok
Oradan çıkınca eve kadar sabredemedik ve 9 ızgara köfte salata ve ayran vardı menümde. Tabağıma kızarmış ekmek de koydular yimedim eşim yedi bi güzzel bi lokma da simit yidim o kaa
leylakım gordugun uzere durumlar hıc ıyı degıl merkezde:44:
Bu arada herkese günaydınlarrr
bugün öğleden sonra okul yok yaşasınnnn sınav bitince işim bitecek:119:
İyiniyetlim , güle güle kullan hayatım yeni perdelerini.İleride hepsi olur , hatta hepsi en güzelinden olur , boşver , perde neymiş kısss , eskiden perde mi vardı AllasenDün sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
Valla müthiş kadınsın , hem eşya topladın , hem sinir harbi yaptın , hem yedin hem de zayıfladın.Bu haftanın en iyi performansı seninki oldu bence ...Sağol ramaskam .Çok direndim düne kadar.5 tane ıspanaklı börek indi mideye.Onunda sebebi annem yemek olarak onu düşünmüş.E ev benim değil.Ayrıca benim haricimde de kardeşim,annem ,kızım ve de kendilerini evin sahibi sanan 40 tane komşu var.Bende sesimi çıkaramıyorum
Kızım diğer günler (ev toparlarken ) yemek yemeği unutur vaziyetteydim. En sonunda hazırı görünce saldırıya geçtim .Az bile verdim ben.Benim yerime başkası olsa yeminle 5 kg verirdi.Benim başıma gelenler anlatılmaz yaşanır.(Allah kimseye göstermesin) Valla benim mizacımdan sanırım ,burada gülüp dalgaya alıyorum ama yaşadıklarım hiç kolay değil.Ben kendim alışığımda bu durumdan kızımı izole etmeye çalışıyorum.O beni mahvediyor.Kız ne çene var bendeBen derse geç kalacağım.Zaten sallaya sallaya sergiye nasıl çıkacağız bilemiyorum artık Haydi ben gelene kadar beni özleyin anacığım
Seviyorum merkez , duysun herkesleylakım gordugun uzere durumlar hıc ıyı degıl merkezde:44:
meleksinim ne sergisi kıss bu kursa mı gidiyosun:26: kolay gelsin datlum
Yine dün akşam herkese birer cevizli sucuk almıştım eşim ve kızım haklarını yediler ben de sabah yerim diye ayırdım yemedim. Akşam eşimmeyve yedi ben yemedim.. Akşamları dikkat ediyorum zaten hareketsiziz maazallah veremem sonra bir sürü yağ olur..
Sabah en erken eşim kalkmış kızım deneme sınavına girecek diye cıslı bi kahvaltı hazırlamaya başlamış. Patates kızartıyorduben de kahvaltılıkları hazırladım
kahvaltım
1 yumurta
fındık
2 hurma
peynir
2 çatal tahin pekmez
patates kızartması
çay
üzerine kahvem
bu kış yaktı beni kızlar yürüyemiyorum da patates kızartması en sevdiğim şey
malesef hala turp mertebesine erişemedim bebişim,hastayım
züpperrsin meleğimama o çizelge ne kıss öyle,görcem diye canım çıktı.değiştir onu hacıııı
bacım daha önce de söyledim önce tartıya sonra bedene yansıyotebi su da olabilir seninki
doğru söylüyosun canım,en önemlisi ailenle huzurlu,mutlu olmak gerisi boşşşgüle güle kullan perdelerini iyiniyetlim
İyiniyetlim , güle güle kullan hayatım yeni perdelerini.İleride hepsi olur , hatta hepsi en güzelinden olur , boşver , perde neymiş kısss , eskiden perde mi vardı AllasenBizim kendi evimiz ama biz de gittik 50 liralık hazır perde aldık , onu astık salona.Öteki odalarınkiler 25 liralık
Sen keyfine bak , çoluk-çocuk , ohhh missss valla
Valla müthiş kadınsın , hem eşya topladın , hem sinir harbi yaptın , hem yedin hem de zayıfladın.Bu haftanın en iyi performansı seninki oldu bence ...
Seviyorum merkez , duysun herkesPampiş yaww hani sıkıyönetimdi , hani kimse kilo almayecekti , hani herşey çok güsel olucekti
Yaaa ben de bu tahin+pekmez olayının hayranıyım.Kısslar ben bundan 35 yıl önce (waşşşşşş , ne çok olmuş kısss) İnebolu'da ( Kastamonu'nun ilçesi - nüfus o zaman 5000 idi) anaokuluna giderken uykudan kalkınca her akşamüzeri bize şu menü çıkardı : 1 tabak tahin+pekmez , 1 dilim öğle yemeğinden kalan ekmek + 1 bardak süt (tabe sıcak sıcak , yeni kaynatılmış açık süt) ...Bazan da kışın kestane haşlarlardı kocaman tencerede. Neticede böyle sağlam beslendik biz çocukken.Şimdi büyük şehirlerdeki çocuklara üzülüyorum , hep mahrumlar bu gıdalardan....Neyse işte o zamandan kalma bi sevgidir bende bu tahin+pekmez olayı.Hala da kışın yenir bizim evde...
Leylakım bilemiyorum bebişim , su mu , et mi , yağ mı , du bakalım neler olucek...Kısss keşke sen de katılsaydın tartıya , zaten hepimiz artıyız , sen de kaynar giderdin arada vallaBademcik ve ateş durumu nasıl , biraz indi mi şişin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?