- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
:82::82::82:
onun adı karatay olmuyo o zaman....
aynen leylakım
Leylakım dün ne oldu biliyor musun? totomu kırdım:26::26: Oturamıyom rahatça yafff off offf
nasıl kırdın kısss,kar da mı düştün
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:71.9
bu hafta kilo:70.5
fark:-1.4
yüzde:- %1.947
toplam fark:11.100
beden:40.42
Boy:1.65
spor:yok
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:71.9
bu hafta kilo:70.5
fark:-1.4
yüzde:- %1.947
toplam fark:11.100
beden:40.42
Boy:1.65
spor:yok
arkadaşlar kilo kayıp çizelgesini nasıl ekliyoruz?bilemedim ben onuuuu((
Kahvaltım
Bol kaşarlı omlet
1 parça Beyaz peynir
Domates
Ceviz
Çay çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 parça çikolata eşliğinde
Herkese hayırlı cumalar iyi haftasonları
Merhaba Arkadaslar,doktordan yeni geldim ve alerji testinin 3. nü de yaptirdim ve kahvaltimi ettim.Ama bu ictigim seyler beni bu hafta mahvetti,üstünede 2 günlük kabizlik( basladigim noktadayim anlayacaginiz ((
Rumuz:zeytindali
Bas. tarihi:14 kasim da karatay'ya basladim,10 aralik'tan beri de sizlerleyim
bas.kilo:62.2
gecen haftaki kilo:60.8
bu haftaki kilo:62.2
fark:1.400gr
yüzde:%3.22
toplam fark:+1.4
yas:38
beden:üst 36,alt 38
boy:166cm
spor:yürüyüs,dans,leslie
KILO veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum,veremeyenlere de yola devam yilmak yok diyorum ama benim gibi olan arkdaslara ve kendime ne demeliyim bilmiyorum,moralim yerlerde sürünüyor(( Ben de düzenli olarak azda olsa kilo vermeye baslamak istiyorum (((
dün aksam yediklerim:! kepce pirasa yemegi(bulgurlu-zeytinyagli),yogurt,karidesli yesil salata,1 kibrit kutusu kasar tahin helvasi(deniz ürünlerinde ki Omega3'ün emiliminin tam yapilmasini sagliyormus,bilgisi olan var mi acaba?)
yemekten sonra 40 dak.spor yaptim,3 lt den fazla su icmisimdir(buna ragmen kabizim((
sabah:2 kayisi k da yumurta,8 zeytin,peynir,4 gün kurusu kayisi,ceviz(1 Türk kahvesi fincani kadar),sögüs domates,salatalik,biber
simdilik bu kadar....
Merhaba Arkadaslar,doktordan yeni geldim ve alerji testinin 3. nü de yaptirdim ve kahvaltimi ettim.Ama bu ictigim seyler beni bu hafta mahvetti,üstünede 2 günlük kabizlik( basladigim noktadayim anlayacaginiz ((
Rumuz:zeytindali
Bas. tarihi:14 kasim da karatay'ya basladim,10 aralik'tan beri de sizlerleyim
bas.kilo:62.2
gecen haftaki kilo:60.8
bu haftaki kilo:62.2
fark:1.400gr
yüzde:%3.22
toplam fark:+1.4
yas:38
beden:üst 36,alt 38
boy:166cm
spor:yürüyüs,dans,leslie
KILO veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum,veremeyenlere de yola devam yilmak yok diyorum ama benim gibi olan arkdaslara ve kendime ne demeliyim bilmiyorum,moralim yerlerde sürünüyor(( Ben de düzenli olarak azda olsa kilo vermeye baslamak istiyorum (((
dün aksam yediklerim:! kepce pirasa yemegi(bulgurlu-zeytinyagli),yogurt,karidesli yesil salata,1 kibrit kutusu kasar tahin helvasi(deniz ürünlerinde ki Omega3'ün emiliminin tam yapilmasini sagliyormus,bilgisi olan var mi acaba?)
yemekten sonra 40 dak.spor yaptim,3 lt den fazla su icmisimdir(buna ragmen kabizim((
sabah:2 kayisi k da yumurta,8 zeytin,peynir,4 gün kurusu kayisi,ceviz(1 Türk kahvesi fincani kadar),sögüs domates,salatalik,biber
simdilik bu kadar....
Aslında kırmak da sayılmaz.Ezildi biraz çok pis acıyor yaa Karda düşmedim işin tuhafı Okulda sınıfın öünde merdicende ayaklarım kaydı totomun üstünde 4-5 merdiven aşağı indim. dün acıyordu biraz ama şimdi daha çok acıyor totomun bir tarafına oturamıyorum birde yaslanamıom
Hiç yemesen daha güzel olur sandımca.Tabiki katılabilirsiniz ama ne yediğinizi yazmak kaydıyla. O saydıklarınızı yememeniz kilo veriminizi hızlandırır. Kaç kilosunuz ve hedefiniz kaç?
evetben de öyle biliyorum.ben de balıkyedikten sonra tahin yerim mutlaka. tahin balıktaki yararlı maddelerin emilimini artırıyomuş.Karatay hocam da bu sebeple balık ardından tahin helvasına izin veriyodur belki de??? :)
70 kiloyum simdilik hedef her zamanki kilom 64.
ben hayatimda hic zayif degildim, ama bana yakisiyormus
senin masallahin var canim, insallah istedigin kilona kavusursun.
Canlarım selam,
Henüz bildirim yapmayanlar var.
Kaneel
Ficans
Kadifegül
Dağyolu
Saat 14:00 te listeyi yayınlarım. Acele edin.
Bu arada cad02 bildirim yapmışsın ama listeye girmek için 2 hafta düzenli menü bildirimi yapman ve liste yapmayı kabul etmen gerekli. Kabul edersen, sersum seni de liste yapma sırasına ekler. Senin başlangıç tarihin 4 ocak. O yüzden kilo listesine yazmadım. Haftaya inş.
Oze13 canım sen de liste yapma sırasında yoksun. O yüzden seni de listeye eklemedim.
Bir yanlışım varsa söyleyin lütfen.
Hadi kızlar, bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?