Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersum ,birdy selamlar,nasilsiniz

Oyacim canim sabah bildirim yapicaktim ama internete bir turlu giris yapamadim,sabah hem tv hem int yoktu,benim de cikmam gerekiyordu,az once geldim ,simdi yapayim bildirimi

Gecen hafta 66

Bu hafta 65.9

Ellerine saglik canim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya ust siralarda olalim insallah

Liste güncelleme:

1-fbmy8785 : -%1,94:119::119::119:
2-topalpire : -%1,85:119::119:
3-melexin : -%1,1:119::119:
4-sivasıngülü : -%0,94:119::119:
5-nurudilara :-%0,85:119::119:
6-iğneoyası :-%1,84:119::119:
7-sadece aşkım:-%1,83:119::119:
8-ficans :-%0,15:119::119:

9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22

MOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920

burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum

sağol canım Ben gelldimmm. Sınavım iyiydi. Evet Darısı diğerlerinin başına..

Papadiyaaa sence çeyizlik bi ürün müdür? alayım mı bende

oyam sagolasin beni de eklemissin,seni tekrar ugrastirdim canim

Leylakım sersumum bende size katıldım galiba ... çok fena midemi üşütmüşüm sanırım.. okulda mide bulantısından mahvoldum.. Geldim Acı acı çıkardım midemdekileri.... Nane limon içiyorum şimdiii

merhaba hanimlar
benim tartinin ibresi yuklseliyor tekrar 56 oldum
karatayima donmkistiyorum
ama nasil nerden ba$liycam bilmiyorum ki
sabah kahvaltiyaptim karataya uygun
oglen kom$uda pogaca yedim ((((
aksaama ne yesemde kendimi affetirsem karataya
bu arada 55 den 56 ya çikdim ama biliyorum gerisi gelicek ben dur demezsem (
yardim edin bana:18:

geçmiş olsun canım yaa..senin ki daha kötü:26:..çıkarmak çok kötü ama iyi yapmışsın nane limon 1 numara gelir..Acil şifalar canım..kıss bu arada düşüp popoyu incitmişsin..ona da geçmiş olsun canım..merdivenden popo üstüne düşmek çok tehlikeli .kuyruk sokumu kemiği kırılabilir ve içe çöküp batabilir.aman dikkat
sağol canım Ben gelldimmm. Sınavım iyiydi. Evet Darısı diğerlerinin başına..

Papadiyaaa sence çeyizlik bi ürün müdür? alayım mı bende
tam çeyizlik kıss al bence
MOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920

burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum
pampişim sağol kıss ben de merak ediyordum bu mopu kullanan birinden tavsiye almak harika oldu
bişey daha sorucam acep kılları ve tüyleri suya bırakıyor mu..yoksa üstüne yapışıp heryere taşıyor mu..:44::44:

ellerine sağlık bebeeemm..valla tam efsane liste olmuş sen, ficans,melexin kurtarmışınız olayı

özellikle kilo verenler başta olmak üzere listedeki herkesi kutlarım..

sıkıyönetime devam

Sersum ,birdy selamlar,nasilsiniz

Gecen hafta 66

Bu hafta 65.9

Ellerine saglik canim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya ust siralarda olalim insallah

iyiyim tatlım sen nasılsın..maşallah kilocuklar verilmiş..haftaya bizde yanınıza geliriz inşallah

Aynen canım baya bi kötü oldu ya. Bide popo mafiş tamamen defolu oldum yahu.. nasıl birşeydir bu.. O popo var ya öldürdü bugün beni. Otobüste oturmak işkence oldu..

Evet aynı soru bendende papadiyam.. Çeyizlik ama kullanışlımı? ben evimde çok halı kullanmıcam gibi sıcak yer özellikle yazın. Kolay bi temizleyici lazım olacak..

canim oncelikle gecmis olsun.ins.cabuk toparlarsin.....

sinavin iyi gecmesine sevindim...

müjdee müjdee sizee ...sersumdan müjjdee sizee..haftaya sersum yarım gün evdeee..zaten son haftam..sonrada izin başlıyorr..3 hafta evdeyim inşallahh

evet haberleri geçtikten sonra menülere gelelimm..

sabah

ceviz
3 günkurusu

öğle

sulu köfte
brokoli çorbası

akşam

kıymalı yımırta
ve bilimum kahvaltı çeşitleriyle muhteşem bir kahvaltı
eşim yarın nöbetçi olduu için yarın sabah hafta sonu kahvaltımızı yapamayacağımız için kocişimin tavsiyesiyle kahvaltı yaptık akşam yemeğinde(çok işime geldi)

bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz

Uff boğazımda birşey varmış gibi yutkunmak işkence gibi geliyor ya . Ne yapmalıyımm...
canım mide bulantısına en iyi çözüm zaten nane limondur..onu yapmışsın zaten ..çıkardığın için de boğazın tahriş olmuştur evde adaçayı varsa kaynar suda beklet 5-10 dk sonra o suyla gargara yap canım boğazına iyi gelir
sersum canim nasilsin afiyet olsun.aklima gelmisken kizinin okulu ne zaman tatil ne zaman karne alicaklar.
sağol gecelerin kadını. kıyamam sana ben yaa sen bu saatlerde burada olunca çok üzülüyorum uykusuz kalıyorsun diye ..ama ben de hatırlıyorum hamileliğin özellikle son ayı tuvalete kalkmaktan zaten uyku da kalmıyordu senin gibi dolaşıyordum evin içinde..o zamanlar internet de yok topik de yok..sen yine şanslısın vakit geçirecek şeyler bulabilirsin..sabret bebişim.

okullar 25 ocakta kapanıyor..off..canıma okuyacak evde benim

Aynen canım baya bi kötü oldu ya. Bide popo mafiş tamamen defolu oldum yahu.. nasıl birşeydir bu.. O popo var ya öldürdü bugün beni. Otobüste oturmak işkence oldu..

.

çok acır yaa..kuyruk sokumun değildir umarım:26:..yanın acıyorsa ezilme vardır..geçer bir süre sonra..
o tufanlı günde işe giderken ben de karda kayıp yumuşak bir düşüş yaşadım..kolumun üzerine düşmüştüm..ezilmiş benimki de(tabii 79 kiloyu taşıdı zavallı kolum)
2 gündür acıyor valla.

Sagol canimcim,ama ben kendimi pek saymadim kilo verenler icinde en azi ama buna da sukur alabilirdim de,bu haftaki beslenmemin karatayla ilgisi yoktu cunku,sen nasilsin bogazin nasil oldu,biraz azalmistir umarim,2 gundur evde degildim,sabah cikip aksam 4 de 5 de eve girdim,yarina da misafir gelecekmis,oglene,hem ev isi,hem de hazirlik yapicam,yarin aksama kadar gelemem herhalde ama akllim da burada

Sadece askim gecmis olsun,ayni senin gibi dustum 8 sene once,cok uzun suruyor iyilesmesi,hala uzun sure sert yerde oturamam

Leylakim annene gittigin iyi olmus,iyilesip gelirsin insallah

Maalesef adaçayı yok. Çıkarınca da açıktım yahu Evet cnm ezildi baya kuyruk sokumu değil yanı acıyor ezilmiş morarma vardı sabah azcık. Geçecek elbet
Benim koldada var az . İdare edeceğiz artık ne yapalım. 18 de mi 25 ocakta mı okullar kapanıo ben 18 diye biliyorum. benim okulda 17 sinde tatil yani proje teslimimden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…