Canlarım selam,
Henüz bildirim yapmayanlar var.
Kaneel
Ficans
Kadifegül
Dağyolu
Saat 14:00 te listeyi yayınlarım. Acele edin.
Bu arada cad02 bildirim yapmışsın ama listeye girmek için 2 hafta düzenli menü bildirimi yapman ve liste yapmayı kabul etmen gerekli. Kabul edersen, sersum seni de liste yapma sırasına ekler. Senin başlangıç tarihin 4 ocak. O yüzden kilo listesine yazmadım. Haftaya inş.
Oze13 canım sen de liste yapma sırasında yoksun. O yüzden seni de listeye eklemedim.
Bir yanlışım varsa söyleyin lütfen.
Hadi kızlar, bekliyorum.
Kızlar, çıkmak zorundayım. Bir daha da ancak gece döneceğim eve. O yüzden bekleyemeyeceğim daha fazla. Kusura bakmayın.
İşte listemiz:
1-fbmy8785 : -%1,94:119::119::119:
2-topalpire : -%1,85:119::119:
3-melexin : -%1,85:119::119:
4-sivasıngülü : -%1,85:119::119:
5-nurudilara :-%1,85:119::119:
6-iğneoyası :-%1,85:119::119:
7-sadece aşkım:-%1,85:119::119:
8-iyiniyetli :+%0,35
9-sersum :+%0,79
10-papadiya :+%2,04
11-birdy :+%3,18
12-zeytindalı :+%3,22
kaneel
ficans
dağyolu bildirim yapmadı.
Burda olup, Karataylı hayatı benimseyen herkesi tebrik ediyorum.
Pampişim kahvaltıda yumurta+peynir+yarım dilim ekmek , arada akşamdan kalan yarım tabak pırasa ve yoğurt yedim.Sonra zipora gidicem diye yemek yemedim peynirle bir-iki çiçek brokoli yedim.Zipor yaptım geldim , çok açtım , yine yoğurt+brokoli+5-6 tane fındık yedim.Şuan hala çok açım , niye çünkü sana yazarken farkettim ki ben öğle yemeği yememişim o bakımdan da ne yesem de açlığım geçmiyo , ıspanak vardı , birazdan ondan yiyim bari.Akşama da balık+salata+mercimekli bulgur pilavı var Pampişim.
Banyoları ovdum da ovdum , tertemiz oldular ama neye yarar , yarına gene aynı , hep aynı
Mop nasıl mop? Benim yer silme aletim var mikrofiber bezli.Yıkayıp alete takıyosun yerleri siliyosun.Öyle mop mu aldın? Bi de ucu süngerli bi alet var bizde , kolu var suyunu sıkmak için , böyle bi mop mu aldın? Pratik bişeyse ben de aliim Pampişim...
MOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920
burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum
Kilo veren arkadaşlara kocaman bir BRAVOSSSS, kilo alan herkese kocaman bir SEFANIZ OLSUNNN , buraya katılan herkese ALLAH UTANDIRMASIN diyorum...
Canım Allah zihin açıklığı versin , bol şans...
Darısı diğerlerinin başına inşallah :34:
Liste güncelleme:
3-melexin : -%1,1:119::119:
4-sivasıngülü : -%0,94:119::119:
5-nurudilara :-%0,85:119::119:
6-iğneoyası :-%1,84:119::119:
7-sadece aşkım:-%1,83:119::119:
8-ficans :-%0,15:119::119:
9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22
Leylakım sersumum bende size katıldım galiba ... çok fena midemi üşütmüşüm sanırım.. okulda mide bulantısından mahvoldum.. Geldim Acı acı çıkardım midemdekileri....Nane limon içiyorum şimdiii
tam çeyizlik kıss al bencesağol canımBen gelldimmm. Sınavım iyiydi. Evet Darısı diğerlerinin başına..
Papadiyaaa sence çeyizlik bi ürün müdür? alayım mı bende
pampişim sağol kıss ben de merak ediyordum bu mopu kullanan birinden tavsiye almak harika olduMOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920
burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum
ellerine sağlık bebeeemmListe güncelleme:
3-melexin : -%1,1:119::119:
4-sivasıngülü : -%0,94:119::119:
5-nurudilara :-%0,85:119::119:
6-iğneoyası :-%1,84:119::119:
7-sadece aşkım:-%1,83:119::119:
8-ficans :-%0,15:119::119:
9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22
Sersum ,birdy selamlar,nasilsiniz
Gecen hafta 66
Bu hafta 65.9
Ellerine saglik canim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya ust siralarda olalim insallah
geçmiş olsun canım yaa..senin ki daha kötü:26:..çıkarmak çok kötü ama iyi yapmışsın nane limon 1 numara gelir ..Acil şifalar canım ..kıss bu arada düşüp popoyu incitmişsin..ona da geçmiş olsun canım ..merdivenden popo üstüne düşmek çok tehlikeli .kuyruk sokumu kemiği kırılabilir ve içe çöküp batabilir .aman dikkat
tam çeyizlik kıss al bence
pampişim sağol kıss ben de merak ediyordum bu mopu kullanan birinden tavsiye almak harika oldu
bişey daha sorucam acep kılları ve tüyleri suya bırakıyor mu..yoksa üstüne yapışıp heryere taşıyor mu..:44::44:
Leylakım sersumum bende size katıldım galiba ... çok fena midemi üşütmüşüm sanırım.. okulda mide bulantısından mahvoldum.. Geldim Acı acı çıkardım midemdekileri....Nane limon içiyorum şimdiii
canim oncelikle gecmis olsun.ins.cabuk toparlarsin.....
sinavin iyi gecmesine sevindim...
sağol canım benim..Sen Nasılsın?
bu konuda bana yardimci olabilirmisinizHerkese merhaba.
Ben de yaklaşık 2 haftadır arada kaçamaklar yaparak ama yine de yılmayarak karatay diyetini uyguluyorum. başlangıçta 71 kg idim şu anda 68. Bugüne kadar diyetisyene gitmek de dahil tüm diyetleri denedim diyebilirim. Ama hepsinde verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım. 2 hafta önce canan efendigil karatayın kitabını alarak bu diyete başladım. çünkü kadının yazdıkları bana çok mantıklı geldi. Bu diyette bence eksik kalan hiçbir besin maddesi yok. sebze meyve et süt yumurta hepsi var. sadece ekmek ve unlu gıdalar yok. ekmekten alacağınız b vitaminini de ceviz fındık badem gibi yiyeceklerden alabileceğimizi söylüyor. zaten 2-3 gün içinde ekmek yememeye alışıyor insan. bu arada meyveyi de ana öğünlerde sofradan kalkmadan yemenizi tavsiye ediyorum. eskiden sofralara yemekle beraber bir de meyve konurdu. demek mantığı buymuş. yani zaten ana öğünde kan şekerimiz yükseliyor. meyve yediğinizde tabi ölçülü olarak kan şekerinizi ana öğün dışındaki bir zamanda yeniden yükseltmemiş oluyorsunuz. Ara öğün yenmemesinin amacı dadepo yağları yakan glukogan ve leptin hormonlarının devreye girmesini sağlamak. yemek yedikten sonra 2 saat boyunca insülininiz yükseliyor insülin düştükten sonra da glukogan ve leptin hormonları devreye girip yağları yakıyor. yani toplamda 4-4,5 saatlik bir açlık süresine ihtiyacı var vücudun. Ben diğer diyetleri yaparken hep halsiz ve aç gezerdim dolayısıyla da diyetin ömrü en fazla 1 hafta olurdu. şu anda karatay diyetini yaparken aralarda hiç acıkmıyorum ve ana öğünlerde yediğim şeyler hem doyurucu hem de tatmin edici oluyor. ayrıca günde en az 40 dakika da yürüyüş yapıyorum. spor da yağların yakılması açısından çok gerekli. Bir de sizlere bu diyetin yanında tavsiye edeceğim prof. dr. ahmet aydın'ın taş devr4i diyeti adlı kitabını okumanızdır. bu kitapta yediğimiz içtiğimiz herşeyle ilgili çok faydalı bilimsel açıklamalar var. herkese kolay gelsin...
canım mide bulantısına en iyi çözüm zaten nane limondur..onu yapmışsın zaten ..çıkardığın için de boğazın tahriş olmuştur evde adaçayı varsa kaynar suda beklet 5-10 dk sonra o suyla gargara yap canım boğazına iyi gelirUff boğazımda birşey varmış gibi yutkunmak işkence gibi geliyor ya . Ne yapmalıyımm...
sağol gecelerin kadını.sersum canim nasilsin afiyet olsun.aklima gelmisken kizinin okulu ne zaman tatil ne zaman karne alicaklar.
Aynen canım baya bi kötü oldu ya.Bide popo mafiş tamamen defolu oldum yahu.. nasıl birşeydir bu.. O popo var ya öldürdü bugün beni. Otobüste oturmak işkence oldu..
.
geçmiş olsun canım yaa..senin ki daha kötü:26:..çıkarmak çok kötü ama iyi yapmışsın nane limon 1 numara gelir ..Acil şifalar canım ..kıss bu arada düşüp popoyu incitmişsin..ona da geçmiş olsun canım ..merdivenden popo üstüne düşmek çok tehlikeli .kuyruk sokumu kemiği kırılabilir ve içe çöküp batabilir .aman dikkat
tam çeyizlik kıss al bence
pampişim sağol kıss ben de merak ediyordum bu mopu kullanan birinden tavsiye almak harika oldu
bişey daha sorucam acep kılları ve tüyleri suya bırakıyor mu..yoksa üstüne yapışıp heryere taşıyor mu..:44::44:
ellerine sağlık bebeeemm..valla tam efsane liste olmuş sen, ficans,melexin kurtarmışınız olayı
özellikle kilo verenler başta olmak üzere listedeki herkesi kutlarım..
sıkıyönetime devam
iyiyim tatlım sen nasılsın..maşallah kilocuklar verilmiş ..haftaya bizde yanınıza geliriz inşallah
canım mide bulantısına en iyi çözüm zaten nane limondur..onu yapmışsın zaten ..çıkardığın için de boğazın tahriş olmuştur evde adaçayı varsa kaynar suda beklet 5-10 dk sonra o suyla gargara yap canım boğazına iyi gelir
okullar 25 ocakta kapanıyor..off..canıma okuyacak evde benim
çok acır yaa..kuyruk sokumun değildir umarım:26:..yanın acıyorsa ezilme vardır..geçer bir süre sonra..
o tufanlı günde işe giderken ben de karda kayıp yumuşak bir düşüş yaşadım..kolumun üzerine düşmüştüm..ezilmiş benimki de(tabii 79 kiloyu taşıdı zavallı kolum)
2 gündür acıyor valla.
Sadece askim gecmis olsun,ayni senin gibi dustum 8 sene once,cok uzun suruyor iyilesmesi,hala uzun sure sert yerde oturamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?