canım mide bulantısına en iyi çözüm zaten nane limondur..onu yapmışsın zaten ..çıkardığın için de boğazın tahriş olmuştur evde adaçayı varsa kaynar suda beklet 5-10 dk sonra o suyla gargara yap canım boğazına iyi gelir
sağol gecelerin kadını.kıyamam sana ben yaa sen bu saatlerde burada olunca çok üzülüyorum uykusuz kalıyorsun diye ..ama ben de hatırlıyorum hamileliğin özellikle son ayı tuvalete kalkmaktan zaten uyku da kalmıyordu senin gibi dolaşıyordum evin içinde ..o zamanlar internet de yok topik de yok ..sen yine şanslısın vakit geçirecek şeyler bulabilirsin ..sabret bebişim.
okullar 25 ocakta kapanıyor..off..canıma okuyacak evde benim
çok acır yaa..kuyruk sokumun değildir umarım:26:..yanın acıyorsa ezilme vardır..geçer bir süre sonra..
o tufanlı günde işe giderken ben de karda kayıp yumuşak bir düşüş yaşadım..kolumun üzerine düşmüştüm..ezilmiş benimki de(tabii 79 kiloyu taşıdı zavallı kolum)
2 gündür acıyor valla.
Canım iyim , sen nasılsın ? Tebrik ederim hayatım , kilo vermişsin , valla şahane .Beni gördün mü neler yapmışımSersum ,birdy selamlar,nasilsiniz
Oyacim canim sabah bildirim yapicaktim ama internete bir turlu giris yapamadim,sabah hem tv hem int yoktu,benim de cikmam gerekiyordu,az once geldim ,simdi yapayim bildirimi
Gecen hafta 66
Bu hafta 65.9
Ellerine saglik canim,kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya ust siralarda olalim insallah
Tamam canımcım , bu çoklu alıntıyı başarıyla yapıp bakıcam , çok sağol ...MOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920
burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum
Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?merhaba hanimlar
benim tartinin ibresi yuklseliyor tekrar 56 oldum
karatayima donmkistiyorum
ama nasil nerden ba$liycam bilmiyorum ki
sabah kahvaltiyaptim karataya uygun
oglen kom$uda pogaca yedim((((
aksaama ne yesemde kendimi affetirsem karataya
bu arada 55 den 56 ya çikdim ama biliyorum gerisi gelicek ben dur demezsem(
yardim edin bana:18:
Kıss fena ezmişsin çanağıAynen canım baya bi kötü oldu ya.Bide popo mafiş tamamen defolu oldum yahu.. nasıl birşeydir bu.. O popo var ya öldürdü bugün beni. Otobüste oturmak işkence oldu..
Evet aynı soru bendende papadiyam.. Çeyizlik ama kullanışlımı? ben evimde çok halı kullanmıcam gibi sıcak yer özellikle yazın. Kolay bi temizleyici lazım olacak..
Aaaa ne güsselll , hangi gün yarım günsün , hergün mü ? Sersumcum bu 3 hafta tatil radyasyon muhabbeti di mi?müjdee müjdee sizee...sersumdan müjjdee sizee ..haftaya sersum yarım gün evdeee ..zaten son haftam ..sonrada izin başlıyorr ..3 hafta evdeyim inşallahh
evet haberleri geçtikten sonra menülere gelelimm..
sabah
ceviz
3 günkurusu
öğle
sulu köfte
brokoli çorbası
akşam
kıymalı yımırta
ve bilimum kahvaltı çeşitleriyle muhteşem bir kahvaltı
eşim yarın nöbetçi olduu için yarın sabah hafta sonu kahvaltımızı yapamayacağımız için kocişimin tavsiyesiyle kahvaltı yaptık akşam yemeğinde(çok işime geldi)
Oyyy cicim sana da geçmiş olsun.Eskiden Lasonil vardı bu işler için ve şahane bi ilaçtı.Şimdi kaldırmışlar üretimden.Muadili diye de gel veriyolar ama aynı şey diillcanım mide bulantısına en iyi çözüm zaten nane limondur..onu yapmışsın zaten ..çıkardığın için de boğazın tahriş olmuştur evde adaçayı varsa kaynar suda beklet 5-10 dk sonra o suyla gargara yap canım boğazına iyi gelir
sağol gecelerin kadını.kıyamam sana ben yaa sen bu saatlerde burada olunca çok üzülüyorum uykusuz kalıyorsun diye ..ama ben de hatırlıyorum hamileliğin özellikle son ayı tuvalete kalkmaktan zaten uyku da kalmıyordu senin gibi dolaşıyordum evin içinde ..o zamanlar internet de yok topik de yok ..sen yine şanslısın vakit geçirecek şeyler bulabilirsin ..sabret bebişim.
okullar 25 ocakta kapanıyor..off..canıma okuyacak evde benim
çok acır yaa..kuyruk sokumun değildir umarım:26:..yanın acıyorsa ezilme vardır..geçer bir süre sonra..
o tufanlı günde işe giderken ben de karda kayıp yumuşak bir düşüş yaşadım..kolumun üzerine düşmüştüm..ezilmiş benimki de(tabii 79 kiloyu taşıdı zavallı kolum)
2 gündür acıyor valla.
Urfa yolcusu mu olucan ?Uff deme öyle yaaa.. Geçsin ama yaa nişanlımın yanına gitcem pfff
sersum ve ficans sagolun kizlar dikkat ediyorum.zaten artik kizimi ben goturmuyorum okula...disari cok cikmiyorum...
uyku duzenim bozuldu.gece oturup gunduz oglene kadar uyuyorum maalesef birazda ondan oluyor.bende yatakta cok donuyorum uykum kaciyor...
sadece askim hadi az kalmis nisanlina kavusmana allah kavustursun...ins.biran once iyilesirsin...
Oyyy Ramaska ben 3 gün uyumadım da feleğim şaştı , Allah güzel uykular versin inşallah sana canımcım...Gece uyumamak sinirleri çok bozuyo
birdy .!.:Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?
merhaba canim
napayim valla ugra$iyorum oyle ev i$i çocuk falan :)
ya ama i$te ben karatay kahvaltisini bi bu sabah yaptimçok az da ekmek yedim yumurtayi yiyemiyordum yoksa
ekmek maalesef geri girdi hayatima , elime giidyo bi $ekilde ekmege sofrada
yani o yasaklar hayatima girdi ve geri çikarabilecekmiyim bilmiyorum ondan stresim
bu gun gun içinde 57 gordum tabi tok karnina kiyafet falan o kadr çikdida
ta$ çatlasin 56 ya iner i$te
ben 55 i geri istiyorum yaa
bi hafta sobrada adet olurum al sana 60 kg tartida :s
birdy .!.:Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?
merhaba canim
napayim valla ugra$iyorum oyle ev i$i çocuk falan :)
ya ama i$te ben karatay kahvaltisini bi bu sabah yaptimçok az da ekmek yedim yumurtayi yiyemiyordum yoksa
ekmek maalesef geri girdi hayatima , elime giidyo bi $ekilde ekmege sofrada
yani o yasaklar hayatima girdi ve geri çikarabilecekmiyim bilmiyorum ondan stresim
bu gun gun içinde 57 gordum tabi tok karnina kiyafet falan o kadr çikdida
ta$ çatlasin 56 ya iner i$te
ben 55 i geri istiyorum yaa
bi hafta sobrada adet olurum al sana 60 kg tartida :s
Canımcım buraya sık sık gel , psikolojik olarak çok faydasını görüceksin.Zaten 1 kilocuk , en küçük bi değişiklik yapsan gider.Takma kafanı öööle dünyanın sonuymuş gibi.Sen hergün uğramaya çalış.Biraz ondan biraz bundan kesersin zaten ve o 1 kilocuk da hooop giderrr...
Canım iyim , sen nasılsın ? Tebrik ederim hayatım , kilo vermişsin , valla şahane .Beni gördün mü neler yapmışımMisafirin varmış , kolay gelsin canikom , neler yapıcan misafirlere ?
Tamam canımcım , bu çoklu alıntıyı başarıyla yapıp bakıcam , çok sağol ...
Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?
Kıss fena ezmişsin çanağıgeçmiş olsun , miden için de geçmiş olsun.Nazar değdi sana Sütü ısıt , varsa bi tatlı kaşığı da bal koy , güzel karıştır , boğazında tuta tuta iç , sabaha bişeyciği kalmaz boğazının.Sersum'un dediği gibi kusunca tahriş olmuştur.
Aaaa ne güsselll , hangi gün yarım günsün , hergün mü ? Sersumcum bu 3 hafta tatil radyasyon muhabbeti di mi?
Oyyy cicim sana da geçmiş olsun.Eskiden Lasonil vardı bu işler için ve şahane bi ilaçtı.Şimdi kaldırmışlar üretimden.Muadili diye de gel veriyolar ama aynı şey diillSizin uzuvlar tam Lasonillik olmuş aslında
Urfa yolcusu mu olucan ?
Uff deme öyle yaaa.. Geçsin ama yaa nişanlımın yanına gitcem pfff
ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etmeMaalesef adaçayı yok. Çıkarınca da açıktım yahuEvet cnm ezildi baya kuyruk sokumu değil yanı acıyor ezilmiş morarma vardı sabah azcık. Geçecek elbet
Benim koldada var az . İdare edeceğiz artık ne yapalım. 18 de mi 25 ocakta mı okullar kapanıo ben 18 diye biliyorum. benim okulda 17 sinde tatil yani proje teslimimden sonra
olsun tatlım yine de vermişsin bizim gibi ++ da değilsinSagol canimcim,ama ben kendimi pek saymadim kilo verenler icinde en azi ama buna da sukur alabilirdim de,bu haftaki beslenmemin karatayla ilgisi yoktu cunku,sen nasilsin bogazin nasil oldu,biraz azalmistir umarim,2 gundur evde degildim,sabah cikip aksam 4 de 5 de eve girdim,yarina da misafir gelecekmis,oglene,hem ev isi,hem de hazirlik yapicam,yarin aksama kadar gelemem herhalde ama akllim da burada
Canim dikkat et yavas yavas yuru,seni ve ramaskayi dusunuyorum buza dikkat edin Allah korusun
Aaaa ne güsselll , hangi gün yarım günsün , hergün mü ? Sersumcum bu 3 hafta tatil radyasyon muhabbeti di mi?
Oyyy cicim sana da geçmiş olsun.Eskiden Lasonil vardı bu işler için ve şahane bi ilaçtı.Şimdi kaldırmışlar üretimden.Muadili diye de gel veriyolar ama aynı şey diillSizin uzuvlar tam Lasonillik olmuş aslında
Oyyy o nasıl bi menü Ficansım ? Bi tabur asker mi gelecek misafirliğe :44::44::44:Sagol canim,iyiyim bende,gordum gordum en sevdigin seyleri yapmissin:),valla tam netlestirmedim ama ,annem patatesli kol boregi yapicak,ben de firinda kiymali sigara boregi,peynirli poaca,tavuklu salata,havuclu yogurtlu salata,asure,kibris tatlisi,kozlenmis kirmizi biber salatasi,yesillik salatasi bu kisir seklinde de olabilir,simdilik aklimdakiler bunlar
Canim kiyamam,insallah seninki oyle degildir tabi,ben kucagimda kizimla dustum o birkac aylikti,onu koruyum derken one dogru degil de arkaya hamle yapinca totonun ustune dustum,kaldirima carptim,Allahtan kiz kucagimda oylece duruyordu,Allah esirgedi
S
ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etme
olsun tatlım yine de vermişsin bizim gibi ++ da değilsinboğazım daha iyi çok şükür sağol canım
misafirler içinde kolay gelsin
yok canım bu yıllık iznim..şua izni 4 hafta kesintisiz alınıyor radyasyonu vücuttan atmak için
bu hafta cuma ya kadar yarım gün.cuma tamgün acildeyim
sağol canımelimle elleyince bile acıyor..ezilme var.bişey sürmedim idare ediyom..lasonili hatırlıyom buram buram kokmaz mıydı o .neyse bunla gelsin geçsin ..iş arkadaşlarımızdan biri aynı gün düştü kızcağızın dizkapağı kaydı yatıyor..bağları koptuysa ameliyat bile olabilir:26:..çok üzüldük ..çok zor buralarda yürümek her yer buz
Aaaa izin şahaneymiş , Cumaya kadar beraberiz , Cumadan sonra zaten beraberiz
Ayyy arkadaşına ben de çok üzüldüm , yazık yaaa...Valla Sersumcum dikkat meselesi de diil ki bu buzda yürüme işi.Bi salisede oluyo-bitiyo , Allah korusun herkesi...
tamam canimbirdy .!.:Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?
Canımcım buraya sık sık gel , psikolojik olarak çok faydasını görüceksin.Zaten 1 kilocuk , en küçük bi değişiklik yapsan gider.Takma kafanı öööle dünyanın sonuymuş gibi.Sen hergün uğramaya çalış.Biraz ondan biraz bundan kesersin zaten ve o 1 kilocuk da hooop giderrr...
gelirim hyergun
koruma olayini becermem lazim
birsuru pantalon aldim 38 beden , kim giycek yoksa onlarii
geçmiş olsun canımLeylakım sersumum bende size katıldım galiba ... çok fena midemi üşütmüşüm sanırım.. okulda mide bulantısından mahvoldum.. Geldim Acı acı çıkardım midemdekileri....Nane limon içiyorum şimdiii
kilo vermeye çalışan herkese kolay gelsin. size sorum olacak. saat 20 veya 21 gibi süt içsek zararı olurmu acaba
birşey olmaz içebilirsin hem açlığını yatıştırır hem guzel bir uyku çekmene yardımcı olurkilo vermeye çalışan herkese kolay gelsin. size sorum olacak. saat 20 veya 21 gibi süt içsek zararı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?