Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim dikkat et yavas yavas yuru,seni ve ramaskayi dusunuyorum buza dikkat edin Allah korusun

sersum ve ficans sagolun kizlar dikkat ediyorum.zaten artik kizimi ben goturmuyorum okula...disari cok cikmiyorum...

uyku duzenim bozuldu.gece oturup gunduz oglene kadar uyuyorum maalesef birazda ondan oluyor.bende yatakta cok donuyorum uykum kaciyor...

sadece askim hadi az kalmis nisanlina kavusmana allah kavustursun...ins.biran once iyilesirsin...

Canım iyim , sen nasılsın ? Tebrik ederim hayatım , kilo vermişsin , valla şahane .Beni gördün mü neler yapmışım Misafirin varmış , kolay gelsin canikom , neler yapıcan misafirlere ?
MOTEK MAGİC MOP TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 60204920

burdakının aynısı detaylıca anlatmıslar,cok kullanıslı tavsıye ederım datlum
Tamam canımcım , bu çoklu alıntıyı başarıyla yapıp bakıcam , çok sağol ...
Maralcım naber , nerelerdesin sen ? E işte kahvaltıyı yapıyomuşsun zaten.Bi de ekmek-pilav-makarna-hamurişini at , oldu işte , niye bunalım yaptın ki a canım ?
Kıss fena ezmişsin çanağı geçmiş olsun , miden için de geçmiş olsun.Nazar değdi sana Sütü ısıt , varsa bi tatlı kaşığı da bal koy , güzel karıştır , boğazında tuta tuta iç , sabaha bişeyciği kalmaz boğazının.Sersum'un dediği gibi kusunca tahriş olmuştur.
Aaaa ne güsselll , hangi gün yarım günsün , hergün mü ? Sersumcum bu 3 hafta tatil radyasyon muhabbeti di mi?

Oyyy cicim sana da geçmiş olsun.Eskiden Lasonil vardı bu işler için ve şahane bi ilaçtı.Şimdi kaldırmışlar üretimden.Muadili diye de gel veriyolar ama aynı şey diill Sizin uzuvlar tam Lasonillik olmuş aslında
Uff deme öyle yaaa.. Geçsin ama yaa nişanlımın yanına gitcem pfff
Urfa yolcusu mu olucan ?

Oyyy Ramaska ben 3 gün uyumadım da feleğim şaştı , Allah güzel uykular versin inşallah sana canımcım...Gece uyumamak sinirleri çok bozuyo

Oyyy Ramaska ben 3 gün uyumadım da feleğim şaştı , Allah güzel uykular versin inşallah sana canımcım...Gece uyumamak sinirleri çok bozuyo

sagol canim.ya gecemde gunduzum birbirine karisti....evet gercekten sinir bozucu...suan saat 3 e 20 var...hala uykum yok...

Son düzenleme:

Sagol canim,iyiyim bende,gordum gordum en sevdigin seyleri yapmissin:),valla tam netlestirmedim ama ,annem patatesli kol boregi yapicak,ben de firinda kiymali sigara boregi,peynirli poaca,tavuklu salata,havuclu yogurtlu salata,asure,kibris tatlisi,kozlenmis kirmizi biber salatasi,yesillik salatasi bu kisir seklinde de olabilir,simdilik aklimdakiler bunlar
Uff deme öyle yaaa.. Geçsin ama yaa nişanlımın yanına gitcem pfff

Canim kiyamam,insallah seninki oyle degildir tabi,ben kucagimda kizimla dustum o birkac aylikti,onu koruyum derken one dogru degil de arkaya hamle yapinca totonun ustune dustum,kaldirima carptim,Allahtan kiz kucagimda oylece duruyordu,Allah esirgedi
S

Herkese merhaba. Bende bir donem Karatay diyeti yaptim ve epey kilo verdim. Sonra tam randimanli devam edemedim ve kilo verme surecim durdu. Simdi niyetim tekrar baslamak. Sizinle yazisarak bu sureci daha kolay gecirebilecegime inaniyorum... Kafama takilan konu et ve tavugun organik olarak temini. Tavuk icin bir markaya ulasmak mumkun gorunuyor ama et konusunu nasil cozdunuz. Ben hormon ve katkilardan uzak beslenmeye gayret gosteriyorum. Sizler bu konuda neler yapiyorsunuz...?

ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etme
olsun tatlım yine de vermişsin bizim gibi ++ da değilsin boğazım daha iyi çok şükür sağol canım

misafirler içinde kolay gelsin

Canim dikkat et yavas yavas yuru,seni ve ramaskayi dusunuyorum buza dikkat edin Allah korusun

yok canım bu yıllık iznim..şua izni 4 hafta kesintisiz alınıyor radyasyonu vücuttan atmak için
bu hafta cuma ya kadar yarım gün.cuma tamgün acildeyim

sağol canım elimle elleyince bile acıyor..ezilme var.bişey sürmedim idare ediyom..lasonili hatırlıyom buram buram kokmaz mıydı o.neyse bunla gelsin geçsin..iş arkadaşlarımızdan biri aynı gün düştü kızcağızın dizkapağı kaydı yatıyor..bağları koptuysa ameliyat bile olabilir:26:..çok üzüldük..çok zor buralarda yürümek her yer buz

Oyyy o nasıl bi menü Ficansım ? Bi tabur asker mi gelecek misafirliğe :44::44::44:

Aaaa izin şahaneymiş , Cumaya kadar beraberiz , Cumadan sonra zaten beraberiz
Ayyy arkadaşına ben de çok üzüldüm , yazık yaaa...Valla Sersumcum dikkat meselesi de diil ki bu buzda yürüme işi.Bi salisede oluyo-bitiyo , Allah korusun herkesi...

hee kıss iyi oldu yeni elemanlar gelince rahatladık biraz..

arada da evi biraz temizlemem lazım..pok götüriyii..bilirsin senle ben çok severiz temizliği

kız kaşla göz arasında düşüyor insan..çok kötü çok

merhaba kızlar ..
Nasilsiniz ??

bugün eşimin ve benim izin gunumuzdu .. Gec kalkıp mükellef bi karatay kahvaltısı yaptık
sinemaya gittik iki guzel film izledik bir saat yürüdük sonra organik pazara gidip alışverişimizi yaptık kaçamaksiz bir gun geçirdik .. Cok güzeldi

Bildirim yapmadım. Tatilde aldığım kilolar nedeniyle ..
Goz ucu ile baktım cogu gitmiş şaşırdım iyi de olmus .......artık su lanetten kurtulup 65 leri görmek istiyorum insallah Şubat sonu göreceğim ..

bu gun birde adet oldum

kızlar bişey söyliycem ben eve gelince tartıldım wc ye çıktım (sabah çıkamamıştım yazmayı unuttum..) ++ 200 çıktım hemde tok karına..yaanii sabah erken tartılmak çok da doğru sonuç vermiyor galiba sanursam hele ki wc ye çıkılmamışsa.. uyandıktan sonra yemek yememek şartıyla bence en az 1 saat sonra tartılmamız daha doğru..ama tabii çalışanlar için bu mümkün olmiyii ondan ötürü çok ++ gözüktüm ben ondann ötürü beyaa

Son düzenleme:
kilo vermeye çalışan herkese kolay gelsin. size sorum olacak. saat 20 veya 21 gibi süt içsek zararı olurmu acaba

kimler hasta takip edemedim kizlar
hepinize geçmi$ olsun ,a cil $ifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…