Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen katılıyorum canım .. Sabah uyandıktan sonra , kahvaltı yapmadan ve wc ye çıktıktan sonra tartilmak en gerçekçi sonucu almamızı sağlıyor .. Ben her zaman oyle yapıyorum.

kizlar wc ye çikamdan tartilan varmiki
valla bide bol su içiyiorsnaiz 500 gr bile oynar wc oncesi sonrasi , bide kabiz san kesin oynar :)
ben hep wc sonrasi tartilirim ama kalkdikdan 5 dk sonra tabiii :)

Hee çok severiz evet Ben de mesela yarın ya da Pazar günü yapıcam , şimdiden tasası aldı beni.Bugün banyoları yaptım detaylı.Temizlik günü de bi üstten yapıcam , falan filan yaaaa ne manyak bi iş bu temizlik
Kaneelcim hoşgeldin.Senin regl nedeniyledir fazlalığın.Haftaya bişeyin kalmaz üzülme cicim...
Eneeem , çantayı boşuna mı yedin yoksam Ben zabah kalkıyorum , kahve (orjinalinde kahve+sigara) içiyorum (fincan 250 ml) , sonra tuvalete , sonra tartıya.Tartı-250 = O günkü Birdy ...Bunları yapmak da heralde minimum 45 dakkayı buluyodur.

Canim gecen gunduzun karismis iyice,hayirlisi az kaldi

Yok canim yaa,cok kalabalik yok,10-12 kisi kadar olucaz,bir kismini simdi yapmaya gidiyorum mutfaga

Sagol canimcim az da olsa verdim,bu hafta liste kimde acaba canim,2 hafta sonra bende,o gun de karne gunu,karneden sonra cocuklari biyerlere goturuyoruz,liste cok gece kalabilir ya da bu haftaki arkadasla yer degistirebilirim canim sen ne dersin

Oh ne guzel keyf yapmissin canim,cok da guzelmissin canim masallah:)

valla bide bol su içiyiorsnaiz 500 gr bile oynar wc oncesi sonrasi , bide kabiz san kesin oynar :)
ayneeeeeen canım cok su iciyorum bazen bir kg bile fark edebiliyor .. Tabiki karatayin başlıca şartlarından biri side günde iki defa buyuk tuvalete çıkabilmek kabiz olmamak
ben cok merak ediyor bunu başarabilen bir karatayci varmı diye ????
Cunku bizim ortak problemlerimizden biri bu !!!! KABİZLİK

Son düzenleme:

canım tartı günü olduğu ve işe gitmem gerektiği için wc ye gitmeden tartıldım mecburen..yoksa tabii ki wc den sonra tartılınır..ama kafadan atıp bir kilo da söyleyemeyiz tartı gününde sadece mazeret bildirebilirdim onu unuttum..ben bazen uyandıktan hemen sonra çıkamıyorum biraz hareket etmek gerekiyor..o da işe yetişicem derken arada kaynayabiliyor maalesef

ben wc derken kuçuk suyu kastediyorum
oteki turlusunu beklersem hiç tartilamam gun boyu :)

ya buyuk tuvalete bi kere çiksam $ukredicem halime
kuru kayisi yemek lazim herhalde hergun
yada çocuklar gibi zeytinyagi içecez :)

Son düzenleme:
İnsallah canimmmmmmmm
zaten bi boyle 67 leri görsem bi fakiri sevindireceğim

ya buyuk tuvalete bi kere çiksam opup bâ$ima koyarim canim ya
kuru kayisi yemek lazim herhalde hergin
yada çocuklar gibi zeytinyagi içecez :)

bende günde bir kere çıksam o gün fevkalade geçiyor .. Ama her gün zor
kuru kayısı , hurma , kuru erik ise yarıyor fakat bende bazen tık olmuyor metabolizmam yavaş ailesel bir sorun bol bol su da icsem kayısı da yesem olmuyor bu boyle sürerse bazen mushil ilacına basvurmuyor değil

Katılıyorum kabızlık çok fena benim nerdeyse 3 gün olcak ilaç içicem bu gidişle rahatsızlık veriyor

dönem sonu yanaştı bizim işler yoğun sınavlar,zart zurt işleri derken beynim sulandı.bildirimimi yapayım

1.öğün 07.00
1 kk yumurta
7 zeytin
tulum peyniri,ekici tam yağlı beyaz peynir
1 fincan keten tohumlu süt
1 ç.b ceviz fındık

2.öğünüm

okuldan çıkıp eve geldim.söylemiştim bugün günüm vardı.güne gitmeden,gidince kıtlıktan çıkmış gibi yememek için
saat 13.00 de 1 elma,1 fincan süt

14.00-15.00 arası

4 küçük lahana sarması
1 dilim su böreği yağlı yağlı
1 kıymalı poğaça nefisti,tutmasam 1 tane daha yiycektim
1 dilim tavuk göğsü
1 dilim baklava

19.003 tane kabuklu yer fıstığı yedim.A101 den aldım kavrulmamış,deneyeyim bakayım dedim.cevize fındığa alternatif olur.gayet güzel.

21.001 bardak süt

bugün gayet dengeli beslendiğim bir gün oldu.koyvermedim.mutluyum

Slm kızlar..
Bugün öğlen ikiye kadar cok mayisik, keyifsizdim(ilacın etkisiyle)
Sonra totoyu kaldırdım, esofmanlarimi çektim ve 35Dk.eliptik bisiklet yaptım.
Ardından dus veeee sonuç kendimi ruhen ve bedenen cok iyi hissettim!!
Geçmişe bakım neler yapmışsınız;-)

kizlar bende karatay kalmadi valla gunlerdir. cigrindan ciktim :))) buraya gelip motive olamadigimdan aylardir,saldim kendimi. bir de folik asit icmeye basladim o acti istahimi. ama devam edicem. basliyorum tekrardan

Kabızlığa kesin çözüm!!!
Doktor Ender Saraç'tan kabızlığa çözüm getirecek besin önerileri...

Keten tohumunu havanda biraz döverek sabahları aç karnına, az yağlı yoğurtla karıştırarak yiyin.

Kuru kayısıyı ve kuru mürdüm eriğini akşamdan bir bardak suyun içinde bekleterek sabah aç karnına bu suyu için. Suyu içtikten sonra kayısı ve erikleri yiyin. Bu işlemi her sabah tekrarlayın.
Akşamdan bir kilo arpayı üzerini örtecek kadar suyun içine koyun ve sabaha kadar bekletin. Sabah haşlayın ve içine iki adet kabak, bir miktar pırasa, ıspanak, kereviz sapı, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz ekleyerek pişirin. Hazırladığınız bu çorbayı sabah aç karnına için.

kizlar bende karatay kalmadi valla gunlerdir. cigrindan ciktim :))) buraya gelip motive olamadigimdan aylardir,saldim kendimi. bir de folik asit icmeye basladim o acti istahimi. ama devam edicem. basliyorum tekrardan
üzülme canım yoluna girer hersey bu topikten uzaklaşmak kimsenin işine gelmiyor
bu arada folik asidi neden iciyorsun ?? Bebek mı düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar. Yediklerimi yazayım hemen :)

Sabah 5 kayısı, 2 incir içleri ceviz dolu.

Öğle: Kibrit kutusu kadar peynir, 5-10 zeytin 2 küçük domates

Ara: Bir cevizli incir (Tatlı isteğim tavan yapmıştı yemek zorunda kaldım )

Akşam: 2 lahmacun, bir ayran

Sanırım fena hasta oluyorum burnum tutmuyor boğazım felaket böhüüüüüüü

gecmis olsun canım
Menümde galiba fazla kuru meyve var bu senin kilo verme hızını düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…