kızlar bişey söyliycem ben eve gelince tartıldım wc ye çıktım (sabah çıkamamıştım yazmayı unuttum..) ++ 200 çıktım hemde tok karına..yaanii sabah erken tartılmak çok da doğru sonuç vermiyor galiba sanursam hele ki wc ye çıkılmamışsa.. uyandıktan sonra yemek yememek şartıyla bence en az 1 saat sonra tartılmamız daha doğru..ama tabii çalışanlar için bu mümkün olmiyii ondan ötürü çok ++ gözüktüm ben ondann ötürü beyaa
Hee çok severiz evethee kıss iyi oldu yeni elemanlar gelince rahatladık biraz..
arada da evi biraz temizlemem lazım..pok götüriyii..bilirsin senle ben çok severiz temizliği
kız kaşla göz arasında düşüyor insan..çok kötü çok
Kaneelcim hoşgeldin.Senin regl nedeniyledir fazlalığın.Haftaya bişeyin kalmaz üzülme cicim...merhaba kızlar ..
Nasilsiniz ??
bugün eşimin ve benim izin gunumuzdu .. Gec kalkıp mükellef bi karatay kahvaltısı yaptık
sinemaya gittik iki guzel film izledik bir saat yürüdük sonra organik pazara gidip alışverişimizi yaptık kaçamaksiz bir gun geçirdik .. Cok güzeldi
Bildirim yapmadım. Tatilde aldığım kilolar nedeniyle ..
Goz ucu ile baktım cogu gitmiş şaşırdım iyi de olmus .......artık su lanetten kurtulup 65 leri görmek istiyorum insallah Şubat sonu göreceğim ..
bu gun birde adet oldum
Eneeem , çantayı boşuna mı yedin yoksamkızlar bişey söyliycem ben eve gelince tartıldım wc ye çıktım (sabah çıkamamıştım yazmayı unuttum..) ++ 200 çıktım hemde tok karına..yaanii sabah erken tartılmak çok da doğru sonuç vermiyor galiba sanursam hele ki wc ye çıkılmamışsa.. uyandıktan sonra yemek yememek şartıyla bence en az 1 saat sonra tartılmamız daha doğru..ama tabii çalışanlar için bu mümkün olmiyii ondan ötürü çok ++ gözüktüm ben ondann ötürü beyaa
Korkma korkma , giyersin hepsinitamam canim
gelirim hyergun
koruma olayini becermem lazim
birsuru pantalon aldim 38 beden , kim giycek yoksa onlarii
İçebilirsin canım , ayran da içebilirsin...kilo vermeye çalışan herkese kolay gelsin. size sorum olacak. saat 20 veya 21 gibi süt içsek zararı olurmu acaba
sersum ve ficans sagolun kizlar dikkat ediyorum.zaten artik kizimi ben goturmuyorum okula...disari cok cikmiyorum...
uyku duzenim bozuldu.gece oturup gunduz oglene kadar uyuyorum maalesef birazda ondan oluyor.bende yatakta cok donuyorum uykum kaciyor...
sadece askim hadi az kalmis nisanlina kavusmana allah kavustursun...ins.biran once iyilesirsin...
Oyyy o nasıl bi menü Ficansım ? Bi tabur asker mi gelecek misafirliğe :44::44::44:
Aaaa izin şahaneymiş , Cumaya kadar beraberiz , Cumadan sonra zaten beraberiz
Ayyy arkadaşına ben de çok üzüldüm , yazık yaaa...Valla Sersumcum dikkat meselesi de diil ki bu buzda yürüme işi.Bi salisede oluyo-bitiyo , Allah korusun herkesi...
ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etme
olsun tatlım yine de vermişsin bizim gibi ++ da değilsinboğazım daha iyi çok şükür sağol canım
misafirler içinde kolay gelsin
yok canım bu yıllık iznim..şua izni 4 hafta kesintisiz alınıyor radyasyonu vücuttan atmak için
bu hafta cuma ya kadar yarım gün.cuma tamgün acildeyim
sağol canımelimle elleyince bile acıyor..ezilme var.bişey sürmedim idare ediyom..lasonili hatırlıyom buram buram kokmaz mıydı o .neyse bunla gelsin geçsin ..iş arkadaşlarımızdan biri aynı gün düştü kızcağızın dizkapağı kaydı yatıyor..bağları koptuysa ameliyat bile olabilir:26:..çok üzüldük ..çok zor buralarda yürümek her yer buz
merhaba kızlar ..
Nasilsiniz ??
bugün eşimin ve benim izin gunumuzdu .. Gec kalkıp mükellef bi karatay kahvaltısı yaptık
sinemaya gittik iki guzel film izledik bir saat yürüdük sonra organik pazara gidip alışverişimizi yaptık kaçamaksiz bir gun geçirdik .. Cok güzeldi
Bildirim yapmadım. Tatilde aldığım kilolar nedeniyle ..
Goz ucu ile baktım cogu gitmiş şaşırdım iyi de olmus .......artık su lanetten kurtulup 65 leri görmek istiyorum insallah Şubat sonu göreceğim ..
bu gun birde adet oldum
kizlar wc ye çikamdan tartilan varmiki
valla bide bol su içiyiorsnaiz 500 gr bile oynar wc oncesi sonrasi , bide kabiz san kesin oynar :)
ben hep wc sonrasi tartilirim ama kalkdikdan 5 dk sonra tabiii :)
kizlar wc ye çikamdan tartilan varmiki
valla bide bol su içiyiorsnaiz 500 gr bile oynar wc oncesi sonrasi , bide kabiz san kesin oynar :)
ben hep wc sonrasi tartilirim ama kalkdikdan 5 dk sonra tabiii :)
Canim gecen gunduzun karismis iyice,hayirlisi az kaldi
Yok canim yaa,cok kalabalik yok,10-12 kisi kadar olucaz,bir kismini simdi yapmaya gidiyorum mutfaga
Sagol canimcim az da olsa verdim,bu hafta liste kimde acaba canim,2 hafta sonra bende,o gun de karne gunu,karneden sonra cocuklari biyerlere goturuyoruz,liste cok gece kalabilir ya da bu haftaki arkadasla yer degistirebilirim canim sen ne dersin
Oh ne guzel keyf yapmissin canim,cok da guzelmissin canim masallah:)
ayneeeeeen canım cok su iciyorum bazen bir kg bile fark edebiliyor .. Tabiki karatayin başlıca şartlarından biri side günde iki defa buyuk tuvalete çıkabilmek kabiz olmamak
ben cok merak ediyor bunu başarabilen bir karatayci varmı diye ????
Cunku bizim ortak problemlerimizden biri bu !!!! KABİZLİK
Hee çok severiz evetBen de mesela yarın ya da Pazar günü yapıcam , şimdiden tasası aldı beni.Bugün banyoları yaptım detaylı.Temizlik günü de bi üstten yapıcam , falan filan yaaaa ne manyak bi iş bu temizlik
Kaneelcim hoşgeldin.Senin regl nedeniyledir fazlalığın.Haftaya bişeyin kalmaz üzülme cicim...
Eneeem , çantayı boşuna mı yedin yoksamBen zabah kalkıyorum , kahve (orjinalinde kahve+sigara) içiyorum (fincan 250 ml) , sonra tuvalete , sonra tartıya.Tartı-250 = O günkü Birdy ...Bunları yapmak da heralde minimum 45 dakkayı buluyodur.
Korkma korkma , giyersin hepsini
İçebilirsin canım , ayran da içebilirsin...
ya buyuk tuvalete bi kere çiksam opup bâ$ima koyarim canim ya
kuru kayisi yemek lazim herhalde hergin
yada çocuklar gibi zeytinyagi içecez :)
ayneeeeeen canım cok su iciyorum bazen bir kg bile fark edebiliyor .. Tabiki karatayin başlıca şartlarından biri side günde iki defa buyuk tuvalete çıkabilmek kabiz olmamak
ben cok merak ediyor bunu başarabilen bir karatayci varmı diye ????
Cunku bizim ortak problemlerimizden biri bu !!!! KABİZLİK
Katılıyorum kabızlık çok fena benim nerdeyse 3 gün olcak ilaç içicem bu gidişle rahatsızlık veriyor
üzülme canım yoluna girer hersey bu topikten uzaklaşmak kimsenin işine gelmiyorkizlar bende karatay kalmadi valla gunlerdir. cigrindan ciktim :))) buraya gelip motive olamadigimdan aylardir,saldim kendimi. bir de folik asit icmeye basladim o acti istahimi. ama devam edicem. basliyorum tekrardan
gecmis olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar. Yediklerimi yazayım hemen :)
Sabah 5 kayısı, 2 incir içleri ceviz dolu.
Öğle: Kibrit kutusu kadar peynir, 5-10 zeytin 2 küçük domates
Ara: Bir cevizli incir (Tatlı isteğim tavan yapmıştı yemek zorunda kaldım)
Akşam: 2 lahmacun, bir ayran
Sanırım fena hasta oluyorumburnum tutmuyor boğazım felaket böhüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?