gecmis olsun canım
Menümde galiba fazla kuru meyve var bu senin kilo verme hızını düşünebilir
Bir uzman buldum zannımca :) Gitme nooolurSoruma da cevap verirsin dimi :) Mesela ne kadar olmasını önerirsin? Ben kahvaltı yapamıyorum da o yüzden kayısı falan yedim. Son inciri yememem gerekiyor diye düşündüm ama çikolata yemekten iyidir dedim :)
Bir de 2. lahmacunu yerken çoook vicdan azabı çektim çekmemem gerekir mi acaba
bende günde bir kere çıksam o gün fevkalade geçiyor .. Ama her gün zor
kuru kayısı , hurma , kuru erik ise yarıyor fakat bende bazen tık olmuyor metabolizmam yavaş ailesel bir sorun bol bol su da icsem kayısı da yesem olmuyor bu boyle sürerse bazen mushil ilacına basvurmuyor değil
2 kayısı karar canım 4/5 falan fazlası zarar
Hocamiz bir lahmacun , bol yeşillikli bir salata ve bir bardak ayran öneriyorİkinci icin karar sana ait eğer gercekten ac isen ye tabi ama ondan sonra da 5 km yürümeye Calis
hicbir sorun teşkil etmez canimm istediğin sekilde tukettebilirsin canımBir sorum daha var. Bitki çayı içerken içine limon sıkmak özellikle 7 den sonra, bir sorun teşkil eder mi acaba ?
evet yaa manyak bişeyHee çok severiz evetBen de mesela yarın ya da Pazar günü yapıcam , şimdiden tasası aldı beni.Bugün banyoları yaptım detaylı.Temizlik günü de bi üstten yapıcam , falan filan yaaaa ne manyak bi iş bu temizlik
Eneeem , çantayı boşuna mı yedin yoksamBen zabah kalkıyorum , kahve (orjinalinde kahve+sigara) içiyorum (fincan 250 ml) , sonra tuvalete , sonra tartıya.Tartı-250 = O günkü Birdy ...Bunları yapmak da heralde minimum 45 dakkayı buluyodur.
canım ben 1 Şubatta yine liste sırası aldım 25 ocakta da evdeyim istersen benle değişebilirsin..Sagol canimcim az da olsa verdim,bu hafta liste kimde acaba canim,2 hafta sonra bende,o gun de karne gunu,karneden sonra cocuklari biyerlere goturuyoruz,liste cok gece kalabilir ya da bu haftaki arkadasla yer degistirebilirim canim sen ne dersin
ben küçüğü hiç saymıyorumben wc derken kuçuk suyu kastediyorum
oteki turlusunu beklersem hiç tartilamam gun boyu :)
geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar. Yediklerimi yazayım hemen :)
Sabah 5 kayısı, 2 incir içleri ceviz dolu.
Öğle: Kibrit kutusu kadar peynir, 5-10 zeytin 2 küçük domates
Ara: Bir cevizli incir (Tatlı isteğim tavan yapmıştı yemek zorunda kaldım)
Akşam: 2 lahmacun, bir ayran
Sanırım fena hasta oluyorumburnum tutmuyor boğazım felaket böhüüüüüüü
canım biz leylakla sana ve başka arkadaşlara da söyledik çok kuru meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını ama uzmanlığımıza güvenemedin galiba sanursamBir uzman buldum zannımca :) Gitme nooolurSoruma da cevap verirsin dimi :) Mesela ne kadar olmasını önerirsin? Ben kahvaltı yapamıyorum da o yüzden kayısı falan yedim. Son inciri yememem gerekiyor diye düşündüm ama çikolata yemekten iyidir dedim :)
Bir de 2. lahmacunu yerken çoook vicdan azabı çektim çekmemem gerekir mi acaba
kabızlıksa sorununuz kızlar çözüm lipton limonlu form çayı...bende diyetten öncede sonrada kabızlık olmasada 3günde 1 çıkıyordum.ama bu çayı alıp içene kadar şimdi çok rahatım.şişkinliğim kabılığım geçti.deneyin belki sizdede işe yarar.ama limonlusu olacak kesinlikle....
gitmiştir canım inş. Yürümüşsün canım sorun yokHımmmm, çok teşekkür ederim cevap için. 2 kayısının üstüne çıkmasam iyi olur o zaman, bugün yediğim ikinci lahmacun da kilo yapmamıştır zannımca alışveriş merkezinde 5 km fazla yürümüşümdür muhtemelen
Kıss fena ezmişsin çanağıgeçmiş olsun , miden için de geçmiş olsun.Nazar değdi sana Sütü ısıt , varsa bi tatlı kaşığı da bal koy , güzel karıştır , boğazında tuta tuta iç , sabaha bişeyciği kalmaz boğazının.Sersum'un dediği gibi kusunca tahriş olmuştur.
Oyyy cicim sana da geçmiş olsun.Eskiden Lasonil vardı bu işler için ve şahane bi ilaçtı.Şimdi kaldırmışlar üretimden.Muadili diye de gel veriyolar ama aynı şey diillSizin uzuvlar tam Lasonillik olmuş aslında
Urfa yolcusu mu olucan ?
Canim kiyamam,insallah seninki oyle degildir tabi,ben kucagimda kizimla dustum o birkac aylikti,onu koruyum derken one dogru degil de arkaya hamle yapinca totonun ustune dustum,kaldirima carptim,Allahtan kiz kucagimda oylece duruyordu,Allah esirgedi
S
ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etme
geçmiş olsun canım
Teşekkürlerr.kimler hasta takip edemedim kizlar
hepinize geçmi$ olsun ,a cil $ifalar diliyorum..
evet yaa manyak bişey
kıss ben de hemen çıkamıyorum işte bazen..1 saat beklersem de işe geç kalırım..yanii iki uçlu değnek
canım ben 1 Şubatta yine liste sırası aldım 25 ocakta da evdeyim istersen benle değişebilirsin..
ben küçüğü hiç saymıyorumo kesin cepte
geçmiş olsun
canım biz leylakla sana ve başka arkadaşlara da söyledik çok kuru meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını ama uzmanlığımıza güvenemedin galiba sanursam
espürü yaptım canımAyyy sersumcuuum olur mu hiç öyle şeyyy. Ben sanırım yazılanları ya okumadım ya da sorumsuz öğrenciler gibi kulak ardı ettim. Yoksa sizin uzmanlığınıza lafım yok. Öyle bir şey söylersem çarpılırım zannımcaGeçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim ayrıca
Sağol cnm.Evet biraz öyle oldu..Midem çok bulanıooo. O merhemi biliom bende..Bu saate kadar yattım midem hala bulanıo..Evet önce Karaman sonra inşallah Urfa..
Bu arada midem fena. Nane limondan sonra saat 8 de bi küçük kase mercimek çorbası içtim o da zorla. Hala bulanıo..Boğazım acıyo..Başım ağrıyoo. fenayım. yatıyorum ben. Kendinizze iyi bakın anacım. Ha bu arada totom ayrı bi dert off offf[/B][/SIZE][/COLOR]
he kıss işe geç kalıp millete kilo bildiriminde bulunmak için wc bekledim mi diycem..Eeee heralde ki tuvalete giricen diye işe geç kalacak halin yok yavlucumO vakit kafadan 300 gr falan düşmek lazım tartıdan
Ögle. 1 kücük dilim cavdar ekmegi balikla (Uskumru). 1 pet su.
Aksam. 3 tane ince lahmacun salata, 1 tane mandalin. cayVe kahve.
Kizlar disci bana kanal tedavisi uyguladi canim fena yaniyor. Bir kez daha gidecegim.
Varir varmaz kuzu, kuzu yattim, adam kanal tedavisi deyince sok oldum.
Yaptirmaktan baska carem yok.
Bir sorum daha var. Bitki çayı içerken içine limon sıkmak özellikle 7 den sonra, bir sorun teşkil eder mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?