Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gecmis olsun canım
Menümde galiba fazla kuru meyve var bu senin kilo verme hızını düşünebilir

Bir uzman buldum zannımca :) Gitme nooolur Soruma da cevap verirsin dimi :) Mesela ne kadar olmasını önerirsin? Ben kahvaltı yapamıyorum da o yüzden kayısı falan yedim. Son inciri yememem gerekiyor diye düşündüm ama çikolata yemekten iyidir dedim :)

Bir de 2. lahmacunu yerken çoook vicdan azabı çektim çekmemem gerekir mi acaba

Bir sorum daha var. Bitki çayı içerken içine limon sıkmak özellikle 7 den sonra, bir sorun teşkil eder mi acaba ?

2 kayısı karar canım 4/5 falan fazlası zarar
Hocamiz bir lahmacun , bol yeşillikli bir salata ve bir bardak ayran öneriyor İkinci icin karar sana ait eğer gercekten ac isen ye tabi ama ondan sonra da 5 km yürümeye Calis

kabızlıksa sorununuz kızlar çözüm lipton limonlu form çayı...bende diyetten öncede sonrada kabızlık olmasada 3günde 1 çıkıyordum.ama bu çayı alıp içene kadar şimdi çok rahatım.şişkinliğim kabılığım geçti.deneyin belki sizdede işe yarar.ama limonlusu olacak kesinlikle....

Hımmmm, çok teşekkür ederim cevap için. 2 kayısının üstüne çıkmasam iyi olur o zaman, bugün yediğim ikinci lahmacun da kilo yapmamıştır zannımca alışveriş merkezinde 5 km fazla yürümüşümdür muhtemelen

evet yaa manyak bişey
kıss ben de hemen çıkamıyorum işte bazen..1 saat beklersem de işe geç kalırım..yanii iki uçlu değnek

Sagol canimcim az da olsa verdim,bu hafta liste kimde acaba canim,2 hafta sonra bende,o gun de karne gunu,karneden sonra cocuklari biyerlere goturuyoruz,liste cok gece kalabilir ya da bu haftaki arkadasla yer degistirebilirim canim sen ne dersin
canım ben 1 Şubatta yine liste sırası aldım 25 ocakta da evdeyim istersen benle değişebilirsin..
ben wc derken kuçuk suyu kastediyorum
oteki turlusunu beklersem hiç tartilamam gun boyu :)
ben küçüğü hiç saymıyorum o kesin cepte
geçmiş olsun
canım biz leylakla sana ve başka arkadaşlara da söyledik çok kuru meyvenin kilo vermeyi yavaşlattığını ama uzmanlığımıza güvenemedin galiba sanursam

gitmiştir canım inş. Yürümüşsün canım sorun yok
ewet bende onu fark ettim form çayları icerik itibari ile bağırsakları çalıştırmaya yönelik ..
tuvalete çıkabilmek eşittir kilo vermek

Ayyy sersumcuuum olur mu hiç öyle şeyyy. Ben sanırım yazılanları ya okumadım ya da sorumsuz öğrenciler gibi kulak ardı ettim. Yoksa sizin uzmanlığınıza lafım yok. Öyle bir şey söylersem çarpılırım zannımca Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim ayrıca

Sağol cnm.Evet biraz öyle oldu..Midem çok bulanıooo. O merhemi biliom bende..Bu saate kadar yattım midem hala bulanıo..Evet önce Karaman sonra inşallah Urfa..

Uuu bebiş ucuz kurtulmuş olan anneye tabi...
ilk ve orta öğretim 25 ocakta kapanıyor..iyileşir canım merak etme

Hımm. iyi bakalım..

geçmiş olsun canım

Sağol canım..
kimler hasta takip edemedim kizlar
hepinize geçmi$ olsun ,a cil $ifalar diliyorum..
Teşekkürlerr.

Bu arada midem fena. Nane limondan sonra saat 8 de bi küçük kase mercimek çorbası içtim o da zorla. Hala bulanıo..Boğazım acıyo..Başım ağrıyoo. fenayım. yatıyorum ben. Kendinizze iyi bakın anacım. Ha bu arada totom ayrı bi dert off offf

Eeee heralde ki tuvalete giricen diye işe geç kalacak halin yok yavlucum O vakit kafadan 300 gr falan düşmek lazım tartıdan

espürü yaptım canım anladım bizim yazdıklarımızı görmediğini. yoksa benden daha çok çarpıcak asil uzmanlarımız var burada..bana bile laf düşmez

yat uyu tatlım sen biran önce..Allah şifa versin inşallah

Ögle. 1 kücük dilim cavdar ekmegi balikla (Uskumru). 1 pet su.

Aksam. 3 tane ince lahmacun salata, 1 tane mandalin. cay ve kahve.

Kizlar disci bana kanal tedavisi uyguladi canim fena yaniyor. Bir kez daha gidecegim.
Varir varmaz kuzu, kuzu yattim, adam kanal tedavisi deyince sok oldum.
Yaptirmaktan baska carem yok.
Ha unutmadan 4 km yürüdüm. 45 dk Fitnes.

Son düzenleme:
Canlarım ben kaçıyorum artık.Tüm hastalara acil şifa diliyorum.Yarın görüşmek üzere...

Eeee heralde ki tuvalete giricen diye işe geç kalacak halin yok yavlucum O vakit kafadan 300 gr falan düşmek lazım tartıdan
he kıss işe geç kalıp millete kilo bildiriminde bulunmak için wc bekledim mi diycem.. 400 -500 gr bile oluyo kıss ne diyon düştüm gitti..saymıyom ben liseyii banannee

geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun

Öğlen her cuma olduğu gibi komşuda toplaştık ve listede 1. Olmamında verdiği gazla pasta böreklere giriştim. Cuma günleri kendime izin veriyorum kızlar. Ama sonra tek bir lokma bile yemedim. En son 4 te öğünüm bitmiş oldu. Sonrasında sadece su su su:)

Bir sorum daha var. Bitki çayı içerken içine limon sıkmak özellikle 7 den sonra, bir sorun teşkil eder mi acaba ?

sorun olmaz iyi bile olur. Kitapta limonlu su tavsiye ediliyor diye hatırlıyorum, tatlı canın çekmiyo sanki o zaman

Bu arada sabah kalkar kalkmaz 500 ml ılık suya limon sıkıp içiyorum ve kahvaltıdan yarım saat sonra süper oluyo kabızlara tavsiyem

Cuma menüm
Sabah (08:30)2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir, 1 mandalina ,1 k.incir, 2 ceviz,4 zeytin
Akşam(17:30) yarım Porsiyon et döner
(21:00) komşunun "Allah aşkına " ısrarıyla 2 yaprak sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…