Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben yani biz yürüyüşe çıkıyoruz şimdilik çıkıyorum
herkeze iyi günler

allah yardım etsin o zaman sana

kızlar ben yani biz yürüyüşe çıkıyoruz şimdilik çıkıyorum
herkeze iyi günler

Ne isler görmüşsün maasallah ve bu arada Tabiki kolay da gelsin zor canım cok zor iyi anlıyorum seni ama elden pek fazla davet gelmiyor .. Sayılı gun çabuk geçer cogu gitti azı kaldı ya sabır

kesınlıkle canımm

gecmıs olsun datlum

cok kullanıslı canım neden daha once almadım dıye soylenıyodum sılerken dün:)))

Sağol canım. Tamam kısa bi zamanda alacağım inşallah aklımda bulunsun Haftaya memlekete gideceğim alacak listem vardı kaybettim onu bulmam lazım. Annemle alışveriş yapacağız.
Bu arada midem hala berbat yeni kalktım yataktan. Kahvaltı etmem lazım sanırım. İnşallah onu da becerecem.

Ne isler görmüşsün maasallah ve bu arada Tabiki kolay da gelsin zor canım cok zor iyi anlıyorum seni ama elden pek fazla davet gelmiyor .. Sayılı gun çabuk geçer cogu gitti azı kaldı ya sabır
sağol canım

canım bugün yağsız şeyler yemeye gayret et ..mideni dinlendir biraz

tarçınlı süt de iyi olur.kan şekerini dengeler,fazla yedirmez.

hayirli ugurlu olsun canim benim

bende 63 gibileri görürsem eğer bende istiyorum .. Bende başlayacağım .. İstah açtığını bilmiyordum .......
folik asit iştah açmaz,ben doktora sormuştum.çünkü hormonları etkilemiyor.mineral takviyesi gibi.ben de uzun bir süre kullandım ama karataya basladıktan sonra bıraktım.sebzelerde folik asit var,ayrıca hergün de 1 ç.b kuruyemiş tüketince yeterli olduğunu düşünüyorum.herşeyin doğalı makbul.tv de izlemiştim çağla şikel de hamileliğinde folik asit kullanmamış doğal yolla almış

kolay gelsin sersumum yaw.ben de geçen hafta perdelerimi yıkadım isten kapkara olmuştu.ama senin işin daha zor.yeni lojman yapmıyorlar bari camları değiştirsinler.hakkari gibi soğuk biryerde pvc şart.

herkese günaydın, bugünkü menümü yazayım hafta sonu eşim evde olduğu için giremeyebilirim,
sabah
oğlumdan kalan 1 yumurta
1 avuç badem
2ceviz ,
beyaz peynir
1 portakal
öğlen:dışarda yiyeceğiz bakalım ya nasip ama bol bol yürüceğim inş. akşam bişi yemem sanırım.
herkese kolay gelsin..

sersum,sandalye sildirecek kadar kızın olduğuna göre şanslısın..eh,nar lekesi yaptıysa onu da siler artık...
benim ufaklık da nar seviyor ama yaklaşık 2.5 yaşında... 1 narı tek başına bitirip tekrar isteyecek kapasiteye sahip onun nar lekelerini anlatmaya lüzum görmüyorum,kafada canlandırması zor değil..
bir narı bitirmek demişken,öyle iştahlı,herşeyi yiyen bir çocuk sanılmasın...havuç ve salatalık harici sebze yediği görülmemiştir:2:

canım bugün yağsız şeyler yemeye gayret et ..mideni dinlendir biraz

tereyagında yumurta yaptım ama pffff yagsız çok bişe de yokki gerçi olsada yiyemeyecek gibiyim kahvaltı hazırladım kendime şimdi tek başıma yapmaya calısacam işte biraz

2.öğünümü yaptım şimdi.hemen yazayım

yarım portakal,1 elma( bugün 2 porsiyon meyve hakkımı yemiş oldum)
2 kase nohutlu buğday çorbası
1 koca kase bol limonlu ,zeytinyağlı brokoli-karnabahar salatası

kolay gelsin sersumum yaw.ben de geçen hafta perdelerimi yıkadım isten kapkara olmuştu.ama senin işin daha zor.yeni lojman yapmıyorlar bari camları değiştirsinler.hakkari gibi soğuk biryerde pvc şart.
sağol canım..lojmanlar 2004 te yapılmış ama yapan salaklar pimapen takmamışlar
tahmin edebiliyorum seninkini canım..ama o küçümencik maşallah nar çok faydalı yesin bebişin..öpüyorum onu nanaklarından..o kirletse de hakkıdır..benimki 13 yaşında koca sıpa ..kız olacak birde..çıldırdım sabah çıldırdım.sandalyeleri sildirdim ama onun arkasından bide ben sildim.benimkiyle yaşı aynı olan arkadaşlar var topikte ..onlar da aynı bizimkiler de diyorlar ama ben iddaa ediyorum benim ki anlatılmaz yaşanır

en güzel zamanları canım keyfini çıkar..çünki büyüyünce bu hallerini çok arayacaksın

tereyagında yumurta yaptım ama pffff yagsız çok bişe de yokki gerçi olsada yiyemeyecek gibiyim kahvaltı hazırladım kendime şimdi tek başıma yapmaya calısacam işte biraz

Karatay diyetinin ana kuralları nedir? Hamur işi yok şeker yok diger kuralları yeme miktarları ne kadar
hoşgeldin
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

Son düzenleme:

Yedim biraz bişeyler cıs bilem yedim. midem aaz iyi gibi olunca umarım bi daha dün akşamki gibi olmaz. yavaş yavaş yedim..
-1 zeytn
-azcık peyniir
-azcık yumurta çatalladım
-şekersiz çay
-salatalık domates bi kaç dilim
-tabi iki saat sürdü nerdeyse kahvaltı. dura dura yedim. ookula gidecem birazdan tatilde ertelenen sınavım vardı ona çıkacagım. Allah'tan ertelenen sınavım çalışacak birşey değildi değilse kaldımdı kesin.
Cıs olarak tatlı yedim. hasta kaçamağı oldu benimkisi.:26:

2.öğünüm

palamut
bol salata

şimdi de çay demledim içicem..siz de buyurun arkadaşlar..

Merhaba canlarim.
Disimin acisandan ne uyudum ne birsey yedim bura saati 12 ye kadar.
Gece bütün odalari dolastim. hani bir sarki var ya Bu gece bütün mreyhaneleri dolastim diye.
Hüner Coskuner yormuyla onuda dinledim. Ilac almadim inatlastim ama sonunda pes ettim.
Bakalim ne olacak.?

Sabah. 2 yumurta 8 siyah zeytin, 10 tane badem 1 yks,cökelek. 2 siyah kaysi. cay.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım..daha da iyi olacak eminim
sınavda başarılar cıss da bu günlük olsun

afiyet olsun canım

canım çok üzüldüm yaww..:26::26: inşallah biran önce tedavi olursun ve iyileşirsin..dişin acısı çok kötüdür..Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…