allah yardım etsin o zaman sanaselamlar...
2 gündür uğrayamadım...diyetim çok güzel gidiyordu ancakk...
bu akşam arkadaş yemeğe davet etti ve yemekte mantı var
yiyeceğim mecburen...
yalnız ne etsem de az yesem?
evden karnım tok mu gitsem?
ama o zaman da orada yediğimle birlikte fazla olur..
aç gitsem,saldırabilirim yemeğe
salata yesem bolca,karnım doymaz..
tek aklıma gelen...akşama kadar bolca yürüyüş yapmak..ve eve gelince yine yürüyüş...ne dersiniz?
kızlar ben yani biz yürüyüşe çıkıyoruz şimdilik çıkıyorum
herkeze iyi günler
bugün eşim nöbetçi ..onunla 8 de uyandım kahvaltımı yapıp onu yolcu ettikten sonra ya Allah deyip mutfağa daldım ki ne dalışş
kısslar burada kaloriferlerden dolayı evlerin içine (camlar pimapen değil ahşap) kurum yağıyor..mutfak dolapları boşaldı silindi yerleştirildi.raflar indirildi üzerlerindekiler yıkandı yerleştirildi..hepsi kurum olmuş yavv..dolapların içine kadar girmiş ..ne biçim yer anlamadım..evi hergün silsen yine aynı..bir de yerler beyaz kalebodur ..düşünün yanii..çorapların altları bile evi birkaçgün silme simsiyah oluyor..nedir benim bu çilem..
halımın birini sildim bakalım temizlencek mi diye denedim..eğer temizlenmezse ötekini boşuna silmeyeyim yıkamaya vereyim dedim
kızıma da sandalyeleri sildirdim..tabii üstünden ben de geçtim..
benim kızın pasaklılığını biliyorsunuz..1 haftadır okul tatil evde..evi sayesinde pok götürüyor..nar seviyor diye alıyorum.kızım örtü koyup ye diyorum..heryer nar lekesi ve çekirdek pisliği..offff offf..bu 2 hafta okul tatilinde cinnet geçirmezsem iyidir
kapı cam silme olayını da haftaya bıraktım..kahvemi alıp buraya geldim..tenha buralar yaww
kesınlıkle canımm
gecmıs olsun datlum
cok kullanıslı canım neden daha once almadım dıye soylenıyodum sılerken dün:)))
sağol canımNe isler görmüşsün maasallah ve bu arada Tabiki kolay da gelsin zor canım cok zor iyi anlıyorum seni ama elden pek fazla davet gelmiyor .. Sayılı gun çabuk geçer cogu gitti azı kaldı ya sabır
Sağol canım. Tamam kısa bi zamanda alacağım inşallah aklımda bulunsun Haftaya memlekete gideceğim alacak listem vardı kaybettim onu bulmam lazım. Annemle alışveriş yapacağız.
Bu arada midem hala berbat yeni kalktım yataktan. Kahvaltı etmem lazım sanırım. İnşallah onu da becerecem.
tarçınlı süt de iyi olur.kan şekerini dengeler,fazla yedirmez.selamlar...
2 gündür uğrayamadım...diyetim çok güzel gidiyordu ancakk...
bu akşam arkadaş yemeğe davet etti ve yemekte mantı var
yiyeceğim mecburen...
yalnız ne etsem de az yesem?
evden karnım tok mu gitsem?
ama o zaman da orada yediğimle birlikte fazla olur..
aç gitsem,saldırabilirim yemeğe
salata yesem bolca,karnım doymaz..
tek aklıma gelen...akşama kadar bolca yürüyüş yapmak..ve eve gelince yine yürüyüş...ne dersiniz?
folik asit iştah açmaz,ben doktora sormuştum.çünkü hormonları etkilemiyor.mineral takviyesi gibi.ben de uzun bir süre kullandım ama karataya basladıktan sonra bıraktım.sebzelerde folik asit var,ayrıca hergün de 1 ç.b kuruyemiş tüketince yeterli olduğunu düşünüyorum.herşeyin doğalı makbul.tv de izlemiştim çağla şikel de hamileliğinde folik asit kullanmamış doğal yolla almış
hayirli ugurlu olsun canim benim
bende 63 gibileri görürsem eğer bende istiyorum .. Bende başlayacağım .. İstah açtığını bilmiyordum .......
bugün eşim nöbetçi ..onunla 8 de uyandım kahvaltımı yapıp onu yolcu ettikten sonra ya Allah deyip mutfağa daldım ki ne dalışş
kısslar burada kaloriferlerden dolayı evlerin içine (camlar pimapen değil ahşap) kurum yağıyor..mutfak dolapları boşaldı silindi yerleştirildi.raflar indirildi üzerlerindekiler yıkandı yerleştirildi..hepsi kurum olmuş yavv..dolapların içine kadar girmiş ..ne biçim yer anlamadım..evi hergün silsen yine aynı..bir de yerler beyaz kalebodur ..düşünün yanii..çorapların altları bile evi birkaçgün silme simsiyah oluyor..nedir benim bu çilem..
halımın birini sildim bakalım temizlencek mi diye denedim..eğer temizlenmezse ötekini boşuna silmeyeyim yıkamaya vereyim dedim
benim kızın pasaklılığını biliyorsunuz..1 haftadır okul tatil evde..evi sayesinde pok götürüyor..nar seviyor diye alıyorum.kızım örtü koyup ye diyorum..heryer nar lekesi ve çekirdek pisliği..offff offf..bu 2 hafta okul tatilinde cinnet geçirmezsem iyidir
kapı cam silme olayını da haftaya bıraktım..kahvemi alıp buraya geldim..tenha buralar yaww
canım bugün yağsız şeyler yemeye gayret et ..mideni dinlendir biraz
hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım..
Sagol hayatim insallah ya. Allahin izniyle.
hayirli ugurlu olsun canim benim
bende 63 gibileri görürsem eğer bende istiyorum .. Bende başlayacağım .. İstah açtığını bilmiyordum .......
Sagol canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Istah hem aciyor hem de vitamin dolu folik asit. Kilo aldirdi yani. 60tim ben en son 65 oldum tekrardan. 2Ayda aldım 5kg ama birazda benim hatam spor falanda yapmadim yedim de yani :))))
Bol bol su iç canım bence ilaç en son care olmalı kimyasal olan hemen hemen hersey tehlikeli olabiliyor zaman zaman
1-fbmy8785 : -%1,94
2-topalpire : -%1,85
3-melexin : -%1,1
4-sivasıngülü : -%0,94
5-nurudilara :-%0,85
6-iğneoyası :-%1,84
7-sadece aşkım:-%1,83
8-ficans :-%0,15
9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22
Herbirinizi tebrik ediyorumKiloveremeyen hatta üstüne kilo alan arkadaşlarımında çabaladıklarını biliyorum.Sizleri de çabalarınızdan dolayı tebrik ediyorum [/QUOT
Karatay diyetinin ana kuralları nedir? Hamur işi yok şeker yok diger kuralları yeme miktarları ne kadar
sağol canımkolay gelsin sersumum yaw.ben de geçen hafta perdelerimi yıkadım isten kapkara olmuştu.ama senin işin daha zor.yeni lojman yapmıyorlar bari camları değiştirsinler.hakkari gibi soğuk biryerde pvc şart.
tahmin edebiliyorum seninkini canımsersum,sandalye sildirecek kadar kızın olduğuna göre şanslısın..eh,nar lekesi yaptıysa onu da siler artık...
benim ufaklık da nar seviyor ama yaklaşık 2.5 yaşında... 1 narı tek başına bitirip tekrar isteyecek kapasiteye sahiponun nar lekelerini anlatmaya lüzum görmüyorum,kafada canlandırması zor değil..
bir narı bitirmek demişken,öyle iştahlı,herşeyi yiyen bir çocuk sanılmasın...havuç ve salatalık harici sebze yediği görülmemiştir:2:
tereyagında yumurta yaptım ama pffff yagsız çok bişe de yokki gerçi olsada yiyemeyecek gibiyim kahvaltı hazırladım kendime şimdi tek başıma yapmaya calısacam işte biraz
hoşgeldinKaratay diyetinin ana kuralları nedir? Hamur işi yok şeker yok diger kuralları yeme miktarları ne kadar
Yedim biraz bişeyler cıs bilem yedim. midem aaz iyi gibi olunca umarım bi daha dün akşamki gibi olmaz. yavaş yavaş yedim..
-1 zeytn
-azcık peyniir
-azcık yumurta çatalladım
-şekersiz çay
-salatalık domates bi kaç dilim
-tabi iki saat sürdü nerdeyse kahvaltı. dura dura yedim. ookula gidecem birazdan tatilde ertelenen sınavım vardı ona çıkacagım. Allah'tan ertelenen sınavım çalışacak birşey değildi değilse kaldımdı kesin.
Cıs olarak tatlı yedim. hasta kaçamağı oldu benimkisi.:26:
afiyet olsun canım2.öğünümü yaptım şimdi.hemen yazayım
yarım portakal,1 elma( bugün 2 porsiyon meyve hakkımı yemiş oldum)
2 kase nohutlu buğday çorbası
1 koca kase bol limonlu ,zeytinyağlı brokoli-karnabahar salatası
Merhaba canlarim.
Disimin acisandan ne uyudum ne birsey yedim bura saati 12 ye kadar.
Gece bütün odalari dolastim. hani bir sarki var ya Bu gece bötün mreyhaneleri dolastim diye.
ilac almadim inatlastim ama sonunda pes ettim. Bakalim ne olacak.?
Sabah. 2 yumurta 8 siyah zeytin, 10 tane badem 1 yks,cökelek. 2 siyah kaysi. cay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?