Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

OKUYUN ARKADAŞLAR BEN ÇOK GÜLDÜM.:)))

Köyden şehre gelen cahil bir ailenin kızı arkadaşından facebook açmasını istemiş.
Arkadaş buna facebook açmış.
Facebookta amcasının oğlu bunu görmüş ve beğen yapmış.
Bunu gören kız babasına demiş baba amcam oğlu beni beğenmiş istiyor der;
babasıda tamam kızım verdim gitti der..
Bu olay çocuğun kulağına gitmiş oğlanda şaşırmış vallahi eyikide dürtmedim yoksa,
bunlar namus davası diye beni öldürürdü demiş….)))))))

dünkü menüm sabah güzeldi klasik karaty öğlene yoğurt-kıymalı karnıbahar buraya kadar iyi ama akşam misafirliğe gittim 2 çatal makarna salatası-3 adet zeytin yağlı lahana sarması 1 baklava yedim ama börek ve kuru pastayı yemedim :) bu sabah da 2 yufkayla peynirli tava böreği yaptım zeytinle çayla iyi gitti

iyi haftasonlari arkadaslar,bugün temizlik,alisveris,kizimin kurslari derken bu sati ettim.Biraz sonra da ailecek disari cikacagiz,gitmeden yediklerimi yazayim dedim.

bu arada gecen hafta 1. iken bu hafta sonuncu olmak herkese nasip olmaz sanirim Moralmen destek olan arkadaslarim,cok TESEKKÜRLER,SAGOLUN.

Kahvaltim:sucuklu yumurta(sucuk ev yapimiydi:))),6 zeytin,peynir bolca,maydanoz,dereotu,domates-biber,Omega3

ara:bol sütlü filtre kahve

Aksamirasa yemegi(bulgurlu),yesil mercimek yemegi,yogurt 1 kase yiyecegim

SPOR:1,5 saat temizlik yaptim.

hepinize iyi aksamlar....

tesekkur ederim. bende katilmaya karar verdim gibi. aklima takilanlari o yuzden soruyorum.
1. ara ogun yoksa meyve kuru meyveler ceviz badem ne zaman yeniliyor.
2. bakliyatlar nohut kuru fasulye yenebiliniyormu
3. yiyeceklerin miktari bellimi orn kahvaltida kac zeytin yenebiliyo
4. yasakli yiyecek ( sebze meyve ) varmi muz gibi patates gibi

bakliyat serbest nohut sınırlı,kuruyemiş 1 çay bardağı,yumurta yemediğinde 1 muz yiyebilirsin ama sabah..nişastalı gıdalar yasak(patates gibi)diğerleri doyana kadar.

slm kizlar..2 gun cok kotu gecti yeme acisindan birine gittigim zaman ve biri geldimi hic yapamiyorum ya verdiklerimde hemen geliyo boyle olunca..yarindan itibaren siki bir sekilde karataya basliyorum ve sporu artirma karari aldim gunluk 3 mil yapmayi planliyorum yoksa yerimde sayiyorum ya pofff...

canim oncelikle hosgeldin...arkadaslar yanlisim varsa duzeltin lutfen....
1-ara ogun yok.kuruyemis ekmek yerine 1kucuk cay bardagi tuketiliyor kahvatida.ilk baslarda ogle ve aksam ogunlerinde de azar azar tuketebilirsin.bir sure sonra zaten alistigin icin sadece kahvaltida tuketiyorsun.sabahlari hergun istedigin sekilde yumurta veya muz ve sut tuketebilirsin.peynir zeytin yesillik sinirsiz.doyuncaya kadar tuketiyorsun.
meyve kahvaltida 1 tane.
2-bakliyat serbest nohut SINIRLI.
3-SINIR yok doyuncaya kadar yiyebilirsin ama meyve 1 tane bulgur 3-4 kasik.SINIRLI olanlar bunlar
4-patates tatli hamurisi ekmek pirinc asitli icecek light icecekler yasak

Son düzenleme:
sersum papadiyam geldim nasilsiniz...
bugun isler kesat pek ugrayan yok galiba.
sersum canim bugun bayaa bir temizlik yapmissin...
bende bugun yerleri silerken papadiya kulaklarini cinlattim.iyiki almisiz temizlik setini.daha once fiberli bez vardi onu yikayip takiyordum fircaya fenalik gelmisti.simdi okadar rahatki artik gunde 2 kere silerken hic usenmiyorum.cok rahatim.

bu aralar ben gece oturdugum icin geceleri de meyve yemeye basladim durum kotu.son gunlerde biraz daha dikkat etmem lazim cok yaramazlik yapiyorum....

sadece askim gecmis olsun.sinavin iyi gecer ins.ayrica eminim elbisede sana guzel olur.
sivasin gulu canim gecmis olsun...

yildiz canim sende toparlarsin.ilk gunlerde biraz zor oluyor alisinca ekmek bile aramiyorsun.
dlkdlk canim sen kac kilo vermek istiyorsun...

selam canım
pampiş cevap yazmış ama anlamadım.kılları tüyleri kenndine yapıştırmadan suya bırakıyor değil mi canım..öyleyse alıcam çünkü..viledanın o kılları üstüne yapıştırıpta heryere taşımasından nefret ettiğim için silindir mop almıştım..tamam kılları toplayıp suya salıyor ama heryere girmiyor..hiç ergonomik değil..
senin son demlerim canım..hele bebiş olsun sen toparlan veririz hepberaber kilocukları merak etme..hepimiz burdayız beyaa

kuru meyveleri sabah tercih ediyoruz, kuru yemişi sabah kahvaltında,eğer dışardaysan ve yiyebileceğin bir şey yoksa yine kuru yemişi öğün olarak tercih edebilirsin.
Bakliyat serbest, nohutu ve bulguru sınırlı yiyoruz örn. 4 yemek k. geçmeyecek.
Pirinç,un,şeker,patates,makarnanın, ekmeğin her türü,pişmiş havuç ve ambalajlı, katkı maddeli olan her şey:)
Taze meyveyi de sabah kahvaltısında, akşama kadar erir diye tercihimir
Bakma bu yasaklara bizim diyette aç kalmak yok, bir sürü yiyecek şey var

3. öğünüm

2 tavuk kanat
3-4 kaşık mercimekli kabak yemeği
1 kase yoğurt

sersum canim bu viledadan ve silindir moptan daha iyi.ben oyle birseyle karsilasmadim.gayet memnunum ayrica viledadan daha iyi suyunu SIKIYORSUN parkeler icinde iyi.
papadiya canim sende fikrini soylermisin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…