afiyet olsun canım..daha da iyi olacak eminim
sınavda başarılarcıss da bu günlük olsun
2.öğünüm
palamut
bol salata
şimdi de çay demledim içicem..siz de buyurun arkadaşlar..
tesekkur ederim. bende katilmaya karar verdim gibi. aklima takilanlari o yuzden soruyorum.sağol canım..lojmanlar 2004 te yapılmış ama yapan salaklar pimapen takmamışlar
tahmin edebiliyorum seninkini canım..ama o küçümencik maşallah nar çok faydalı yesin bebişin ..öpüyorum onu nanaklarından ..o kirletse de hakkıdır ..benimki 13 yaşında koca sıpa ..kız olacak birde ..çıldırdım sabah çıldırdım .sandalyeleri sildirdim ama onun arkasından bide ben sildim .benimkiyle yaşı aynı olan arkadaşlar var topikte ..onlar da aynı bizimkiler de diyorlar ama ben iddaa ediyorum benim ki anlatılmaz yaşanır
en güzel zamanları canım keyfini çıkar..çünki büyüyünce bu hallerini çok arayacaksın
hoşgeldin
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
tesekkur ederim. bende katilmaya karar verdim gibi. aklima takilanlari o yuzden soruyorum.
1. ara ogun yoksa meyve kuru meyveler ceviz badem ne zaman yeniliyor.
2. bakliyatlar nohut kuru fasulye yenebiliniyormu
3. yiyeceklerin miktari bellimi orn kahvaltida kac zeytin yenebiliyo
4. yasakli yiyecek ( sebze meyve ) varmi muz gibi patates gibi
bu arada gecen hafta 1. iken bu hafta sonuncu olmak herkese nasip olmaz sanirimMoralmen destek olan arkadaslarim,cok TESEKKÜRLER,SAGOLUN.
..
tesekkur ederim. bende katilmaya karar verdim gibi. aklima takilanlari o yuzden soruyorum.
sersum papadiyam geldim nasilsiniz...
bugun isler kesat pek ugrayan yok galiba.
sersum canim bugun bayaa bir temizlik yapmissin...
bende bugun yerleri silerken papadiya kulaklarini cinlattim.iyiki almisiz temizlik setini.daha once fiberli bez vardi onu yikayip takiyordum fircaya fenalik gelmisti.simdi okadar rahatki artik gunde 2 kere silerken hic usenmiyorum.cok rahatim.
bu aralar ben gece oturdugum icin geceleri de meyve yemeye basladim durum kotu.son gunlerde biraz daha dikkat etmem lazim cok yaramazlik yapiyorum....
sadece askim gecmis olsun.sinavin iyi gecer ins.ayrica eminim elbisede sana guzel olur.
sivasin gulu canim gecmis olsun...
yildiz canim sende toparlarsin.ilk gunlerde biraz zor oluyor alisinca ekmek bile aramiyorsun.
dlkdlk canim sen kac kilo vermek istiyorsun...
2.öğünüm
palamut
bol salata
şimdi de çay demledim içicem..siz de buyurun arkadaşlar..
sersumum nasılsın bebısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?