Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1-fbmy8785 : -%1,94
2-topalpire : -%1,85
3-melexin : -%1,1
4-sivasıngülü : -%0,94
5-nurudilara :-%0,85
6-iğneoyası :-%1,84
7-sadece aşkım:-%1,83
8-ficans :-%0,15

9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22
Herbirinizi tebrik ediyorum Kiloveremeyen hatta üstüne kilo alan arkadaşlarımında çabaladıklarını biliyorum.Sizleri de çabalarınızdan dolayı tebrik ediyorum

sabah 8:00 de uyanmak zorunda kaldım..çünkü eşim şehir dışına çıkacaktı.oysa çok tatlı uyuyordum.yarın uyurum artık.
kahvaltıyı hazırladım beraber kahvaltımızı yaptık.

09.00 da biten 1.öğünüm

bol kaşarlı 1 yumurta ile 1 tabak menemen
biber kızartma
5 zeytin
1 dilim tulum peyniri
yarım portakal,1 k.kayısı,1 k.incir
1 çb.fıstık-fındık-ceviz karışımı
şimdi çay keyfi ile ayılma

mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle

canim aaa benimkinin aynisi bendede var bundan.bende cok memnunun.
bende cok memnunum gule gule kullanalım
sağol canım Ben gelldimmm. Sınavım iyiydi. Evet Darısı diğerlerinin başına..

Papadiyaaa sence çeyizlik bi ürün müdür? alayım mı bende
kesınlıkle canımm

gecmıs olsun datlum

radıkal kararlar almak sart canım yoksa yarım pohaca bıle bır haftayının emegını alıp goturuyo verırken gram gram alırken kg kg gelıyo

cok kullanıslı canım neden daha once almadım dıye soylenıyodum sılerken dün:)))

Günaydınnn iyi hafta sonları çıtırlarrrr

Dün akşam misafirlikteydim ne yedim yazmayacağım
Dün sabah kahvaltımı yazmıştım. Akşam misafirliğe gideceğim diye saat 2 gibi 10 kadar mercimek köftesi yedim çay ile serbest ya amma abartmışım ama

bugün sabah
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 lokma ekmek(ekmeğime peynir sürdüydüm 2 lokmasından sonrası gitmedi yeterince kilo aldım)
fındık
çay
omega 3 4 tane
4-5 siyah zeytin

üzerine eşimle kahvemizi de içtik hepinize afiyetler olsun
bugün İle gideceğiz mutluyum yaw daraldıydım burada

canim gunaydin......

kizlar herkese gunaydin...
.bugun yine gec kalktim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun evde.simdi birde keyif cayi iceyim.

Günaydınlar

Papişim sana da günaydın

tunaydin hanimlarrrr
bu sabah itibariyle 56.4 geldim ve virabismillah karataya ba$ladim
sabah menum
2 kaynami$ yumurta
marul domates
beyaz pynir
çok ince yarim dilim ekmek ( yumurta çok az pi$mi$ yiyemedim ekmeksiz , 5 saate uyarsam sorun olmaz in$, acikmakda cezam olsun :) )
2 kuru incir , ceviz ,1br sut
yeni bitti kahvalti yani saat 11 de

yuruyu$e pazartessi ba$layabilirim ancak hafta sonu çocuklar evde , hava soguk çikamam

selamlar...
2 gündür uğrayamadım...diyetim çok güzel gidiyordu ancakk...
bu akşam arkadaş yemeğe davet etti ve yemekte mantı var
yiyeceğim mecburen...
yalnız ne etsem de az yesem?
evden karnım tok mu gitsem?
ama o zaman da orada yediğimle birlikte fazla olur..
aç gitsem,saldırabilirim yemeğe
salata yesem bolca,karnım doymaz..
tek aklıma gelen...akşama kadar bolca yürüyüş yapmak..ve eve gelince yine yürüyüş...ne dersiniz?

merhaba kızlar .. Nasilsiniz ???
tatil günümüz .. Geç ve guzel bir kahvaltı yaptık esimle birlikte hafif bi kaçamağımıbyapmis da oldu ama birazdan yürüyüşe çıkacağız ..

yediklerimiz:
sabah 10.00 gibi :
Pastirmali yumurta ( pastirmayi Antalya dan getirmiştim )

Samsun pidesi ( Samsun'dan can memleketimden dondurucudan çıkardım )

zeytin
domates
salatalik
omega 3
yesil çay
bol bol su
bol bol haraket

Bir saat onceden bir kase yogurt yiyip git canım .. Bu gun de bol bol su iç ve Mantıdan sonrada 5 km yürürsen fazla bir sorun olmaz .. Afiyet olsun

evet hayatim nasipse bebek dusunuyoruz.
hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım..

afiyet olsun datlum

Bir saat onceden bir kase yogurt yiyip git canım .. Bu gun de bol bol su iç ve Mantıdan sonrada 5 km yürürsen fazla bir sorun olmaz .. Afiyet olsun

o 5 km.nin yarısını mantıdan önce yürüsem? hani geç vakitte geliriz muhtemelen..ama yoğurt yerim tabii teşekkr canım önerin için...

o 5 km.nin yarısını mantıdan önce yürüsem? hani geç vakitte geliriz muhtemelen..ama yoğurt yerim tabii teşekkr canım önerin için...
olur Tabiki canım ama Mantıdan sonra eve geldikten sonra 20 dakika hafif bi egzersiz veya bir dans bi aktivite yapsan harika bal olur

bugün eşim nöbetçi ..onunla 8 de uyandım kahvaltımı yapıp onu yolcu ettikten sonra ya Allah deyip mutfağa daldım ki ne dalışş

kısslar burada kaloriferlerden dolayı evlerin içine (camlar pimapen değil ahşap) kurum yağıyor..mutfak dolapları boşaldı silindi yerleştirildi.raflar indirildi üzerlerindekiler yıkandı yerleştirildi..hepsi kurum olmuş yavv..dolapların içine kadar girmiş ..ne biçim yer anlamadım..evi hergün silsen yine aynı..bir de yerler beyaz kalebodur..düşünün yanii..çorapların altları bile evi birkaçgün silme simsiyah oluyor..nedir benim bu çilem..

halımın birini sildim bakalım temizlencek mi diye denedim..eğer temizlenmezse ötekini boşuna silmeyeyim yıkamaya vereyim dedim

kızıma da sandalyeleri sildirdim..tabii üstünden ben de geçtim..

benim kızın pasaklılığını biliyorsunuz..1 haftadır okul tatil evde..evi sayesinde pok götürüyor..nar seviyor diye alıyorum.kızım örtü koyup ye diyorum..heryer nar lekesi ve çekirdek pisliği..offff offf..bu 2 hafta okul tatilinde cinnet geçirmezsem iyidir

kapı cam silme olayını da haftaya bıraktım..kahvemi alıp buraya geldim..tenha buralar yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…