Sabah gülmecesi olsunEki Görüntüle 602668
bende cok memnunum gule gule kullanalımcanim aaa benimkinin aynisi bendede var bundan.bende cok memnunun.
kesınlıkle canımmsağol canımBen gelldimmm. Sınavım iyiydi. Evet Darısı diğerlerinin başına..
Papadiyaaa sence çeyizlik bi ürün müdür? alayım mı bende
gecmıs olsun datlumLeylakım sersumum bende size katıldım galiba ... çok fena midemi üşütmüşüm sanırım.. okulda mide bulantısından mahvoldum.. Geldim Acı acı çıkardım midemdekileri....Nane limon içiyorum şimdiii
radıkal kararlar almak sart canım yoksa yarım pohaca bıle bır haftayının emegını alıp goturuyo verırken gram gram alırken kg kg gelıyomerhaba hanimlar
benim tartinin ibresi yuklseliyor tekrar 56 oldum
karatayima donmkistiyorum
ama nasil nerden ba$liycam bilmiyorum ki
sabah kahvaltiyaptim karataya uygun
oglen kom$uda pogaca yedim((((
aksaama ne yesemde kendimi affetirsem karataya
bu arada 55 den 56 ya çikdim ama biliyorum gerisi gelicek ben dur demezsem(
yardim edin bana:18:
geçmiş olsun canım yaa..senin ki daha kötü:26:..çıkarmak çok kötü ama iyi yapmışsın nane limon 1 numara gelir ..Acil şifalar canım ..kıss bu arada düşüp popoyu incitmişsin..ona da geçmiş olsun canım ..merdivenden popo üstüne düşmek çok tehlikeli .kuyruk sokumu kemiği kırılabilir ve içe çöküp batabilir .aman dikkat kıyamam
tam çeyizlik kıss al benceaynen
pampişim sağol kıss ben de merak ediyordum bu mopu kullanan birinden tavsiye almak harika oldu
bişey daha sorucam acep kılları ve tüyleri suya bırakıyor mu..yoksa üstüne yapışıp heryere taşıyor mu..:44::44:once guzel bı supuruyosun makıneyle arkasından mopla mıs gıbı sılıyosun kıl tuy sac bırakmıyo canım
ellerine sağlık bebeeemm..valla tam efsane liste olmuş sen, ficans,melexin kurtarmışınız olayı
özellikle kilo verenler başta olmak üzere listedeki herkesi kutlarım..
sıkıyönetime devam
iyiyim tatlım sen nasılsın..maşallah kilocuklar verilmiş ..haftaya bizde yanınıza geliriz inşallah
cok kullanıslı canım neden daha once almadım dıye soylenıyodum sılerken dün:)))Aynen canım baya bi kötü oldu ya.Bide popo mafiş tamamen defolu oldum yahu.. nasıl birşeydir bu.. O popo var ya öldürdü bugün beni. Otobüste oturmak işkence oldu..
Evet aynı soru bendende papadiyam.. Çeyizlik ama kullanışlımı? ben evimde çok halı kullanmıcam gibi sıcak yer özellikle yazın. Kolay bi temizleyici lazım olacak..
canim gunaydin......
kizlar herkese gunaydin...
.bugun yine gec kalktim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun evde.simdi birde keyif cayi iceyim.
sabah 8:00 de uyanmak zorunda kaldım..çünkü eşim şehir dışına çıkacaktı.oysa çok tatlı uyuyordum.yarın uyurum artık.
kahvaltıyı hazırladım beraber kahvaltımızı yaptık.
09.00 da biten 1.öğünüm
bol kaşarlı 1 yumurta ile 1 tabak menemen
biber kızartma
5 zeytin
1 dilim tulum peyniri
yarım portakal,1 k.kayısı,1 k.incir
1 çb.fıstık-fındık-ceviz karışımı
şimdi çay keyfi ile ayılma
mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
bende cok memnunum gule gule kullanalım
kesınlıkle canımm
gecmıs olsun datlum
radıkal kararlar almak sart canım yoksa yarım pohaca bıle bır haftayının emegını alıp goturuyo verırken gram gram alırken kg kg gelıyo
cok kullanıslı canım neden daha once almadım dıye soylenıyodum sılerken dün:)))
üzülme canım yoluna girer hersey bu topikten uzaklaşmak kimsenin işine gelmiyor
bu arada folik asidi neden iciyorsun ?? Bebek mı düşünüyorsunuz ?
selamlar...
2 gündür uğrayamadım...diyetim çok güzel gidiyordu ancakk...
bu akşam arkadaş yemeğe davet etti ve yemekte mantı var
yiyeceğim mecburen...
yalnız ne etsem de az yesem?
evden karnım tok mu gitsem?
ama o zaman da orada yediğimle birlikte fazla olur..
aç gitsem,saldırabilirim yemeğe
salata yesem bolca,karnım doymaz..
tek aklıma gelen...akşama kadar bolca yürüyüş yapmak..ve eve gelince yine yürüyüş...ne dersiniz?
hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım..evet hayatim nasipse bebek dusunuyoruz.
merhaba kızlar .. Nasilsiniz ???
tatil günümüz .. Geç ve guzel bir kahvaltı yaptık esimle birlikte hafif bi kaçamağımıbyapmis da oldu ama birazdan yürüyüşe çıkacağız ..
yediklerimiz:
sabah 10.00 gibi :
Pastirmali yumurta ( pastirmayi Antalya dan getirmiştim )
Samsun pidesi ( Samsun'dan can memleketimden dondurucudan çıkardım )
zeytin
domates
salatalik
omega 3
yesil çay
bol bol su
bol bol haraket
hayirli ugurlu olsun canim benimevet hayatim nasipse bebek dusunuyoruz.
Bir saat onceden bir kase yogurt yiyip git canım .. Bu gun de bol bol su iç ve Mantıdan sonrada 5 km yürürsen fazla bir sorun olmaz .. Afiyet olsun
olur Tabiki canım ama Mantıdan sonra eve geldikten sonra 20 dakika hafif bi egzersiz veya bir dans bi aktivite yapsan harika bal oluro 5 km.nin yarısını mantıdan önce yürüsem? hani geç vakitte geliriz muhtemelen..ama yoğurt yerim tabiiteşekkr canım önerin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?