kaneel kuskonmazin mevsimi $imdimi acaba
ben hiç yemedim galiba yediysemde hatirlamiyorum :)
bi arkada$ az ha$layip zeytinyaginda çveiruyorum demi$ti ku$konmazi
uzerine sarimsakli yogurt koyyyomu$
sen tam olarak nasil yaptin tarif edebilirmisin
degi$ik ve (benim için ) yeni tarifleri denmeyi severim :)
Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
Slm kızlar..
Slm kızlar..
buldum canım yukarıda..
valla canım gördüm ve aldım mevsimi degilmi bilmiyorum.. Bence leziz .. Seviyorum ben
Canlarım herkese merhaba , nasılsınız , C.tesi gününüz güzel geçti mi? Pazara gittik biz bugün.Muhtelif sebze+salata vs aldık.Karnabaharla yerelmasını pişirdim yarın için.Pampişim karalahana aldım yine , barbunyaları ıslattım , yarın onu da pişiricem.Yanısıra yarın temizlik olayı var
Sersum bacım naapmışın ööle sen yawww , benim 1 yılda yaptığım işi bir günde yapmışın , ayıp oluyo ama Pampişim mopu önerdiğin çok iyi oldu baksana hepimiz mopsuzluktan kırılıyomuşuz Sen de güle güle kullan hayatım.Gerçekten çok kullanışlı gözüküyo ama beni asıl çok yoran şey elektrik süpürgesi.Nefret ediyorum ondan Kızlar size yazmayı unuttum.Sigara içmediğim ilk üç gün şunlar olmuştu ; 1. gün iki adet cam kase kırdım , bütün mutfağı süpürdüm.
2. gün yeni doldurduğum kahve kavanozunu kırdım , kahveye mi üzüliim yoksa yine süpürücem diye mi üzüliiim bilemedim.
3.gün bitki çayı demlediğim seramik bardağın kapağını kırdım , yine mutfak temizliği....
Anlıcağınız sigarasızlıktan elim ayağım tutmadı ve Allahın hergünü o nefret ettiğim elektrik süpürgesi elimdeydi. Allahtan 4. günden beri başka vukuatım yok.Bu arada sigarasızlıktan ölmek üzereyim.Baktığım heryerde sigara görüyorum , insanları yürüyen sigara olarak görüyorum.Çok huysuzlaştım , geceleri hiç uyuyamıyorum , insanlıktan çıktım valla....Keşke kendimi 2 ay boyunca dondurabilsem....
mevsimi deilse bulunmuyor galiba canim ama emin deilim
en kisa sirada alip yemem lazimm:)
noolcak bu midenin hali canım yaa..okulda revire gitseydin keşke:26::26:Selam kızlar ben geldim..Midem hala berbat Canım sıkkın .. Mal mal dolaşıyorum.
Akşam yemeğim;
-yarım kase mercimek çorbası
-azcık salata tırtıkladım.
Su bile içemiyorum...
Geçmişi okuyamadım.
nice mutlu seneleriniz olsun canımmSlm kızlar..
selam canımCanlarım herkese merhaba , nasılsınız , C.tesi gününüz güzel geçti mi? Pazara gittik biz bugün.Muhtelif sebze+salata vs aldık.Karnabaharla yerelmasını pişirdim yarın için.Pampişim karalahana aldım yine , barbunyaları ıslattım , yarın onu da pişiricem.Yanısıra yarın temizlik olayı var
Sersum bacım naapmışın ööle sen yawww , benim 1 yılda yaptığım işi bir günde yapmışın , ayıp oluyo ama Pampişim mopu önerdiğin çok iyi oldu baksana hepimiz mopsuzluktan kırılıyomuşuz Sen de güle güle kullan hayatım.Gerçekten çok kullanışlı gözüküyo ama beni asıl çok yoran şey elektrik süpürgesi.Nefret ediyorum ondan Kızlar size yazmayı unuttum.Sigara içmediğim ilk üç gün şunlar olmuştu ; 1. gün iki adet cam kase kırdım , bütün mutfağı süpürdüm.
2. gün yeni doldurduğum kahve kavanozunu kırdım , kahveye mi üzüliim yoksa yine süpürücem diye mi üzüliiim bilemedim.
3.gün bitki çayı demlediğim seramik bardağın kapağını kırdım , yine mutfak temizliği....
Anlıcağınız sigarasızlıktan elim ayağım tutmadı ve Allahın hergünü o nefret ettiğim elektrik süpürgesi elimdeydi. Allahtan 4. günden beri başka vukuatım yok.Bu arada sigarasızlıktan ölmek üzereyim.Baktığım heryerde sigara görüyorum , insanları yürüyen sigara olarak görüyorum.Çok huysuzlaştım , geceleri hiç uyuyamıyorum , insanlıktan çıktım valla....Keşke kendimi 2 ay boyunca dondurabilsem....
Sersum canım baktım ama ürün tükenmiş diyor H2O mop x6 diye benzer başka ürünleri gösteriyor onlarmı?
mevsimi deilse bulunmuyor galiba canim ama emin deilim
en kisa sirada alip yemem lazimm:)
Maral canım sen Türkiye'de isen baharda taze kuşkonmaz bulabilirsin onun dışında büyük marketlerde konservesi olması lazım.Bu arda özellikle karaciğer için çok faydalıymış.
Canlarım herkese merhaba , nasılsınız , C.tesi gününüz güzel geçti mi? Pazara gittik biz bugün.Muhtelif sebze+salata vs aldık.Karnabaharla yerelmasını pişirdim yarın için.Pampişim karalahana aldım yine , barbunyaları ıslattım , yarın onu da pişiricem.Yanısıra yarın temizlik olayı var
Selam canım uzun zamandır yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum...Sıgara bırakma konusunda kolay gelsin,eşinde ilaçlamı bırakmıştı ?Benim eşimde çok içiyor ve denemelerinde
malesef başarısız oldu o yüzden eğer ilaçlar işe yarıyorsa bide onu deniyelim diyoruz ? Bu arada tabiki yan etkileri ve kimyasal olduğu bilincindeyim
çok faydalıymış ama ben tadını birtürlü sevemedim
canim oncelikle cana gelicegine mala gelsin.onemli olan sana birsey olmamis.
supurgeye gelince canim ben ne yapayim. evi her gun hem sabah hemde aksam supurup yerleri siliyorum.yerler koyu renk en ufak toz
veya yere birsey dusse belli oluyor.benim esim cok titiz.aksam gec geliyor.o gelmeden yarim saat once evi tekrar supurup yerleri siliyorum...
iskenderunlu canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.nice mutlu yillara canim.
Yok tatlım yaaa , temizleme kısmı nedeniyle çok sinir oldum çünkü jidden nefret ediyorum temizlikten ama kahveyi çok seviyorum ve daha yeni doldurmuştum kavanozu , o bakımdan üzüldüm yane...Bu arada Ramaskacım günde 2 kere silip-süpürmek derken şaka mı yapıyosun Allah aşkına yaaa.......Kızım ben haftada 1 kere yapıyorum onda da etmediğim küfür kalmıyo.Günde 2 kere nasıl yapılır
canim oncelikle cana gelicegine mala gelsin.onemli olan sana birsey olmamis.
supurgeye gelince canim ben ne yapayim. evi her gun hem sabah hemde aksam supurup yerleri siliyorum.yerler koyu renk en ufak toz
veya yere birsey dusse belli oluyor.benim esim cok titiz.aksam gec geliyor.o gelmeden yarim saat once evi tekrar supurup yerleri siliyorum...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?