Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

valla canım gördüm ve aldım mevsimi degilmi bilmiyorum.. Bence leziz .. Seviyorum ben

Canlarım herkese merhaba , nasılsınız , C.tesi gününüz güzel geçti mi? Pazara gittik biz bugün.Muhtelif sebze+salata vs aldık.Karnabaharla yerelmasını pişirdim yarın için.Pampişim karalahana aldım yine , barbunyaları ıslattım , yarın onu da pişiricem.Yanısıra yarın temizlik olayı var
Sersum bacım naapmışın ööle sen yawww , benim 1 yılda yaptığım işi bir günde yapmışın , ayıp oluyo ama Pampişim mopu önerdiğin çok iyi oldu baksana hepimiz mopsuzluktan kırılıyomuşuz Sen de güle güle kullan hayatım.Gerçekten çok kullanışlı gözüküyo ama beni asıl çok yoran şey elektrik süpürgesi.Nefret ediyorum ondan Kızlar size yazmayı unuttum.Sigara içmediğim ilk üç gün şunlar olmuştu ; 1. gün iki adet cam kase kırdım , bütün mutfağı süpürdüm.
2. gün yeni doldurduğum kahve kavanozunu kırdım , kahveye mi üzüliim yoksa yine süpürücem diye mi üzüliiim bilemedim.
3.gün bitki çayı demlediğim seramik bardağın kapağını kırdım , yine mutfak temizliği....
Anlıcağınız sigarasızlıktan elim ayağım tutmadı ve Allahın hergünü o nefret ettiğim elektrik süpürgesi elimdeydi. Allahtan 4. günden beri başka vukuatım yok.Bu arada sigarasızlıktan ölmek üzereyim.Baktığım heryerde sigara görüyorum , insanları yürüyen sigara olarak görüyorum.Çok huysuzlaştım , geceleri hiç uyuyamıyorum , insanlıktan çıktım valla....Keşke kendimi 2 ay boyunca dondurabilsem....

Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..

Nice nice yıllara İskenderunlucum , Allah ayırmasın
Sigarasızlık nasıl gidiyo?Demin yazdım ama gene yaziiim ; ben ölüyorum sigarasızlıktan :18::18::18::18:

He kızlar bi de detoks çorbası uydurdum kendime.Sigara içmeyince insanın iştahı manyak açılıyo ama benim hem kilo hem de hipoglisemi muhabbetinden ötürü dikkatli yemem lazım.Bu durumda hem sigara hem de yemek yoksunluğu oluyo ki beni benden alıyo...Neyse işte bööle canım bişey isteyince yiyim diye şööle bişi yaptım ; Lahana + pırasa +soğan+kereviz yaprağı + sarmısak +ıspanak +havuç 4 su düdüklüde pişti , sonra blender sonra içine bol acı pul biber + karabiber + tuz + biberiye ve en son bol maydanoz doğradım , yağ-mağ yok.Yemyeşil bişi oldu , adını Shrek çorbası koydum

Selam canım uzun zamandır yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum...Sıgara bırakma konusunda kolay gelsin,eşinde ilaçlamı bırakmıştı ?Benim eşimde çok içiyor ve denemelerinde

malesef başarısız oldu o yüzden eğer ilaçlar işe yarıyorsa bide onu deniyelim diyoruz ? Bu arada tabiki yan etkileri ve kimyasal olduğu bilincindeyim

mevsimi deilse bulunmuyor galiba canim ama emin deilim
en kisa sirada alip yemem lazimm:)

Maralcım Nisan-Mayıs gibi pazarda tazesi olyo , 1 demeti 10-12 TL gibi fiyatı var . Kışın da konservesini bulabilirsin ama tuzdan başka lezzet alamıyosun. Kaneelcim daha iyi bilir , kuşkonmazın en iyi dostu Hollandez sostur.
Bu arada İstanbul'da oturuyosan iki gün önce Real'de tazesini gördüm ama iyi diildi...

noolcak bu midenin hali canım yaa..okulda revire gitseydin keşke:26::26:
Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
nice mutlu seneleriniz olsun canımm
selam canım.ohh mis gibi pazar alışverişi çok özledim pazarı yaw
ah bi zevk aldım ah bi zevk aldım temizlikten bi bilsen

okuyunca anlamışsındır zaten
canım bak bu 4 gün senin için en zor günler di ..sabret az daha canım emeklerin boşa gitmesin

Sersum canım baktım ama ürün tükenmiş diyor H2O mop x6 diye benzer başka ürünleri gösteriyor onlarmı?

canım gitti gidiyorda buna tıkla

MOTEK MAGİC MOB TEMİZLİK SETİ NANO TEMİZLİK SETİ GittiGidiyor'da 73508998

canim oncelikle cana gelicegine mala gelsin.onemli olan sana birsey olmamis.
supurgeye gelince canim ben ne yapayim. evi her gun hem sabah hemde aksam supurup yerleri siliyorum.yerler koyu renk en ufak toz
veya yere birsey dusse belli oluyor.benim esim cok titiz.aksam gec geliyor.o gelmeden yarim saat once evi tekrar supurup yerleri siliyorum...

iskenderunlu canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.nice mutlu yillara canim.

Merhaba canım , yok , ikimiz de ilaçsız bıraktık. Ben ilk önce ilaç aldım , 6 gün içtim fakat beni ölmekten beter etti , bıraktım.Sonra 2-3 hafta yine normal sigaramı içtim ve birden bıraktım.Eşim de nikotin pastili aldı.Bir hafta falan pastil kullanıp sigarayı günde 4-5 taneye indirdi ve o şekilde bıraktı.
İlaçla bırakmak çok daha kolay aslında ve insanlarda bendeki gibi yan etkiler yapmamış.Dolayısıyle çok rahat bırakmış herkes.Hatta burda İskenderunlu arkadaşımız var , o da ilaçla bıraktı.Halsizlik ve kafa ağırlığından şikayetçiydi okuduğum kadarıyla...

Yok tatlım yaaa , temizleme kısmı nedeniyle çok sinir oldum çünkü jidden nefret ediyorum temizlikten ama kahveyi çok seviyorum ve daha yeni doldurmuştum kavanozu , o bakımdan üzüldüm yane...Bu arada Ramaskacım günde 2 kere silip-süpürmek derken şaka mı yapıyosun Allah aşkına yaaa.......Kızım ben haftada 1 kere yapıyorum onda da etmediğim küfür kalmıyo.Günde 2 kere nasıl yapılır

birdy canim sakiz falan cigne ne biliyim oyala kendini sakin...bu kadar yol almisken sakin donme....baslamak bitirmenin yarisiymis...
sana alkisla destek oluyorum...

canim gercek soyluyorum...yerler koyu renk supurup silmezsem ben sinir oluyorum...aksamda esim gelicek yerde birsey gormesin diye supurup siliyorum...o yerde birsey gorunce eliyle topluyor.o zamanda ben sinir oluyorum.eve geldiginde ev temiz olsun istiyorum oyuzden o gelmeden yarimsaat once tekrar supurup siliyorum....

şaka gibisin canım yaa..aynen ben de birdy gibi haftada 1 bilemedin 2 kere süpürüyorum ama o bile yetiyor..sen hamile hamile nasıl yapıyorsun öyle..
valla eşim titiz olsa da okaa yapamazdım..ya da çok istiyorsa buyursun kendi yapsın derdim okaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…