Merhaba canım , yok , ikimiz de ilaçsız bıraktık. Ben ilk önce ilaç aldım , 6 gün içtim fakat beni ölmekten beter etti , bıraktım.Sonra 2-3 hafta yine normal sigaramı içtim ve birden bıraktım.Eşim de nikotin pastili aldı.Bir hafta falan pastil kullanıp sigarayı günde 4-5 taneye indirdi ve o şekilde bıraktı.
İlaçla bırakmak çok daha kolay aslında ve insanlarda bendeki gibi yan etkiler yapmamış.Dolayısıyle çok rahat bırakmış herkes.Hatta burda İskenderunlu arkadaşımız var , o da ilaçla bıraktı.Halsizlik ve kafa ağırlığından şikayetçiydi okuduğum kadarıyla...
canim gercek soyluyorum...yerler koyu renk supurup silmezsem ben sinir oluyorum...aksamda esim gelicek yerde birsey gormesin diye supurup siliyorum...o yerde birsey gorunce eliyle topluyor.o zamanda ben sinir oluyorum.eve geldiginde ev temiz olsun istiyorum oyuzden o gelmeden yarimsaat once tekrar supurup siliyorum....
şaka gibisin canım yaa..aynen ben de birdy gibi haftada 1 bilemedin 2 kere süpürüyorum ama o bile yetiyor..sen hamile hamile nasıl yapıyorsun öyle..
valla eşim titiz olsa da okaa yapamazdım..ya da çok istiyorsa buyursun kendi yapsın derdim okaa
Hay ağzın bal yesin yavlummmşaka gibisin canım yaa..aynen ben de birdy gibi haftada 1 bilemedin 2 kere süpürüyorum ama o bile yetiyor..sen hamile hamile nasıl yapıyorsun öyle..
valla eşim titiz olsa da okaa yapamazdım..ya da çok istiyorsa buyursun kendi yapsın derdim okaa
Anladım canım senin ilaçla başlayıp yan etkileri ve o sırada yaşadıklarını ,ruh halini az çok biliyodum ama eşininkini bilmiyodum onu öğrendim sevindim hatta.Çünki eşim ilaç milaç
kullanmaz ama pastil tatlı olduğu için bir ihtimal kullanır diye tahmin ediyorum.Sağol cevap için.
[ramaska]
sadece askim gecmis olsun.sinavin iyi gecer ins.ayrica eminim elbisede sana guzel olur.
sivasin gulu canim gecmis olsun...
yildiz canim sende toparlarsin.ilk gunlerde biraz zor oluyor alisinca ekmek bile aramiyorsun.
dlkdlk canim sen kac kilo vermek istiyorsun...
Sagolasin canim emme gecmek nedir bilmiyor vallah. Bu dis agrisi.
Rabbim senide hayirlisiyla, sag selamet kurtarsin ins.
Kolaylikla dogum yapip bebisine kavusursun ins. canim
Ögle yediklerim. 1 tabak salata, 5 tane kücük et köftesi. 2 bardak su.
Aksam 1 tabak sulu köfte. su. 1 büyük fincan kahve.
Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
Selamlar,nasilsiniz
Ben cok yorgunum,misafirlerimi agirladim,yolladim,cok guzel gecti
Karataya uyamadim tabii ama cumaya kadar baska ciss olmayacak ins.
Ramaskacim 9 aylik hamilesin ve o kadar isi nasil yapiyorsun yaa,sersuma katiliyorum kesinlikle,bence sen esinden de titizsin galiba
Erkenden yaticam kizlar,hepinize iyi geceler
şaka gibisin canım yaa..aynen ben de birdy gibi haftada 1 bilemedin 2 kere süpürüyorum ama o bile yetiyor..sen hamile hamile nasıl yapıyorsun öyle..
Ramaskaşoktayım , emin olmak için tekrar sorucam ; sen bütün evi hem sabah hem de akşam süpürüp siliyo musun? Bizim ev 125 m2 ve en hızlı yaptığım zaman 3 saat kadar sürüyo süpür+sil+toz al + tuvaleti temizle muhabbeti.Bu durumda sen kaç saat temizlik yapıyosun hergün? Lütfen cevap yaz , aklım almıyo çünküüüü
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü malesef bende içiyorum (yani halen içiyorum) ama aşırı değil ortalama günde 5-6 tane, bazı özel günlerde artıyor ama hiç bir zaman bir
paketi geçmemiştir.Fakat eşim günde bir paket bitiriyor ve ikimizde üniversite yıllarından beri yaklaşık 28 yıldır içiyoruz yani artık dur demek lazım ama...Sizi tebrik ediyor
başarılarınızın devamını dilyorum helal olsun valla az daha dayan ondan sonra eşin gibi sende rahatlarsın canım bizim gibilerede iyi örnek olduğunuzu unutma canım
İyi geceler canikom , yat-dinlen sonra uzun uzun konuşuruz...
Kızlar aşağıya inip yürüyüş yapıcam ,çok fenayım , Allahım aklıma mukayyet ol
canim yerler koyu renk hersey belli oluyor bende rahat edemiyorum.esime gelince esim zaten bana herkonuda yardimci her iside yapar sagolsun.ama ben ona yaptirmak istemiyorum.esim zaten gec saatte geliyor.istiyorum ki ev temiz olsun o da rahat etsin...
canim sabah zaten genel temizlik yapiyorum. temiz ve duzenli olan bir yeri supurmek ve silmek herzaman daha kolaydir vakit almaz...aksamda sadece yerleri tekrar supurup siliyorum.o kadar da uzun surmuyor.yada ben alistim benim icin hic zor olmuyor tek sikayetim yerlerin koyu olup herseyin belli olmasi...cunku yerde birsey gorunce sinir oluyorum.
Çok sağol hayatım ama benim niyet çok bozuk.Sürekli "bugün de içmiim de yarın içerim" deyip erteliyorum ama bi noktada duvara toslucam galiba.Lakin eşim sinir edici bir motivasyonla mutlu-mesut yoluna devam etmekte :44::44::44:
geçmiş olsun canım..yat uyuda dinlen tatlım hakettinSelamlar,nasilsiniz
Ben cok yorgunum,misafirlerimi agirladim,yolladim,cok guzel gecti
Karataya uyamadim tabii ama cumaya kadar baska ciss olmayacak ins.
Ramaskacim 9 aylik hamilesin ve o kadar isi nasil yapiyorsun yaa,sersuma katiliyorum kesinlikle,bence sen esinden de titizsin galiba
Erkenden yaticam kizlar,hepinize iyi geceler
canım bence de sen çok titizsincanim yerler koyu renk hersey belli oluyor bende rahat edemiyorum.esime gelince esim zaten bana herkonuda yardimci her iside yapar sagolsun.ama ben ona yaptirmak istemiyorum.esim zaten gec saatte geliyor.istiyorum ki ev temiz olsun o da rahat etsin...
canim sabah zaten genel temizlik yapiyorum. temiz ve duzenli olan bir yeri supurmek ve silmek herzaman daha kolaydir vakit almaz...aksamda sadece yerleri tekrar supurup siliyorum.o kadar da uzun surmuyor.yada ben alistim benim icin hic zor olmuyor tek sikayetim yerlerin koyu olup herseyin belli olmasi...cunku yerde birsey gorunce sinir oluyorum.
Allah Allah , sen baya baya bildiğin temizlik robotuna dönmüşün bacım , baksana hissetmiyosun da yaptığın şeyin zorluğunuDemek bi de yerler açık renk olsa türkü çığıra çığıra temizlicen evi Valla sana da benden kocaman bi BRAVOSSS...
canim yerler koyu renk hersey belli oluyor bende rahat edemiyorum.esime gelince esim zaten bana herkonuda yardimci her iside yapar sagolsun.ama ben ona yaptirmak istemiyorum.esim zaten gec saatte geliyor.istiyorum ki ev temiz olsun o da rahat etsin...
Sagol canimcim
Aman canim yuruyusunu yap,su ic canim aklina geldikce yudum yudum,sakin dusundugun seyi yapma
Tatlim
Bak ben demin sıgara içip geliim diyodum senin komik yazıları okurken unuttum valla sen kal burda ziporu sonra yap!!!Allah Allah , sen baya baya bildiğin temizlik robotuna dönmüşün bacım , baksana hissetmiyosun da yaptığın şeyin zorluğunuDemek bi de yerler açık renk olsa türkü çığıra çığıra temizlicen evi Valla sana da benden kocaman bi BRAVOSSS...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?