Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Anladım canım senin ilaçla başlayıp yan etkileri ve o sırada yaşadıklarını ,ruh halini az çok biliyodum ama eşininkini bilmiyodum onu öğrendim sevindim hatta.Çünki eşim ilaç milaç

kullanmaz ama pastil tatlı olduğu için bir ihtimal kullanır diye tahmin ediyorum.Sağol cevap için.

Ramaska şoktayım , emin olmak için tekrar sorucam ; sen bütün evi hem sabah hem de akşam süpürüp siliyo musun? Bizim ev 125 m2 ve en hızlı yaptığım zaman 3 saat kadar sürüyo süpür+sil+toz al + tuvaleti temizle muhabbeti.Bu durumda sen kaç saat temizlik yapıyosun hergün? Lütfen cevap yaz , aklım almıyo çünküüüü

Hay ağzın bal yesin yavlummm

Rica ederim canikom , şimdi eşime sordum naneli ve hafif tatlımsıymış pastil.Bu arada o o kadar rahat ki sanki hiç sigara içmemiş bi insanmış gibi davranıyo , inanılmaz...Benimse bi düz duvara tırmanmadığım kaldı

Canim gecmis olsun

Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..

nice yillara canim

Selamlar,nasilsiniz

Ben cok yorgunum,misafirlerimi agirladim,yolladim,cok guzel gecti

Karataya uyamadim tabii ama cumaya kadar baska ciss olmayacak ins.

Ramaskacim 9 aylik hamilesin ve o kadar isi nasil yapiyorsun yaa,sersuma katiliyorum kesinlikle,bence sen esinden de titizsin galiba

Erkenden yaticam kizlar,hepinize iyi geceler

İyi geceler canikom , yat-dinlen sonra uzun uzun konuşuruz...

Kızlar aşağıya inip yürüyüş yapıcam ,çok fenayım , Allahım aklıma mukayyet ol

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü malesef bende içiyorum (yani halen içiyorum) ama aşırı değil ortalama günde 5-6 tane, bazı özel günlerde artıyor ama hiç bir zaman bir

paketi geçmemiştir.Fakat eşim günde bir paket bitiriyor ve ikimizde üniversite yıllarından beri yaklaşık 28 yıldır içiyoruz yani artık dur demek lazım ama...Sizi tebrik ediyor

başarılarınızın devamını dilyorum helal olsun valla az daha dayan ondan sonra eşin gibi sende rahatlarsın canım bizim gibilerede iyi örnek olduğunuzu unutma canım

canim yerler koyu renk hersey belli oluyor bende rahat edemiyorum.esime gelince esim zaten bana herkonuda yardimci her iside yapar sagolsun.ama ben ona yaptirmak istemiyorum.esim zaten gec saatte geliyor.istiyorum ki ev temiz olsun o da rahat etsin...

canim sabah zaten genel temizlik yapiyorum. temiz ve duzenli olan bir yeri supurmek ve silmek herzaman daha kolaydir vakit almaz...aksamda sadece yerleri tekrar supurup siliyorum.o kadar da uzun surmuyor.yada ben alistim benim icin hic zor olmuyor tek sikayetim yerlerin koyu olup herseyin belli olmasi...cunku yerde birsey gorunce sinir oluyorum.

Çok sağol hayatım ama benim niyet çok bozuk.Sürekli "bugün de içmiim de yarın içerim" deyip erteliyorum ama bi noktada duvara toslucam galiba.Lakin eşim sinir edici bir motivasyonla mutlu-mesut yoluna devam etmekte :44::44::44:

Allah Allah , sen baya baya bildiğin temizlik robotuna dönmüşün bacım , baksana hissetmiyosun da yaptığın şeyin zorluğunu Demek bi de yerler açık renk olsa türkü çığıra çığıra temizlicen evi Valla sana da benden kocaman bi BRAVOSSS...

Toslamazsın canım merak etme sen bi koşu spor yap gel aklına geldikce işallah en kısa zamanda atlatırsın bu günleri ve tiksinip eline almazsın bidaha hatta içenleride dürtersin!!!

geçmiş olsun canım..yat uyuda dinlen tatlım hakettin
canım bence de sen çok titizsin.. hamileliğinin son zamanları benim titizliğim tutmuştu ama sen genelde böylesin anladığım kadarıyla..kolay gelsin canım

Sagol canimcim

Aman canim yuruyusunu yap,su ic canim aklina geldikce yudum yudum,sakin dusundugun seyi yapma
Tatlim

Ficansım Ebru Gündeş'in bi şarkısı vardı ;" Veremeeeem veremeeeem söz veremem" diye , hah ben tam o hesap Gidiyorum , yürüyorum , geliyorum ...

Bak ben demin sıgara içip geliim diyodum senin komik yazıları okurken unuttum valla sen kal burda ziporu sonra yap!!!

bu arada teknoloji özürlü olduğumu anlamışsınızdır mimik kafaları avatar vs anlamadığımdan yazılarım ruhsuz kusura bakmayın...

ficans canim sana iyi uykular...bugun yorulmussun o kadar ciss olur.zaten onu yakmissindir sen...

birdy canim anladin sen onu...

yaramazlik yok....
sana iyi sporlar canim.....

ramaskacim 12-13 kilo versem super olacak..ama 3. ayin sonunda izin var o zamana kadar 75 olsam super olucak su an 82-83 arasiyim..
aksam 40 dk kadar spor yaptim..3 cocukla zor olsada yaptim iste:) yarindan itibaren kacamaksiz karatayima donuyorum ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…