ficans canim sana iyi uykular...bugun yorulmussun o kadar ciss olur.zaten onu yakmissindir sen...
birdy canim anladin sen onu...
yaramazlik yok....
sana iyi sporlar canim.....
ficans canim sana iyi uykular...bugun yorulmussun o kadar ciss olur.zaten onu yakmissindir sen...
birdy canim anladin sen onu...
yaramazlik yok....
sana iyi sporlar canim.....
Pazartesinden itibaren karatayima geri donuyorum. Donmek zorundayim bebek istiyorum :)))
nice 11 senelere..saglikli mutlu huzurlu...Sevgili karatay dostlarım
Görüyorsunuz yıldönümünde bile sizden vazgecemiyorum;-)
Ev.yil.dön.kutlayan herkese cook tesekkurederim.Allah herkese mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin..
BIRDYcim hala sig.yok hayatımda..haa soyle bir keyif yapmak istemezmiydim, evet herşeyden cok..ama yok ışte icessim gelmiyor..
Ama hayatımda şunlar değişti; bi kere kendime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırıyorum.vaktim çoğaldı..
Namazlarimi daha huşu icinde kılmaya başladım..
Temiz kokuyorum, çocuklarımi daha rahat öpüyorum..
Veee param cebimde kalıyor!
Haa biraktinmi diye soranlara (şimdilik) icmiyorum diyorum..
RAMASKA sana inanamiyorum, bide ben kendimi temiz sanırdım..canım kaçıncı bebeğin bu arada?
sebnemcim cok iyi kilo verdigini hic kacamak yapmadigini hatirliyorum..geri aldinmi verdiklerini? umarim kilolarini verip bebisine kavusursun..Pazartesinden itibaren karatayima geri donuyorum. Donmek zorundayim bebek istiyorum :)))
ramaskacim 12-13 kilo versem super olacak..ama 3. ayin sonunda izin var o zamana kadar 75 olsam super olucak su an 82-83 arasiyim..
aksam 40 dk kadar spor yaptim..3 cocukla zor olsada yaptim iste:) yarindan itibaren kacamaksiz karatayima donuyorum ins..
Canım merakımı mazur gör ama doğum yapınca temizliğe ev işlerine yardım edecek yardımcı yada yakının olacakmı?[/QUOT
Sevgili karatay dostlarım
Görüyorsunuz yıldönümünde bile sizden vazgecemiyorum;-)
Ev.yil.dön.kutlayan herkese cook tesekkurederim.Allah herkese mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin..
BIRDYcim hala sig.yok hayatımda..haa soyle bir keyif yapmak istemezmiydim, evet herşeyden cok..ama yok ışte icessim gelmiyor..
Ama hayatımda şunlar değişti; bi kere kendime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırıyorum.vaktim çoğaldı..
Namazlarimi daha huşu icinde kılmaya başladım..
Temiz kokuyorum, çocuklarımi daha rahat öpüyorum..
Veee param cebimde kalıyor!
Haa biraktinmi diye soranlara (şimdilik) icmiyorum diyorum..
RAMASKA sana inanamiyorum, bide ben kendimi temiz sanırdım..canım kaçıncı bebeğin bu arada?
canim once kayinvalidem sonrada annem gelicek ins.zaten normal dogum yaparsam her isimi kendim yaparim.benim esim her konuda bana cok yardimci o yuzden kimseyede ihtiyac duymuyorum aslinda...6 yasinda bir kizim var buda 2.kizim olucak ins....
suan sadece egilip hali silemedigim icin halilar gozume batiyor onuda duzgun temizlik yapan birini bulamadigim icin ins.dogumdan sonra kendim silicem...
Slm kızlar..
Bugün evlilik yıldönümümuz..sofralar kuruldu, suslenildi..
11yil önceki benle şimdiki ben hem ruhen hemde bedenen buyumusuz..
canım senin hiç mi uykun gelmedi kıss saat 4 oldu
sebnemcim cok iyi kilo verdigini hic kacamak yapmadigini hatirliyorum..geri aldinmi verdiklerini? umarim kilolarini verip bebisine kavusursun..[/QUOTE .!.:Geri aldim ama eski kiloma degil tabi maalesef ipin ucunu cok kacirdim. Yine vermem gereken 5-6 kilo olacak
Kilo verip oyle hamile kalmayi dusunuorum. Dogumda alacagimiz kilolari dusunerek bi 66 kiloyla kalmak var bi de 60 kiloyla sagol canim insallah. Siki bir tempoyla veririm ben karatayi 7 ay yaptim cunku 14 kg vermistimCanım bebek istiyosun diye mi karataya dönmek zorundasın anlamadım niye ki?İnşallah kısa sürede hamile kalırsın ve sağlıklı bebişin olur.
Canım korsanları 5 lira istersen liste yap yolliiim ciddiyim bakkızlar mark.fonide kitaplarda müthiş indirim var duyurulurr.. özellikle de Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı serisi okumayanlara tavsiye ederim..arkadaşlık ve aile üzerine müthiş romanlar..ben hepsini aldım ama en ucuzunu 15 tl ye almıştım burada 10 tl
Sabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Öğlen (15:00) 1 k.incir,1 ceviz, 1 k. Kayısı ( başım dönüyordu )
Akşam ( 18:15) fırında hamsi , salata
sen çok yaşa emiiicanim ya sorma uykum yok daha gelmedi saat 4 u geciyor...
.kizlar benim yaptiklarim bana gore normal ama siz boyle deyince ben kendimi cok is yapiyor zannetmeye basladim kendimetakayim bari yarin supurge elimde kalmasin...
Canım korsanları 5 lira istersen liste yap yolliiim ciddiyim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?