Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sevgili karatay dostlarım
Görüyorsunuz yıldönümünde bile sizden vazgecemiyorum;-)
Ev.yil.dön.kutlayan herkese cook tesekkurederim.Allah herkese mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin..
BIRDYcim hala sig.yok hayatımda..haa soyle bir keyif yapmak istemezmiydim, evet herşeyden cok..ama yok ışte icessim gelmiyor..
Ama hayatımda şunlar değişti; bi kere kendime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırıyorum.vaktim çoğaldı..
Namazlarimi daha huşu icinde kılmaya başladım..
Temiz kokuyorum, çocuklarımi daha rahat öpüyorum..
Veee param cebimde kalıyor!
Haa biraktinmi diye soranlara (şimdilik) icmiyorum diyorum..
RAMASKA sana inanamiyorum, bide ben kendimi temiz sanırdım..canım kaçıncı bebeğin bu arada?

ficans canim sana iyi uykular...bugun yorulmussun o kadar ciss olur.zaten onu yakmissindir sen...

birdy canim anladin sen onu...

yaramazlik yok....
sana iyi sporlar canim.....

canım senin hiç mi uykun gelmedi kıss saat 4 oldu

nice 11 senelere..saglikli mutlu huzurlu...

Pazartesinden itibaren karatayima geri donuyorum. Donmek zorundayim bebek istiyorum :)))
sebnemcim cok iyi kilo verdigini hic kacamak yapmadigini hatirliyorum..geri aldinmi verdiklerini? umarim kilolarini verip bebisine kavusursun..

canim ins.verirsin.dikkat edersen kacamak yapmaz ve spor yaparsan rahat verirsin...

canım senin hiç mi uykun gelmedi kıss saat 4 oldu

canim ya sorma uykum yok daha gelmedi saat 4 u geciyor...
.kizlar benim yaptiklarim bana gore normal ama siz boyle deyince ben kendimi cok is yapiyor zannetmeye basladim kendime takayim bari yarin supurge elimde kalmasin...

kızlar mark.fonide kitaplarda müthiş indirim var duyurulurr.. özellikle de Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı serisi okumayanlara tavsiye ederim..arkadaşlık ve aile üzerine müthiş romanlar..ben hepsini aldım ama en ucuzunu 15 tl ye almıştım burada 10 tl

ramaskacim dogum oncesi cok yorma kendini..dogumdan sonra cok enerjiye ihtiyacin olucak..bu arada neredesin sen saat farki yonunden ?

Şimdi anladım canım, evet iyi düşünmüşsün.Ben 3.5 ayda 14 kilo vermiştim temmuz başından beri korumaya çalışıyorum ve bence kışın uygulaması daha kolay çünkü özellikle

çorba bakliyat gibi sıcak yemekler yeme şansımız var,meyva ve dondurma gibi sabote edici ürünler yok! tek olumsuz tarafı ise HAREKETSİZLİK veya daha az hareket! Kolay

gelsin hepimize

Canım korsanları 5 lira istersen liste yap yolliiim ciddiyim bak

Sersumcum okulda yagmur vardı ve revir diye bir yer bilmiyorum ben

Gececek bi şekilde hastahaneye gitmeyi sevmeyen bir yapim var.. hastane dibimde ama gitmiyorum işte.

Sabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Öğlen (15:00) 1 k.incir,1 ceviz, 1 k. Kayısı ( başım dönüyordu )
Akşam ( 18:15) fırında hamsi , salata

canim ya sorma uykum yok daha gelmedi saat 4 u geciyor...
.kizlar benim yaptiklarim bana gore normal ama siz boyle deyince ben kendimi cok is yapiyor zannetmeye basladim kendime takayim bari yarin supurge elimde kalmasin...
sen çok yaşa emiii
Canım korsanları 5 lira istersen liste yap yolliiim ciddiyim bak

canım biz eşimle prensip gereği korsan almıyoruz..ilerde kızımıza bırakacağımız çoook büyük bir kütüphanemiz var çok şükür..hepsi orjinalyine de sağol canım

İyi geceler kızlar Ben artık anneme geçtim bol vaktim olacak sanırken size hasret kalmaya başladım Evin işinden ir müddet uzak kalacağım fakat bu sefer atölye ile ilgili birikmiş birçok işim vardı.Bugün onları halletmek için atölyeye gittim ama tamamen halledemedim.Önce arkadaşlarımla uzun uzun muhabbete daldık,sonra tam işe giriştik öğrenciler geldi,ardından misafirler İşler öyle yarım kaldı.Pazartesi de evle ilgilenmem gerek of anam of diyorum Geçmişi çok hızlı geçtim.Kaçırdığım birşey varsa kusuruma bakmayınız.İskenderunlu evlilik yıldönümünü kutlarım.Birdy seni de zehirden kurtulman dolayısiyle kutlarım.Sen o küçük salak ve bir halta yaramayan şeyden daha güçlüsün biliyorsun değil mi ?Sersum ,ramaska temizliklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…