Sersumcum okulda yagmur vardı ve revir diye bir yer bilmiyorum ben
Gececek bi şekilde hastahaneye gitmeyi sevmeyen bir yapim var.. hastane dibimde ama gitmiyorum işte.
İyi geceler kızlarBen artık anneme geçtim bol vaktim olacak sanırken size hasret kalmaya başladım Evin işinden ir müddet uzak kalacağım fakat bu sefer atölye ile ilgili birikmiş birçok işim vardı.Bugün onları halletmek için atölyeye gittim ama tamamen halledemedim.Önce arkadaşlarımla uzun uzun muhabbete daldık,sonra tam işe giriştik öğrenciler geldi,ardından misafirler İşler öyle yarım kaldı.Pazartesi de evle ilgilenmem gerek of anam of diyorum Geçmişi çok hızlı geçtim.Kaçırdığım birşey varsa kusuruma bakmayınız.İskenderunlu evlilik yıldönümünü kutlarım.Birdy seni de zehirden kurtulman dolayısiyle kutlarım.Sen o küçük salak ve bir halta yaramayan şeyden daha güçlüsün biliyorsun değil mi ?Sersum ,ramaska temizliklerinize
TrajikomikBak ben demin sıgara içip geliim diyodum senin komik yazıları okurken unuttum valla sen kal burda ziporu sonra yap!!!
bu arada teknoloji özürlü olduğumu anlamışsınızdır mimik kafaları avatar vs anlamadığımdan yazılarım ruhsuz kusura bakmayın...
Oh oh ne güzel şeyler olmuş hayatında , bende bunların hiçbiri yok valla , hatta bi beklentim de yok aslında.Filiz naaptı ki acaba , çoktandır da yokSevgili karatay dostlarım
Görüyorsunuz yıldönümünde bile sizden vazgecemiyorum;-)
Ev.yil.dön.kutlayan herkese cook tesekkurederim.Allah herkese mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin..
BIRDYcim hala sig.yok hayatımda..haa soyle bir keyif yapmak istemezmiydim, evet herşeyden cok..ama yok ışte icessim gelmiyor..
Ama hayatımda şunlar değişti; bi kere kendime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırıyorum.vaktim çoğaldı..
Namazlarimi daha huşu icinde kılmaya başladım..
Temiz kokuyorum, çocuklarımi daha rahat öpüyorum...
Veee param cebimde kalıyor!
Haa biraktinmi diye soranlara (şimdilik) icmiyorum diyorum..
RAMASKA sana inanamiyorum, bide ben kendimi temiz sanırdım..canım kaçıncı bebeğin bu arada?
Şebnem sen diil miydin hamile olan yaaa , başka bi Şebnem mi vardı ki ?Pazartesinden itibaren karatayima geri donuyorum. Donmek zorundayim bebek istiyorum :)))
Aaaa çok ayıp , halıları silmedin miCanım merakımı mazur gör ama doğum yapınca temizliğe ev işlerine yardım edecek yardımcı yada yakının olacakmı?[/QUOT
canim once kayinvalidem sonrada annem gelicek ins.zaten normal dogum yaparsam her isimi kendim yaparim.benim esim her konuda bana cok yardimci o yuzden kimseyede ihtiyac duymuyorum aslinda...6 yasinda bir kizim var buda 2.kizim olucak ins....
suan sadece egilip hali silemedigim icin halilar gozume batiyor onuda duzgun temizlik yapan birini bulamadigim icin ins.dogumdan sonra kendim silicem...
Bacım nerdesin sen be yawwwSabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Öğlen (15:00) 1 k.incir,1 ceviz, 1 k. Kayısı ( başım dönüyordu )
Akşam ( 18:15) fırında hamsi , salata
melekxin canim gecmis olsun nasilsin... tuzlu ayran icseydin belki tansiyonun dusmustur...
canim ben sibiryadayim tr saatinden 6 saat ilerideyim.
birdy canim asayis berkamel mi???
kizlar ben kaciyorum saat sabah 5 oldu.sut ictim.size iyi geceler kizlar...
kızlar mark.fonide kitaplarda müthiş indirim var duyurulurr.. özellikle de Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı serisi okumayanlara tavsiye ederim..arkadaşlık ve aile üzerine müthiş romanlar..ben hepsini aldım ama en ucuzunu 15 tl ye almıştım burada 10 tl
sen çok yaşa emiii
canım biz eşimle prensip gereği korsan almıyoruz..ilerde kızımıza bırakacağımız çoook büyük bir kütüphanemiz var çok şükür ..hepsi orjinal yine de sağol canım
Canım benim ya bu saate kadar niye duruyorsun ? İyi gecelermelekxin canim gecmis olsun nasilsin... tuzlu ayran icseydin belki tansiyonun dusmustur...
canim ben sibiryadayim tr saatinden 6 saat ilerideyim.
birdy canim asayis berkamel mi???
kizlar ben kaciyorum saat sabah 5 oldu.sut ictim.size iyi geceler kizlar...
Canımmmmmmhoşgeldin bebişim..kıss hakketten özletiyon kendini
Geldim be yaTrajikomikHiç ruhsuz diil yazıların , bilakis çok memnun oldum muhabbet ettiğimize.Bu arada 38 dakka 4 km yürüdüm , geldim....
Oh oh ne güzel şeyler olmuş hayatında , bende bunların hiçbiri yok valla , hatta bi beklentim de yok aslında.Filiz naaptı ki acaba , çoktandır da yok
Şebnem sen diil miydin hamile olan yaaa , başka bi Şebnem mi vardı ki ?
Aaaa çok ayıp , halıları silmedin miAyyy deli oliciiim , kızım mahsus mu yapıyosun , ne halı silmesi yaaaa
Bacım nerdesin sen be yawww
bana da tam tersi yazin daha cabuk rahat yapiyorum diyeti sporu.kisin saliyorum kendimi. Ama hata yaptigimi anladim. Simdi yine zora soktum kendımi 6kg vermek icin. Hamilelikte de karataya devam doguma kadar insallah :))Şimdi anladım canım, evet iyi düşünmüşsün.Ben 3.5 ayda 14 kilo vermiştim temmuz başından beri korumaya çalışıyorum ve bence kışın uygulaması daha kolay çünkü özellikle
çorba bakliyat gibi sıcak yemekler yeme şansımız var,meyva ve dondurma gibi sabote edici ürünler yok! tek olumsuz tarafı ise HAREKETSİZLİK veya daha az hareket! Kolay
gelsin hepimize
TrajikomikHiç ruhsuz diil yazıların , bilakis çok memnun oldum muhabbet ettiğimize.Bu arada 38 dakka 4 km yürüdüm , geldim....
Oh oh ne güzel şeyler olmuş hayatında , bende bunların hiçbiri yok valla , hatta bi beklentim de yok aslında.Filiz naaptı ki acaba , çoktandır da yok
Şebnem sen diil miydin hamile olan yaaa , başka bi Şebnem mi vardı ki ?
Aaaa çok ayıp , halıları silmedin miAyyy deli oliciiim , kızım mahsus mu yapıyosun , ne halı silmesi yaaaa
Bacım nerdesin sen be yawww
bak bukonuda da benziyoruz ikizimEvet Sersumum debbienin o serisini bende okudum.Kadınlara yönelik harika hayat hikayeleri varDün d&r daydım.Kitap doldurdum yine Bilseydim oradan alırdım :44:Ama yinede bir göz atacağım.Ben bir kitap manyağıyım Kitap okumadan asla ve asla uyuyamam En son gounelle'nin tanrı tedbili kıyafet gezer kitabını okudum yine aynı yazarın mutlu olmak isteyen adam kitabını yarıladım Evde de tek sakladığım kitaplarım ve de Herkül kovam kaldı Kitaplarımı öyle bir koliledim ki görmen gerek Üzerlerine de çok önemli dikkat kırılır yazdım
Ramaska iyi geceler canım
Sersum vauvv diyom, ama sencede aynı kitabı batıda 15 doğuda 10'a aılnca isyan edip korsandan almazsın be yaw !!!
bildirim cısslı:18::18:
08.00 davette
1 dilim çikolata soslu ıslak kek
1 tane kıymalı gül böreği
Durum şöyle aslında "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş" o misal yaniRamaskacım iyi geceler canikom.
Melexin , Sersum kitap konusunda ikinizi de kutlarım.Ben tarih kitaplarını çok severim ama çok vakit ayırmıyorum eskisi gibi.
Melexin ; kızım bana ööle ara gazı verme çalışması yapma , hiç gaza gelmeyen bi yapım vardırAma henüz içmedim de
Kızlar Shrek çorbası içtim şimdi , valla yeşil olmasına rağmen çok güzel olmuş tadı.Limonu da bastımmmmmm.....
Bulursan Oku canım tavsiyemdir.Hoş ben artık kitapların sonunu ilk sayfadan tahmin eder haldeyim ama okuma hastalığı garip bir durum.Hiç hoşlanmadığım beni sarmayan bir kitabı bile ilahi sonuna kadar okuyorum.Geçtiğimiz yaz sahilde kitabım bitti ahanda bir baktım kitaplarla dolu bir tezgahbak bukonuda da benziyoruz ikizimtanrı.teb.kıy.gezeri ben de merak ediyorum ama aralarında yoktu galiba sanursam:44:..du bidaa bakiim ..bu arada debinin son kitabı var onu da alıciimm
15 e alıp 10 u görünce üzülüyo tabii insan ama son kitabını almamıştım bak şanslıymışım indirimi yakaladım..
ben yine de korsan almıyom..D&R ın internet sitesinde yaklaşık %15 -20 indirimle alıyorum zaten
Durum şöyle aslında "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş" o misal yani
Bulursan Oku canım tavsiyemdir.Hoş ben artık kitapların sonunu ilk sayfadan tahmin eder haldeyim ama okuma hastalığı garip bir durum.Hiç hoşlanmadığım beni sarmayan bir kitabı bile ilahi sonuna kadar okuyorum.Geçtiğimiz yaz sahilde kitabım bitti ahanda bir baktım kitaplarla dolu bir tezgahAnam birde 5 tl .Allah dedim aldım 3 dane .Birini okuyorum yarıya kadar iyi gittik.En heyecanlı noktada kitap 68 sayfadan 74 geçmiş veyahut 80 den sonra 40. Sayfa başlıyor Ben kitabı okuyup bitirene kadar yarı ömrüm geçti.Dahası kitabın 4 sayfasını bulamadığımdan d&r gidip o sayfaları okumak zorunda kaldım
Tekrar hoşgeldin bacım seni yakalamışken (zipor konusundaki uzmanlığını biliyorum ) bi soru : ben kilo verirken malesef zipor mipor yapamadım 3.5 ayda 14 kilo verdim ama
özellikle göbeğim (doğumlar ve bilincsizlik+tembellik nedeniyle) pörsüyüp sarktı! genç kız gibi olamaz biliyorum ama evde aletsiz olarak kol, bacak ve özellikle göbek toparlamaya
tavsiyelerini alabilirmiyiiim (bu arada yaş 45 menopoz başlangıcı vs bilgine)
Bak o konuda haklısın, banada denk geldi bir iki kez ondan sonra alırken birkaç kez hızlıca gözen geçirip alıyorum canım.
Sersumun söylemek istediği etik olarak pozitif yaklaşmıyor canım,korsanın kalitesi malum zaten.
Kızlar ben o bahsettiğiniz temizlik mobunu 1 aydır kullanıyordum.Çok memnunumŞuan anneme getirdim Eve dönüşte kendime yenisini alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?