Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersumcum okulda yagmur vardı ve revir diye bir yer bilmiyorum ben

Gececek bi şekilde hastahaneye gitmeyi sevmeyen bir yapim var.. hastane dibimde ama gitmiyorum işte.

valla canım ben marmara mezunuyum her kampüste revir vardı..:44::44:

ben de hiiçç sevmem hastaneye gitmeyii ama hergün oflaya puflaya gidiyorum mecburen kader işte

Son düzenleme:
melekxin canim gecmis olsun nasilsin... tuzlu ayran icseydin belki tansiyonun dusmustur...

canim ben sibiryadayim tr saatinden 6 saat ilerideyim.

birdy canim asayis berkamel mi???
kizlar ben kaciyorum saat sabah 5 oldu.sut ictim.size iyi geceler kizlar...

hoşgeldin bebişim..kıss hakketten özletiyon kendini

Trajikomik Hiç ruhsuz diil yazıların , bilakis çok memnun oldum muhabbet ettiğimize.Bu arada 38 dakka 4 km yürüdüm , geldim....
Oh oh ne güzel şeyler olmuş hayatında , bende bunların hiçbiri yok valla , hatta bi beklentim de yok aslında.Filiz naaptı ki acaba , çoktandır da yok
Pazartesinden itibaren karatayima geri donuyorum. Donmek zorundayim bebek istiyorum :)))
Şebnem sen diil miydin hamile olan yaaa , başka bi Şebnem mi vardı ki ?
Aaaa çok ayıp , halıları silmedin mi Ayyy deli oliciiim , kızım mahsus mu yapıyosun , ne halı silmesi yaaaa

Sabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Öğlen (15:00) 1 k.incir,1 ceviz, 1 k. Kayısı ( başım dönüyordu )
Akşam ( 18:15) fırında hamsi , salata
Bacım nerdesin sen be yawww

tatlı rüyalar bebeemm..sende Türkiye saatine göre uykuya dalar oldunya alemsin canım

Evet Sersumum debbienin o serisini bende okudum.Kadınlara yönelik harika hayat hikayeleri var Dün d&r daydım.Kitap doldurdum yine Bilseydim oradan alırdım :44:Ama yinede bir göz atacağım.Ben bir kitap manyağıyım Kitap okumadan asla ve asla uyuyamam En son gounelle'nin tanrı tedbili kıyafet gezer kitabını okudum yine aynı yazarın mutlu olmak isteyen adam kitabını yarıladım Evde de tek sakladığım kitaplarım ve de Herkül kovam kaldı Kitaplarımı öyle bir koliledim ki görmen gerek Üzerlerine de çok önemli dikkat kırılır yazdım

Canım benim ya bu saate kadar niye duruyorsun ? İyi geceler
hoşgeldin bebişim..kıss hakketten özletiyon kendini
Canımmmmmm
Geldim be ya
Ama baya bir geç oldu sanırım

bana da tam tersi yazin daha cabuk rahat yapiyorum diyeti sporu.kisin saliyorum kendimi. Ama hata yaptigimi anladim. Simdi yine zora soktum kendımi 6kg vermek icin. Hamilelikte de karataya devam doguma kadar insallah :))

Ben degilim,uzun zamandir yoktum zaten site de.

Ramaskacım iyi geceler canikom.
Melexin , Sersum kitap konusunda ikinizi de kutlarım.Ben tarih kitaplarını çok severim ama çok vakit ayırmıyorum eskisi gibi.
Melexin ; kızım bana ööle ara gazı verme çalışması yapma , hiç gaza gelmeyen bi yapım vardır Ama henüz içmedim de
Kızlar Shrek çorbası içtim şimdi , valla yeşil olmasına rağmen çok güzel olmuş tadı.Limonu da bastımmmmmm.....

bak bukonuda da benziyoruz ikizim tanrı.teb.kıy.gezeri ben de merak ediyorum ama aralarında yoktu galiba sanursam:44:..du bidaa bakiim..bu arada debinin son kitabı var onu da alıciimm
Ramaska iyi geceler canım

Sersum vauvv diyom, ama sencede aynı kitabı batıda 15 doğuda 10'a aılnca isyan edip korsandan almazsın be yaw !!!

15 e alıp 10 u görünce üzülüyo tabii insan ama son kitabını almamıştım bak şanslıymışım indirimi yakaladım..
ben yine de korsan almıyom..D&R ın internet sitesinde yaklaşık %15 -20 indirimle alıyorum zaten

Tekrar hoşgeldin bacım seni yakalamışken (zipor konusundaki uzmanlığını biliyorum ) bi soru : ben kilo verirken malesef zipor mipor yapamadım 3.5 ayda 14 kilo verdim ama

özellikle göbeğim (doğumlar ve bilincsizlik+tembellik nedeniyle) pörsüyüp sarktı! genç kız gibi olamaz biliyorum ama evde aletsiz olarak kol, bacak ve özellikle göbek toparlamaya

tavsiyelerini alabilirmiyiiim (bu arada yaş 45 menopoz başlangıcı vs bilgine)

Durum şöyle aslında "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş" o misal yani
Bulursan Oku canım tavsiyemdir.Hoş ben artık kitapların sonunu ilk sayfadan tahmin eder haldeyim ama okuma hastalığı garip bir durum.Hiç hoşlanmadığım beni sarmayan bir kitabı bile ilahi sonuna kadar okuyorum.Geçtiğimiz yaz sahilde kitabım bitti ahanda bir baktım kitaplarla dolu bir tezgah Anam birde 5 tl .Allah dedim aldım 3 dane .Birini okuyorum yarıya kadar iyi gittik.En heyecanlı noktada kitap 68 sayfadan 74 geçmiş veyahut 80 den sonra 40. Sayfa başlıyor Ben kitabı okuyup bitirene kadar yarı ömrüm geçti.Dahası kitabın 4 sayfasını bulamadığımdan d&r gidip o sayfaları okumak zorunda kaldım

Son düzenleme:
Kızlar ben o bahsettiğiniz temizlik mobunu 1 aydır kullanıyordum.Çok memnunum Şuan anneme getirdim Eve dönüşte kendime yenisini alacağım

Bak o konuda haklısın, banada denk geldi bir iki kez ondan sonra alırken birkaç kez hızlıca gözen geçirip alıyorum canım.

Sersumun söylemek istediği etik olarak pozitif yaklaşmıyor canım,korsanın kalitesi malum zaten.

Estafitüfitü şekerim , uzmanlık diil , merakımdan ötürü sadece....Öncelikle valla maaşallah diyorum sana inanılmaz kilo vermişsin , TEBRİKS&TAKDİRS
Göbek konusunda kelin ilacı olsa diyorum bacım...Benim zamanında Karatay topiğine düşme sebebim göbeğimdir.Gitmiyo eşşolusu...Yapmadığım kardiyo , yapmadığım ağırlık , yapmadığım fitness kalmadı , gitmiyo.Şööle dümdüz-sımsıkı olamadı ..Ama ben sana genel sıkılaşma için Jillian Michaels ablamın "Ripped in 30 days" isimli güzide eserini tavsiye ediyorum.Çok faydasını görürsün eminim.Bildiğim kadarıyla youtube da mevcut , DVD si de var. Günde 30 dakika ama tüm vücudu şahane çalıştırıyo...
Bi de pilates yapan arkadaşlar var burda.Benim deneyimim yok , bişi diyemiyorum ama mutlaka çok faydası vardır çünkü sürekli elastik bantla direnç oluşturuluyo bu da sıkılaştırır mutlaka...
Benim de tüm derdim menopoz öncesi sağlam bi kas ve iskelet sistemine sahip olabilmek , şükür iyiyim ama şu göbek olayını çözemedim gitti , çözdüğüm gün bedavaya herkese anlatıcam valla...

Sersumun dediğini ben çok iyi anladım.Bende onun kafadayım zaten Benimde kızım için sakladığım şahane bir kütüphanem var.Zaten kızım okusun okumasın devamlı onada yaşına uygun kitaplar alıyorum.Sanırım bizim semtin en iyi d&r müşterisi benim Ben imkansızlıktan öyle bir hata yapmıştım.İyi ki de yaptım Böylece bir daha yapmam.Bende herkes gibi emeğe saygıdan yanayım...

Kızlar ben o bahsettiğiniz temizlik mobunu 1 aydır kullanıyordum.Çok memnunum Şuan anneme getirdim Eve dönüşte kendime yenisini alacağım

Kendimi çok mopsuz hissediyorum şuan.Sigara paramı biriktirip altın kaplama mop alıcam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…