Selam kizlar ben geldim yurudum baya, alisveriste yaptim. Torbalarla yurudum de yurudum. Simdi esra erol izliyorum :)))) aksam yemegi olarakta yine kalan yemegimden kiymali pirasa ve bir kase keten tohumlu yogurt. Aksamda bir arkadaslarimizin dogum gunu var. Cisslardan umarim israr etmezler. Ustume gelmezler. Yemeyecegim cunku.
himm iyi etmissin..ben icerim ara sira zencefil..ses kisikligina ne geliyo bilmiyorum ama bogaz agrilarina ada cayi cok iyi geliyo gecmis olsun..2 yumurta hasladım rafadan sabah menemen çok az yemıstım yumurtayı ondan yedım doydumd acıkacagımı sanmıyorum artık su sut e dadanacagım zencefıl içenınız varmı ben her akşam içiyorum sesım ttamen kısılmıs ne önerırsınız rezene içerdım o da ıstah açıyormus bıraktım
secenegin varsa corba gibi daha ne..ben ilk kizimi 24 yasimda dogurdum:) esinle evliliginiz rayina oturunca daha iyi bebek fikri..allah gonlune gore versin..calisiyormusun evde netin varmi kacamak yapacagin zaman yaz buraya yapmassin:)amannn o zmaan ondan yemem canım :) corbam var mıs gıbı bıde yoğurt yerım bıde elma mandalına falan...cokta onemlı deıl yani :)
ınsallah bakalım canım...bızde zamanında esımle sorunla yasadık dusunmedık ama yaz gecsın bı bende ıstıyorum bakalım kısmett..yasım 24 tatlım...asıl ismim alya deıl :) bu ismi sevdiğim için böyle açtım tatlım ama alya diyebilirsin hoşuma gidiyor..
saoll sende cok sıcak kanlısın valla..
bu topik gerçekten guzell ters ters konuşan bırılerı yok bazı topiklerde bakıyorum mıllet bırbırını yıyorr :)
ismin anlamına gelınce Yüksek yer, yükseklik. Gök, sema anlamında tatlım
spor olmus sebnemcim..bence midem agriyo filan de..ic cayini limonlu limonlu..yoksa bir haftalik emek gümm suya..Selam kizlar ben geldim yurudum baya, alisveriste yaptim. Torbalarla yurudum de yurudum. Simdi esra erol izliyorum :)))) aksam yemegi olarakta yine kalan yemegimden kiymali pirasa ve bir kase keten tohumlu yogurt. Aksamda bir arkadaslarimizin dogum gunu var. Cisslardan umarim israr etmezler. Ustume gelmezler. Yemeyecegim cunku.
ton balik yasak sanirim.. sen kofte salata yogurt ye..Evde kahvaltılıklar bitmiş sabah doğru düzgün kahvaltı edemedim. Cısslı şeyler yedim malesefmarkete gidip aldım peynirimi yumurtamı yoğurdumu. Akşama ya yine köfte yoğurt yicem Yada ton balıklı salata... Daha karar veremedim:)
canim sabah benide sasirttin bugun persembemi cumami diye dusundum....neyse bugun su raporunuda verde iyi bir tatili hakettin canim....
NE Guzel yaa bırda anneler,taze anneler,anne olcaklarda varmıss :) bu topik cok keyif verici yahuu
dayanabildigim yere kadar reddeticem :)))) kalabalik olucak aksam aradan siyrilmaya calisicam yemedenohh iyi spor olmustur canım valla...
ısrar etmezler dıe dusunme edıcekler emınım..bı kere yw bısey olmaz dıcekler..bence ucundan tat şekerim yoksa ısrarlar bitmezzzz gibime geliyor
himm iyi etmissin..ben icerim ara sira zencefil..ses kisikligina ne geliyo bilmiyorum ama bogaz agrilarina ada cayi cok iyi geliyo gecmis olsun..
secenegin varsa corba gibi daha ne..ben ilk kizimi 24 yasimda dogurdum:) esinle evliliginiz rayina oturunca daha iyi bebek fikri..allah gonlune gore versin..calisiyormusun evde netin varmi kacamak yapacagin zaman yaz buraya yapmassin:)
spor olmus sebnemcim..bence midem agriyo filan de..ic cayini limonlu limonlu..yoksa bir haftalik emek gümm suya..
kolay gelsin zoru atlatmissin artik rahat etme zamani:) kacinci siniftasin? dugun yakinmi?Selam hanımlar..
Bugün ki gün şaşırtmasından sonra herkese merhaba
Sabah 7 de kalkıp raporumu 11 buçuk gibi bitirip kahvaltımı yaptım.
Kahvaltım; Klasik karatay kahvaltısıydı. Ne yedim ne kadar yedim şuan inanın hatırlamıyorum. Sanırım hem haşlama yumurta hem biberli yumurta vardı. Onları hatırlıyorum.
Kahvaltıdan sonra rapor ve programımla ilgili son hazırlıklarımı yapıp çıktısını almak için dışarı çıktım. Çıktısını alıp okula gittim. ve sonunda hocaya sunumumu yapıp teslim ettim.
Daha sonra eve geldim. herifimi aradım . Onla konuştum sonra geçmişi okudum. Yeni gelenler hoşgeldiniz. Ben genelde müsait olduğumda herkese yorum yapmaya çalışıyorum ama finaller proje ödevler derken özellikle bir haftadır kendimde değilim. artık yoğunluğum bitti herkese yorum yapıcamm.
Acıktım sanırım. Arkadaşlarım pazardalar onları beklemem lazım. Gelselerde yemek yesek Açım AçBu rahatlama ile de kendimi frenlemem lazım tabi. Cıss yok yarın tartı günü olmazzzzzzzzz
guzel menu..bence sen bu telasini spor say..kolaymi ev tasimak iyi bilirim2.öğünüm
et sote
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
piyaz
2 gündür yürüyüş yok,sanırım yeni eve yerleşene kadar da olamayacaken iyisi taşındıktan sonra dışarda 1-2 saat yürümek.en büyük hayalim bu
ıhlamur yada adaçayı falan içebilirsin canım....Grip mi oldun kı?
himm iyi etmissin..ben icerim ara sira zencefil..ses kisikligina ne geliyo bilmiyorum ama bogaz agrilarina ada cayi cok iyi geliyo gecmis olsun..
secenegin varsa corba gibi daha ne..ben ilk kizimi 24 yasimda dogurdum:) esinle evliliginiz rayina oturunca daha iyi bebek fikri..allah gonlune gore versin..calisiyormusun evde netin varmi kacamak yapacagin zaman yaz buraya yapmassin:)
spor olmus sebnemcim..bence midem agriyo filan de..ic cayini limonlu limonlu..yoksa bir haftalik emek gümm suya..
guzel menu..bence sen bu telasini spor say..kolaymi ev tasimak iyi bilirim..kolay gelsin..
2.öğünüm
et sote
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
piyaz
2 gündür yürüyüş yok,sanırım yeni eve yerleşene kadar da olamayacaken iyisi taşındıktan sonra dışarda 1-2 saat yürümek.en büyük hayalim bu
ya bende çok guzel spor yapıyordum gunde 2 saat spor salonuna gıdıyordum oglumun dogum gunu yaklaştı hazırlık mısafır derken gıdemedım ve halen gıdemıyorum yanı bırtakmamak daha iyi bence imkanın varsa bırakma bıraksan sonra toparlaması ve eskı duzene gelmesı zor oluyor
kendıne ıyı bakk tatlım benımm optum senı
sersum iyi mesailer canim....
çekirdekli üzüm yenebilir ama ben hep unutuyorumteşekkür ederiiiim :) antioksidan hap almıyormusunuz peki?
gule güle..hayirli isler..ise gidiyorsun galiba..
35 dk.sabah sporumu yaptim..yuruyus,mekik,bisiklet cevirme..bende kactim:)
Sersumcum kolay gelsin demişin sanırım sağol canım. gtmişşşsin kolay gelsin sana da akşama görüşürüz.
Pff ben daha kahvaltı yapamadım. rapora başladım bırakamadım. şimdi kahvaltı zamanııııı
kolay gelsin bebeemmherkese tünaydııııınnn:87::87:temizlik yapmamama rağmen gelemiyorum erkenden,eşya toplamaya devamhalıları da gönderdik,etrafta koliler evin hali berbat
canim benim kilo vermeye ihtiyacim yok.yinede sagol....ben zaten 90-60-90 nim.
insallah sen kilo vermissindir.ve yaza istedigin gibi girersin.
oğluna geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..
sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..
bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..
şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..
kısslar ben de sevmezdim ama üstüne bol sarımsaklı zeytinyağı ve limon sıkıp yanına da yoğurt koyunca süper oluyor..bence deneyinhmm.bende brokoli hiç sevmem canım..yediğim sebze sayısı cok az benımde ne yapcam bılmem
sen sadece cııs değil cısslar yemişsin canım:26:..bezelye yasak hemde 2 tabak yemişsinmeraba millet
ya ben çok kötüyüm,acayip canım tatlı istiyoo ve dayanamayıp cısss yedim:2:
öğle
2 tabak bezelye yemeği
turşu
cıss
ağzımda tarçın çubuğuyla geziyorummm
katılıyorumebruyu hıç sevmem takıntı lı ve yanlıs ornek oluyor bı magazın programı karı koca konuşmalarını çekmıştı haberllerı yoktu sohbetlerı tamamen kalorı kafayı ailecek yemışler
canim dunyanin kabul ettigi mankenlik olcusu bu....canim benim cevremde cok var maalesef coguda manken gibi uzun boylu incecik ve bakimli....agzim acik izliyorum....
rus hatunlar gençken güzel beyaa.yaşlıları çok çirkin oluyor ..biz hep güzeliz kısss
kolay gelsin bebeemm.benim 6 ay önceki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?