Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tesekkurler sersumcum begenmene sevindim ama seni cozemedim..
bu arada 25 dkdir spor yapiyorum..

Sabah kahvaltı yok

Öğle(13:00): Yarım portakal, yarım mandalina, bir çay bardağı karışık kuruyemiş(kavrulmamış)

Akşam (16:00): kavurmalı 2 yumurta, örgü peyniri, 1 yeşil biber, yeşil zeytin,

Su, su, su :)

Haklısın canım tabiki en güzeli aslını okuyarak başlamak, ama valla ben kitapları verdiğim ve illede alın diyerek kitabı aldırdığım arkadaşların bir çoğunun bir şekilde okumadığını

öğrenince inanamadım hepsinin bi bahanesi vardı ve kolaya kaçıp sen bize özetle dediklerinde bende seninki gibi özetinin özeti şeklinde anlatıyordum bu sefer soruların ardı

arkası kesilmiyordu sonunda pes edip kitabı okumayan soru sormasın dedim.Buradaki insanlara öyle desek yanlış anlayıp kırılabilirler ve boş yere bir karatay adayı kaçmış olur

demi ama. Buarada kontrol panelime baktım zaten işaretliymiş niye çıkmiyi sarı kafalar anlamadım.?

Canım mesajını az önce gördüm 100 mesajı tamamlamadan cevap yazamıyormuşum. Eğer bu yazımı görürsen buradan yazıp yazmamam konusunda isteğini söyle ona göre

yaziim,yoksa 20 mesaj daha atınca 100 olunca yazabilirim anca ,sana da kolay gelsin.

canım haklısın da zaten yapmaya karar veren bahane bulmaz gelir
..geçenlerde leylak arkadaşımız farketmiş çoğu bütün diyet sayfalarına girip girip bize bunun hakkında bilgi verirmisiniz diyip çıkıyorlarmış..çok kızdık..biz de tek tek açıklama yaptık bu insanlara..:26:
açıkçası ciddi olan bize takılsın yeter biz herşeyi cevaplıyoruz zaten..baksana sen bile bıkmışsın..9 aydır öğrendim artık kaçan kaçsın yanii
allah allah niye çıkmıyor kii..:44::44:

Kızlar haberturkte güzel bi progrram var..
Prof.vucut kitle indeksi gavur icadı diyo;-);-)

Canım hemen açtım özellikle kızım iyi dinle bak dedim eşimde kızımda ama ''ben bilmem eşim bilirin son parçasındalarmış'' diye kanal değiştirdiler siz seyredin sonra burda fikir

alış verişi yapalım birinci sorum BKİ niye gavur icadıymış anladınızsa anlatıverin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…