7 bitki karisimli cayimi iciyorum bi yandan tv izliyorum. Artik acikmiyorum. Dayanarak 6 gunde insülin direncimi kirdim
tesekkurler sersumcum begenmene sevindim ama seni cozemedim..
bu arada 25 dkdir spor yapiyorum..
7 bitki karisimli cayimi iciyorum bi yandan tv izliyorum. Artik acikmiyorum. Dayanarak 6 gunde insülin direncimi kirdim
ooo çok beğendimm..ellerine sağlık canım..
canım zaten ben o kuralları başlangıç amaçlı kısaca diye veriyorum..kaneel arada o şekilde paylaşım yaparsa tabii ki iyi ve harika olur ..ama günde onlarca kişi soru soruyor her seferinde okadar kapsamlı bilgi verirsek sayfalara yetişemeyiz ..eh insanlar biraz da araştırıp hocamızın kitabını da alsınlar bence. .naçizane fikrim
Haklısın canım tabiki en güzeli aslını okuyarak başlamak, ama valla ben kitapları verdiğim ve illede alın diyerek kitabı aldırdığım arkadaşların bir çoğunun bir şekilde okumadığını
öğrenince inanamadım hepsinin bi bahanesi vardı ve kolaya kaçıp sen bize özetle dediklerinde bende seninki gibi özetinin özeti şeklinde anlatıyordum bu sefer soruların ardı
arkası kesilmiyordu sonunda pes edip kitabı okumayan soru sormasın dedim.Buradaki insanlara öyle desek yanlış anlayıp kırılabilirler ve boş yere bir karatay adayı kaçmış olur
demi ama. Buarada kontrol panelime baktım zaten işaretliymiş niye çıkmiyi sarı kafalar anlamadım.?
Kızlar haberturkte güzel bi progrram var..
Prof.vucut kitle indeksi gavur icadı diyo;-);-)
alış verişi yapalım birinci sorum BKİ niye gavur icadıymış anladınızsa anlatıverin .
ilginçç
yaa başka yolu yok ki bunun çıkması lazım..:44:Ben bidaha uğraşıcam, abuk subuk şekiller çıkarsa şaşırmayın ona göre.
Seyretmedin demiii kaçak seniii
Alla alla aşağıda sarı kafa marı kafa yok mesaj simgeleri var daha altta diğer seçenekler var nerde bu kafalar?
Sizin yazılardaki sarı kafaların üstüne mausu getirince :sayı: gözüküyor rakamlaramı bascaz acep bideniyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?