Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sanada iyi geceler bol leptinler canım

oohhh miss gibin herşeyin doğalı..teyzemlere selam söyle canım
gúnaydin. pazar en erken uyanan beni galiba :) kocisi direksiyon sinavina yolladim, ehliyetini E sinifina yükseltiyor, otobüs dolmus sürcek artik :))) hayirlisi bakalim hakkimizda.
hayırlı olsun
sağol canım..bugün doğumgünü dün hazırlık aşamasıydı gününüz güzel geçmiş harika canım
canımcım sinirin bozularak 400gr vermek iyi değil tabiisi..kim üzdü bakem arkadaşımıı
o dediğinden bizde hep var cicim..erimeyeninden hemide..senin adına sevindim
kocişin de senin arkanda nekaa güzel iyi bidaa ısrar etmez kaynanan

gece kızım yanımıza geldi gece 12-1 civarı bugün benim doğumgünüm hepberaber yatçaz sıkışık sıkışık dedii kızımda maşallah benden uzun..yavrum etme eyleme dedik dinletemedik.. enson dalmışım babamız kaçmış onun yatağına

sabah kalkınca yımırtamın bittiğini gördüm..zaten günüm için alışveriş yapmam lazımdı..kahvaltı öcesi gittik alışverişe..kızımın pastasını da aldık..
ama hatun bize kapris yapıyor..neymiş giyicek bişeyi yokmuş..dedim daha yeni 3 tane kazak aldım sana..yok efendim onları giymiş miş..sinirimi hoplattı sabah sabah sen sabancıların kızımısın dedim..yok sana doğumgünü dedik babasıyla..offf bu ergenler..4 arkadaşı gelecekti..bakalım babamızın kararı değişirse yapıcaz yoksa aramızda kesicez pastasını..

yaa bu çocuklar niye bu kadar doyumsuz yaaa

sabah

tulum peynirli 2 yımırtalı omlet
3 lokma kızarmış tereyağlı ekmek
8-10 zeytin
ceviz çekirdekli üzüm

Iyi günler bayanlar,iyi paarlar:)))

en önce SERSUMCUM kizinin yasi uuzun,saglikli,basarili,mutlu olsun insalla,dogum günü kutlu olsun:))

dün giremedim,yogundu,sabah klasik kahvaltimi ettim
ögle:1 kupa süt,1 bardak kuruyemis,ve peynir yedim
aksam:1 kase mercimek corbasi,1 kase ketentohumlu yogurt yedim.
Misafirlerim vardi dün, gece saat 1.30 da gittiler.Ama hicbir kacamak yapmadim,gece boyu su ve bitki cayi ictim,bana

bugün kahvaltimi gec ve epeyce bol ama karataya uygun yaptim
2 yumurta,peynir cesitleri,8 zeytin,kuruyemis,1 bardak+1 avuc(,2 gün kurusu,1'er parca kivi,muz,Omega3,d-e vitaminleri

Aksami yine corba ve yogurtla kapatirim sanirim.

gecmise bakamadim,umarim hepiniz icin hersey yolundadir,hareketimiz,leptinimiz bol olsun,görüsürüz...

Günaydın. Sabah klasik karatay kahvaltımı pür telaş yaptım.

Çocuklar sinemaya gitmek istiyorlardı. Oraya yetiştirmek için ben kahvaltı bile yapmadan koşturuyorum. Bu arada bir baktım kızım oturmuş arkadaşlarıyla mesajlaşıyor hanımefendi. Cinim tepeme çıktı. "Ben koşturup duruyorum, sen de bişeyin ucundan tutsan nolur, kalk bi şurayı topla bari" dedim. Sonra da "ulan ben ne diye bunlar için aç kalıcam" deyip, oturdum kahvaltımı yaptım:)) Sonra sinemaya gittik. Filme yetişemedik. Sonraki seans 2 saat sonra. Bir de 11 seansı yarı fiyatına oluyor. Tıpış tıpış eve döndük.

Sabah sabah manasız bir koşturmaca ve sinir harbi yaşadım yani.

Ve sersum, aynen senin gibi ergenlerden muzdaribim ben de...

Yine de inş. babası dgününü kutlamasına izin verir...

sersum canim bugunmu ben yanlis anlamisim pardon canim....

tekrar kizinin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yillara...

iyiniyetlim canim gunaydinda diyebilirsin malum tr saatlerine gore takiliyorum bu ara...

herkese merhaba.ben bir süredir okuyorum sizi .yazdıklarınız tesvik etti karataya basladım bende 2 hafta oluyor .hiç yazmamıstım ama neler yiyorsunuz falan takip ediyorum .ilk hafta 2 kg vermiiştim .ikinci hafta aynı seyleri yememe ragmen 100 gr dahi veremedigimi gördüm biraz önce çok moralim bozuldu .normal midir sizce ?

canim merhaba oncelikle ilk hafta cok iyi vermissin.eger vericek kilon azsa vucut direniyor olabilir.
2.hafta gozunden kacan meyve pirinc bulgur patates gibi seyler yediysen kilo vermeni yavaslatmis olabilir.
eger yok ben diyete tam uydum diyorsan biraz yuruyus yada spor ilave edersen kilo vermeye baslarsin.

biraz once gordum demissin....eger tok karnina kiyafetlerinle tartildiysan baz alma lutfen...dogru tarti sabah ac karnina wc den sonraki

ince kiyafetle tartilmayi baz al lutfen....

cevap verdigin için çok tesekkür ederim .boyum 1.70 kilom 68. aslında 58 kg ya düşmek istiyorum .diyete tam uydum .simdilik spor yapabilirmiyim çok bilmiyorum .ögretmenim aksama kadar ayakta cok yoruluyorum .evde hiç halim olmuyor .nisan gibi baslarım demiştim yürüyüse yazın dügünüm var ozaman kadar kiloyu verebilirmiyim bilmiyorum ama insallah direniyodur vücut da inadını bitirsin artık moralimi bozuyor .bir hafta daha dayanayım bakalım nolck .

Benimki benim ....um yok hiç demez.. Çok seviyorum bu huyunu. Toplam bu kış için 2 kazak (penyeler bodyler hariç) almıştık. Onlar yetiyordu ama sivil kıyafetle okula gitmeye başlayınca (yine kendi istemedi) kıyafet almak gerekiyor maalesef lcw bizi bekler 23ünde alıcim kızıma

canim sen zaten boy ve kilo olarak idealsin.onun icin yavas verirsin.madem yaza dugun var.simdilik yediklerine dikkat edip baharda yuruyus yapabilirsin...ama evdede leslie yapabilirsin.1 mille baslayabilirsin.sonra arttirirsin...

canim 1 hafta yeterli olmayabilir.sen en az 2 hafta dene bence...kolay gelsin...ins.yaza da manken gibi incecik bir gelin olursun...

Sersumum boşveerrr geçti gitti kıss

Kahvaltımda börek bir de poğaça yedim:26: 2. öğünümde kısır yemeyi planlıyorum..

Güle güle giy canımcım montunu:112:

çok tesekkür ederim .o inat ediyorsa bende edeyim bari .bir hafta sonra yazarım artık .çok hızlı kilo verenleri görünce neden benimki olmadı diyordum herkesin bünyesi farklı .daha 5 ayım var .aceleye gerek yok sanırım .

yok canım hanfendi de istemiyor..dedimya kostümü yok kızımın

biz çıldırmadan büyüyecek mi bunlar yaa
afiyet olsun canim:)

sağol canım amin
sana da afiyet olsun

sersum canim bugunmu ben yanlis anlamisim pardon canim....

tekrar kizinin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yillara...

iyiniyetlim canim gunaydinda diyebilirsin malum tr saatlerine gore takiliyorum bu ara...
olsun cicim ha dün ha bugün..sağolasın tekrardan..
yok canım benimki cozuttu iyice..iyi ki hakkarideyiz..bi de izmirde falan olsak napıcaktık bilmem..ama bizde kabahat..eskiler gibi yılda 1 kıyafet alıcaksın 1 yıl giyecek ki kıymetini anlasın..bizimkiler daha serbest kıyafete geçmediler çok şükür ..geçince bana da lcw yolları gözükecek tabii ki
ha bi de bu arada hanfendiye 10 gün önce galaxi ace aldık doğumgünü hediyesi....benim ve babasının telefonu dökülüyor..hanım hala memnun değil ..offf offf..

Sersumum boşveerrr geçti gitti kıss

Kahvaltımda börek bir de poğaça yedim:26: 2. öğünümde kısır yemeyi planlıyorum..
tamam canımcım sen üzülme yeter ki

Son düzenleme:

ayrıca canım kızına maşallah aferin ona öptü onu teyzesii

evet canım hiç acele etme sabret.inan ben 9 aydır 1 ileri 2 geri bi alıyorum bi veriyorum ama sabrediyorum..moral bozmak yok..hepimizin metabolizması farklı çalışıyor..yaza hepimiz ulaşacağız istediğimiz kiloya inşallah

temizliği bitirdik kocişimin yardımıyla..bugün salata tarzı olan şeyleri yapmayı planlıyorum..yarına birtek börekler kalacak..kızımın doğumgünü iptal olunca pasta da kaldı tatlı yapmama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…