- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Sanada iyi geceler bol leptinler canım
oohhh miss gibin herşeyin doğalı
Teşekkürler kızlar.. Sağsalim evime ulaştım. Bu sabah. Hava çok rüzgarlıydı. gözüm toz doldu. babamla pazara çıktık. meyve aldık. eve geldik. Kahvaltı yaptım. Yolculuk sırsında yediklerim yazılacak gibi değildi. es geçiyorum çünkü çanta yemekten korkuyorum.:18:
Kahvaltım;
-1 bardak sıcak yeni sağılmış pişmiş süt
-2 yumurtadan tereyagında çörekotlu omlet
-12-14 yesil kırma zeytin
-annecimin kırdığı ceviz ve fındık
-1tane mandalina
Annemle annemin çeyizime aldığı parçalara bahtık. Resimlerini çektim yarın inşallah topiğimde paylaşacağım.
Sonra uykusuz bi yolculuk olduğundan yattım uyudum
saat 6 ya doğru kalktım. Annemlerle hayvanlara bakmaya gittik.
iş bitince dedemlere gittik. Her hafta sonu toplanılır dedemlerde..
Evde yemek yemedim annem bezelye yapmıstı
Dedemlerde 2 yumurta zeytin peynir ceviz yedim günü kapadım.
hayırlı olsungúnaydin. pazar en erken uyanan beni galiba :) kocisi direksiyon sinavina yolladim, ehliyetini E sinifina yükseltiyor, otobüs dolmus sürcek artik :))) hayirlisi bakalim hakkimizda.
sağol canım.gunaydin canim.erkencisin...
kizlar dun gelemedim.esimle kizimla dun disardaydik guzel bir gun gecirdik...
bugunde gec kalktik.harika bir pazar kahvaltisi yaptik.simdi cayimi iciyorum...
gecmise soyle bir baktim....
sersum canim dun kizinin dogumgunuymus.kizinin dogumgunu kutlu olsun.nice mutlu yillara canim...
...
canımcım sinirin bozularak 400gr vermek iyi değil tabiisiOyam kolayı da içmeseymişsin süpper olacakmış:112:
Diyene bak bi sen..
Akşam ben arkadaşa gittim..
Tart-etimek tatlısı-ıspanaklı gül böreği ve göceli az pirinçli sarma vardı.
Tatlılardan oğluşa yedirdim. Sarmaları ve gül böreğini de ben yedim
Kızlar bugün tartıldım ve 55.1 kiloyum..
Cuma günü 55.5 filandım sanırım. Bişeye sinirim çok bozuldu hoooppp gitti 400 gr
Göbeğim filan eridi resmen.. Neyse normale döndüm
o dediğinden bizde hep var cicimgünaydın kızlar,ben bugün çok mutluyum, hadi siz de olun
burda gece acayip kar yağmış her yer bembeyaz, bugün pazara gidip yürümeyi planlamıştım,bugünde evdeyiz, belki öğle sonu eşimi kandırırsam biraz kar çiğneriz
kahvaltımı daha yapmadım, neyse yedikten sonra yazayım
kahvaltimi yaptim kaynanama geldik kahvaltiya. esimin sinavi bitti buraya geldik. gec kahvalti ettik maglum pazar zaten..
2 adet pismemise yakin yumurta :))
9 adet yesil kirma zeytin
bir avuc peynir ve findik
bir bardak gunluk sut
kaynanam sucuklar yapmis, tarhana bol ekmek dogramis. salca,bal. yesene kizim diyor. yok anne diyetteyim diyorum. hala israr ediyor ye diye, esim bi bagirdi annesine anne ne israr ediosun karim diyette, ne isterse yer diye :))) sabah sabah bagris cagris yasadik yani.