canım mesaj yazarken altta diğer seçeneklerde 3 kutucuk var gülümsemeleri gösterme hariç ilk ikisi dolu olucak bide ona bak
:44: gülümsemeleri gösterme hariç ilk ikisi ne nasıl dolu olcak anlamadım ama madem böyle : rakamlar: yapınca çıkıyor bende sizin kafalar üzerine gidip lazım olanları yazıp
listeliyim barii baymıyiim akşam akşam :26:
oldu kısssayı gözükse de üstüne tıklıycan ööle allasen
Aksama kendime kereviz yaptim patatessiz. Yanina da bir kase yogurt. Dünden kalan cnk az biraz kabak. Esime de nohut pilav yaptim. Hep ayri pisiriyorum yemeklerimizi saglikli beslenmeye niyeti yok adamin ya :)))))
sersum kaçar kısslar..hepinize iyi geceler bol leptinler olsun..
iyi yolculuklar,iyi tatiller canım
hayirli yolculuklar..kazasiz belasiz ins..
iyi tatiller hayırlı yolculuklar canım..
Teşekkürler kızlar.. Sağsalim evime ulaştım. Bu sabah. Hava çok rüzgarlıydı. gözüm toz doldu. babamla pazara çıktık. meyve aldık. eve geldik. Kahvaltı yaptım. Yolculuk sırsında yediklerim yazılacak gibi değildi. es geçiyorum çünkü çanta yemekten korkuyorum.:18:
Kahvaltım;
-1 bardak sıcak yeni sağılmış pişmiş süt
-2 yumurtadan tereyagında çörekotlu omlet
-12-14 yesil kırma zeytin
-annecimin kırdığı ceviz ve fındık
-1tane mandalina
Annemle annemin çeyizime aldığı parçalara bahtık. Resimlerini çektim yarın inşallah topiğimde paylaşacağım.
Sonra uykusuz bi yolculuk olduğundan yattım uyudum
saat 6 ya doğru kalktım. Annemlerle hayvanlara bakmaya gittik.
iş bitince dedemlere gittik. Her hafta sonu toplanılır dedemlerde..
Evde yemek yemedim annem bezelye yapmıstı
Dedemlerde 2 yumurta zeytin peynir ceviz yedim günü kapadım.
bekleme canim 7yi gecirme sakin :)))benımde oyle oglum esım ve ben 3 ayrı yemek pişiyor ve saatlerımızde farklı bu duzensızık hıc hosuma gıtmıyor ama esım geç gelıyor bekleyemem onu
amin aminTebrikss kırmışin şeytanın bacaaniii Allah devamını erdirsin.
gúnaydin. pazar en erken uyanan beni galiba :) kocisi direksiyon sinavina yolladim, ehliyetini E sinifina yükseltiyor, otobüs dolmus sürcek artik :))) hayirlisi bakalim hakkimizda.
Bu saatte kimse kalmamış tabii... Akşam cısslı birşey yemedim ama cısslı birşey içtim maalesef
Envai çeşit kebap yedim. Yanında da yarım bardak kola.
Öğünlerimde çok yiyorum çünkü doymuyorum. Bu haftayı kaçamak yapmadan atlatırsam, gelecek hafta da miktarları normal insan seviyesine indirebilirim inşallah:))
Günaydın şebnem iyi pazarlar:112:gúnaydin. pazar en erken uyanan beni galiba :) kocisi direksiyon sinavina yolladim, ehliyetini E sinifina yükseltiyor, otobüs dolmus sürcek artik :))) hayirlisi bakalim hakkimizda.
gunaydin canim.erkencisin...
kizlar dun gelemedim.esimle kizimla dun disardaydik guzel bir gun gecirdik...
bugunde gec kalktik.harika bir pazar kahvaltisi yaptik.simdi cayimi iciyorum...
gecmise soyle bir baktim....
sersum canim dun kizinin dogumgunuymus. kizinin dogumgunu kutlu olsun.nice mutlu yillara canim...
kaneelcim montunu gule gule kullan.eminim cok yakismistir...
sadece askim ailene kavusmussun.bence tatilin tadini cikar...
melexin canim sen zaten o kosturmacaya nasil dayaniyorsun.normaldede az yiyorsun bence...
ins.gununuz guzel gecer kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?