tebrikler iyiniyetlim ne güzel fit anne oldun.Oyam kolayı da içmeseymişsin süpper olacakmış:112:
Diyene bak bi sen..
Akşam ben arkadaşa gittim..
Tart-etimek tatlısı-ıspanaklı gül böreği ve göceli az pirinçli sarma vardı.
Tatlılardan oğluşa yedirdim. Sarmaları ve gül böreğini de ben yedim
Kızlar bugün tartıldım ve 55.1 kiloyum..
Cuma günü 55.5 filandım sanırım. Bişeye sinirim çok bozuldu hoooppp gitti 400 gr
Göbeğim filan eridi resmen.. Neyse normale döndüm
leylakım tayininiz çıkmış,çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.yeni mobilyalarınızla da güle güle oturun.slm kıssslar ben geldimgeçmişi okuyamadım,çünkü başım çatlıyo ağrıdan melexinin tülbenti olaydı da bağlayaydım başıma
ben neler yaptımmmm,koltuk takımımızı aldık..ama ondan çok kendime aldığım eşofman takımlarına seviniyorumçünkü artık dışarda yürüyeceğim için yenileri şarttı
sizler neler yaptınız,bi yaramazlık yok değil mi?
Canımcım börekle sarma yidimsağol canım.inşallah Allah size de nasip etsin
sağol canım..tadına baktım ucundan güzel olmuş
bakalım sen ne cıslar yiycen:18::18:
Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim GülSabah. 1 tas yogurt, 1 muz. biraz ev yapimi peynir. cay, su. 30 dk fitnes, 40 dk power yoga yaptim.
Ögle. 1 tabak pirasa yemegi zeytin yagli, . 2 kasik patates yemegi. su, su.
Aksam 2 yumurta Zeytinyagda. 2 kaysi, biraz keci peyniri, biraz salatalik.
1 tas patlamis misirla cay keyfi.
Kizlar dün doktora gitmistim
Bazi tahlilller yaptirmistim, seker, kolestrol. Ben dikkat kesildim doktorumu dinliyorum oda gülümseyerek baska seylerden bahsediyor. Seker riskim vardi su an nasil dedim. Bana ben seker riskiyle ilgili su an birsey göremiyorum risk gecmis dedi.Kolesterolda sükür normal düzeydeymis. Azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
Cok güzel birsey basardin dedi, bende daha kg verecegim 65 hedefim deyince onu artik ben denmiyorum sen diyorsun dedi. Bu günde azicik kacamak yaptim iste aldigim övgünün serefine.azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
Allah kavuştursun Papişim inş. yazdım bidenem:112: tatlıları oğluşa yedirdimsagol canımcım
ooo of cumhurıyetı hımmm enıste de bızdenmiş
sersumum prensesının dogumgunu kutlu olsun guzel bır ömür dilerim benım ıcın opermısın
ıyınıyetlım gorusemedık ya toplantıya gelmıstı cıkısta hemen havaalanına gıtmelerı gerektı telde gorustuk(dıkkat et canım mısafırlıkte.gelıncede yaz neler oldugunu
Canım geçmiş olsun varsa biberiye çayı iç başağrısına iyi gelir:112: koltuk takımlarını güle güle kullan nasıllar anlatsanaslm kıssslar ben geldimgeçmişi okuyamadım,çünkü başım çatlıyo ağrıdan melexinin tülbenti olaydı da bağlayaydım başıma
ben neler yaptımmmm,koltuk takımımızı aldık..ama ondan çok kendime aldığım eşofman takımlarına seviniyorumçünkü artık dışarda yürüyeceğim için yenileri şarttı
sizler neler yaptınız,bi yaramazlık yok değil mi?
tebrikler iyiniyetlim ne güzel fit anne oldun.
leylakım tayininiz çıkmış,çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.yeni mobilyalarınızla da güle güle oturun.
sersumevde parti var hakızının doğum günü kutlu olsun.
cumartesi bildirim
1.öğün
maydonozlu tereyağlı peynirli omlet
7 zeytin
1 avuç içi b.peynir
1 kivi
ceviz
2.öğün
400 gr kadar fırında mısırunlu hamsi
bol salata,2 tane sac ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
1 kase yoğurt
spor:yok
bugün 1.öğünüm
kaşarlı 2 yumurta ileyapılmış 1 tabak dolusu melemen
1 dilim beyaz peynir,1 sac ekmeği
5 zeytin,ceviz
2.öğünüm de birazdan
4 köfte
ıspanak yemegi
1 kase yoğurt
turşu
spor:sabahtan beri ev işi
leylakım tayininiz çıkmış,çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.yeni mobilyalarınızla da güle güle oturun.
Canım geçmiş olsun varsa biberiye çayı iç başağrısına iyi gelir:112: koltuk takımlarını güle güle kullan nasıllar anlatsana
Sadece aşkım hangi başlıktan bakıcaktım senin ceyiz günlüğe şimdi de bulamadım link vermek yasakmıydı?Kalanlara iyi geceler bol leptinler bende kaçıyim
oohhh miss gibin herşeyin doğalı..teyzemlere selam söyle canım
sadece askim ailene kavusmussun gozun aydin tadini cikar..
bılgım olmadan başladım bu gunnn helpppp
Canım bu sayfanın ilk sayfalarını biraz okursan bilgi sahibi olabilirsin. O sayfaları okuduktan sonra aklına takılan şeyleri soraarsan cevaplamaya hazırız.
tamam canım akşam okudum 50 sayfa falan ama
başım aşırı ağrıyo acıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?