Pampişiiiiiimcicim ya , bi girdim sonra hemen çıkmam gerekti , kusura bakma bitanem.Nasılsın hayatım görüşmeyeli? Ve diğer bütün herkes nasılsınız görüşmeyeli?Hepinizi çok özledim valla.Bugün itibariyle yeşil sahalara geri dönüyorum canlarım
Kızlar son dönem yaşadıklarım nedeniyle psikolojim bozuktu biraz , şöyleydim tam olarak :Bundan mütevellit ben de evde durmak istemedim , kendimi sürekli dışarılara attım , kilometrelerce yürüdüm , koştum ,o bakımdan da çok sevgili topiğimize giremedim canlarım.Şimdi bikaç gündür iyiyim , moralim düzeldi ve geri geldim canlarım.Siz neler yaptınız ben yokken ?
* Ramaska doğurdu mu ?
* Leylakın tayini çıktı mı?
* Melexin'in tadilatı bitti mi?
* Sersumcum izne çıkıp temizlik harekatını yaptı mı?
Başka unuttuğum neler var ?
Yeni arkadaşlar gelmiş ben yokken.Herekse "Hoşgeldin" diyorum , kolaylıklar diliyorum.
Yazın bana anacım
hosbulduk sen de hosgeldin. herkes seni ariyor haril haril, iyi ki geldin :)))
Pampişiiiiiimcicim ya , bi girdim sonra hemen çıkmam gerekti , kusura bakma bitanem.Nasılsın hayatım görüşmeyeli? Ve diğer bütün herkes nasılsınız görüşmeyeli?Hepinizi çok özledim valla.Bugün itibariyle yeşil sahalara geri dönüyorum canlarım
Kızlar son dönem yaşadıklarım nedeniyle psikolojim bozuktu biraz , şöyleydim tam olarak :Bundan mütevellit ben de evde durmak istemedim , kendimi sürekli dışarılara attım , kilometrelerce yürüdüm , koştum ,o bakımdan da çok sevgili topiğimize giremedim canlarım.Şimdi bikaç gündür iyiyim , moralim düzeldi ve geri geldim canlarım.Siz neler yaptınız ben yokken ?
* Ramaska doğurdu mu ?
Yeni arkadaşlar gelmiş ben yokken.Herekse "Hoşgeldin" diyorum , kolaylıklar diliyorum.
Yazın bana anacım
Hoşgeldin canım.. iyiki geldin özledik seniHaberleri ben vereyim ..
Haberler haberler haberler
ramaska doğurmadı daaha ama doktoru biraz tedirgin etti. sezeryan olabilir diye sonra dedi gerek yok normal bekliyoruz. Leylakımızın tayini çıktı. Bu aralar taşınma telaşında.. Yeni evine geçiyor. Net bağlatınca gelecek inşallah.. Meleksinin tadilatı devam ediyor. sergiyle ilgili çalışıyor sanırsam yoğunluktan akşam gelip menü paylaşıp kaçıyor. Sersumum izne ayrıldı gününü atlattı proteine devam leslieye başladı ama temizlikten haberim yok..
Ben ise memlekete geldim 4-5 gündür. Annemlerin yanındayım. Haftaya nişanlımın yanına inşallah..
Haa canım bu arada sen bence gardını al kızlardan çok pis fırça yiyeceksin demedi deme:18::18:
* Ramaska doğurdu mu ?
Yazın bana anacım
Ben de sizi çok özledim canımcım.Haberleri züpper özetlemişsin valla.Leylakım'a çok sevindim , o şimdi güle oynaya taşınacak...Sen naaptın , finaller n'oldu , belli oldu mu sonuçlar? Karaman'da mıydı ailen ? Çok selam söyle benden cicim.
Hmmm zopayı yicem anlaşılan , gelsin çantalar , bavullar , hazırım uleynnnn
Ben de hoşbuldum Şebnemcim , n'aber , nasılsın ? Ayyy canlarım yaaa beni mi arıyolar , kıyamam
sen varyaa..dur önce öpiimmmsonrada herkesin huzurunda söz verdim döviimmm
kızım sen varya sen çok fenasın..geçen cumaya kadar aklımıza neler geldi neler:18::18: ..çarpıntı mı oldu,başına bişey mi geldii
binbir türlü felaket senaryosu ürettik..taakii sen cuma gelip cee ee diyip gidene kaa ..çok kızdık sana çookk ..haa bu arada gelmene ve birşey olmamasına sevindik tabiisii..
kızım burada tüm azaalara karşı bir sorumluluğun olduunu nasıl unutursun sen
neyyse bacım leylak olmadığı için ikimizin yerine de fırçaladım senii..çok össledik valla.. [/QmaUOTE]
Ahhhh canııııım dur ben de seni bi öpiiimCanım yaaa valla haklısınız , döv beni Şu çarpıntının Allah belasını versin ki daha hala devam ediyo ve bana hayatı zindan ediyo....Doktora gitmek istiyorum ama kime gidiimmm , derdimi kime nasıl anlatıiiim bilemiyorum.Bu arada regl oldum , "hah tam gününde oldu " diye çok sevindim fakat 2 gün sürdü bitti.Zaten biliyosun sigara mevzuundan sıyırma noktasına gelmiştim ve bu regl de tuz-biber oldu üstüne ve ben direkt 37'ye bağladım hayatım.Baktım cidden çıldıriciiim gece demedim gündüz demedim sokaklarda yürüdüm de yürüdüm.Yürüdüm yürüdüm Pınar'la yürüdüm Valla o yürüyüşler kurtardı beni.Cuma da bildirim yaptım kaçtım hemen çünkü evde duramıyodum.Şimdi iyiyim çok şükür.Bi de şu çarpıntı hallolsa çiçek gibi olucam...
Eee sen nasılsın bitanem ? Nasıl gidiyo izin , karlar eridi mi senin orda?
Ahhhh canııııım dur ben de seni bi öpiiimCanım yaaa valla haklısınız , döv beni Şu çarpıntının Allah belasını versin ki daha hala devam ediyo ve bana hayatı zindan ediyo....Doktora gitmek istiyorum ama kime gidiimmm , derdimi kime nasıl anlatıiiim bilemiyorum.Bu arada regl oldum , "hah tam gününde oldu " diye çok sevindim fakat 2 gün sürdü bitti.Zaten biliyosun sigara mevzuundan sıyırma noktasına gelmiştim ve bu regl de tuz-biber oldu üstüne ve ben direkt 37'ye bağladım hayatım.Baktım cidden çıldıriciiim gece demedim gündüz demedim sokaklarda yürüdüm de yürüdüm.Yürüdüm yürüdüm Pınar'la yürüdüm Valla o yürüyüşler kurtardı beni.Cuma da bildirim yaptım kaçtım hemen çünkü evde duramıyodum.Şimdi iyiyim çok şükür.Bi de şu çarpıntı hallolsa çiçek gibi olucam...
Eee sen nasılsın bitanem ? Nasıl gidiyo izin , karlar eridi mi senin orda?
Bugün okulda kafamı kaşıyamadım
Çocuklara para toplayıp kitap aldım tasnifi yazımı dağıtımı işbölümü her birinin ayrı ayrı gelip " ne zaman kitap alabiliriz" diye sormaları
"kafamı şişirdiniz" deyip gödermeye çalıştığım öğrencilerin tekrar tekrar odama doluşmaları
dönem notlarının aritmetik ortalamalarını çıkartmıştım onları inceleyenler
yeni açıklanan deneme sınavının sonuçlarını değerlendirmem ve bu sebeple gelenler ve çağırdıklarım
nette işi için yardım isteyen öğretmenler
Kafam kazan gibi oldu kızlar
İş için (davranış problemi olan)öğrencilerle görüşmemi isteyen öğretmenlerim ve kalabalığı merak eden müdür bey
hatırladıklarım bunlar tam komedi oldum yaw
Kafamı şişirdiniz dediğimde kısık sesle konuşurum ben hocam diyenlerdaha var hatırladıklarım bunlar
ramaska doğurmadı
leylakımın tayini çıktı hafta sonu taşınıyor
melexinin tadilatı bitmedi gece cee e diyip gidiyo
sersum izne ayrıldı temizliğin yarısını yaptıı
Alp er tunga öldü mü,Esiz acun kaldı mı?
İyiniyetlim haklısın valla ama onu yazacak durumda diildim inan...Kilo bildirimi haricinde inan günlerce bilgisayarı bile açmadım.Beni hiçbişey teselli edemedi , bi ara puroya başlamayı düşündüm , neler yaşadım bacımmmmKızlar bugün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 muz + kakao
fındık
peynir
1 koccamaan hurma
çay
Öğlen
1 tabak barbunya
yoğurt
salata
1 kocaman hurma (regliyim kızlar tatlı istiyor canım)
akşam
1 tabak az patatesli fırında köfte yemeği
az yoğurt
üzerine kahvemafiyetler olsun hepimize
BİRDY kaçak seni şimdi iyi olduğuna sevindim ama en azından iyiyim kendimi dışarılara attım filan yazsaydın kaçmadan di mi ama:112:
Canımsın , paylaşımın tillahını yapıcamben de iyiyim cok sagol canim. iyi ki geldin tekrardan. iyi paylasimlar.
Bugün okulda kafamı kaşıyamadım
Çocuklara para toplayıp kitap aldım tasnifi yazımı dağıtımı işbölümü her birinin ayrı ayrı gelip " ne zaman kitap alabiliriz" diye sormaları
"kafamı şişirdiniz" deyip gödermeye çalıştığım öğrencilerin tekrar tekrar odama doluşmaları
dönem notlarının aritmetik ortalamalarını çıkartmıştım onları inceleyenler
yeni açıklanan deneme sınavının sonuçlarını değerlendirmem ve bu sebeple gelenler ve çağırdıklarım
nette işi için yardım isteyen öğretmenler
Kafam kazan gibi oldu kızlar
İş için (davranış problemi olan)öğrencilerle görüşmemi isteyen öğretmenlerim ve kalabalığı merak eden müdür bey
hatırladıklarım bunlar tam komedi oldum yaw
Kafamı şişirdiniz dediğimde kısık sesle konuşurum ben hocam diyenlerdaha var hatırladıklarım bunlar
haklıyız tabii..kız şaka maka değil çok merak ettik..bak topikte kaç kişi şahit(sadece-aşkım uyarını görmedim sanma )
neyse yaa geldin iyisin ya önemli olan bu..ama bak bidaa böyle bişey olursa affetmem okaaa yaşıyom ama sürünüyom yaz ama yine de yaşadığını bilelim yanee
geçmiş olsun..ama bu çarpıntı mühim canım ihmal etme kalp çok yoruluyor biliyorsun..bi kardiyoloğa gözük:26:
ben izne ayrıldım hatta 1 hafta bitti bile..daha 2 haftam var..yarın eşimde izne ayrılıyor..mutluyum mutlusun mutlu karlar erimedi duruyo
korkarak soruyom ama sorucam sigara nooldu
:44::44::44: ilginç yaa..kansızlık yoktu sen de di mi.:26:.gerçi ilk akla gelen odur çarpıntıda ve elenmiştir kesin..sinir bozucu sebebinin bilinmemesiSersumum doğru diyosun hayatım , bi daha ölsem bile öteki dünyadan mesaj atıcam size.Azraile "ehem Sayın Azrail Bey , bizim Karatay azaları haber vermeyince çok asabileşiyolar , iki dakka Ipad'inizi verin de bi haber veriim öldüüğümü " dicem , söz anacım
Çarpıntı için kardiyoloğa gittim.EKG , EKO,Efor testi , hepsi şahane çıktı , çok şükür ama bu çarpıntı neyin nesi ben anlamıyorum.Tansiyon ve nabız ölçüyorum 8-5-62 sonuçlar bööle , bu civarda.Eeee bu ne çarpıntısı peki? Hangi doktora gidicem bilmiyorum valla....
Kızım bu Alper Tunga beni öldürdü resmen.Benden başka hatırlayan yok sanıyodum ... Yaaaa Leylakıma çok sevindim valla yaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?