Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok Sağol sersumum, canım yarın karneden sonra çocukları sinemaya götüreceğiz, film saat 1 de,ben de saat 4-5 gibi evde olurum canım, gelince de listeyi yapabilirim , haftaya için bişey diyemiyorum , belki annemde olabilirim okul da olmadığı için,saat sorun olmaz di mi :26:

söz verdin artık..
tööbe tööbeee Allah korusun kıss

Sersumum sigarayı yazmayı unutmuşum ; henüz içmedim bacım lakin canım ööööle çok istiyo ki anlatamam...

Sersumum sigarayı yazmayı unutmuşum ; henüz içmedim bacım lakin canım ööööle çok istiyo ki anlatamam...

sevindim.. canım 21 günmüş beynin algılama süresi kaç gün oldu senin..az kaldı zannımca:44::44:
eşin de içmiyo halaa değil mi..ha gayret canım yaa..senin psikolojiyi de etkiledi biliyom ama

Birdycim hoş geldin canım yaa, merak ettirdin bizi ,neyse geldin ya sorun diil,çarpıntı neden oluyo ki , geçer inşallah biran önce

Birdycim hoş geldin canım yaa, merak ettirdin bizi ,neyse geldin ya sorun diil,çarpıntı neden oluyo ki , geçer inşallah biran önce

selam canım yarın naapçan ben sana yazdım okudun mu bilmiyom..yarın müsait değilsen değişelim seninle listeyi ben evdeyim nasılsa..
boğazın nasıl oldu:26:

Bugünkü menüleri da yazayım

Sabah 2 haşlanmış yumurta ile salata, peynir, zeytin, 2 gün kurusu kayısı ve badem

Öğlen yeşil salata, yoğurtlu semizotu salatası, yoğurtlu kereviz salatası, zeytinyağlı barbunya

Akşam barbunya, salata, yoğurt,birer küçük lokma börek, simit ve sütlü tatlı

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..

Son düzenleme:
sevindim.. canım 21 günmüş beynin algılama süresi kaç gün oldu senin..az kaldı zannımca:44::44:
eşin de içmiyo halaa değil mi..ha gayret canım yaa..senin psikolojiyi de etkiledi biliyom ama
Yok tatlım , o da içmedi henüz ve onun psikolojisi benim gibi bozulmadı da...Tam olarak 18 gün oldu.21 günü şimdi ilk kez duydum.Beyin içmeyeceğini mi anca algılıyo acaba? Psikolojimi yıktı-geçti valla ya...
Canım benim hoşbulduk.Nasılsın Ficansım , keyfin iyi mi? İnşallah geçer hayatım valla sinir hastası etti beni.Yattığım yerde maraton koşuyorum sanki ama fiziksel ölçüm olarak öyle birşey yok.Buna da şükür diyorum.Belki günü gelince geçer...

estafiruu...

he kısss tatilim gelmiş benim zatii..eşimle sinema günlerimiz başlıyor..gerçi işe dönüşte de rahatız yeni elemanlar başladı yarım gün çalışıcaz artık

selam canım yarın naapçan ben sana yazdım okudun mu bilmiyom..yarın müsait değilsen değişelim seninle listeyi ben evdeyim nasılsa..
boğazın nasıl oldu:26:

Canım benim okudum , yukarıda cevaplamıştım, çok Sağol yardımın için ama haftayaki durumum tam net olmadığı için ben bir şekildeyarın yapmaya çalışayım, haftaya da seni zor durumda bırakmayayım canım

Boğazım kötü, sesim çok kısıldı, arkadaşlar da keşke erteleseydin dediler ama dün son anda birden oldu, doktora da gidemedim ama bu ara kullanmadığım antibiyotik kalmadı, yarın da kızımın peşinde koşucam, gene dinlenemiyeceğim

21 GÜN KURALI​

Sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür. Çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız. Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada 2.3 milyon bilgi parçacığını prosesten geçirir.

Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır.

Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?

Bireysel gelişim yolculuğunuzda bilinçaltınıza belirli bir olgunlaşma süresi tanımanız gerekir; bunu kuluçka dönemi olarak düşünün. Unutmamanız gereken, bu 21 günlük kuluçka dönemini hiç sekteye uğratmadan tamamlamanız gerektiğidir.

Canım tekrar alıntıladım , yukarıda kalmış sana yazmıştım

estafiruu...

he kısss tatilim gelmiş benim zatii..eşimle sinema günlerimiz başlıyor..gerçi işe dönüşte de rahatız yeni elemanlar başladı yarım gün çalışıcaz artık
:21: Aaaaaa ne kadar sevindim kıssss , yaşasıııııınnnn
Ficansım sana da çok geçmiş olsun gülüm , faranjit mi oldun , n'oldu , hayırdır ?

Aaaa ne kadar şahane bi bilgi , hiç bilmiyodum , çok sağol hayatım acayip moral oldu.3 gün kaldı demek ki , sonra belki daha rahat geçer günler...

Sağol canım, boğazım dışında iyiyim, sesim gitti gibi

İnşallah geçer canım, maşallah içmemişsin de , vücudunun buna bir tepkisidir belki de , atlatırsın inşallah canım

yeni gördüm canım..mühim değil..ama 4-5 çok geç olur sanursam:26:..bence ben yarın yapayım haftaya da müsait olmazsan sıra kaydırırız sorun olmaz..olur mu canım

.

Son düzenleme:

canım yaa seskısıklığı çok uzun sürerse bi ultrason baktırmalısın bence:26:..faranjit antibiyotikle geçmiyor çoğu zaman..acaba altında başka birşeyler mi var:44::44: ..mesela benim 5 yıl önce kronik faranjitimin sebebi reflü çıkmıştı. hala da arada reflüm artınca hemen boğazım gıcıklanır..reflü ilacıma başlayınca geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…