annen adına bende sevındım 15 gun sonra sana dua eder kızım ıyıkı baslattın benı dıye cunkı bedenınde bır zındelık hıssedecek
1000cal olması ımkansız dedıgın gıbı bız calorı hesabı yapmıyoruz ne yerken ne yururken...
inşallah canım ekmeksiz hayatta duramaz tatlı matlı vız gelir yemekleri hayatta ekmeksiz yiyemez ben öyle değilim mesela tatlı haricinde hiçbişe aramıyorum. ama şimdiden alıştı sanki biraz
tek sorun safra kesesinin olması yumurta yiyemiyor fazla 2 günde 1 tane yiyor acaba başka arkadaşlar varmı safra kesesi olmayıpta karatay diyeti yapan ???
burada yazımışlardı.. yumurta yiyemeyenler için ne yenebilir diye..bir ithal muz ,ya da 2 yerli muz yenebilir 2 yumurta yerine ..
canım koşu bandında kaç kalori yaktığın yazıyormu? bende yazıyo ama çok az gösteriyo gibime geliyo
kızlar strada canan karatay bittimi ??
teşekkürler canım onu biliyorum ama tatmin etmiyo alışmışız klasik kahvaltılara
aslında kırmızı biber patlıcan falanda olablir herhalde şimdi aklıma geldi
kızlar strada canan karatay bittimi ??
ben kapattım tv yi ...
bir yandan size bakıyorum..bir yandan klavye çalışıyorum.
20 dakikada 40 kalori az ya..sofraya oturuşta ne çabuk alıyoruz o 40 kaloriyi ..ama verirken zor..
arkadaslar bir sorum var, annem a..way dan omega 3 almis. ustunde yaziyor ki icindikler bolumunde balik yagi,jelatin,gliserin d-alfa tokoferol ve soya yagi diyor. bunlar sizinkilerde de yaziyor mu? soya yagi aklimi karistirdi. sormadan icmeyeyim dedim. (ah anne danismadan aldin bana )
Evet çok azBir saat spor yapıyorum 200-250 kalori harcıyorum en fazla
evet ben kahvaltıda maydonoz ve rokayı bolca yanıma alıyorum..belki 1 demet maydonoz yiyorum kahvaltıda..önceden o kadar çok yiyemiyordum. ama gitgide sevmeye başladım tadını..roka da öyle...
dereotu da alabilirsin yanına kahvaltıya ..annen için yani..ama sevmezse eğer patlıcan yada biber olur ..salatalık olur..ama salatalık beni çok acıktırır nedense...
Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın
zupperler zupper...
he kıss anneler çok ısrar eder..gerçi benimki hem kıyamıyor hem de aman kızım gençsin zayıfla bu kiloyla kalma diyor..
selam kızlar
23 ocak
sabah 2-3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
2 kayısı kıvamında yumurta
4-5 yeşil zeytin
1 avuç ceviz
sütlü şekersiz neskafe
öğle: 1 kase dolusu ceviz-fındık-antepfıstığı
1 bardak tarçınlı süt
akşam: 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
4 adet fırın köfte
yürüyüş yok (oğlumla uyuyakalmışım sabah uyandığımda çok üzüldüm uyuduğuma ama tartıda 500 gr daha eksiklik beni mutlu etti yinede aksatmamak lazım
bugün sabah: 3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
tereyağında kırılmış 2 yumurta -az peynir- 2 zeytin - 1 avuç ceviz
öğlen (az önce ) 1 tabak teze fasülye 4 köfte 1 domates 1 salatalık tam bir ziyafetti diyebilirim
akşamda çorba yemeyi düşünüyorum şehriye çorbası başka bişeyde yemiycem ve yürüyüş bol yapıcam dünün telafisi için
Sadece-askim cok güzel vakit geciriyorsun takip etmeye calisiyorum seni de,keyfini cikar canim,anne-aile gibisi yok .
Arkadaslar ben demir haplarini etkisini görüp de kilo vermeye baslayana kadar listeye girmek istemiyorum,yemek ve kilo bildirimi yapmak istiyorum ama beni listeden muaf tutun lütfen cünkü motivasyonum cok düsüyor diger türlü(tesekkür ederim
yediklerime gelince
sabah:2 kk yumurta,peynir,9 zeytin,2 günkurusu,ceviz-badem-findik(1 bardak dolusu),Omega3,d-e vitaminleri,Demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kiymali yesil mercimek yemegi,peynir,yogurt,1avuc ceviz
aksama:menüde yine mercimek olacak ve dünden kalma yaprak srma(birkac tane yerim)
simdi 3 mil leslie yapmaya gidiyorum:)))
sevgiler hepinize
Evet çok azBir saat spor yapıyorum 200-250 kalori harcıyorum en fazla
sağol canımcım patlıcan ve bibersiz olmaz bu iş kadın zaten ekmek bağımlısıdüşünsene ne ekmek var ne yumurta dereotuyla kahvaltı ettiğini çok sıkıcı
aman vazgeçmesinde diyetinden bulucaz artık çeşitler tatlı yemez yese muz olabilirde ben muzu söylediğimde suratının aldğı hali tahmin edebilirsiniz herhalde
2. öğünümü yiyorumAfiyet olsun canım ama şehriye yasak gıdalardan biri uyarmak istedim
sağol canım doğru söylüyosun ama annem yapmıştır çoktan bidaha dikkat ederim ben unuttum onu
2. öğünümü yiyorum
2 tabak brokoli yemegi.. yanına acı turşu..
acaba brokolide ne kadar kalori vardır...
sonrada süt içmeyi düşünüyorum.1 saat kadar sonra ..
afiyet olsun canım
brokolide yok denecek kadar az kalori vardır doyana kadar yiyebilirsin canan karatayda veriyor zaten brokoliyi özellikle kalorilere takmamak gerekiyor bu diyette yoksa zayıflayamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?