hımmm peki sen yeni mi başladın karatay a
ben 2 haftayı geçtim...
sen benden daha iyi biliyorsun bazı şeyleri...
ben de doyana kadar yedim zaten canım..hatta patlayacağım..tabağın hepsi bitsin diye baya bir mücadele ettim .doymama rağmen 2 tabak brokoliyi de yedim...
olamamış canım kaçırmışsınbenim olsun, benim olsun nolurrrrr
he o dogustan secretlı
ruslar vadisi
canım tanıyamadım..nickin mi değişti:44::44: hoşgeldinben tekrar aranıza katılmaya karar verdim
yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi
iki hafta sonra listedeyim inşallah..
anammmmmmm 8000. mesaj sevdasına barbıyamı yaktımgideyim kociş gelmeden suç deilillerini kaldırayım
sağol canım..Allah hepimizin evlatlarını herdaim başarılı kılsın inşallahben de sersumu tebrik ediyorum. valla çok güzel. allah evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlatlar eylesin.
bizim de kreşte bugün karne merasimi var. geçen yıl karne günü kreşe gitmemiştim meğer merasim yapılıyormuş bütün çocukların annesi gelmiş ben yoktumbilemedim böyle bişi olacağını biz karneyi alır çıkar gelirdik. kreşte önemliymiş
bu yıl karne gününde gömlek pantolon falan kıyafete de dikkat ediyorlar, ben de jöle aldım oğluşu süsliiicem , saç kestirmeye vaktimiz olmayacak. benim oğlana kalsa şapka ve güneş gözlüğü takacak havalı olmak içinbu sabah da güneş gözlüğü falan diyip duruyordu Allahtan bulamadık
ooo bıcırığa bak senhavalı olcekmiş hee..yirim onu kıss önemli tabii kreşte..bizimkiler kep töreni bile yapıyorlardı
Merhaba canlarım,
Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.
Birazdan öğle yemeği yiyeceğim. Peşin peşin yazayım: kurufasılye ve yoğurt yiycem. Sonra da yürüyüşe inş. Dünkü hezimeti telafi etmeme lazım. Malum yarın cuma...
Bu arada, 8000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun
45 dk da 4,5 km yurudum
sersumum sakın ıpın ucunu kacırma komsuda ha:18:
kaçırmadım valla..
döndüm canım..paylaşcam şimdi..Canımcım nasıl döneceksin bakalım:)))
merhaba arkadaşlar ..bugün 11 de ancak yapabildim kahvaltımı...
saat 3 gibi yemek yiyeceğim..yada 4 e kadar dayanabilirsem...dayanabilmek için süt içeceğim biraz sonra...
klasik karatay kahvaltısı yaptım...
kaynanoşum döndü evine...yine gelirim diye söz verdi..öyle gitti..bütün kal diye söylenmeelerime rağmen kayınpeder bırakmadı..
neyse gelecek söz verdi..
karne alınacak yarın...
e okul dan karnesine baktım oğlumun..
hepsi 5 maşallah..
yanlız görsel sanatlar diye bir ders ver ne anlama geliyor bilmiyorum..95 -100 almış 2 sınavdan..görsel sanatlar..hiç duydunuz mu kızlar bu dersi..
brokoli haşlayacağım birazdan ...brokoli çorbası mı yapsam acep..
buraya sergi açıldı...her yıl bu zamanda kuruluyor..kermes giibi..bir sürü tezgah oluyor..toka ve taç aldım bir sürü...
hediyelik gül lü lokum aldım..
oğluma söz verdik .eğer karnen iyi olursa seni trenle ankara ya götürceğiz diye...
kızkardeşim var orada ..oradan bolu ya geçeceğiz..ablam bolu da
bol bol toka aldım onlara da götürmek için...lokum aldım...
çoçuklarına da bir kaç giyim aldıktan sonra başka bir şey almam herhalde...bir de balıkesirin höşmerim i olmazsa olmaz tabii
ohh iyi bir tatil olur senin için
sevindim canım..kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına
ayynenKadını sinirlendiriyorlar,anlatıyor,anlatıyor ama nafile hala o yasakmı bu doğalmı
tamamen katılıyorumKafaları basmıyor :) Bir de Hocanın felsefesini anlamamış olmalarından kaynaklanıyor. Melek hanim kendisi program yapıyor ama kitabına göz gezdirdiğini düşünmüyorum. oradaki asistanlar kitabı okumuş malzemeleri koymuş görsel açıdan program harika ama o hala aynı soruları soruyor. tamam izleyicileri anlasın diye yapıyor ama o kadar basit ve saçma ki soruları, Konuğu programa bir kaç beden fazla gelmiş :)))
sağol canım..selam arkadaslar,sayfalar öyle akip gidiyorki bu hafta ben dogru dürüst bakamiyorum,umarim kacirdigim önemli seyler yoktur.
Sersumum kizini tebrik ediyorum canim,ne büyük gurur masallah...
Arkadaslar ben demir haplarini etkisini görüp de kilo vermeye baslayana kadar listeye girmek istemiyorum,yemek ve kilo bildirimi yapmak istiyorum ama beni listeden muaf tutun lütfen cünkü motivasyonum cok düsüyor diger türlü(tesekkür ederim
yediklerime gelince
sabah:2 kk yumurta,peynir,9 zeytin,2 günkurusu,ceviz-badem-findik(1 bardak dolusu),Omega3,d-e vitaminleri,Demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kiymali yesil mercimek yemegi,peynir,yogurt,1avuc ceviz
aksama:menüde yine mercimek olacak ve dünden kalma yaprak srma(birkac tane yerim)
simdi 3 mil leslie yapmaya gidiyorum:)))
sevgiler hepinize
bi öyleler bi böyle
canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var
bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm
ne ayaksın bacım sen yaaa
hoşbulduk datlum..sersumum hosgeldın bacım nasıl gectı mısafırlık menuden haber ver bakem ha bu arada bırdy geldı onlıne olanlarda ısmını gordum hıcbırsey yazmadan cıktı
ayyy şeker isteği zor ama Allah yardımcın olsun.He aklıma gelmişken bu diyetle tatlı isteği büyük ölçüde azalıo.Şeker,un,pirinç,makarna yenmediği içinYok canım, pek sevmiyorum kuruyemişi.Acıkırsam bir kahve içiyorum.
Beni tek zorlayan şey gece ben normalde tatlı,çikolata yemem ama gece uyku arasında kalkıp bunları tüketiyorum.Aileden gelen genetik şeker hastalığından dolayı
Fakat onuda aşacağım
ilk önce 8000.mesaj sahibi olduğun için tebrik ediyorum. Ödül olarak da karataya takıl kilolardan kurtul diyorummerb kizlar bugün karar verdim karatay dietine dogum kilolarim hep kaldi oglum 5aylik oldu ben hala 90kiloum hedefim önce 70 sonra 65 lerde lütfen biri bana eslik vea yardim etsin
Evet canım, dibi tuttu bayağı, ben de üzüldüm ama neyseki yanmamış yeri vardı da makarna yemek zorunda kalmadımikizcim sen misin?:44:
cidden yandımı.uzuldum bak buna(
yazıyor canım 5km de ortalama 120 cal falan yakıyo sende kac gosterıyo:26:
Tebriklerkızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına
evet ya aynen öyle,ben kapattım tv yi ...
bir yandan size bakıyorum..bir yandan klavye çalışıyorum.
20 dakikada 40 kalori az ya..sofraya oturuşta ne çabuk alıyoruz o 40 kaloriyi ..ama verirken zor..
kalori hesabı yapmıyoruz, sağlıklı olanlardan saatinde doyana kadar yiyoruz2. öğünümü yiyorum
2 tabak brokoli yemegi.. yanına acı turşu..
acaba brokolide ne kadar kalori vardır...
sonrada süt içmeyi düşünüyorum.1 saat kadar sonra ..
canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var
bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm
ne ayaksın bacım sen yaaa
sersumum hosgeldın bacım nasıl gectı mısafırlık menuden haber ver bakem ha bu arada bırdy geldı onlıne olanlarda ısmını gordum hıcbırsey yazmadan cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?