Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aferin ona..teyzen tebrik ediyo seni de..

benim kız da bizim şarkıları getirip getirip anne sen bunu biliyon mu deyip duruyo çatlak..sonra da aaa sen biliyo muyduuun diyooo
bizi ne sanıyosa bunlar..heyyyt be çal bi White Lion -When The Children Cry..özlenmez mi beyaaaa

Konuyla alakalı değil ama yazıcam:

8-15 yaş arası bebesi olanlar... Toyotanın hayalimdeki araba diye bir resim yarışması var. İnternetten araştırırsanız görürsünüz. Burda da çok başarılı çocuklar var. Belki katılmak isteyen olur. Kazananlar Japonyaya gidiyor. Ayrıca ödüller de var.

Değil mi ya?...

Söylerim teyzesi. Gerçekten, bizim hep böyle anne olduğumuzu sanıyorlar galiba:) Çocuk, genç olduğumuz hiç akıllarına gelmiyor... Gerçi benim de gelmezdi.

Bu arada birdy gitti galiba

he kıss ben de gördüm benim kıza da söyledim..japonya'da deprem oluyo boşver dedi..

Değil mi ya?...

Söylerim teyzesi. Gerçekten, bizim hep böyle anne olduğumuzu sanıyorlar galiba:) Çocuk, genç olduğumuz hiç akıllarına gelmiyor... Gerçi benim de gelmezdi.

Bu arada birdy gitti galiba

bizim zamanda şimdiki gibi cep telefonu yoktu ki bacım her halimizi çekelim..

gitti gitti birdy hatunum

Sersum, kaçtır sorucam, unutuyorum. Papadiyamla senin isimlerinizin yanında niye+ var??? Kıdemli misiniz siz???

Slm kızlar
Bugün kahvaltıda sürk salatası yedim.
Öğlen ve akşam yemegimde tavuk, soğan salatası ayran..
Bugün kocisle 1saat yürüyüş yaptik, iyiniyetlime cok ozeniyorum valla hergün o kocayı nasil ikna edipte yürüyor
Internette kolay bir bere tarifi buldum onu yapmaya çalışıyorum su an bir örgü özürlüsu olarak

Sersum, kaçtır sorucam, unutuyorum. Papadiyamla senin isimlerinizin yanında niye+ var??? Kıdemli misiniz siz???

ilahi sen benden daha çok yaşıycan emii..kıss kaçkere ben de size soriim dedim de utandım..kıss seninki de bende ööle gözüküyo

merak etme yanii..sen de kıdemlisin..1 + var seninkinde..sanırım kalpler arttıkça oluyodur:44:..benimkinde kaç artı var??

Sürk salatası ne ola ki???

Çift + lı kimse görmedim. Sende leylakta ve papadiya da tek + gördüm. Galiba iyiniyetlimde yoktu.

Şu baştaki genel kuralları okusak mı ne???

Son düzenleme:
Bakış açısı farklı çocuğun

Heee... Yoktu ki zaman tünelimiz, arşivimiz vs.

sürk salatası ne kiii:44::44::44:

Çift + lı kimse görmedim. Sende leylakta ve papadiya da tek + gördüm. Galiba iyiniyetlimde yoktu.

Şu baştaki genel kuralları okusak mı ne???

hee millete okuyun okuyun deyip duruyoz daa kk nın kurallarını bilmiyoz..
iyiniyetlide de vardı kıss

Son düzenleme:

merhaba kızlar

aksam menüm :
sulu köfte yaptım köftelerin içindede pirinç yerine ince bulgur kullandım .. Cok guzel olmuştu
pazardan yesil lahana almıştım onu haslayip sarimsakli yogurt ile yoğurtladim o da guzel olmuştu

kocisle mac izledik bu sırada bi kase tuzsuz çekirdek citledim
:26:

sürk salatası ne kiii:44::44::44:

Sersum, "sürk salatası" nı okuyunca, acaba bir harfi yanlış mı yazdı iskenderunlu diye düşünüp, hızlıca alternatifleri gözümün önünden geçirdim. Sirk salatası, türk salatası vs. Baktım ki bildiğim bir salata ismi çıkmadı, sorayım dedim. Sen de böyle düşündün mü merak ettim. Genelde aynı şeyleri yazıyoruz ya...

Hepiniz iyi geceler kızlar
sabah (09:00)3 tereyağında yumurta,5 zeytin,5 badem,1 kk beyaz peynir,az sucuk
akşam (18:30)1 tbk kıymalı kapuska ,1 tbk yoğurt
(19:00)1 kase çiğdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…