Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende kaneel de yok, melexinde var. Arkadaşlarımız mı acaba? Sen benim arkadaşım mıydın ki??? Hatırlamıyorum da...

Afiyet olsun canım..HAngi takımlısın bakim

yidimm yidimm..ama haslama deil tam haşlamak için yumurta alıodum dolaptan lor gördüm çok da severim. lorlu yumurta yaptım bi de cay babamla yedik 5 zeytin ve çay çay çayyy
afiyet olsun canım..
sana da afiyet olsun canım ben sulu köfteye hep pilavlık bulgur koyuyorum çok da güzel oluyor canım
valla kızım yanımda çitliyo ama tutuyom kendimi

he kıss aynı kafayız yine..dedim bende yanlış yazdı herhal ama benzeri bi salata da yok ki.:44:.kaneelden kelemin lahana olduğunu öğrenmiştim..bunu da sorayım dedim ama çıktı sanırsam

Son düzenleme:
kızlarr heran elektrikler gidebilir:26::26:..inanılmaz ama bütüngün kar yağdı şimdi de gök gürlüyo..nasıı bi memleket burası yaww..yağışları bile manyakça

Bende kaneel de yok, melexinde var. Arkadaşlarımız mı acaba? Sen benim arkadaşım mıydın ki??? Hatırlamıyorum da...

aaaa olabilürr...evet benim arkadaşım onlar...ondan ötürüüüsen de arkadaşımsın kıss..unuttun mu beniiii

"1-2 tane çekirdek çitleyip, sonra durabilen kişiye hayatımı emanet ederim. O nasıl bir iradedir!"

İnternette okumuş ve çok gülmüştüm:)))

Ayy bugün çok enerjiğim yaa açtım müziği duramıom yerimde 90'ların şarkılarını açtım. sezen aksuu şinanay

Canlarim..doğru okudunuz sürk salatası..
Iskenderunda lor peynirini çeşitli baharatlar ve malzemelerle yoğurup top gibi yapıp kuruturlar..tam tarifini isterseniz veririm..
Bunu soğan, domates ve z.yağıyla salatası yaparsın..kahvaltıda cok iyi gider

fanatik Fenerbahçeliyim canım esim bjk li ..
Afiyet olsun canım..HAngi takımlısın bakim

ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…