Bu konuyu özelden irdeliyeydik iyiydi sersum. Millete madara olucaz:)))
fanatik Fenerbahçeliyim canım esim bjk li ..
ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadas
İnternette sorun mu var neyse, donup kalıyor ekran. Ben kaçtım.
Yarın görüşürüz canlarım.
Leptininiz bol olsun.
fanatik Fenerbahçeliyim canım esim bjk li ..
ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadas
mrb kizlar bugünkü yedikleirm ..kahbaltida 3 zeytin 2 bardak yeşil çay yarim lavaş azicik peynir domates bi kaç dilim öğlen bi bardak salep yaninda bir dilim pasta (biliyorum diyet dişinda ama kaç gündür dolapta bozulcakti valla) ikindide az balik yarim lavas arasi aksamlaeynde çay içtim o kadarr uygulamkta zorlniyorm ama azimliyim
iyi geceler arkadaşlar pazar sabahı kahvaltıda patates salatası vardı çok yiyemedim ama patatesden ötürü öğlen evde yemek yoktu kocamada menü fırsatı gelmişti tavuklu hamburger yedim yanına ayran içtim akşamada fırında balık vardı bool salata eşliğinde ahhh çayla birlikte hallleyy indirmeseydim süper olacaktı ama oldu bi kere :):26:buda çantam olsun bari görüşürüz ...
merhaba arkadaşlarr, karatay ile bi 5 kilo vermıstım onun birazı aldım ama aradan bayya bi zaman gectıkten sonra... 1 aydır falan tekrar yapmaya calışıyordum 1 kilo yine verdım çok şükür ama bu hafta güzel bi haber aldık... hamıleyımyine karataya devam edeceğimzaten doktor da bu beslenme şekline benzer şeyler söyledi... sizinde tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlarr... teşekkürler simdiden
hayırlısı olsun canım Allah su gibi kolay doğumlar nasip etsinkizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?