kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
ramaska kullanıcısından alıntı
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
Rabbim yar & yardimcin olsun INSAALLAH. Yavrunu sag, salim kucagina almak nasip etsin.
Benim dualarim sizler icin canim.
Doğurgan bi tipim ben... Louis Vuitton dan çıkıp Vakkoya doğru yürürken, ben bi dene daha doğurayım diye aklıma düşüveriyor:)))
Sen fazla jaddede dolaşma o vakitaferin ona..teyzen tebrik ediyo seni de..
benim kız da bizim şarkıları getirip getirip anne sen bunu biliyon mu deyip duruyo çatlak..sonra da aaa sen biliyo muyduuun diyooo
bizi ne sanıyosa bunlar..heyyyt be çal bi White Lion -When The Children Cry..özlenmez mi beyaaaa
Hayli değişik , hayli doğurgan ...amanııınnn çok tehlikelisin sendeğişik bi jadde versiyonu bu birdyyy.
Gitmiş bulunmuşum Oyacım...Değil mi ya?...
Söylerim teyzesi. Gerçekten, bizim hep böyle anne olduğumuzu sanıyorlar galiba:) Çocuk, genç olduğumuz hiç akıllarına gelmiyor... Gerçi benim de gelmezdi.
Bu arada birdy gitti galiba
Ramaskacım , senin de dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun.Önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman.İnşallah herşey çok kolaylıkla olur canım benim...kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem
Afferim sana , ne güsel gitmiş kilocuklar ööle...Herkese GÜNAYDIN..
umarim haftaniz güzel ve rahat gecer (ve kacamaksiz))
Bu sabah tartildim ve inanamadim, gectigimiz persembe aksami baslamaya karar vermistim karatay diyetine.
Persembe 24.1.13 'de kilom: 68,1 kg idi
Cumartesi 26.1.13'de kilom: 67,1kg
Pazartesi 28.1.13'de kilom: 66,2 kg
bu kadar kisa süre de doyarak ve sadece ekmek patates vs karatayin yasakladigi yemekleri yemeden kilo vermek sasirtici gercekten.. bol su iciyorum ekmegi kesinlikle kestim persembe aksamindan itibaren ve 3-4 günde 2kg gitti hayretler icerisindeyim tabi tekrardan da motive oluyorum
kilolari vermeye devammm kizlaaarDDD
Sen fazla jaddede dolaşma o vakit
Hayli değişik , hayli doğurgan ...
.[/COLOR]
Şimdide şekersiz Türk kahvesi minik 1 parça çikolata ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?