Tesekkur ederim Ben 160 boy 70 kiloyum 55 olmak istiyorum aslinda bu diyete cok guvenli yorum AMA anlayamadigim seyler var mesala Yenen kuru incur miktari ne kadar olmali sadece Sabah kahvaltisinda mi yenebilir Ben bugun ikindin 3 kuru kayisi 3 incir 5 de Baden Yedim ara ogun niye tine mesala sonra da pisman oldum yanlis mi diye
Canımcım ben burada takılmakla beraber , sağlık sorunları nedeniyle diyeti uygulayamıyorum ama arkadaşlar sana detaylıca anlatırlar bu incir mevzuunu.Yalnız benim bildiğim kadarıyla kahvaltıda olmak kaydıyla 1 ya da 2 tane yeniyor .Arkadaşlar çok güzel kilo veriyor , sen de verirsin merak etme...
sabah (09:00) 2 yumurtalı klasik karatay kahvaltısı
akşam (18:30)100 gr dürüm arası et döner,yarım kase yoğurt
Doğru hayatım , mecbursun ama valla bravo çok iyi tutturuyosun , benim çok sorun çıkar o tip şeylerde çünkü hiçbir markanın bedeni diğerini tutmuyo...
Sen eski Dukancısın ya , Dukan tarifleri yapıyo muydun? (aklım fikrim yemekte , Allah affetsin)
dukanda ençok akıtma yapıyordum canım.onu da içine peynir koyup dürüm yapıyordum..ya da et dönerin altına pide gibi koyup evde iskender yapıyordum kendim.. .onun dışında habire et-tavık tavık-et. .benden sonra face de falan sayfa açmışlar..buradakine hiç girmedim..ama birsürü tarifleri var sanırım..
affeder affeder inşallah
günaydın kızlar dün karataya başladım dünkü menüm sabah haşlanmış 2yumurta peynir 8 zeytin peynir çay, arada kuruyemiş sütlünescafe akşam etli nohut bulgur pilavı 2litre su ve 1tane omega3 aldım umarım menüm uygun olmuştur.
günaydın kızlar dün karataya başladım dünkü menüm sabah haşlanmış 2yumurta peynir 8 zeytin peynir çay, arada kuruyemiş sütlünescafe akşam etli nohut bulgur pilavı 2litre su ve 1tane omega3 aldım umarım menüm uygun olmuştur.
Gunaydin arkadaslar size bir soru soracaktim benim aksamlari Kursum var 4 30 da evden çikiyorum aksamlari da 9 da eve donuyorum 4 Gibi yemek Yesem aksam da Kursa incir ya kayisi gotursem bademle 6 Gibi Yesem olur mu 4 30 Dan sonra Birsey yemezsem dayanamam Gibi Geliyor ogle Yemegi yemiyorum zaten on Gibi kahvalti yapip 4 30 Gibi yemek yiyorum cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler
ben omega3 almadım acaba ondan mı kılo vermem cok yawaş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?