Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kıssslar herkese çok güzel birgün diliyorum...Biraz işlerim var , sonra görüşmek üzere...

Günaydin hatunlar. Kahvaltimi paylasayim kacayim hemen. Bir dünya is var. Camasir birikti onlari yikayim. Kac gundur yoktum evde. Biraz sagi solu süpüreyim. Saat 3 gibi de 1 saat bisiklet sürücem spor :))) güne gayet zinde basladim.

Kahvaltim 2 adet yumurta rafadan sulu sulu
2 adet gün kurusu
Bir avuc peynir ve ceviz
1 bardak günlük süt
6 adet yesil zeytin ve
2 adet omega 3

Bir de aksam yemegi yerim gunu kapatirim. 11 de bitti cunku kahvaltim. Sabah erken kahvalti duzenimi oturtamadim daha ama olsun 2 ögünde gayet guzel :))

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunnn
Yaa bende spora gitmek istiyorum ama vakit bulamıyorum

gereği düşünüldü....sersum hatunun 1 saat leslie denilen hatunla koşmak suretiyle yuttuğu ekmeğin hakkını vermesine oybirliğiyle karar verildi

Günaydın canlarım. Dün gereksiz bir şekilde melankolik takıldığım bir gün oldu. Niye bilmiyorum. Gece 2:30a kadar oturdum. İçmemem gereken şekerli bişey içtim otururken (söylemeyeyim canınız istemesin). Bu arada kaybedenler kulübünü seyrettim ilk kez. Güzelmiş. Bugün sabah kalktım. Melankoliyi dünde bıraktım. Bugün güzel bir güne başladım.

Sabah muhlamalı karatay kahvaltısı yaptım. Sonra 4km/45 dakika yürüyüş yaptım. Birazdan da arkadaşım gelecek. Kısır da yaptım, ben de yiyebileyim diye. Akşama da birdy nin yaptığı pizzadan deneyeceğim.

evet canım haklısın elinin altında olmıycak..başka yolu yok..irade irade de bi yere kadar kıs..sabah bi kalktım miiss gibi ekmek kokuyor ev..gelde yeme..aslında uzun süredir yapmıyordum ekmek ama evde ekmek kalmadı bizimkilerde sabah kantine gitmeye üşeniyorlar..onların gazabına uğradım yanii..ehh işe gitmeyince eve alışveriş yapacak kimse olmuyor..bugün çıkıp biraz alışveriş yapmamız lazım yanee
sana da afiyet olsun datlum

canım ben hep bizim çorba yerken kullandığımız yemek kaşığını tepeleme olarak düşünüyorum:44:..ama ben genelde göz kararına yapardım..

Son düzenleme:
merhaba kızlar

sersum nasılsın,kirpik diplerim ağrıyo karikatürüne çok güldüm yaa
evde annem var,seri halde hamurişi üretiyo...çayla yesinler diye kuruyemiş çeşitleri almıştım,her akşam servis ediyorum yutkunarak bakalım ne zamana kadar yutkunucamdün akşam 8-10 tane kavrulmuş fındığı lüpledim maalesefkendimi koşu bantlarına atıyorum akşamları ben de

papadiya,oya ve diğer kızları görüyorum nasılsınız kızlar
dışarda yağmur var çıksam mı bilemedim

niye melankolikleştin bacım ya,üzüldüm bak,neyse dünü dünde bırakmışsın,bugünün harika geçsin inşallah
Bende suçumu itiraf edeyim bari,bende regli olduğum için kendime hakim olamadim ve bir dilim ekmek yedim.
bir dilimle bırakabilenlere imreniyorum,ben başlasam kökünü kazırım alimallah,sana da bi çanta atalım o zaman

katılıyorum,o kaa iradeli olsaydık zaten tombik olmazdık,afiyet olsun canım sen telafi edersin nazsıl olsa
niye tepeleme düşünüyosun acaba, tepelemeye yatkın gördüm senikızlar bugün bazı can sıkıcı konuşmalar oldu ben de kendimi gırgıra vurdum hoşgörün garii,hep gülesim var

kızlar merhaba. 10 kilo fazlam var bende diyet yapmak istiyorum. tek basıma yapmaya kalktıgımda çok çabuk pes ediyorum. beni de aranıza alır mısınız? nasıl bir diyet bu ne yapmam gerek bilmiyorum. yardım edersenz çoooook mutlu olurum. gitsin artık şu kilolar :):)

gereği düşünüldü....sersum hatunun 1 saat leslie denilen hatunla koşmak suretiyle yuttuğu ekmeğin hakkını vermesine oybirliğiyle karar verildi
evet haklısın da ben regl olunca acayip karnım ağrıyoleslie yapamam yanii ..bunu yaaziimm bitince söz yapıciimm..bugünü kantine 15 dk yürüyüşle kapatıciim artık
oluyor bazen insanın öyle günlerii kuzuum..neyse bugün düzelmişsin..
kaybedenler kulübünü bi ara bende izlemiştim..
ben de sabah uyuyamayınca benim filmimle uykuya daldım..neymişş mesajınız var..ulen benim uyku filmim oldu bu film..sesini dinleyerek uyuyorum..her sahnesini ezbere biliyorum çünkü

ben de çok güldüm ona yav

valla karşında sürekli yiyen birileri olunca zor be canım dayanmak..aslında varya hepimizi 4-5 aylığına bi eve kapatacaklar amma güzel kilo veririz yawww..

hee tepeleye tepeleye bu hale geldimm

canın niye sıkıldı tatlım..boşver gülsen..Allah gülmekten ayırmasın

pazartesi menümden başlıyayım

kahvaltım klasık karatay kahvaltısı

öğle bişey yemedi

akşama balık bolbol salata.

bu günki menüm

bir kase tarhana

bir kaç parça börek

zeytin 5 adet çok az peynir domates

çayyy

akşama sadece ceviz ve kefir

tartı bana dost olsunn :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım,reglin bitince iki de göbek atarsın oohhh hem spor,hem neşe ohhhev müsait olsa ben yapıcam valla,oryantal aerobike gitmiştim geçen sene az biraz...evet bizi bi eve kapatsalar,sadece karatay mutfağına uygun yemekler verseler,kaçamak yapamasak... nasıl olur ki..bi zamanlar yarışma vardı öyle galiba...4-5 ay dişimizi sıksak bitti zaten..
canım valla insanları anlamak mümkün değil,boşverkeyfimizi bozmayalım biz,dediğin gibi Allah güldürsün ama herkesin gönlüne göre de versin ki layığını bulsun

canım afiyet olsun..sana daha önce de sormuştum cevap yazmadan çıktın..yakalamışken sorayım..liste yapma sırasını ben düzenliyorum ..sen de katılmayı istiyor musun..ona göre ekliyeceğim seni..ama sanırım pek düzenli gelemiyorsun:44::44:

yok beya ben oynamayı pek sevmem..ben leslie ile idare ederim artık..boşşverrr takma kafana deymeyecek insanların söylediklerini..amiinn diyorum..

evet yarışma vardı öyle..valla 4-5 ayda çıtırık hatunlar oluruz biz

arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor galiba sanursam..ikinciye yazıyorum cevap yokk:44::44::44:

arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor galiba sanursam..ikinciye yazıyorum cevap yokk:44::44::44:

1'de öğle yemeğimi de yedim. Yarım kase yayla çorbası. 1 tabak ıspanak yanında biraz yoğurt. Ve az börülce salatası.

Yeşil çayımı içip, işlerime dönüyorum. missss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…