[asbelove]
Canım biraz önce yazdım ama görmedin sanırım acaba yasini okuyabildin mi bağışlayacağımda inşallah Allahım kabul ederse
Canim ben ta o zaman okudum 2 tanede arkadasimlarim okudu canim. Toplam 3 yasin okundu sana.
Mesajini yeni gördüm gülüm özür dilerim. fitnese gitttim.
25 dk fitnes, 1 saat callennetis calistim. 1 saat yürüdüm..
1 tanede sporda mandalin verdiler yedim. 3 gündür regl oldum. felaket istahliyim. insaALLAH kilo almam cumaya.
sabah menüm maalesef cıslı olduuu
yaptığım ekmeğin kokusuna dayanamadım suçluyum hakime hanımlar..
sabah
1 dilim zeytinli ve kekikli ekmek(X)
kıymalı yımırta
çeri közlenmiş biber
peynir zeytin
gereği düşünüldü....sersum hatunun 1 saat leslie denilen hatunla koşmak suretiyleyuttuğu ekmeğin hakkını vermesine oybirliğiyle karar verildi
evet canım haklısın elinin altında olmıycakbırdym pızzan mıkemmel gorukuyodu:))ellerıne saglık
sersumum sıcak sıcak zeytınlı ekmek yenmezmı kız afıyet enerjı olsun yag olmasın..
kım ne derse desın elının altında olunca yenılıyor ben de dun sodalı borek yapmıstım bır dılım yedım maalesef:18:
He canımcım , sağolasın tarif sormucam da tariflerde sürekli "YEMEK KAŞIĞI" geçiyo .Bu kaşık yemek yaparken kullanılan servis kaşığı mı ? Ben tablespoon (bizim çorba kaşığından daha büyükçe bi ölçek) kullanıyorum ama hamurlar cıvık olyo sonra kafama göre kepek ekliyorum tekrar...
Cicim sağol.Sersum'a da yazdım , derdim tarifle diil de kaşıkla ...
Boza zinhar yasak...Karbonhidrattan çoook zengin bişey maalesef ve ben de çoook severim maalesefff...
Kıssslar herkese çok güzel birgün diliyorum...Biraz işlerim var , sonra görüşmek üzere...
niye melankolikleştin bacım ya,üzüldüm bak,neyse dünü dünde bırakmışsın,bugünün harika geçsin inşallahGünaydın canlarım. Dün gereksiz bir şekilde melankolik takıldığım bir gün oldu. Niye bilmiyorum. Gece 2:30a kadar oturdum. İçmemem gereken şekerli bişey içtim otururken (söylemeyeyim canınız istemesin). Bu arada kaybedenler kulübünü seyrettim ilk kez. Güzelmiş. Bugün sabah kalktım. Melankoliyi dünde bıraktım. Bugün güzel bir güne başladım.
Sabah muhlamalı karatay kahvaltısı yaptım. Sonra 4km/45 dakika yürüyüş yaptım. Birazdan da arkadaşım gelecek. Kısır da yaptım, ben de yiyebileyim diye. Akşama da birdy nin yaptığı pizzadan deneyeceğim.
bir dilimle bırakabilenlere imreniyorum,ben başlasam kökünü kazırım alimallah,sana da bi çanta atalım o zamanBende suçumu itiraf edeyim bari,bende regli olduğum için kendime hakim olamadim ve bir dilim ekmek yedim.
evet canım haklısın elinin altında olmıycak..başka yolu yok..irade irade de bi yere kadar kıs ..sabah bi kalktım miiss gibi ekmek kokuyor ev..gelde yeme ..aslında uzun süredir yapmıyordum ekmek ama evde ekmek kalmadı bizimkilerde sabah kantine gitmeye üşeniyorlar ..onların gazabına uğradım yanii ..ehh işe gitmeyince eve alışveriş yapacak kimse olmuyor..bugün çıkıp biraz alışveriş yapmamız lazım yanee
sana da afiyet olsun datlum
canım ben hep bizim çorba yerken kullandığımız yemek kaşığını tepeleme olarak düşünüyorum:44:..ama ben genelde göz kararına yapardım..
evet haklısın da ben regl olunca acayip karnım ağrıyogereği düşünüldü....sersum hatunun 1 saat leslie denilen hatunla koşmak suretiyleyuttuğu ekmeğin hakkını vermesine oybirliğiyle karar verildi
oluyor bazen insanın öyle günlerii kuzuum..neyse bugün düzelmişsin..Günaydın canlarım. Dün gereksiz bir şekilde melankolik takıldığım bir gün oldu. Niye bilmiyorum. Gece 2:30a kadar oturdum. İçmemem gereken şekerli bişey içtim otururken (söylemeyeyim canınız istemesin). Bu arada kaybedenler kulübünü seyrettim ilk kez. Güzelmiş. Bugün sabah kalktım. Melankoliyi dünde bıraktım. Bugün güzel bir güne başladım.
Sabah muhlamalı karatay kahvaltısı yaptım. Sonra 4km/45 dakika yürüyüş yaptım. Birazdan da arkadaşım gelecek. Kısır da yaptım, ben de yiyebileyim diye. Akşama da birdy nin yaptığı pizzadan deneyeceğim.
ben de çok güldüm ona yavmerhaba kızlar
sersum nasılsın,kirpik diplerim ağrıyo karikatürüne çok güldüm yaa
evde annem var,seri halde hamurişi üretiyo...çayla yesinler diye kuruyemiş çeşitleri almıştım,her akşam servis ediyorum yutkunarak bakalım ne zamana kadar yutkunucamdün akşam 8-10 tane kavrulmuş fındığı lüpledim maalesef kendimi koşu bantlarına atıyorum akşamları ben de
niye melankolikleştin bacım ya,üzüldüm bak,neyse dünü dünde bırakmışsın,bugünün harika geçsin inşallah
bir dilimle bırakabilenlere imreniyorum,ben başlasam kökünü kazırım alimallah,sana da bi çanta atalım o zaman
katılıyorum,o kaa iradeli olsaydık zaten tombik olmazdık,afiyet olsun canım sen telafi edersin nazsıl olsa
niye tepeleme düşünüyosun acaba, tepelemeye yatkın gördüm senikızlar bugün bazı can sıkıcı konuşmalar oldu ben de kendimi gırgıra vurdum hoşgörün garii,hep gülesim var
evet haklısın da ben regl olunca acayip karnım ağrıyoleslie yapamam yanii ..bunu yaaziimm bitince söz yapıciimm ..bugünü kantine 15 dk yürüyüşle kapatıciim artık
oluyor bazen insanın öyle günlerii kuzuum..neyse bugün düzelmişsin..
kaybedenler kulübünü bi ara bende izlemiştim..
ben de sabah uyuyamayınca benim filmimle uykuya daldım..neymişş mesajınız var..ulen benim uyku filmim oldu bu film..sesini dinleyerek uyuyorum..her sahnesini ezbere biliyorum çünkü
ben de çok güldüm ona yav
valla karşında sürekli yiyen birileri olunca zor be canım dayanmak..aslında varya hepimizi 4-5 aylığına bi eve kapatacaklar amma güzel kilo veririz yawww..
hee tepeleye tepeleye bu hale geldimm
canın niye sıkıldı tatlım..boşver gülsen..Allah gülmekten ayırmasın
pazartesi menümden başlıyayım
kahvaltım klasık karatay kahvaltısı
öğle bişey yemedi
akşama balık bolbol salata.
bu günki menüm
bir kase tarhana
bir kaç parça börek
zeytin 5 adet çok az peynir domates
çayyy
akşama sadece ceviz ve kefir
tartı bana dost olsunn :)
geçmiş olsun canım,reglin bitince iki de göbek atarsın oohhh hem spor,hem neşe ohhhev müsait olsa ben yapıcam valla,oryantal aerobike gitmiştim geçen sene az biraz...evet bizi bi eve kapatsalar,sadece karatay mutfağına uygun yemekler verseler,kaçamak yapamasak... nasıl olur ki..bi zamanlar yarışma vardı öyle galiba...4-5 ay dişimizi sıksak bitti zaten..
canım valla insanları anlamak mümkün değil,boşverkeyfimizi bozmayalım biz,dediğin gibi Allah güldürsün ama herkesin gönlüne göre de versin ki layığını bulsun
yok beya ben oynamayı pek sevmem..ben leslie ile idare ederim artık..boşşverrr takma kafana deymeyecek insanların söylediklerini..amiinn diyorum..
evet yarışma vardı öyle..valla 4-5 ayda çıtırık hatunlar oluruz biz
arkadaş kendi çalıyor kendi oynuyor galiba sanursam..ikinciye yazıyorum cevap yokk:44::44::44:
güzel paylaşım canım..yanii bütün doğru dürüst doktorlar bu tarz beslenmeyi ve araöğünsüz beslenmeyi öneriyor ....sağolsun karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?