Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar.

Dün öğlen zeytinyağlı kereviz ve pırasa yedim az az. Bir de ayran için. 4'te yoğurt ve 4 ceviz yedim. Akşam 8'de bir tabak zeytinyağlı barbunya ve bir kase keten tohumlu yoğurt yedim.

Bu sabah, iki yumurta ile kaşarlı omlet yapıp yedim. Yarım çay bardağı badem-ceviz ve 2 kuru kayısı yedim.

Ofise gelince yeşil çayımı içtim tabii ki.

Selam kızlar, burası bugün yağmurlu, öğleden sonra çok yağmazsa yine yürüşe çıkacağım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
PASTIRMALI OMLET
3 Zeytin
azcık kaşar
dünden kalan yoğrt kaymağı
badem ceviz
omega3

öğle
pastırmalı kuru fasülle
yoğrt
biber turşu

dün öğle öğününü atladım
akşam: 1 portakal
3 yk yulaf kepekli 1 yumurtadan omlet
2 dilim eski kaşar
1 tavuk baget
1 tabak ıspanak yemeği

2 saat sonra:1 tavuk baget (iyi ki öğün atlamışım gene 3 öğün oldu)

bu sabah da 1 incir yiyip evden çıktım
geç kaldım
öğlen akşam düzgün yiyeceğim yemeğimi

sabah menüm maalesef cıslı olduuu
yaptığım ekmeğin kokusuna dayanamadım suçluyum hakime hanımlar..

sabah

1 dilim zeytinli ve kekikli ekmek(X)
kıymalı yımırta
çeri közlenmiş biber
peynir zeytin

Son düzenleme:
sabah menüm maalesef cıslı olduuu
yaptığım ekmeğin kokusuna dayanamadım suçluyum hakime hanımlar..

sabah

1 dilim zeytinli ve kekikli ekmek(X)
kıymalı yımırta
çeri közlenmiş biber
peynir zeytin

afiyet olsun annemm

Ben kaçamaksız gidiyorum bakalım. da iki gündür midem mi ağrıyor ona yakın bi yermi bilemedim. uff çok cnaımı yakıyor. üşüttüm dedim ama bilmiom. sanki stresten gibi pfff
Sen nasılsın bakem

bayadır internetten arastırdım karatay dıyetını ve kıtabını aldım okudum cok mantıklı baya kılo verende olmus bende yarın başlıyacağım inş. kilo veririm 75 kıloyum 60 kıloya ınmeyı dusunuyorum....

sağol yavlum.. yedim artık yapçak bişey yok.. önümüzdeki maçlara bakçezz..

sana ne oldu yine kıss:26:..stresten olabilir canım..evde metsil falan varsa çiğne iyi gelir.. öptüm

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

Ben geldim ben geldim :) Malum durum yaklaşıyor, tartıda sinyalleri veriyor, iştahım tavan yaptı abuuuuu Ama yine de azimliyim artı çıkacağımı bile bile cuma bildirimde varımmmm

günaydın kızlar:)dün anneme gidince menümü yazamadım.dün sabah kkk,ara öğün yok,akşam tavuk göğüs ızgara,salata,yoğurt yedim,yatarken çok acıkmıştım 1 bardak süt içtim... bu sabah da kkk yaptım,öğlene pırasa yemeği ve yoğurt var akşama da tavuk suyuna çorba,mantar sote...bu arada şunu sorayım; karatya kurallarına çok dikkat ettiğim halde akşamları yemekten 5 saat sonra çook acıkıyorum.aynı şekilde sabah da kurt gibi aç uyanıyorum,öceden böyle değildi neden böyle oldu anlamadım...sizlerde aynı hissi yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:
kızlar ayranı kutuda hazır olarak degıl ev yogurduyla kendımız yapıp tuzsuz tuketıyoruz

ben omega3 almadım acaba ondan mı kılo vermem cok yawaş:44:

omega3 destegı cok onemlı mutlaka kullanmalısın

bırdym pızzan mıkemmel gorukuyodu:))ellerıne saglık

sersumum sıcak sıcak zeytınlı ekmek yenmezmı kız afıyet enerjı olsun yag olmasın..
kım ne derse desın elının altında olunca yenılıyor ben de dun sodalı borek yapmıstım bır dılım yedım maalesef:18:

mrb arkdaslar sabah kahvaltıda iki bardak yeşil çay 1 zeytin iki üç dilim domates bi dilim ekmek omlet o kadar ha bu arada dün tartildim 2 günde yarim kilo vermişim 68 kiloyum boyum 165 3 4 kilo vermek istiyorum ama zor oluyor canım bende aksamlari acikiyorum ve sabahta aç kalkiyorum iki üç bisküvi ve çayla geçiştirmeye çalişiyorum o yüzden ikindi vakti yemek yemeye dikkat ediyorum yapcak birsey yok yinede ekmekten vazgecemiyorum kahvaltida yarim ekmek yerdim bir dilime düşürdüm anca o kadar yinede karatay diyetiylen 75 kilodan 68e düşmeyi başardim bu diyete ne kadar uyarsan o kadar zayifliyorsun tabii sporda şart ihmal etme

He canımcım , sağolasın tarif sormucam da tariflerde sürekli "YEMEK KAŞIĞI" geçiyo .Bu kaşık yemek yaparken kullanılan servis kaşığı mı ? Ben tablespoon (bizim çorba kaşığından daha büyükçe bi ölçek) kullanıyorum ama hamurlar cıvık olyo sonra kafama göre kepek ekliyorum tekrar...
Günaydın cicim , geçmiş olsun...Ramaska naaptı harbiden yaaa ...
günaydın kızlar

kahvaltım

1 muz
yarım elma
4 zeytın
b.peynir
fındık
omega3
süt,y.çay
Günaydın cicim , afiyet&sağlık olsun ...
Cicim sağol.Sersum'a da yazdım , derdim tarifle diil de kaşıkla ...
Çok olmamış yavlucum...
Boza içilebiliyor muydu arkadaşlar...Ben dün içtim :26::26::26: Sokak satıcısından aldım kendi yapıyor bozayı
Boza zinhar yasak...Karbonhidrattan çoook zengin bişey maalesef ve ben de çoook severim maalesefff...
Afiyet olsun bebişim , sen reglisin hakkındır...
Ben geldim ben geldim :) Malum durum yaklaşıyor, tartıda sinyalleri veriyor, iştahım tavan yaptı abuuuuu Ama yine de azimliyim artı çıkacağımı bile bile cuma bildirimde varımmmm
Ben de feci durumdayım aklım fikrim yemekte valla...
Canım benim sen de yap mutlaka , tadı da aynı görünümü gibi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…