Bir de bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Osman Müftüoğlu'nun "En İyi Kilo Verme Yöntemi Hangisi" başlıklı bugünki yazısı: En iyi kilo verme yntemi hangisi? - Prof. Dr. Osman MFTOLU - Hrriyet
sabah menüm maalesef cıslı olduuu
yaptığım ekmeğin kokusuna dayanamadım suçluyum hakime hanımlar..
sabah
1 dilim zeytinli ve kekikli ekmek(X)
kıymalı yımırta
çeri közlenmiş biber
peynir zeytin
afiyet olsun annemm
Ben kaçamaksız gidiyorum bakalım. da iki gündür midem mi ağrıyor ona yakın bi yermi bilemedim. uff çok cnaımı yakıyor. üşüttüm dedim ama bilmiom. sanki stresten gibi pfff
Sen nasılsın bakem
kızlar ayranı kutuda hazır olarak degıl ev yogurduyla kendımız yapıp tuzsuz tuketıyoruzGünaydın cnm. Evet arkadasın dediği gibi neskafe uzak durulmalı. nohut ve bulgurada dikkat et çok olmasın. gerisi güzel.
ceviz badem götürüp bi kutu ayran yada sütle güzel olabilir. kuru meyveleri sabah dısında ben tercih etmiyorum. evet akşama acıkırsın. eve gelincede ayran yada ılık süt içersen güzel olur.
ben omega3 almadım acaba ondan mı kılo vermem cok yawaş:44:
He canımcım , sağolasın tarif sormucam da tariflerde sürekli "YEMEK KAŞIĞI" geçiyo .Bu kaşık yemek yaparken kullanılan servis kaşığı mı ? Ben tablespoon (bizim çorba kaşığından daha büyükçe bi ölçek) kullanıyorum ama hamurlar cıvık olyo sonra kafama göre kepek ekliyorum tekrar...dukanda ençok akıtma yapıyordum canım.onu da içine peynir koyup dürüm yapıyordum..ya da et dönerin altına pide gibi koyup evde iskender yapıyordum kendim.. .onun dışında habire et-tavık tavık-et. .benden sonra face de falan sayfa açmışlar..buradakine hiç girmedim..ama birsürü tarifleri var sanırım..
affeder affeder inşallah
Günaydın cicim , geçmiş olsun...Ramaska naaptı harbiden yaaa ...sabahın köründe uyandım..biraz takılayım dedim..malum regl olunca habire wc yw kalkıyom uykum kaçtı ..tv de 5. element var Bruce un..onu seyrediyom. .ramaska da hastaneye gitmiştir heralde ..hadi hayırlısı inşallah ..hayırlısıyla kurtulsun inşallah hamişimiz
birazdan ekmek makinesine de malzeme koyup zeytinli -kekikli ekmek yapıciimm bizimkilere..
görüşürüz canlarım...
Günaydın cicim , afiyet&sağlık olsun ...günaydın kızlar
kahvaltım
1 muz
yarım elma
4 zeytın
b.peynir
fındık
omega3
süt,y.çay
Cicim sağol.Sersum'a da yazdım , derdim tarifle diil de kaşıkla ...Bende eski dukancılardanım...Dukanla 13 kilo verdim ama yulaftan tiksindim devam edemedim...Verdiğim kiloları hop geri aldımÇok fazla tarif var face sayfasında.Ama dukan kendi başına büyük bir maaliyet olduğundan ayrıca tarifler için ürün alıp deneyemedim bir çoğunu
Dün izinli olduğumdan menü bildirimi yapamadım affola
Sabah tereyağlı omlet eşliğinde klasik karatay kahvaltısı yaptım..Omega almayı yine unuttum
Çok olmamış yavlucum...Günaydın hatunlar..
Dün gece erken yattım malum yoruldum çok..
Sabah; 3 bardak su içtim hayvanlara gittim geldim. Kahvaltımıda yaptım
-2 haşlama yumurta
-2 zeytin
-biraz lor
-az ceviz
-az peynir
-şekersiz çay
-1 bardak süt
-1 havuç
çok mu oldu ne:26: öyle bi şişkinlik yok ama. iyiyim
Boza zinhar yasak...Karbonhidrattan çoook zengin bişey maalesef ve ben de çoook severim maalesefff...Boza içilebiliyor muydu arkadaşlar...Ben dün içtim :26::26::26: Sokak satıcısından aldım kendi yapıyor bozayı
Afiyet olsun bebişim , sen reglisin hakkındır...sabah menüm maalesef cıslı olduuu
yaptığım ekmeğin kokusuna dayanamadım suçluyum hakime hanımlar..
sabah
1 dilim zeytinli ve kekikli ekmek(X)
kıymalı yımırta
çeri közlenmiş biber
peynir zeytin
Ben de feci durumdayım aklım fikrim yemekte valla...Ben geldim ben geldim :) Malum durum yaklaşıyor, tartıda sinyalleri veriyor, iştahım tavan yaptı abuuuuuAma yine de azimliyim artı çıkacağımı bile bile cuma bildirimde varımmmm
Canım benim sen de yap mutlaka , tadı da aynı görünümü gibi ....bırdym pızzan mıkemmel gorukuyodu:))ellerıne saglık
sersumum sıcak sıcak zeytınlı ekmek yenmezmı kız afıyet enerjı olsun yag olmasın..
kım ne derse desın elının altında olunca yenılıyor ben de dun sodalı borek yapmıstım bır dılım yedım maalesef:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?