ramaskacim bebegine kavusmussun rabbim anali babali buyutsun ins..hayirli evlat olmasi dilegiyle..miss gibi yerimizede kokla:)
sersum yemissin yine cislari..bol su ve sporla dengelemeye calis canim..ben kafama gore takilcam biraz..herseyden az az..bugun bol yesillikli patates salatasi yaptim oslemisim valla:) yedim bi guzel..
Kizlar merhaba....
Cok sukur cirkin ordek yavruma kavustum....sabah 8.5 ta basladi.12.30 da kizimi dunyaya getirdim....ama agrilarim felaketti....simdilik sukur iyiyiz.dinleniyoruz....agrilarim cok arttmadan herkese dua ettim....
Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....
Kizlar merhaba....
Cok sukur cirkin ordek yavruma kavustum....sabah 8.5 ta basladi.12.30 da kizimi dunyaya getirdim....ama agrilarim felaketti....simdilik sukur iyiyiz.dinleniyoruz....agrilarim cok arttmadan herkese dua ettim....
Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....
afiyet olsun canım,ooh ne güzel olur sarma nefissben kızıma okuttum canım,aynısını yapacağına söz verdi bakalım
evet canım aynen
Kizlar merhaba....
RAMASKAM yavrusuna kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün canım inş. :119::119: ohh sonunda
Özlem-sersum-ficans bişey değil caanlarım
bana karatay kitabı gerekiyo ama ikinci el satan var mı okuyup hatım eden ve gerek kalmayanlardan istıycem
iyi tatiller...merhaba kizlar ,
dun nete giremedim .. isten esim aldi direkt sinemaya gittik eve geldik annem aramis nete gir konusalim ok dedim konustuk saat 23.00 oldu dedim anne op de yatayim yattim saat 5.30 kalktim trene kadar yurudum 6.00 da ise basladim gecede hic uyuyamamistim tum gun calistim saat 16.00 da evdeydim eve geldim 30 dakika da yemekten sonra yurudum.. yoruldum bugun vallahi ..
esimde yorgun oldugumu bildigi icin spa otel ayarlamis 1 gunluk ona gidecegiz yarin o nedenle ben bildirim de yapamayacagim .. cunku yine erken cikacagim evden sinir de oldum ama ne yapayim adamcagizim ayarlamis giecegiz el mecbur .. hal budur yani ..
Yarin icin herkeze basarilar diliyorum ..
Kizlar merhaba....
Bir gunluk be canim tatilin t si sadece gunluk dinlenmeceiyi tatiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?