Lonely, canım seni yürekten tebrik ediyorum
Bence o bakışlar, süzmeler, senin emeklerinin karşılığı. Ben de günlük yürüyüşümü yaparken o günleri hayal ediyorum motivasyon olsun diye... Bana da umut oldun. Sağol.
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsinizbaşarılar
Sadece Aşkım, geçen gün perde asarken aklıma geldi, merdiven sandalyelerden de al istersen, çok lazım oluyor.
afiyet olsun canım,ooh ne güzel olur sarma nefissSabah kahvaltımı yazayım
2 haşlanmış yumurtadan salata, peynir, zeytin, 2 gün kurusu kayısı ve badem
Özlemcim ben de iyiniyetlimin yazısını oğluma okutucam, bizde de var o iki belgeden ama o şekilde tekrar yapmıyoruz , öyle yapsalar keşke çok faydasını görürler
Şimdi de yemek yapıcam kızlar, lahana saracağım etli , görüşürüz
evet canım aynenaynı şeyleri yaşıyoruz işte..sonra çok pişman olacaklar ama ne fayda
Biliyorum canım ben 12 senelik rehber öğretmenim senebaşında program yapar, neyi nasıl yapmaları gerektiğini anlatır ve programı öğrencilerime dağıtırdım. Ama maalesef programa uymazlardı pek çünkü onlar YANLIŞ ÇALIŞMA ALIŞKANLIKLARINA sahip oldukları ve alışkanlıkları değitirmeleri de zor olduğu için her şey havada kalıyordu. Bu sene başından beri her sınıfa doğru çalışma alışkanlıklarını anlatıp ara ara derslere girerek - deneme sınavları sonrası grup olarak öğrencileri çağırarak ve de bireysel görüşmeler yaparak tekrarlı ve düzenli çalışmaları için uğraşıyorum ve güzel sonuçlar alıyorum. Yalnız çocukları veliler olarak sizler zorlarsanız olmaz. Gerekçeleri ile anlatmak ve sürekli hatırlatmamak gerek:112:yazını alıntılayıp cevaplamamışım canım,yöntemin harika mutlaka kızıma okutacağım ve uygulayacağım,kapasitesi olduğu halde sırf çalışmamaktan dolayı beklenenin altında notlar alan kızıma örnek olsun inşallah,,,hakkını yemiyim taktir ve üstün başarı belgesi getirdi ama inan ki kapasite daha çok,tembellik diz boyu...
kaçtım ben kızlar
kızlar Beyaz Lahana Sarması yiyebiliyormuyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?