Bir gunluk be canim tatilin t si sadece gunluk dinlenmece
olsun canım..ne düşünceli bir eşin var maşallah
kurtlar vadisi izliyo benimki bi bakiim kimse var mı dedim..
oyam firuze nasıl iyi mi
2 bardak ayran içtim..acıktım yawww......
he kıss..leylakım gelmeyince iyice sessiz oldu topik..Benimki de onu seyrediyor... Değişecek mi ne Polat? Ben de geldim, baktım kimse yok. Tüm hatunlar Vadiyi izliyor heralde dedim:))
Kızım iyiymiş. 1 parçası değişecekmiş ama... Parça beklediği için bu akşam evinde değil... Yerini yadırgamaz inşallah
Benim yemediğim bi semerim kaldığı için tıka basa tokum.
he kıss..leylakım gelmeyince iyice sessiz oldu topik..pampişinde misafiri var galiba..:44::44:
allah böyle ayrılık versin ne diyelim..sarılsaydın direksiyona iyicene ayrılmadan önce
ben misafirlikte yediğim cısslardan sonra hakettim ben bu açlığı..off offf..
Eh, ne diyeyim... Öğlen menüne baktım 3 çarpı alt alta... Üstünü çizmişsin akşama... Böle de bi şairane tarafım var yane...
Direksiyona sarılamadım... Vedalaşmayı sevmem de... Bir de çok pisti... Söylemesi ayıp, şey götürüyordu:))))))
Papadiyam bir süredir iyi idare ediyordu. Yine mi misafir basmış evi?
hekıss sabah kahvaltıda yapmadım..neyse şunun şurasında sabaha ne kaldı de mii....
valla benim arabamda çok pislenirdii..enson eşim dayanamaz yıkatırdı hafta sonu garibim..anlamıyom insan nasıl böyle yıkatmadan kullanır diyodu..vaktim yok napiim..
benzin al ,bakıma götür(o zaman yıkıyolar neyse ki) lastiklerin havasına bak,suyunu yağını kontrol et..bilimum herşeyiyle ilgilenirim arabamın emme temizliğe gelince fırsatım olmazdı.. e bu kadar kusur ben de bile olur yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?