Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar merhaba....
Cok sukur cirkin ordek yavruma kavustum....sabah 8.5 ta basladi.12.30 da kizimi dunyaya getirdim....ama agrilarim felaketti....simdilik sukur iyiyiz.dinleniyoruz....agrilarim cok arttmadan herkese dua ettim....

Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....

çok sevindim canım..sabahtan beri aklım sendeydi.:26:.çok şükür..Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah...
ohhh beee rahatladım...

Son düzenleme:

sersum nere kaçtın kıss:26:

Hatunlar yukarıdaki program örneği aslında tablo şeklindeydi. Ama öyle çıkmamış gene de fikir verir sanırım. Bu benim hazırladığım program

harika tavsiyeler ve program canım..hemen kaydettim..ben de ğil sen kaçtın kısss...

tabiiki olur canım..sen bildirimlerde bulun ve burada kal bu da seni motive eder..
sağol canım iyiyim gezmedeydim yine:18:..geldim şimdi.

Canim cok sagol tesekkurler....ben tam olarak karatay yapmadim ara ara yaptim.ben 20 kilo aldim ama benim durumum biraz karisik.8 kilo karatayla verdim tatilde 10 kilo geri aldim.3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.normalde ilk aylarda kilo alinmaz.canim seninki gayet normal.yeterince doyuyorsan ve psikolojik olarak iyi hissediyorsan yapabilirsin canim ins.sende saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin...

Sersum canim cok sagol. Allah razi olsun.......simdi bende kaciyorum.bugun yeterince yorucuydu....iyi aksamlar

ramaska gözün aydın canım...benim için de kokla melek kızını,maşallah
iyiniyetlim çok teşekkürler canım,bize çok yardımcı oldun

kızlar menümü bildirip çıkıyorum
kahvaltı 08.15;2 yumurta,1 kk peynir,5 siyah zeytin,1 minik kase kt yoğurt,yeşilçay,omega 3
öğle 13.00;1 kase yoğurt,1/2 muz,1 yumurta
saat 16.00 gibi acıktım ve 4 ceviz yedim maalesef
akşam 18.00;balık ve salata yiyeceğim,bugün yürümeyeceğim yarın tartı günü kaslarım şişmesin

hepinize iyi geceler,künefe almaya gidiyorum küçük kızım istedi,allaam akşama dayanma gücü ver :18:

Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah...

Dünyanın en paha biçilmez olayı dır anne olmak.Hele o doğum anı Rabbim herkeze nasip etsin.
Sana ve yavruna sağlık diliyorum ,çok şanslısın yavruna kavuştun.

RAMASKAM yavrusuna kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün canım inş. :119::119: ohh sonunda

Özlem-sersum-ficans bişey değil caanlarım

Yarın tartı gunuymuş ve benım evımde tartı yok Bir hafta once türkiyedeydim 75 kılo geldım 3 ay sonra gıdecegım turkiyeye o zaman soylerım kac kılo verdiğimi 3 ay boyunca tartılmayacağım...

allah sabır versin..işinzor..künefeeeee:18::18::18:
Sersum canim cok sagol. Allah razi olsun.......simdi bende kaciyorum.bugun yeterince yorucuydu....iyi aksamlar
senden de razı olsun canım..o kadar telaşın içinde bizleri de unutmayıp dua etmişsin...canım benimm
RAMASKAM yavrusuna kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün canım inş. :119::119: ohh sonunda

Özlem-sersum-ficans bişey değil caanlarım

Evet eksik olmuş ama neyse idare eder

en altta boy kısmını boş bırakmışsın canım..onu da yaparsan bmı çıkar..

komşuda yediklerimmm:18::18::18:

4 mercimek köftesi
2 kibrit kutusu büyüklüğünde ıspanaklı börek.X)
1 kurabiye(X)
1/2 kibrit kutusu büyüklüğünde kek(X)
çay çayyy

daha da bişey yemem..offf yarın da cuma wc ye de çıkamıyorum..du bakalii noolcakk

ramaskacim bebegine kavusmussun rabbim anali babali buyutsun ins..hayirli evlat olmasi dilegiyle..miss gibi yerimizede kokla:)
sersum yemissin yine cislari..bol su ve sporla dengelemeye calis canim..ben kafama gore takilcam biraz..herseyden az az..bugun bol yesillikli patates salatasi yaptim oslemisim valla:) yedim bi guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…