iyiniyetli Brüksels :) kolay gelsin[/QUOTE .!.:teşekkürler arkadaşım, bakalım nasıl olcak, ilk turşum çok heyecanlıyım
Sağol canım, inş. birlikte verebiliriz.çoook sağol bruxelles , bu sabah 1 ufak pide yedim ama dedimki '' e yeter artık '' eşim tam bir kas yığını bense tam bir yağ tulumu :) neyse bugün öğlen yemekte kremalı çorba , sulu köfte ve bulgur pilavı varmış hiçbirinide sevmem ama yok hemen şuandan itibaren başlıycam yapmaya çorbamı içerim sulu köfteyide midem bulana bulana yerim akşamada artık bakarız .Ya benim eşimde sinir bozucu karatayın tam tersi, ekmek,ciips,pilav makarnaaa... yiyo yiyo kilo almıyo
Arkadaşım bol kıymalı ve bulgurlu yaparsan problem olmaz. Bulguru çok olursa az yersinkızlar Beyaz Lahana Sarması yiyebiliyormuyuz ?
hmm merak ettim bende bakalım nası olcekkkbugünkü menüm; sabah tam kahvaltı edemedim yarım yamalak bişey oldu evden acele çıkmam gerekiyodu; 1 haşlanmış yumurta,biraz peynir tabiki acıktım ara öğün yaptım;1 bardak süt ve 1çb fındık-ceviz,az önce 1 tabak mercimek yedim,akşama da hamsi ve salata yapıcam... bu arada doğal beslenmeyi abarttım galiba aktarda görünce hemen peynir mayası aldım,sütümü de bu sabah almıştım eve dönünce hemen peynir yapmaya koyuldum bakalım neye benzeyecek?
Kizlar merhaba....
Cok sukur cirkin ordek yavruma kavustum....sabah 8.5 ta basladi.12.30 da kizimi dunyaya getirdim....ama agrilarim felaketti....simdilik sukur iyiyiz.dinleniyoruz....agrilarim cok arttmadan herkese dua ettim....
Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....
Son bişeyy daha bu konuda:
Çocuklarınıza şöyle söylemeniz iyi olur: Senin kapasiteni en iyi şekilde kullanmanı sağlayacak bu şekilde çalışman. Atıyroum çocuğunuz 460 puan alabilecek kapasitedeyse ancak anlattığım gibi çalışırsa bu puanı alabilecek.
Ve şunuda söyleyin zeki olmak yeterli değil. Zekayı kullanmak gerekli. Bi öğrencim ben zekiyim çalışmasam da yaparım diyordu. Çalışmadığı deneme sınavı sonucu düşük gelince süt dökmüş kediye döndü
sersum nere kaçtın kıss:26:
15:30-16:30 16:30-17:00 17:10-18:10 18:10-18:40 18:40-19:00 19:00-20:30 20:30-21:30 21:30-22:00 22.00
PAZARTESİ DİNLENME DERS TEKRARI ÖDEVLERİN YAPILMASI Yemek yeme Ertesi güne hazırlık Dinlenme Tv izleme müzik dinleme vb. Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular .
Her gün aynı saatte yatmanız çok önemli
SALI DİNLENME DERS TEKRARI ÖDEVLERİN YAPILMASI Yemek yeme Ertesi güne hazırlık Dinlenme Tv izleme müzik dinleme vb. Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular .
ÇARŞAMBA DİNLENME DERS TEKRARI ÖDEVLERİN YAPILMASI Yemek yeme Ertesi güne hazırlık Dinlenme Tv izleme müzik dinleme vb. Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular.
PERŞEMBE DİNLENME DERS TEKRARI ÖDEVLERİN YAPILMASI Yemek yeme Ertesi güne hazırlık Dinlenme Tv izleme müzik dinleme vb. Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular.
CUMA DİNLENME DERS TEKRARI ÖDEVLERİN YAPILMASI Yemek yeme Dinlenme Tv izleme müzik dinleme vb. Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular.
C.TESİ Proje ödevleri vb. yapılması Yemek yeme Haftalık Ders Tekrarı Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular.
PAZAR Proje ödevleri vb. yapılması Yemek yeme Ertesi güne hazırlık Test Çözme Kitap Okuma İyi uykular.
Hatunlar yukarıdaki program örneği aslında tablo şeklindeydi. Ama öyle çıkmamış gene de fikir verir sanırım. Bu benim hazırladığım program
tabiiki olur canım..sen bildirimlerde bulun ve burada kal bu da seni motive eder..ben şimdilik katılmasam iyi olur. nette fazla vakit geçiremiyorum. her ayın başında 1 hafta süre kadar nete girmeye çok zamanım olmuyor işim yüzünden. daha sonra katılmak istediğimizde listeye girebilir miyiz peki ?
sağol canım iyiyimselam arkadaslar,gecmise bakamadim(( en cok RAMASKA'yi merak ediyorum,saglikla kurtulmustur insallah.Ben de birazda karsi komsumu hastane de tebrige gidecegim cünkü o da dün bebegine kavustu.
IYINIYETLIM insallah daha iyisindir,SERSUM;SADECE_ASKIM;OYAM;MELEKSIN;BIRDY ve hatirlayamadim tüm arkadaslar,yeni gelen arkadaslar hepinizin keyifleri yerindedir insallah.
Ben demir hapinin yaptigi istahla savasip duruyorum,kendimi de SIS hissediyorum.Yarin naparim bilmiyorum,bakalim...
yediklerime gelince
sabah:klasik karatay kahvaltim,2 günkurusu,1 dolu avuc kuruyemis,Omega3,demir hapi ve antioksidan
ara:filtre kahve ve 1 kupa süt
ögle:1 kase ketentohumlu yogurt ve 1 avuc kuruyemis
aksami bilemiyorum henüz,yiyince yazarim artik,
spor:3 mil leslie yi yapacagim hastane dönüsü
görüsürüz,hepinize iyi günler....
Kilo çizelgesi denemesi 1-2-3
Kizlar merhaba....
Cok sukur cirkin ordek yavruma kavustum....sabah 8.5 ta basladi.12.30 da kizimi dunyaya getirdim....ama agrilarim felaketti....simdilik sukur iyiyiz.dinleniyoruz....agrilarim cok arttmadan herkese dua ettim....
Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....[/
Geçmiş olsun canım yaa.. çok sevindim senin adına.. burada seni merak eden ve seven bir sürü insan var.. ne mutlu sana.. allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.. Allah karşısına hayırlı kısmetler çıkarsın.
Yalnız söylemeden geçemiycem gözüm korktu valla çocuk doğurmaktan. Saatlerce sancı çekmek felaket olmalı.. korktum cidden
Ramaskacım sana bir şey sormak istiyorum.sen anladığım kadarıyla hamilelikte karatay yaptın kaç kilo aldın ,bende şu an 4.5 aylık hamileyim karatay yapıyorum 2 kilo aldım iyi mi acaba.Bu arada hayırlı doğumlar,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah
Kizlar merhaba....
Dualariniz icinde cok sagolun....allah razi olsun....iyiki varsiniz....kizim 3 kilo 170 gr.boyuda 52 santim.onemli olan saglik....hayirlisiyla dogum yaptim kizimi aldim cok sukur....
Kizlar merhaba....
olmuş olmuş...sadece bmı gözükmüyo...
allah sabır versin..işinzor.ramaska gözün aydın canım...benim için de kokla melek kızını,maşallah
iyiniyetlim çok teşekkürler canım,bize çok yardımcı oldun
kızlar menümü bildirip çıkıyorum
kahvaltı 08.15;2 yumurta,1 kk peynir,5 siyah zeytin,1 minik kase kt yoğurt,yeşilçay,omega 3
öğle 13.00;1 kase yoğurt,1/2 muz,1 yumurta
saat 16.00 gibi acıktım ve 4 ceviz yedim maalesef
akşam 18.00;balık ve salata yiyeceğim,bugün yürümeyeceğim yarın tartı günü kaslarım şişmesin
hepinize iyi geceler,künefe almaya gidiyorum küçük kızım istedi,allaam akşama dayanma gücü ver :18:
senden de razı olsun canımSersum canim cok sagol. Allah razi olsun.......simdi bende kaciyorum.bugun yeterince yorucuydu....iyi aksamlar
RAMASKAM yavrusuna kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün canım inş. :119::119: ohh sonunda
Özlem-sersum-ficans bişey değil caanlarım
Evet eksik olmuş ama neyse idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?