hayırlı cumalar arkadaslar
sanursam herkes kilo vermiş..nekaaa güzell..
Ficanscım liste dışı olan arkadaşlarda bildirim yapmış...ama sen gördün onları sanırsam..hatırlatayım dedim..
bi de papadiya ve sadece-askımm da bildirim yaptı izinli değiller.ben dün gelmiyecekler sanmıştım..onları da unutma canımcım..
geçmiş olsun canım.Arkidişler ben dün yürüşe çıkmıştım ya, bi rüzgar yedim akşam eve geldim, başağrısı ateşlendim ama içim titriyordu resmen, ayaklarım buz gibi , üst taraf ateş,(saat 20-21) kocişten de azar işittim zayıflıcam diye zorla kendini hasta ediyosun filansinir adam.. Neysem göğsümde bi ağrrı ve 1 kitle vardı anladım ki sütüm ateş yapmış, sağdım, çocuğu emzirdim, gece çok acıktım, 1 lokma ekmek yedim(saat 23.00), sonra ateş devam ediyordu, duşa aldım, biraz daha göğsü boşaltım,emzirdim,tekrar karnım çok acıktı, dur bi tartılayım dedim,sabaha ne kaldı 68 kg.yum (ölüyorum, hala gözüm zayıflamakta) çok sinir oldum,bi 2 ceviz 2 kuru kayısı yedim(saat 02.00) sonra ateşim düştü oğlan zaten uyanmıştı gece 02: 30 yattım uyumuşum sabah 07.30 da kalktım, tekrar tartıldım 67 kiloyum biraz olsun rahatladım.. sabah burda zayıflayanları görünce de ayrı bi mutlu oldum ,sanki benden gitmiş kilocuklar
7 ve 8. maddeyi okuyunca kendimi dışlanmış gbi hissettim ama
7 ve 8. maddeyi okuyunca kendimi dışlanmış gbi hissettim ama
Arkidişler ben dün yürüşe çıkmıştım ya, bi rüzgar yedim akşam eve geldim, başağrısı ateşlendim ama içim titriyordu resmen, ayaklarım buz gibi , üst taraf ateş,(saat 20-21) kocişten de azar işittim zayıflıcam diye zorla kendini hasta ediyosun filansinir adam.. Neysem göğsümde bi ağrrı ve 1 kitle vardı anladım ki sütüm ateş yapmış, sağdım, çocuğu emzirdim, gece çok acıktım, 1 lokma ekmek yedim(saat 23.00), sonra ateş devam ediyordu, duşa aldım, biraz daha göğsü boşaltım,emzirdim,tekrar karnım çok acıktı, dur bi tartılayım dedim,sabaha ne kaldı 68 kg.yum (ölüyorum, hala gözüm zayıflamakta) çok sinir oldum,bi 2 ceviz 2 kuru kayısı yedim(saat 02.00) sonra ateşim düştü oğlan zaten uyanmıştı gece 02: 30 yattım uyumuşum sabah 07.30 da kalktım, tekrar tartıldım 67 kiloyum biraz olsun rahatladım.. sabah burda zayıflayanları görünce de ayrı bi mutlu oldum ,sanki benden gitmiş kilocuklar
geçmiş olsun canım..ama sende suç var havalar çok soğuk ve sen de emziriyorsun bi de Allah korusun..daha çok hasta olursun.:26:.dikkat et kendine..evde yap sporunu..Ficansla ben de bu dışarı yürüyüşlerinden sonra epey bi hasta olmuştuk. .sonra akıllandık bıraktık evde spor yap bence
Teşekkürler canım, evet ya evde spor yapamıyorum ama bi süre evde bişiler yapamam gerek artık
ficansım yüzdem kalmış canımcım ama kafam kazan gibi sabaha kadar öksürükten uyuyamadım sen hesaplayabilir misin canımcımKolay gelsin Ficansım
istemez olur muyum canım hiç :)
sanursam herkes kilo vermiş..nekaaa güzell..
Ficanscım liste dışı olan arkadaşlarda bildirim yapmış...ama sen gördün onları sanırsam..hatırlatayım dedim..
bi de papadiya ve sadece-askımm da bildirim yaptı izinli değiller.ben dün gelmiyecekler sanmıştım..onları da unutma canımcım..
ben de haftaya listeye girebeilecek miyim?
liste yapmayı kabul ediyor ve kilo bildirimin 2 hafta oluyorsa girersin canım..ne zaman başlamıştın
canım kızcan ama sana da söyliycem.:18::18:.sen de bu dışarı yürüyüşleri yüzünden hasta oldun bence..insan bişey olmaz zannediyor ama havalar çok soğuk..güneşe aldanıyor insan..bu havalarda evde spor en iyisi. .çeken bilir biliyosun. .ben,Ficans kaç hafta hasta olduk bu yüzden.:26:.tekrar geçmiş olsun canımcım..
Teşekkürler ficans,
bu arada asıl bişi tekrar söylemek istiyrom, devamlı ben bu diyeti yapmak istiyorum ama emziriyorum, sütüm olmaz diyenlere, benim oğlum 20 aylık ve 5 aylıktan beri karatay yapıyorum ve hala emiyor, sütümde hiçbir azalma olmadı hatta kalitesinin arttığını düşünüyorüm. Çünkü düzenli, yumurta,süt,badem, ceviz,et, balık, sebze ve kuru bakliyat yedim. Allah aşkına, ekmek,pilav , makarna, şeker,mi süt yapacak?
ben çıkıyorum kızlar başım ağrıyo, girerim yine inş, herkesin geçmiş ols. dilekleri için teşekkür ve 1. şimdiden tebrik ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?