- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Üzülme ficans ben de artıdayım hem de 2 kiloRegl öncesi böhüüüüü
Canım sen de üzülme, hem regl olacakmışsın, bu dönemde dikkat edince çok daha fazla kilo verirsin
Günaydın kızlar.
Çok moralim bozuk( Ben her şeye hari harfiyen uydum. Hiç kaçamak yapmadım. Gerçekten, karatayda olmayan bir şey tatmadım bile. Ama bir haftada 600 gr vermişim. İlk hafta için çok az değil mi?
Çok üzüldüm. Başarımıyacak mıyım?
Rumuz: topalpire
Başlangıç tarihi: 26.12.2012
Başlangıç kg: 85 kg
Geçen hafta: 79
Bu hafta: 81
Fark: +2
Toplam fark: 4
Beden: 42
Spor: 3 gün fitness
Boy:1.70
Yüzde: Hesaplamaya gerek var mı artılardayım böhüüüü. Zaten hesaplanamaz heheheh verilen kilo isteniyor formülde bende alınan kilo var o olur mu ahahahahaha
canım kızcan ama sana da söyliycem.:18::18:.sen de bu dışarı yürüyüşleri yüzünden hasta oldun bence..insan bişey olmaz zannediyor ama havalar çok soğuk..güneşe aldanıyor insan..bu havalarda evde spor en iyisi. .çeken bilir biliyosun. .ben,Ficans kaç hafta hasta olduk bu yüzden.:26:.tekrar geçmiş olsun canımcım..
sabah menüm
kıymalı omlet
1 kaşık yoğurtlu yarma salatası
maydanoz çeri
zeytin peynir
ceviz 2-3 çekirdekli siyah üzüm
1 günkurusu
çay çayyy
ıyınıyetlım tbrkler hedefının de altında mısın?
canım hava soğuk olunca ister istemez yürüyüşte terleyince nekadar sıkı giyinsem de çarpıyor beni rüzgar..ben sanırım daha hassasım bu konuda..ayrıca benim faranjit de kronik..çok pis bi hastalık yavv..tozlu ortamlar(okul,hastane)bizi direk tetikliyor..dikkat et kendineYok canımcım neden kızayım sanaYalnız hasta olduğum sıra pek yürümüyordum. Geçen hafta c.tesi dışarıda üstüm ince geldi sanırım..
Yalnız yürüyüş yaparken de hastalanabiliyor insan tabi..
Faranjit benim başımın derdi yawAzıcık üşüteyim hemen oda azıyor Yenice iyileşmiştim
Canım afiyet olsun
Ben hedef kilomun da altına düştüm hastalık beni sarstı biraz..
onun için bugün hep cıslı yiyeceğimMeyve de yiyeyim. Ihlamur zencefil vb çaylardan da geldi
maşallah canım..Böyle çalıştığı için istediklerini alıyorum ona fazla fazla..
Nette converse de indirim vardı 2 tane birden ayakkabı aldım kızıma
Ayakkabıları gelince dedi ki: benim ayaklarım bu kadar büyüdü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?