Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kim ne kadar kg verdi?Kim birinci merak ediyorum.
Bu gün bildirim günü ama burası çok cansız nedense.
Herkez tartılmaya mı gitti:26:

Herkes çok güzel kilo vermiş , hepinizi tebrik ederim, bu haftanın tek artıda olanı benim galiba:26:

Geçen hafta 66.3

Bu hafta 66.8

++++ % 0.754

Son düzenleme:
Rumuz: topalpire
Başlangıç tarihi: 26.12.2012
Başlangıç kg: 85 kg
Geçen hafta: 79
Bu hafta: 81
Fark: +2
Toplam fark: 4
Beden: 42
Spor: 3 gün fitness
Boy:1.70
Yüzde: Hesaplamaya gerek var mı artılardayım böhüüüü. Zaten hesaplanamaz heheheh verilen kilo isteniyor formülde bende alınan kilo var o olur mu ahahahahaha

moral bozmak yok yola devam inan hiç belli olmuyor belki ptesi günü tartılsan 1600 de görebilirsin moralini bozma bak bende öyleyim ama pes etmek yok .Yaz gelecek ve biz alışverişe gitiğimizde istediğimiz herşeyi alabileceğiiiiz :)

Ben hesapladım canım, aynı şekilde hesaplanıyor ,haftaya üst sıralarda olursun eminim, hem şişlik de vardır sen de şimdi, merak etme

karatay diyet kiatabı ındırme lınkı aşkıma özel mesaj atamadım arkadaşım olmadığı için

Sabah menüsü ;

1 dilim eritilmiş kaşarlı ekmek (ekmeği unuttum annem önüme koyunca daldım yuttum birden )
yarım avuçiçi kadar ceviz ve yarım çaybardağı kadar badem
1 kb. kadar b.peynir , 3 zeytin ve şekersiz çay
3 bardak su bu saate kadar

sabah menüm

kıymalı omlet
1 kaşık yoğurtlu yarma salatası
maydanoz çeri
zeytin peynir
ceviz 2-3 çekirdekli siyah üzüm
1 günkurusu
çay çayyy

Yok canımcım neden kızayım sana Yalnız hasta olduğum sıra pek yürümüyordum. Geçen hafta c.tesi dışarıda üstüm ince geldi sanırım..
Yalnız yürüyüş yaparken de hastalanabiliyor insan tabi..

Faranjit benim başımın derdi yaw Azıcık üşüteyim hemen oda azıyor Yenice iyileşmiştim

sabah menüm

kıymalı omlet
1 kaşık yoğurtlu yarma salatası
maydanoz çeri
zeytin peynir
ceviz 2-3 çekirdekli siyah üzüm
1 günkurusu
çay çayyy

Canım afiyet olsun

Ben hedef kilomun da altına düştüm hastalık beni sarstı biraz..
onun için bugün hep cıslı yiyeceğim Meyve de yiyeyim. Ihlamur zencefil vb çaylardan da geldi

Sabah tereyağlı omlet eşliğinde klasik kahvaltımı yaptım...Bir avuç fındık yedim...Omegalarımı yine unuttum

Öğlende işyerinde kuru fasülye var ondan yerim

Böyle çalıştığı için istediklerini alıyorum ona fazla fazla..
Nette converse de indirim vardı 2 tane birden ayakkabı aldım kızıma

Ayakkabıları gelince dedi ki: benim ayaklarım bu kadar büyüdü mü

canım hava soğuk olunca ister istemez yürüyüşte terleyince nekadar sıkı giyinsem de çarpıyor beni rüzgar..ben sanırım daha hassasım bu konuda..ayrıca benim faranjit de kronik..çok pis bi hastalık yavv..tozlu ortamlar(okul,hastane)bizi direk tetikliyor..dikkat et kendine
Canım afiyet olsun

Ben hedef kilomun da altına düştüm hastalık beni sarstı biraz..
onun için bugün hep cıslı yiyeceğim Meyve de yiyeyim. Ihlamur zencefil vb çaylardan da geldi

ye canım yee..afiyet şifa olsun..

maşallah canım..

ben de aldım canım söylemedim daha hatuna sürpriz olcak..l.mangodan mı aldın ben ordan aldım..kıss benimkinin boyu 165 cm ayaklar da 40 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…