sabah ki menüm
2 adet haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 bardak şekersiz ve açık çay.
öğlen menüm
1 bardak çorba :) evet yanlış okumadınız 1 bardak çorba. bni tanıyanlar bilir işyernde toplu yemek yediğimz için hep ekmek arası yemekler oluyordu ne yazıkki buna bir çözüm bulmam gerekliydi. iş arkdsım geldi dedi dün doktora gtmiş ekmeği yasaklamış mide rahatsızlığından dolayı napcaz felan diye konsurken markette bardakta çorbalar var onlardan alalım bence dedi. bizde aldık bakalım bugn başladık ona da. inş devamı gelir :) yeşil çayımı da yine evde unuttum işe geç kalınca. ne kadaa unutkanım yahu ben
Ahhh 2 dakika ile listeyi kaçırdımmı yani
ekledim kendimi canımm
canım afiyet olsun da hazır çorbalar maalesef yassak
kızıçeler benim bu çizelgede niye küsüratlar çıkmıyor yahu. batm diğer arkadaslarda var bir bende çıkmıyor
İlk listeyi tekrar düzenledim canım, ekledim seni de
Canım nasıl unuttum anlamadım,
enerji bakanlığı açıklamış tasarruf için evlerde kazakla oturulmalıymışş..amma güzel çözümm amaa. ..tasarruf tedbirlerii
kızıçeler benim bu çizelgede niye küsüratlar çıkmıyor yahu. batm diğer arkadaslarda var bir bende çıkmıyor
hadeeedesene bu da fayda etmicek. napıcam yahu ben
maaleseff..hadeeedesene bu da fayda etmicek. napıcam yahu ben
okey datlum
maaleseff...başka çözüm bulman gerekecek
selam kızlar tahmın edebılecegınız gıbı yatılı mısafırım vardı yıne olsun napalım mısafır evın bereketıdır
son bırkac sayfayıokuyabıldım ramaskam prensesını kucagına almıssın allah analı babalı buyutsun canım
ıyınıyetlım sesumum ıgneoyam bırdyım melexınım ve butun kıslar hepınıze selam ve sevgıler
Pampişim benden de sana çok sevgiler & çok selamlar.Banttaymışsın , Allah bacaklarına kuvvet versin canımcım.
İyiniyetlim , Bruxeles çok geçmiş olsun güzeller , acil şifa diliyorum ikinize de ...Gözümden kaçan başka hastalar da varsa onlara da çok geçmiş olsun diyorum.
Ficansım liste için ellerine sağlık hayatım , genel olarak çok başarılı bi hafta olmuş.Kilo veren-veremeyen herkese kucak dolusu TEBRİKS&TAKDİRS...
Şimdi yemek yicem ; ekşili köfte , haşlanmış tavuk-salata...
Pampişim benden de sana çok sevgiler & çok selamlar.Banttaymışsın , Allah bacaklarına kuvvet versin canımcım.
İyiniyetlim , Bruxeles çok geçmiş olsun güzeller , acil şifa diliyorum ikinize de ...Gözümden kaçan başka hastalar da varsa onlara da çok geçmiş olsun diyorum.
Ficansım liste için ellerine sağlık hayatım , genel olarak çok başarılı bi hafta olmuş.Kilo veren-veremeyen herkese kucak dolusu TEBRİKS&TAKDİRS...
Şimdi yemek yicem ; ekşili köfte , haşlanmış tavuk-salata...
Bisey degil canimcim,evet bu haftaki liste super ben disinda,bahanem de yok,cantalari hakettim
Sana afiyet olsun canim,menu super
olsun canımcım..ben eklemiştim uğraşmasaydın yeniden. .ellerine sağlık çok güzel olmuşş...
Canım sıkma canını , ben de toplamda 2 kilo aldım ama sallamıyorum fazla.Seninki yarım kilocum , hemen geçer gider...
Buyur gel , beraber yiyelim canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?