Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım afiyet olsun da hazır çorbalar maalesef yassak

kızıçeler benim bu çizelgede niye küsüratlar çıkmıyor yahu. batm diğer arkadaslarda var bir bende çıkmıyor

kızıçeler benim bu çizelgede niye küsüratlar çıkmıyor yahu. batm diğer arkadaslarda var bir bende çıkmıyor

yoo gayet doğru çizelgen..sadece verdiğin kilo az olduğundan ilk bmı tam gözükmüyor.. kilo küsuratlarını söylüyorsan mesela 78.5 yazarken araya nokta koyacaksın virgül değil..

enerji bakanlığı açıklamış tasarruf için evlerde kazakla oturulmalıymışş..amma güzel çözümm amaa...tasarruf tedbirlerii

Nokta kullanman gerek küsürattan önce...

hadeee desene bu da fayda etmicek. napıcam yahu ben

Benim içinde sıkıntı oluyor öğle yemekleri...Akşamdan köfte yada tavuk ızgara yapıp getirmeyi düşünüyorum artık

Öğle yemeğimi yedim;
Kuru fasülye,
Ayran,
Bir kaç dilim de lahana turşusu

Regli öncesi olduğundan iki çatal tatlı aldım birde

Pampişim benden de sana çok sevgiler & çok selamlar.Banttaymışsın , Allah bacaklarına kuvvet versin canımcım.
İyiniyetlim , Bruxeles çok geçmiş olsun güzeller , acil şifa diliyorum ikinize de ...Gözümden kaçan başka hastalar da varsa onlara da çok geçmiş olsun diyorum.
Ficansım liste için ellerine sağlık hayatım , genel olarak çok başarılı bi hafta olmuş.Kilo veren-veremeyen herkese kucak dolusu TEBRİKS&TAKDİRS...
Şimdi yemek yicem ; ekşili köfte , haşlanmış tavuk-salata...

afıyet şifa olsun bıtanemmm

Bisey degil canimcim,evet bu haftaki liste super ben disinda,bahanem de yok,cantalari hakettim

Sana afiyet olsun canim,menu super

Bisey degil canimcim,evet bu haftaki liste super ben disinda,bahanem de yok,cantalari hakettim

Sana afiyet olsun canim,menu super

Canım sıkma canını , ben de toplamda 2 kilo aldım ama sallamıyorum fazla.Seninki yarım kilocum , hemen geçer gider...
Buyur gel , beraber yiyelim canımcım...

olsun canımcım..ben eklemiştim uğraşmasaydın yeniden..ellerine sağlık çok güzel olmuşş...

Bisey degil bidenem

Canım sıkma canını , ben de toplamda 2 kilo aldım ama sallamıyorum fazla.Seninki yarım kilocum , hemen geçer gider...
Buyur gel , beraber yiyelim canımcım...

Spor yapamamaktan oluyor,ona bi care dusunmem gerek:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…