evet canım senin hesap doğru..heralde ficans senin verdiğin kiloyu yüzde olarak görmüşficansım ellerine,emeğine sağlık,çoğunluk kilo vermiş bu hafta ne güzelherkesi kutluyorum ben de 2. olmuşum çok sevindim...ama hiç önemli olmamakla beraber...ben yüzdemi şöyle hesaplamıştı ve bildirmiştim listede daha farklı olduğnu görünce merak ettim...geçen hafta tartılmayınca ve 2 haftada 2.5 kilo verince bunu ikiye böldüm 1.250 gr verdim dedim,bunu 100 ile çarptım,başlangıç kilom olan 93 ten 1.250 yi çıkardım,91.75 yaptı bunu geçen haftaki kilom olarak aldım ve hesaplamayı buna göre yapınca 1.362 bulmuştum,1.250 yi anyamadım canım yaa...dediğim gibi önemlisıralama önemli değil kilo vermeye devam ettikten sonra ama yanlış yapmayayım bir daha diyorum
tahmin ettiğim gibiiÖzlemcim sabahki mesajına tekrar baktım , kilo farkını yüzde olarak yazmışım canım:26:
Selam kizlar birkac gundur giremedim nete kizim hasta biraz...bende regli oldum...dun tartildim hic kg verememisim ama regliden dolayi her ay fsrkeden bir-iki kg yuda almamisim...ufak tefek kacamaklarima ragmen ilk haftami iyi kapattim sanirim...
Özlemcim sabahki mesajına tekrar baktım , kilo farkını yüzde olarak yazmışım canım:26:
1.Melexin % 1.267
2.Özlemkartal % 1.250
3.Nurudilara % 0.99
4.İyiniyetli % 0.905
Fbmy 8785. %. 0.869
5.Sadece-askiim % 0.854
6.Sivasın Gül'ü % 0.827
7.Papadiya % 0.719
Sersum. % 0.506
8.Şebnemgüdücü % 0.476
9.Birdy % 0.444
10.İğneoyası % 0.36
11.Bruxelles % 0 :26:
12.Ficans +++ % 0.754
13.Topalpire +++% 2.531 (REGL)
İzinliler
Kaneel
Zeytindalı
Adilemir
Bildirim yapmayanlar
Reyhan55
Kadifegül, geçen hafta da bildirimde bulunmamış
Sersum ve fbmy8785 ekledim kızlar sizi de , kızım başımda bekleyip duruyor, gözümden kaçmış
ben yokum bu lıstede ben bıldırım yaptım sabah
ben yokum bu lıstede ben bıldırım yaptım sabah
Canım ben indirmedim ama sadece aşkıma bir sor istersen
karatay diyet kiatabı ındırme lınkı aşkıma özel mesaj atamadım arkadaşım olmadığı için
helpppppppppppppp
Ellerine sağlık ficans çok güzel bi iste olmuş1.Melexin % 1.267
2.Özlemkartal % 1.250
3.Nurudilara % 0.99
4.İyiniyetli % 0.905
Fbmy 8785. %. 0.869
5.Sadece-askiim % 0.854
6.Sivasın Gül'ü % 0.827
7.Papadiya % 0.719
Sersum. % 0.506
8.Şebnemgüdücü % 0.476
9.Birdy % 0.444
10.İğneoyası % 0.36
11.Bruxelles % 0 :26:
12.Ficans +++ % 0.754
13.Topalpire +++% 2.531 (REGL)
İzinliler
Kaneel
Zeytindalı
Adilemir
Bildirim yapmayanlar
Reyhan55
Kadifegül, geçen hafta da bildirimde bulunmamış
Sersum ve fbmy8785 ekledim kızlar sizi de , kızım başımda bekleyip duruyor, gözümden kaçmış
teşekkürler canımcınPampişim benden de sana çok sevgiler & çok selamlar.Banttaymışsın , Allah bacaklarına kuvvet versin canımcım.
İyiniyetlim , Bruxeles çok geçmiş olsun güzeller , acil şifa diliyorum ikinize de ...Gözümden kaçan başka hastalar da varsa onlara da çok geçmiş olsun diyorum.
Ficansım liste için ellerine sağlık hayatım , genel olarak çok başarılı bi hafta olmuş.Kilo veren-veremeyen herkese kucak dolusu TEBRİKS&TAKDİRS...
Şimdi yemek yicem ; ekşili köfte , haşlanmış tavuk-salata...
Bende sonunda üye oldum, uzun takiplerden sonra.
kitaplarida aldim, ama henüz tam okuyamadim.
Yarin insallah ilk günü menümü sizlerle paylasacagim.
Yemek tarifi kitabinda keskek tarifi var ona en cok sevdinim..
hepimize basarilar insallah istedigimiz gibi veririz kilolari
snde hoşgeldin gülnihalSlm ben yeni üye sayılırım hepinize kolay gelsin
Selam kızlar..
Bugün çok hareketliydim. Kahvaltım güzel bir şekilde oldu. Sonra biraz cısslı oldu. 2 pişi yedim taziye vardı.azcık da helva. Kaç eve girdim çıktım bilmem. amcamlarda kahve içtim. Türk kahvesi. Diş buğdayı vardı bi tanıdıgın. orda küçük bi kase buydaydan yapılmış bulgur. bi küçük dilim yaş pasta bi kaç kuru pasta ve çay çay
Akşama kadar bunlarla idare ettim. detaylı yaazsam var ya ohooo girmedigim yapmadıgım yer kalmadı.
Bu arada dedemi kaybetme korkusu yaşadık ve Allah'tan bulunduEvdeyim şimdi. Akşama ne olur bilmiyorum. bakacagız. Yarın akşama yolculuk var . Heeeeerlisi
he yaa ilk haftadan birinci oldum kıss,tam gaz devam edicem artıkevet canım senin hesap doğru..heralde ficans senin verdiğin kiloyu yüzde olarak görmüş
tahmin ettiğim gibiikızcağız birinci oluyor kıss düzelt barii
geçmiş olsun
doğum günün kutlu olsun canım,iyi de kilo vermişsin bu şartlarda bravoGünaydin kizlar.
Baslangic 13. 07.2012
baslangic 83 kg
gecen hafta ki kg 72, 500
Bu hafta 71,900
hedef 65.
Regl´ oldum kilo vermisim sasirdim ama iyi oldu.
Ramaskam gözün aydin canim. Prensesini kucagini almissin.
Rabbim anali, babali hayirli bir evlat büyütmek nasip etsin ins.
Sevgiyle öpüyorum seni cicegi burnunda Anne.
Dün dogum günümdü azicik yoruldum. Misafirimizde var kuzenim Türkiyeden geldi.
Akraba hasreti gideriyoruz. Halamlarda buradaydi 9 Subatta dönecekler.
Bu yil Danimarkayi bizim akrabalar istila ettiler diyorum..
geçmiş olsun canım..benim de olmuştu süt sıtması titremiştim saatlerce...neyseki durumu anlayıp çözmüşsünArkidişler ben dün yürüşe çıkmıştım ya, bi rüzgar yedim akşam eve geldim, başağrısı ateşlendim ama içim titriyordu resmen, ayaklarım buz gibi , üst taraf ateş,(saat 20-21) kocişten de azar işittim zayıflıcam diye zorla kendini hasta ediyosun filansinir adam.. Neysem göğsümde bi ağrrı ve 1 kitle vardı anladım ki sütüm ateş yapmış, sağdım, çocuğu emzirdim, gece çok acıktım, 1 lokma ekmek yedim(saat 23.00), sonra ateş devam ediyordu, duşa aldım, biraz daha göğsü boşaltım,emzirdim,tekrar karnım çok acıktı, dur bi tartılayım dedim,sabaha ne kaldı 68 kg.yum (ölüyorum, hala gözüm zayıflamakta) çok sinir oldum,bi 2 ceviz 2 kuru kayısı yedim(saat 02.00) sonra ateşim düştü oğlan zaten uyanmıştı gece 02: 30 yattım uyumuşum sabah 07.30 da kalktım, tekrar tartıldım 67 kiloyum biraz olsun rahatladım.. sabah burda zayıflayanları görünce de ayrı bi mutlu oldum ,sanki benden gitmiş kilocuklar
maşallah ya nasıl özeniyorum bilsen...Kızım an itibarıyla tüm derslerden tekrarlarını bitirdi. c.tesi pazar dinlenecek. p.tesiden itibaren yine test çözecek:112:
benim kızım 170 boyunda tam benim kadar,ayaklar da 41maşallah canım..
ben de aldım canım söylemedim daha hatuna sürpriz olcak..l.mangodan mı aldın ben ordan aldım. .kıss benimkinin boyu 165 cm ayaklar da 40 numara
evı topladım
banyo wc balkon yıkadım
ve 37 halımle banttayım
ınınce mıs gıbı dus
turk kahvesı
yesılcay vs vs
2 mil leslie=3.2 km...
dujjj
benimki akıllı klavye değil ama arada senin dediğin gibi yapıyor,çözümü ne ben de bilmiyom valla...Kızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?
Ben yazı yazarken normal harf tuşlarına basıyorum bu akıllı klavye taa gidiyo alakasız yere yazıyor (yazıya başladığım yerin iki harf öncesine ya da başka satıra atlıyo kendi kafasından)aaa bi bakıyorum nerde
neden ama neden hızımı azaltıyor bu benim yaa size de oldu mu hiç? Önce olmuyordu ama:26:
Canım bişey değil, tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, senin hesap doğru canım, ben nasıl 1.250 ye dönüştürdüm canım İnan anlamadım, suçu da ıpad e atıyorum
geçmiş olsun canım..:26::26:Selam kızlar..
Bugün çok hareketliydim. Kahvaltım güzel bir şekilde oldu. Sonra biraz cısslı oldu. 2 pişi yedim taziye vardı.azcık da helva. Kaç eve girdim çıktım bilmem. amcamlarda kahve içtim. Türk kahvesi. Diş buğdayı vardı bi tanıdıgın. orda küçük bi kase buydaydan yapılmış bulgur. bi küçük dilim yaş pasta bi kaç kuru pasta ve çay çay
Akşama kadar bunlarla idare ettim. detaylı yaazsam var ya ohooo girmedigim yapmadıgım yer kalmadı.
Bu arada dedemi kaybetme korkusu yaşadık ve Allah'tan bulunduEvdeyim şimdi. Akşama ne olur bilmiyorum. bakacagız. Yarın akşama yolculuk var . Heeeeerlisi
he yaa ilk haftadan birinci oldum kıss,tam gaz devam edicem artık
benim kızım 170 boyunda tam benim kadar,ayaklar da 41
kızlar acilen çıkmam lazım bunları zor yazdım,hepinizi öpüyorum,liste çok güzel bu hafta,darısı ve fazlası dier haftalara olsun..bugün menü bildiremedim akşama girebilirim inşallah,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?