moral bozmak yok yola devam inan hiç belli olmuyor belki ptesi günü tartılsan 1600 de görebilirsin moralini bozma bak bende öyleyim ama pes etmek yok .Yaz gelecek ve biz alışverişe gitiğimizde istediğimiz herşeyi alabileceğiiiiz :)
bu sözleri çok seviyorum...pes etmek yok...yaz gelecek alışverişe gittiğimizde istediğimiz her şeyi alabileceğiz inşallah.moral bozmak yok yola devam inan hiç belli olmuyor belki ptesi günü tartılsan 1600 de görebilirsin moralini bozma bak bende öyleyim ama pes etmek yok .Yaz gelecek ve biz alışverişe gitiğimizde istediğimiz herşeyi alabileceğiiiiz :)
40dk 4 km
duş zamanı
korktuk ramaskadanSelam canlarım,
Ficans liste güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Listede olan herkesi tebrik ediyorum(kendim dahil:)). Bu kadar bilgi kirliliği içinde doğruyu ayırdedebilip çaba gösterdikleri için
İyiniyetlim, geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ben de dışarıda yürüyünce hemen hastalanıyorum. O yüzden yaz-kış bantta yürüyorum. Napalım... 54 ü görmüşsün. Tebrikler.
Sabah kızımın doktor randevusu vardı. O yüzden alelacele bildirim yapıp çıktım.
Sabah klasik karatayın yanında çeyrek simit(X) yedim.
Şimdi de gidip nohut yiyeceğim. Yanında da yoğurt yerim.
Bugünlerde hepimiz ayakkabı almışız. Ben de doktordan gelince büyük oğlumla spor ayakkabı almaya gittim. Spor ayakkabının ömrü en fazla 6 ay oluyor. Ya ayağı büyüyor, ya da parçalanıyor. 2002 doğumlu, henüz 11 yaşında, boyu 150 ama ayak 39 numara!
Yemek yiyip, küçüğümü parka götürüp sonra da yürümek niyetindeyim. Bakalım planlanan/gerçekleşen uyumlu olacak mı?
Ramaskanın bildirimini niye beklemediniz?
bu sözleri çok seviyorum...pes etmek yok...yaz gelecek alışverişe gittiğimizde istediğimiz her şeyi alabileceğiz inşallah.
kilom epeydir dirense de ben kilo vereceğime inanıyorum. kilo direniyor ama programa uyumum iyi değil benim kaçamaklarım çok fazla oluyordu bakalım tekrar başladık.
bu sefer karataya araöğünsüz olarak başladım. 2-3 öğünle idare etmeye çalışıyorum. öğlen alış veriş yaptım zaten yemek yiyecek yerim de yok öğleyi atlayayım dedim, kendimi iyi hisediyorum böyle gidersem bişey yemeyeceğim inşallah.
akşama ciğer sote yapmayı planlıyorum.
ikindi az sütlü bi türk kahvesi içerim ki bu beni mutlu ediyor.
.......
işyerinden bir arkadaşım az yiyerek kilo verdi. günde 1-2 öğün yedi. malesef kalorisi de çok düşüktü, tahlillerine baktırdı bi sorun çıkmadı Allah'ta. ama son bi kaç gündür yüzünde fena sivilce çıkmaya başladı.onun için o da kendine bakmaya başlayacak.
Diyeceğim şu ki kilo vermek çok güzel bir duygu. böyle birini görmek bile insanı motive ediyor. bakıyorum da ben ona göre çok sık ve aşırı yiyormuşum, kilo verememein nedeni belli.
.....
kızlar bir de booool booool dua edicez inşallah.
Allah'ın Fettah ismiyle yollarımızı açmasını
Kuddüs ismiyle bedenimizi, kanımızı, fikrimizi habis hastalıklardan temizlemesini istiyoruz (insülin direnci, leptin direnci, kilo veremem psikolojisi başka nasıl düzelir ki?)
bi de Vehhab ismi ile isteklerimiz verse bol bol verse ohhhhhh gitti kilolar
Şu cuma vaktinde dularımız kabul olur inşallah.
Allah herkese istediği sağlığı mutluğu versin.Aaaamiin
2 mil leslie=3.2 km...
dujjj
Sağol birdycim inş. acilen kesinliklePampişim benden de sana çok sevgiler & çok selamlar.Banttaymışsın , Allah bacaklarına kuvvet versin canımcım.
İyiniyetlim , Bruxeles çok geçmiş olsun güzeller , acil şifa diliyorum ikinize de ...Gözümden kaçan başka hastalar da varsa onlara da çok geçmiş olsun diyorum.
Ficansım liste için ellerine sağlık hayatım , genel olarak çok başarılı bi hafta olmuş.Kilo veren-veremeyen herkese kucak dolusu TEBRİKS&TAKDİRS...
Şimdi yemek yicem ; ekşili köfte , haşlanmış tavuk-salata...
Ohhhh temizlikler de yapılmış eee yeni misafirler gelecek kızma ama otel kimin ora kıss
40dk 4 km
duş zamanı
sersumum ıyınıyetlım yuruyus kacmaz tabısı banttayım su an zaten
kıss ben nerdeyimm ilahiii
Sağol ficansım iştah da yok fazla ama yedim zorlaYe canım iyileş , afiyet olsun
Güle güle kullansın canım
İkimiz de çabuk hasta oluyoruz canım,faranjit ben de sık olurum
Seninki de güle güle giysin canım, biz de oğluma aldık n.ike tan, 44 numara olmuş, yakında ayakkabı bulamıycaz
pampiş bu kaçar mı yürüyüş kızıımmm..
yok be tatlım ne yürüyüşü..heryer buzz. .popo üstü aynen çakılırım yere ..ben leslie ye devam aynen. . bugün başlıycam inşallah
canım ficansım sersumum iyi günlerde giysinler hepsi deallaaa sen sen 35 e büyük mü diyonn...gör benimkini. .ama boy da var maşallah daha fazla büyümez inşallah
ben 49 a aldım 1 dene..ayak büyüyünce parasıda artıyogüle güle kullansınlar..
evet canım biz nane mollayızz..bize bahara kaa dışarıda yürüyüş yassahhh okaaa
sağol canım..seninki de güle güle kullansın..ee senin ki erkek olcak okadar..sonrasında özel yaptırırsınız artık
1.Melexin % 1.267
2.Özlemkartal % 1.250
3.Nurudilara % 0.99
4.İyiniyetli % 0.905
Fbmy 8785. %. 0.869
5.Sadece-askiim % 0.854
6.Sivasın Gül'ü % 0.827
7.Papadiya % 0.719
Sersum. % 0.506
8.Şebnemgüdücü % 0.476
9.Birdy % 0.444
10.İğneoyası % 0.36
11.Bruxelles % 0 :26:
12.Ficans +++ % 0.754
13.Topalpire +++% 2.531 (REGL)
İzinliler
Kaneel
Zeytindalı
Adilemir
Bildirim yapmayanlar
Reyhan55
Kadifegül, geçen hafta da bildirimde bulunmamış
Sersum ve fbmy8785 ekledim kızlar sizi de , kızım başımda bekleyip duruyor, gözümden kaçmış
Lesliede de çok güzel yürünüyor geçen kış ben leslie yapmıştım
Kızlar,
Ben var olan çizelgemde kilomu nasıl değiştireceğim? Bir yardım lütfen.
o genelde telefonda olur canım ama.Kızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?
Ben yazı yazarken normal harf tuşlarına basıyorum bu akıllı klavye taa gidiyo alakasız yere yazıyor (yazıya başladığım yerin iki harf öncesine ya da başka satıra atlıyo kendi kafasından)aaa bi bakıyorum nerde
neden ama neden hızımı azaltıyor bu benim yaa size de oldu mu hiç? Önce olmuyordu ama:26:
lesliee yaşasın evde süper oluyo
canım ficansım sersumum iyi günlerde giysinler hepsi desanki oyam da aldım yazmıştı ne:26:
Canım ellerine sağlık.. Kilo veren veremeyen herkesi çabalarından ötürü tebrik ediyorum.
1.Melexin % 1.267
2.Özlemkartal % 1.250
3.Nurudilara % 0.99
4.İyiniyetli % 0.905
Fbmy 8785. %. 0.869
5.Sadece-askiim % 0.854
6.Sivasın Gül'ü % 0.827
7.Papadiya % 0.719
Sersum. % 0.506
8.Şebnemgüdücü % 0.476
9.Birdy % 0.444
10.İğneoyası % 0.36
11.Bruxelles % 0 :26:
12.Ficans +++ % 0.754
13.Topalpire +++% 2.531 (REGL)
İzinliler
Kaneel
Zeytindalı
Adilemir
Bildirim yapmayanlar
Reyhan55
Kadifegül, geçen hafta da bildirimde bulunmamış
Sersum ve fbmy8785 ekledim kızlar sizi de , kızım başımda bekleyip duruyor, gözümden kaçmış
Kızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?
Ben yazı yazarken normal harf tuşlarına basıyorum bu akıllı klavye taa gidiyo alakasız yere yazıyor (yazıya başladığım yerin iki harf öncesine ya da başka satıra atlıyo kendi kafasından)aaa bi bakıyorum nerde
neden ama neden hızımı azaltıyor bu benim yaa size de oldu mu hiç? Önce olmuyordu ama:26:
virüs falan mı girdi acaba, pc'yi kapatıp tekrar açsan, sistemi geri yüklesen düzelir belki. virüs girince bazen öyle s.laklıklar yapabiliyoKızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?
ficansım ellerine,emeğine sağlık,çoğunluk kilo vermiş bu hafta ne güzelherkesi kutluyorum ben de 2. olmuşum çok sevindim...ama hiç önemli olmamakla beraber...ben yüzdemi şöyle hesaplamıştı ve bildirmiştim listede daha farklı olduğnu görünce merak ettim...geçen hafta tartılmayınca ve 2 haftada 2.5 kilo verince bunu ikiye böldüm 1.250 gr verdim dedim,bunu 100 ile çarptım,başlangıç kilom olan 93 ten 1.250 yi çıkardım,91.75 yaptı bunu geçen haftaki kilom olarak aldım ve hesaplamayı buna göre yapınca 1.362 bulmuştum,1.250 yi anyamadım canım yaa...dediğim gibi önemlisıralama önemli değil kilo vermeye devam ettikten sonra ama yanlış yapmayayım bir daha diyorum
ficansım ellerine,emeğine sağlık,çoğunluk kilo vermiş bu hafta ne güzelherkesi kutluyorum ben de 2. olmuşum çok sevindim...ama hiç önemli olmamakla beraber...ben yüzdemi şöyle hesaplamıştı ve bildirmiştim listede daha farklı olduğnu görünce merak ettim...geçen hafta tartılmayınca ve 2 haftada 2.5 kilo verince bunu ikiye böldüm 1.250 gr verdim dedim,bunu 100 ile çarptım,başlangıç kilom olan 93 ten 1.250 yi çıkardım,91.75 yaptı bunu geçen haftaki kilom olarak aldım ve hesaplamayı buna göre yapınca 1.362 bulmuştum,1.250 yi anyamadım canım yaa...dediğim gibi önemlisıralama önemli değil kilo vermeye devam ettikten sonra ama yanlış yapmayayım bir daha diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?