Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende sonunda üye oldum, uzun takiplerden sonra.
kitaplarida aldim, ama henüz tam okuyamadim.

Yarin insallah ilk günü menümü sizlerle paylasacagim.

Yemek tarifi kitabinda keskek tarifi var ona en cok sevdinim..

hepimize basarilar insallah istedigimiz gibi veririz kilolari

Bugünki menülerimi de yazayım.

Sabah kahvaltı hazırlamaya vaktim olmadığı için 1 muz ve bir avuç ceviz yedim.

Öğlen: Taze fasulye, bulgur pilavı ve cacık.

Akşam çorba ve salata yiyeceğim sanırım.

Selam canlarım,

Ficans liste güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Listede olan herkesi tebrik ediyorum(kendim dahil:)). Bu kadar bilgi kirliliği içinde doğruyu ayırdedebilip çaba gösterdikleri için

İyiniyetlim, geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ben de dışarıda yürüyünce hemen hastalanıyorum. O yüzden yaz-kış bantta yürüyorum. Napalım... 54 ü görmüşsün. Tebrikler.

Sabah kızımın doktor randevusu vardı. O yüzden alelacele bildirim yapıp çıktım.

Sabah klasik karatayın yanında çeyrek simit(X) yedim.

Şimdi de gidip nohut yiyeceğim. Yanında da yoğurt yerim.

Bugünlerde hepimiz ayakkabı almışız. Ben de doktordan gelince büyük oğlumla spor ayakkabı almaya gittim. Spor ayakkabının ömrü en fazla 6 ay oluyor. Ya ayağı büyüyor, ya da parçalanıyor. 2002 doğumlu, henüz 11 yaşında, boyu 150 ama ayak 39 numara!

Yemek yiyip, küçüğümü parka götürüp sonra da yürümek niyetindeyim. Bakalım planlanan/gerçekleşen uyumlu olacak mı?

Ramaskanın bildirimini niye beklemediniz?

bu sözleri çok seviyorum...pes etmek yok...yaz gelecek alışverişe gittiğimizde istediğimiz her şeyi alabileceğiz inşallah.

kilom epeydir dirense de ben kilo vereceğime inanıyorum. kilo direniyor ama programa uyumum iyi değil benim kaçamaklarım çok fazla oluyordu bakalım tekrar başladık.
bu sefer karataya araöğünsüz olarak başladım. 2-3 öğünle idare etmeye çalışıyorum. öğlen alış veriş yaptım zaten yemek yiyecek yerim de yok öğleyi atlayayım dedim, kendimi iyi hisediyorum böyle gidersem bişey yemeyeceğim inşallah.
akşama ciğer sote yapmayı planlıyorum.
ikindi az sütlü bi türk kahvesi içerim ki bu beni mutlu ediyor.
.......
işyerinden bir arkadaşım az yiyerek kilo verdi. günde 1-2 öğün yedi. malesef kalorisi de çok düşüktü, tahlillerine baktırdı bi sorun çıkmadı Allah'ta. ama son bi kaç gündür yüzünde fena sivilce çıkmaya başladı.onun için o da kendine bakmaya başlayacak.
Diyeceğim şu ki kilo vermek çok güzel bir duygu. böyle birini görmek bile insanı motive ediyor. bakıyorum da ben ona göre çok sık ve aşırı yiyormuşum, kilo verememein nedeni belli.
.....
kızlar bir de booool booool dua edicez inşallah.
Allah'ın Fettah ismiyle yollarımızı açmasını
Kuddüs ismiyle bedenimizi, kanımızı, fikrimizi habis hastalıklardan temizlemesini istiyoruz (insülin direnci, leptin direnci, kilo veremem psikolojisi başka nasıl düzelir ki?)
bi de Vehhab ismi ile isteklerimiz verse bol bol verse ohhhhhh gitti kilolar
Şu cuma vaktinde dularımız kabul olur inşallah.
Allah herkese istediği sağlığı mutluğu versin.Aaaamiin

40dk 4 km

duş zamanı

korktuk ramaskadan 3 kilo bebiş bide suyu muyu o -- 5-6 olurdu valla..

amiiinnnn.....

Sağol birdycim inş. acilen kesinlikle

40dk 4 km

duş zamanı
Ohhhh temizlikler de yapılmış eee yeni misafirler gelecek kızma ama otel kimin ora kıss
sersumum ıyınıyetlım yuruyus kacmaz tabısı banttayım su an zaten

kıss ben nerdeyimm ilahiii

Sağol ficansım iştah da yok fazla ama yedim zorla
pampiş bu kaçar mı yürüyüş kızıımmm..

yok be tatlım ne yürüyüşü..heryer buzz..popo üstü aynen çakılırım yere..ben leslie ye devam aynen.. bugün başlıycam inşallah
lesliee yaşasın evde süper oluyo
canım ficansım sersumum iyi günlerde giysinler hepsi de sanki oyam da aldım yazmıştı ne:26:

Canım ellerine sağlık.. Kilo veren veremeyen herkesi çabalarından ötürü tebrik ediyorum.

Kızlar bişi soracağım bilgisayardan anlayan var mı aranızda?

Ben yazı yazarken normal harf tuşlarına basıyorum bu akıllı klavye taa gidiyo alakasız yere yazıyor (yazıya başladığım yerin iki harf öncesine ya da başka satıra atlıyo kendi kafasından)aaa bi bakıyorum nerde
neden ama neden hızımı azaltıyor bu benim yaa size de oldu mu hiç? Önce olmuyordu ama:26:

Son düzenleme:
Lesliede de çok güzel yürünüyor geçen kış ben leslie yapmıştım

Kızlar,

Ben var olan çizelgemde kilomu nasıl değiştireceğim? Bir yardım lütfen.

Çizelge yapma.......

canım adım adım yazayorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu sayfaya girdin
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefin 65 olacak
10-Your starting weight: baş.kilon 83
11-Your current weight bugünki kilon 73.7
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Son düzenleme:
o genelde telefonda olur canım ama..bi kapatıp yeniden aç bakalım düzelecek mi:44::44:

evet evet iyi ki leslie var..

hepimizinkiler iyi günlerde kullansınlar canımcım...

listemiz yine kalabalıklaştı nekaaa güzellll

:119::124::124::124::124:

ben de bu hafta 77 yi görmeliyim artık..

ficansım ellerine,emeğine sağlık,çoğunluk kilo vermiş bu hafta ne güzelherkesi kutluyorumben de 2. olmuşum çok sevindim...ama hiç önemli olmamakla beraber...ben yüzdemi şöyle hesaplamıştı ve bildirmiştim listede daha farklı olduğnu görünce merak ettim...geçen hafta tartılmayınca ve 2 haftada 2.5 kilo verince bunu ikiye böldüm 1.250 gr verdim dedim,bunu 100 ile çarptım,başlangıç kilom olan 93 ten 1.250 yi çıkardım,91.75 yaptı bunu geçen haftaki kilom olarak aldım ve hesaplamayı buna göre yapınca 1.362 bulmuştum,1.250 yi anyamadım canım yaa...dediğim gibi önemlisıralama önemli değil kilo vermeye devam ettikten sonra ama yanlış yapmayayım bir daha diyorum

Ekran dokunmatik mi canım, sen değince ekrana o farklı bir yeri algılıyor bazen,bu akıllı klavyeyi ben de hiç sevmiyorum, benim yazdıklarımı başka kelimelere çeviriyor kendi kafasına göre

virüs falan mı girdi acaba, pc'yi kapatıp tekrar açsan, sistemi geri yüklesen düzelir belki. virüs girince bazen öyle s.laklıklar yapabiliyo

Canım bişey değil, tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, senin hesap doğru canım, ben nasıl 1.250 ye dönüştürdüm canım İnan anlamadım, suçu da ıpad e atıyorum

sabahki menüm:
sucuklu 2 yumurta
domates

ara:adaçayı, yeşil çay, tarçın çubuğu

öğlen : yok diyecektim ama as önce arkadiş çokomel ikram etti ben de yedim

......
dün akşamı yazmamıştım :3 yumurtadan domates, acı biber ve ıspanaklı menemenimsi omlet, 5yk yoğurt

Özlemcim sabahki mesajına tekrar baktım , kilo farkını yüzde olarak yazmışım canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…