Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım onla geçmiş olsun

Canım birinciliğini tebrik ederim, dalgınlığıma geldi herhalde, Sağolsun sersumum düzeltmiş

evet canım senin hesap doğru..heralde ficans senin verdiğin kiloyu yüzde olarak görmüş

tahmin ettiğim gibiikızcağız birinci oluyor kıss düzelt barii

geçmiş olsun

Canım seni de uğraştırdım , sağolasın tatlım

2. öğünüm

sulu köfte
bol yeşil salata
1 kaşık yoğurtlu yarma salatası

eşim ters ters bakıyo çıkmalıyım.:18::18:.bayyy

Afiyet olsun canım

merhaba aranıza yenii tkatıldım bakın bakalım doğrumu yemişimmm bu arada benim 3 maksimum 4 kılo vermem lazım amacım sağlıklı beslenmek
Merhaba hanımlar,
Sabah 08,00: 1 bardak sıcak limonlu su
08.30: 1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta
1 büyük dilim kezi ezine peyniri
10 tane zeytin
3 tane chery domates
sekersiz çay

ara:2 kuru erik 3-4 parça ceviz findık

öğlen:mercimek corbası ve tavuk sote ekmeksiz ve tavuk sotenin suyu yok

bitki çayı

şimdi ise şekersiz nescafe ve unonun grisinisi tek porsıyon olanlardan )

su cok ıcmedım aralarda sekersız cay ıctım su ıcıcem bırazdan iş yerınde abdest almak zor oldugundan su konusunu bıraz ertelıyorum
akşam ise annem ne yaptıysa o muhtemelen sebze yemeği ve ekmek yemeği planlamıyorum sevgiler sizler ne yediniz??

hoşgeldin aramıza..

bizler ekmek yemiyoruz ve ara öğün yapmıyoruz..kuralları paylaşıcam birazdan..başarılar..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

Son düzenleme:
Ve tüm azmimle devam ediyorum! Az önce ofiste bir arkadaşın doğum günü kutlaması için çikolatalı pasta yenildi. Bense akşam yemeğim olan çorba ve ton balıklı salata ile idare ettim.

Kilo vericem inşallahhhhhhhhhhhhhhh.

Merhaba arkadaslar,bugün bildirimler yapilmis,kilolar verilmis:)))hepinizi cok kISKANIYORUM inanin,sizler gibi kilo vermeye baslamayi nasil istiyorum,nasil
hepinizi tebrik ediyorum,devami gelsin insallah,ben +200 gr gelerek 62,4 geldim,Nasil oldugunu anlamiyorum ama arti gösterdi tarti.Demir hapinin marifeti midir,nedir bilmem artik.En azindan listede degilim de listenin güzelligini bozmuyorum bari,kilo alarak.
Bugün tüm gün calistigim icin yorgunluktan ölüyorum,kafam sisti valla.Yediklerime gelince

sabah:2 yumurta,peynir,zeytin(8-9),2 günkurusu,ceviz-kaju-findik karisik(1 bardak),Omega3,demir hapi,antioksidan
ara:sütlü filtre kahve
ögle:2 yumurta ve patirma ile omlet,peynir ve sögüs sebze
aksam:etli kurufasulye,yogurt,salata
spor:sanirim bugün yapamam(

o genelde telefonda olur canım ama..bi kapatıp yeniden aç bakalım düzelecek mi:44::44:

evet evet iyi ki leslie var..

hepimizinkiler iyi günlerde kullansınlar canımcım...

inş. canım
Ekran dokunmatik mi canım, sen değince ekrana o farklı bir yeri algılıyor bazen,bu akıllı klavyeyi ben de hiç sevmiyorum, benim yazdıklarımı başka kelimelere çeviriyor kendi kafasına göre
canım d.ll dizüstü bilgisayarı bu virüs olabilir belki
virüs falan mı girdi acaba, pc'yi kapatıp tekrar açsan, sistemi geri yüklesen düzelir belki. virüs girince bazen öyle s.laklıklar yapabiliyo

Canımcım 3 aydır filan böyle en iyisi anlayan birine göstermek kızlar sağolun

Sabah; Karatay kahvaltı
Akşam; Mantarlı et sote,turşu,ayran

Reglim bitince muhtemelen pazartesi bitmiş olur leslie+boll su ve daha dikkatle başarırım.

Öncelikle kilo veren herkesi tebrik eder , veremeyenlere canınızı sıkıp stres yapmayın, yılmadan karataya devam edin derim.Canım yarın sabah erkenden yola çıkacağız ailecek, okullar açılana

kadar izinliyiz o yüzden (her zamanki gibi !) giremem topiğe, çizelgeyi artık okullar açılınca yapmaya çalışırım.Tatilde internet bağlantısı ve fırsat bulursam akşamları girmeye çalışacağım

ama çizelgeyi dediğim gibi sonra yapacağım.Birazdan bilgisayarı yeğenimle kızıma devredeceğim ve valiz hazıralayacağım vs o yüzden çıkacağım, kolay gelsin hepinize, inşallah zamanla

daha hızlanır kilo kayıplarınız. (bu arada ben son 3 haftada 1,5 kilo geri aldım) inşallah dönüşte tekarar kaçamaksız ve hareketimi arttırıp devam edeceğim Karataya .Öptüm hepinizi.

Canım gözün aydın kavuşmussun bebişine. Allah sağlıklı ömür versin ,analı babalı büyütsün, senin sağlığında iyidir inşallah sütün de boldur inşallah.Öpüyorum seni

bugünkü menüm;sabah kkk + 1 çk tahin-pekmez öğlen bişey yemedim acıkmamıştım,akşamüzeri kızıma portakal soydum yemedi,çok da tatlıydı atılmasın dedim yarıdan fazlasını yedim,az önce z.yağlı enginar,yoğurt yedim hepinize afiyet olsun:80:

Iyi aksamlar kizlar mönülerimi paylasayim.

Sabah 2 yumurta
3 adet gün kurusu
Bir avuc ceviz ve bir avuc peynir
Yarim bardak süt
9 adet yesik zeytin.

Aksam bir kase yogurt
Ve sögüş.

fİncanım eline koluna sağlık da benim 1. olmama imkan yok güzelim,öyleyese de kendimi
Ben sadece 900 gr verdim Herkesi tebrik ederim bu arada

Sabah (09:30) 2 yumurta,yarım kk beyaz peynir,10 s zeytin,1 bdm salatalık,1çeri domates,5 badem,çay
öğlen yada akşam (16:00) yarım kıymalı pide
akşam( 19:00) 1 incir,yrm kk fıstıklı helva

kızlar selamlar,
ben 3gündür çok hastaydım, doğumgünümü de hasta geçirdim 3günlük menüm; çorba-muz-süt-toplasan 4bardak su Allah kimseyi hasta etmesin,
bi bakayım kimler neler yemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…