Selam kızlar..
Bugün çok hareketliydim. Kahvaltım güzel bir şekilde oldu. Sonra biraz cısslı oldu. 2 pişi yedim taziye vardı.azcık da helva. Kaç eve girdim çıktım bilmem. amcamlarda kahve içtim. Türk kahvesi. Diş buğdayı vardı bi tanıdıgın. orda küçük bi kase buydaydan yapılmış bulgur. bi küçük dilim yaş pasta bi kaç kuru pasta ve çay çay
Akşama kadar bunlarla idare ettim. detaylı yaazsam var ya ohooo girmedigim yapmadıgım yer kalmadı.
Bu arada dedemi kaybetme korkusu yaşadık ve Allah'tan bulunduEvdeyim şimdi. Akşama ne olur bilmiyorum. bakacagız. Yarın akşama yolculuk var . Heeeeerlisi
he yaa ilk haftadan birinci oldum kıss,tam gaz devam edicem artık
doğum günün kutlu olsun canım,iyi de kilo vermişsin bu şartlarda bravo
geçmiş olsun canım..benim de olmuştu süt sıtması titremiştim saatlerce...neyseki durumu anlayıp çözmüşsün
maşallah ya nasıl özeniyorum bilsen...
benim kızım 170 boyunda tam benim kadar,ayaklar da 41
benimki akıllı klavye değil ama arada senin dediğin gibi yapıyor,çözümü ne ben de bilmiyom valla...
sağol bitanem...bildirimde sıralamalar var ya göz yanılması olmuştur,önemli değil kilo vereyim de isterse sondan birinci olayım
kızlar acilen çıkmam lazım bunları zor yazdım,hepinizi öpüyorum,liste çok güzel bu hafta,darısı ve fazlası dier haftalara olsun..bugün menü bildiremedim akşama girebilirim inşallah,,
evet canım senin hesap doğru..heralde ficans senin verdiğin kiloyu yüzde olarak görmüş
tahmin ettiğim gibiikızcağız birinci oluyor kıss düzelt barii
geçmiş olsun
tamam canım anladım,olur gözden kaçmıştır zaten hastaydın canım,tekrar emeğine sağlık
kızlar yoğunum bugün birazdan geçmişi okuycam malum cuma bugün daha hareketli topiğimiz,az işim kaldı,listeyi merak ettim de bi girdimdi ...şimdilik öpüyorum hepinizi
2. öğünüm
sulu köfte
bol yeşil salata
1 kaşık yoğurtlu yarma salatası
eşim ters ters bakıyo çıkmalıyım.:18::18:.bayyy
Canım birinciliğini tebrik ederim, dalgınlığıma geldi herhalde, Sağolsun sersumum düzeltmiş
Canım seni de uğraştırdım , sağolasın tatlım
Afiyet olsun canım
hoşgeldin aramıza..merhaba aranıza yenii tkatıldım bakın bakalım doğrumu yemişimmm bu arada benim 3 maksimum 4 kılo vermem lazım amacım sağlıklı beslenmek
Merhaba hanımlar,
Sabah 08,00: 1 bardak sıcak limonlu su
08.30: 1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta
1 büyük dilim kezi ezine peyniri
10 tane zeytin
3 tane chery domates
sekersiz çay
ara:2 kuru erik 3-4 parça ceviz findık
öğlen:mercimek corbası ve tavuk sote ekmeksiz ve tavuk sotenin suyu yok
bitki çayı
şimdi ise şekersiz nescafe ve unonun grisinisi tek porsıyon olanlardan )
su cok ıcmedım aralarda sekersız cay ıctım su ıcıcem bırazdan iş yerınde abdest almak zor oldugundan su konusunu bıraz ertelıyorum
akşam ise annem ne yaptıysa o muhtemelen sebze yemeği ve ekmek yemeği planlamıyorum sevgiler sizler ne yediniz??
o genelde telefonda olur canım ama..bi kapatıp yeniden aç bakalım düzelecek mi:44::44:
evet evet iyi ki leslie var..
hepimizinkiler iyi günlerde kullansınlar canımcım...
canım d.ll dizüstü bilgisayarı bu virüs olabilir belkiEkran dokunmatik mi canım, sen değince ekrana o farklı bir yeri algılıyor bazen,bu akıllı klavyeyi ben de hiç sevmiyorum, benim yazdıklarımı başka kelimelere çeviriyor kendi kafasına göre
virüs falan mı girdi acaba, pc'yi kapatıp tekrar açsan, sistemi geri yüklesen düzelir belki. virüs girince bazen öyle s.laklıklar yapabiliyo
inş. canım
canım d.ll dizüstü bilgisayarı bu virüs olabilir belki
Canımcım 3 aydır filan böyle en iyisi anlayan birine göstermek kızlar sağolun
1.Melexin % 1.267
2.Özlemkartal % 1.250
3.Nurudilara % 0.99
4.İyiniyetli % 0.905
Fbmy 8785. %. 0.869
5.Sadece-askiim % 0.854
6.Sivasın Gül'ü % 0.827
7.Papadiya % 0.719
Sersum. % 0.506
8.Şebnemgüdücü % 0.476
9.Birdy % 0.444
10.İğneoyası % 0.36
11.Bruxelles % 0 :26:
12.Ficans +++ % 0.754
13.Topalpire +++% 2.531 (REGL)
İzinliler
Kaneel
Zeytindalı
Adilemir
Bildirim yapmayanlar
Reyhan55
Kadifegül, geçen hafta da bildirimde bulunmamış
Sersum ve fbmy8785 ekledim kızlar sizi de , kızım başımda bekleyip duruyor, gözümden kaçmış
Iyi niyetli sen hala devam ediyormusun Karataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?