Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam 2 kaşık kadar kısır 1 kaşık havuç cacıgı misafirliğe gittim mecburi yedim 1 tane ay çöreği 1 tane çok küçük mısket köfte kadar hındıstan cevızlı kurabıye ama mecburı yedım hepsini

facedede karatay grubu varmış hatta canan hanım tv 8 de programa çıkacagnı falan yazmış demekkı orayı takıp edıyor acaba orada da yazsak bızlere donebılırmı :44::44::44:

facedede karatay grubu varmış hatta canan hanım tv 8 de programa çıkacagnı falan yazmış demekkı orayı takıp edıyor acaba orada da yazsak bızlere donebılırmı :44::44::44:

gruba baktım kımse fazla bışey yazmamış gırende yok sanırsam onuda yazan canan hanım degıl programı önceden bılen bırı ama ole bışe olsa fena olmazdı

cumaya hazırlanıyosun dımı :)))))))))))sampıyon bellı ıkıncı kım

fark eder tabıı kı canım.kahvaltıyı guclu,öglenı bıraz daha az yememız lazım.

ama asker de değiliz ya,arada boyle şeyler olur.bırde benım canım zararlı şeyler çektıgınde dıyette serbest olan yıyeceklerı fazla fazla yemeyı daha makul goruyorum.oyle de yapıyorum.

kız pepeto ,sabah akşam meyve yıyosun,yıne de 70 gr gıdıyor haftada,bı de yemesen neler olcak?

neyse sıkma kendını,boyle de verıyorsun,demek metabolızman ıyı çalısıyor.

sporun da eksık değil,daha ne olsun?

sağol gül
bundan 2-3 hafta önce yemiştim ilk defa hoca tv de lahmacun yiyebilirsiniz deyince bu 2. etti
lahmacunu çok sık yememe kararı aldım sonuçta hamurlu ve tuzlu

ben daha kullanmadım o hakkımı.belki bayramda

aceba diyorum haftalık lahmacun hakkımı bırıktırıp bır oturusta 3-5 tane yisem nasıl olur

afiyet olsun.yaprak sarma küçük oluyor,az bıle yemısın.

yarına mercımek corbası yapsam ben de,wc sorunu hala devam edıyor,üfffff,böle de kilo verilmez ki

tebrikler canımm.alnından öpüyorummm

olan olmus canım.yemıssın artık:44::44::44::44::44::44:.

yapacak tek bırsey kaldı telafı ıcın.kalkıp kolbastı yapıyorsun yatmadan once,hocanın tavsiyesını unuttun mu?

evet ole valla. süt içip yatacam şimdi. ya kılo az olunca gıtmesıde zorlaşıyor galıba insandada yorulma oluyor sankı ara vermişim de kılomu koruyorum neyse vucudun buna ihtiyacı var ole olsun bır süre

saphiraaaa kankam çok özledım senı,nerelerdesın yawww,bıtmedımı dogumgunu,yedıgın içtigin senın olmasın onlardan başla,sonra da neler yaptınız ,eğlendı mı kuzucukkkk.

benım kız da 19 kasımda 1 yasına gırıyor,dogumgunu yapacagım ama senın kadar hamarat olur muyum bılemıyorum,1 haftadır kendını adadın kız dogumgunune

sondan ikinciliği kaptırmam kımseye
ay cok guldum
loxandra benım kızımda 3kasımda 1yasına gırıyo.allah bagıslasın canım
bakalım göreceğiz

ah kih koh koh

evet ole valla. süt içip yatacam şimdi. ya kılo az olunca gıtmesıde zorlaşıyor galıba insandada yorulma oluyor sankı ara vermişim de kılomu koruyorum neyse vucudun buna ihtiyacı var ole olsun bır süre

bu da su ıcsem yarıyor gıbı bır bahane sankımmm

hatuncukk dun akşam mantı,bu aksam ıkramlıklar,maşşallahh yemedıgın kalmadı,e bu şartlarda kilo almazsın üstüne inş.

diyet uzun surunce yoruluyoruz dogru ama en guzel sonuclar da o uzun surelerde alınıyor.

neyse cok ustune gıtmeyeyım zaten 57 kilosun,pek bısey kalmamıstır sende,boy kaç canım?

loxandıracım evet bu yasta pek bısey anlamazlar dıye bende kapsamlı bır dgunu yapmıycam esım ben kızım ve 7,5 yasındakı oglumla kutlarız nasıpse.sen kalabalık bır dgunumu yapcan

loxandıracım evet bu yasta pek bısey anlamazlar dıye bende kapsamlı bır dgunu yapmıycam esım ben kızım ve 7,5 yasındakı oglumla kutlarız nasıpse.sen kalabalık bır dgunumu yapcan

kalabalık ısterdım canım ama ev kucuk,lojmandayız,2-3 aile ancak davet edebılırım heralde,o bıle tıkabasa doldurcak salonumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…