facedede karatay grubu varmış hatta canan hanım tv 8 de programa çıkacagnı falan yazmış demekkı orayı takıp edıyor acaba orada da yazsak bızlere donebılırmı :44::44::44:
arkadaşa gittik....yaptıklarından yemek zorundaydım..çünkü sık görüşmüyoruz.ayıp olabilirdi.....
kremalı kek
2 dilim börek
kurabiye
mandalina elma
yemedim...............
bu geceyide kazasız atlattım.............
böreği böldüm oğluma yedirdim,gerisinide kızım yedi....meyveyide reddettim ...oda anlayışla karşıladı.....
papadiya şimdi yeme sabah yersin
gecmıse gözgezdirdim gül süpersin
leylak geçmiş olsun ılık şeyler iç mideni üşütme
pepeticim dedım ya 700 süper
loksandra bende
ters yapıyorum bazen kahvaltı öğle fark edrmi?
şekerkız muz degil de kahvaltı ve öğleyi ters yemeyi kastetmiştim diyememişim sağol
lahmacunu zayıflama surecındede mi yiyebilirsiniz dedi canan hoca :26: dinledim mesela ıdeal kılodayken tereyglı ekmek haftada 1 yıyenılebılır demıstı de
1 öğün: sirkeli su
1.5 yumurta omlet
2 zeytin
4 marul
8-9 kara üzüm yaş
1kk kasar+beyaz peynir
yogurt
acılı salça sos
patates kızartmaeşim ve kızıma yapmıstım bıraz aldım
su
2. öğünüm7 saat bişi yemedım hıç de acıkmadım
1seftali
1-2 catal pataes kızartma sabahtan kalan masanın üstundeydı de
3-4 etli dolma-kıyma+soğan+kısırlık düğü vardı içinde
yogurt
salata
su+hastayım antıbıyotık ve soguk algınlıgı ılacı ıcecem
1 saat yuruyusyarım saat ındım yarım saatte yokus cıktım magazada bırazcık oyalandım
yatmadan öncede mekik yapcam
kızlar ben her hafta 700 gr verdım 60 lı kılolar zor gıdıyor bılıyosunuz buna da şükür
sağol gül
bundan 2-3 hafta önce yemiştim ilk defa hoca tv de lahmacun yiyebilirsiniz deyince bu 2. etti
lahmacunu çok sık yememe kararı aldım sonuçta hamurlu ve tuzlu
öğle
10 adet yaprak sarma(pirinçli)
1/2 kase yoğurt
biraz badem
1 kase nar
akşam
10-15 adet sarma
1 kase mercimek çorba
1 kk kaşar peynir
1kk tulum peyniri
5 adet hurmalı truff
sarmaları fazla kaçırdım,neyse her zaman bulup yiyebileceğim birşey değil diye yedim...
arkadaşa gittik....yaptıklarından yemek zorundaydım..çünkü sık görüşmüyoruz.ayıp olabilirdi.....
kremalı kek
2 dilim börek
kurabiye
mandalina elma
yemedim...............
bu geceyide kazasız atlattım.............
böreği böldüm oğluma yedirdim,gerisinide kızım yedi....meyveyide reddettim ...oda anlayışla karşıladı.....
akşam 2 kaşık kadar kısır 1 kaşık havuç cacıgı misafirliğe gittim mecburi yedim 1 tane ay çöreği 1 tane çok küçük mısket köfte kadar hındıstan cevızlı kurabıye ama mecburı yedım hepsini
cumaya hazırlanıyosun dımı :)))))))))))sampıyon bellı ıkıncı kım
tebrikler canımm.alnından öpüyorummm
evet belli 2.yi görelim......
fark eder tabıı kı canım.kahvaltıyı guclu,öglenı bıraz daha az yememız lazım.
ama asker de değiliz ya,arada boyle şeyler olur.bırde benım canım zararlı şeyler çektıgınde dıyette serbest olan yıyeceklerı fazla fazla yemeyı daha makul goruyorum.oyle de yapıyorum.
kız pepeto ,sabah akşam meyve yıyosun,yıne de 70 gr gıdıyor haftada,bı de yemesen neler olcak?
neyse sıkma kendını,boyle de verıyorsun,demek metabolızman ıyı çalısıyor.
sporun da eksık değil,daha ne olsun?
ben daha kullanmadım o hakkımı.belki bayramda
aceba diyorum haftalık lahmacun hakkımı bırıktırıp bır oturusta 3-5 tane yisem nasıl olur
afiyet olsun.yaprak sarma küçük oluyor,az bıle yemısın.
yarına mercımek corbası yapsam ben de,wc sorunu hala devam edıyor,üfffff,böle de kilo verilmez ki
tebrikler canımm.alnından öpüyorummm
olan olmus canım.yemıssın artık:44::44::44::44::44::44:.
yapacak tek bırsey kaldı telafı ıcın.kalkıp kolbastı yapıyorsun yatmadan once,hocanın tavsiyesını unuttun mu?
gecenhaftanın sampıyonu bellıydı de bu haftanında sımdıden bellı(ben ben ben ben)
ay cok guldumsondan ikinciliği kaptırmam kımseye
loxandra benım kızımda 3kasımda 1yasına gırıyo.allah bagıslasın canımsaphiraaaa kankam çok özledım senı,nerelerdesın yawww,bıtmedımı dogumgunu,yedıgın içtigin senın olmasınonlardan başla,sonra da neler yaptınız ,eğlendı mı kuzucukkkk.
benım kız da 19 kasımda 1 yasına gırıyor,dogumgunu yapacagım ama senın kadar hamarat olur muyum bılemıyorum,1 haftadır kendını adadın kız dogumgunune
bakalım göreceğiz
evet ole valla. süt içip yatacam şimdi. ya kılo az olunca gıtmesıde zorlaşıyor galıba insandada yorulma oluyor sankı ara vermişim de kılomu koruyorum neyse vucudun buna ihtiyacı var ole olsun bır süre
loxandra benım kızımda 3kasımda 1yasına gırıyo.allah bagıslasın canım
loxandıracım evet bu yasta pek bısey anlamazlar dıye bende kapsamlı bır dgunu yapmıycam esım ben kızım ve 7,5 yasındakı oglumla kutlarız nasıpse.sen kalabalık bır dgunumu yapcan
kalabalık ısterdım canım ama ev kucuk,lojmandayız,2-3 aile ancak davet edebılırım heralde,o bıle tıkabasa doldurcak salonumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?