Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen asmacımm birbirimizi merak ediyoruz aramızda güzel ve kuvvetli bir bağ oluştu kk karatay ailesi olduk biz.
sevincimizi, üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruzz. çok güzel bişey gerçekten. iyi ki varsınızz

wc sorunumu 3 gunun sonunda hallettim çok şükür.

sabah kalkar kalmaz 1 kase ketentohumuu yogurt yedım,ustune 4-5 bardak su ıctım,evde bıraz yurudum hızlı adımlarla,ve mutlu son

of ya,korkmaya baslamıstım artık,hiç bu kadar uzun sürmemişti

i

gözünaydın tatlımm

kahvaltımı yazayımm kızlarr çayımı yudumlarkenee

1 kayısı yumurta
peynir
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

idealist:129:
loxandra ben deyapımmmmmmmm wc için ne bu ya ben decok azveya
ara dabakarım cıktım tüm hepinizi

Asmamcım zayıflarım,zayıflıyorum demelıyız.Genıs zaman ya da sımdıkı zaman cumlelerı kullanmalıyız,zayıflayacagım dendıgınde asılı kalıyor kılo verme ısı,zayıflamamaktan da korkmamak lazım,korku bılınmeyene karsı oluyor,Karatay Dıyetı kıtabını aldıktan sonra bu konudakı tum korkularım gectı,on yıl once Ebru Sallı bıle on kılo fazlaydı,bu kıtap onbesıncı baskısını yaptı,ben bı tane aldım sonra cok hasta bırıne verdım,bır tane daha aldım bır daha okudum bes bucuk ay sonra ,zıhnım o kadar acılmıs kı kıtapta gozumden kacan seyler bıle gordum(seker tuketımı benı bunak yapıyordu da),daha da acılır ınancındayım.Mesela kımlık numaram ezberımdedır,herhalde onu da tatlı yemedıgım bır gun ezberlemısımdır.". Sadece 1 kez “olacagina emin olarak” isteyin yeter. Örnegin; Sismansaniz, “kilo vereye” degil, “mükemmel kiloyu ve ideal bedeni” kendinize çekmeye niyet edin. Bunun için; sizin için mükemmel olan kiloya ulastiginizda, bedeninizin görüntüsünü beyninizde imgeleyin, o kiloda çekilmis fotograflariniz varsa sik sik onlara bakin, ya da bu bedendeki baskasinin fotograflarina.
Ø ikinci adim inanmaktir: Istediginizi-dileginizi elde ettiginize inanin. Onu evrenden istediginiz andan itibaren o sizin! Siz istediginiz, inandiginiz ve ona zaten sahip oldugunuzu bildiginiz için Evren onu “görünür kilmak için” hemen harekete geçecektir. Siz; dilediginiz anda, ona sahipmissiniz gibi davranin, öyle konusun ve öyle düsünün. Gerçekmis gibi davrandikça, duruma inanmaya baslayacaksiniz. Dileginize ulasmis olma frekansini yayin. Çünkü Evren bir aynadir ve düsündügünüzü size aynen yansitir. Bunu yaptiginizda; Çekim yasasi kosullari, insanlari ve olaylari etkili bir biçimde harekete geçirecek, sizin dileginizi elde etmenizi saglayacaktir. Güven, en etkili gücünüzdür. Elde etmekte oldugunuza inandiginizda , hazir olun ve baslayan sihri izleyin! Katalogdan birsey ismarladiysaniz rahat olun, o zaten sizin, siparisiniz size ulasacak ve sizin hayatinizin bir parçasi olacak. Düsünün; size bir mirasa kondugunda, piyangodan en büyük ikramiye çiktiginda parayi nakit olarak elinize almadan önce de onun size ait oldugunu bilirsiniz. Simdi de, istediginiz seyleri hissederek ve onlari sahip oldugunuzu duyumsayarak, onlar üzerinde hak iddia edin. Bunu yaptiginizda Çekim Yasasi bir kez daha kosullari, insanlari ve olaylari etkili bir biçimde harekete geçirecek, sizin dileginizi elde etmenizi saglayacaktir. Örnegin: Mükemmel kionuzdaymissiniz gibi konusun, davranin, tartinin üzerine o mükemmel kilonuzu yazin, mükemmel vücut agirligna sahip kisileri bulun övün, onlara iliskin olumlu duygular besledikçe mükemmel kilonuzu çagirirsiniz.

Ø Dileginizin nasil gerçeklesecegi, evrenin onu size nasil getirecegi, sizin sorununuz ya da meseleniz degildir. Evrenin bunu sizin için yapmasina izin verin. Siz sadece güçlü bir duyguyla isteyin, güven içinde isteginizin ferakansini evrene yayin. Kontrolü Evren’e biraktiginiz taktirde, size verilenlere sasiracaksiniz, gözleriniz kamasacak. Bu nokta, sihir ve mucizelerin gerçeklestigi noktadir.

Ø Sürecin üçüncü ve son adimi: almak: Kendinizi iyi hissettiginizde, Evren’den istediklerinizle ayni frekansa geçersiniz. Kendinizi bu frekansa geçirmenizin en hizli yollarindan biri de “Su an istegimi elde ediyorum. Yasantimdaki bütün iyi seyleri su an aliyorum. Su an –arzunuzu söyleyin- aliyorum” demektir. Arzunuzu elde etmis oldugunuzu hissedin. Düslediginiz seye sahip oldugunuz duygusunu yaratmak için yapmaniz gereken ne varsa yapin ve bu duyguyu hatirlayin: Düslediginiz o arabanin deneme sürüsüne gidin, arzu ettiginiz o evin içini gezin, birseyler alin… Sonra, içgüdülerinize güvenin.. Evren size ilham verir ve elde etme frekansinda sizinle iletisim kurar. Sezgisel ve içgüdüsel hisleriniz oldugunda onlari izleyin; Evrenin sizi manyetik bir biçimde istemis oldugunuz seyi elde etme noktasina dogru götürdügünü anlayacaksiniz. Örnegimizden hareket edersek; kendinizden memnun olmalisiniz, eger sahip oldugunuz bedenden dolayi kendinizi mutsuz hissederseniz, bu bedenden dolayi mutsuz olmayi kendinize çekersiniz. Bedeninizin her santimetrekaresini övün, sahip oldugunuz mükemmellikleri düsünün, bunlari düsündükçe kendinizden memnun olacak, mükemmel kiloda olmanin hosnutlugunun frekansini yakalayacaksiniz. Yemek yerken sadece yemek yeme deneyiminin keyfine odaklanirsaniz, aldiginiz besinin bedeniniz tarafindan mükemmel bir biçimde sindirilecek ve bedeninizin bundan alacagi sonuc kusursuz olacaktir." Dıyor o alıntı,mutlulug kurgulamak lazım. Kolay gelsın hepımıze

kahvaltımı yazayımm kızlarr çayımı yudumlarkenee

1 kayısı yumurta
peynir
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

afiyet olsun canım, az yemısın ama.

ben de yazayım barik kalkınca
1 kase ketentohumlu yogurt

1 saat sonra
3 yumurtadan eski kasarlı maydanozlu omlet
4 zeytın
marul salatası
4 kuru kayısı
1 avuc ceviz

şimdi gidip mutfagı toparlayım bıraz

afiyet olsun cnm. canım istemedi tatlım ya zor yedim bunları da...
maydonozlu omlet denememiştim nasıl oluyor en son mu atıyosun üzerine? :26::26::26::26:

günaydın fıstıklar,herkese mutlu pazarlar
doğumgünümüzü yaptık bitirdik.gerçek doğum günümüz 6 kasımda,hem kızımın hem benim.bayramın 1. gününe denk geldiği için onu da ailecek kutlayacağız.güzel keyifli bir parti oldu.
Dün her bişeyden yedim.zaten öyle planlamıştım çok şey yaptım ve çokkk yoruldum,yemek hakkımdı diye düşünüyorum.serbest günümü de atlamıştım.Bir de önümüzde bayram var şimdi.Allahtan kurban bayramı,bize uygun et sever bir insan olarak bol bol kavurma ve salata yemeyi düşünüyorum.şerbetli tatlıları zaten pek sevmem.bir tek kayınpederimin köyüne gideceğiz sanırım,mezarı orada çünkü,eşimin halasına da gidiyoruz oraya gidince,ordaki insanlara diyet filan denmez,çok kırılırlar,orayı nasıl atlatıcam bilmiyoum işte.eşim tabağını bitirince çaktırmadan tabaklarımzı değiştirme planım var,sanki yemişim gibi yapıcam umarım başarabilirim.
yarından itibaren yine diyetime sıkı sıkı sarılıcam o kadar güzel tepkiler aldm ki,nasıl mutlu oldum anlatamam.Çok incelmişsin diyenleri mi alatayım,yüzün ne kadar küçülmüş,gıdın gitmiş,çenen incelmiş diyenleri mi :124 çok mutlu oldum çokk.Tabi bu durum diyetime sıkı sıkıya bağlı kalmamı iyice kesinleştirdi :124:
Parti için bir elbise almıştım.Bedenine inanamadım.42 !!! 46 olduğumu düşünerek 46 beden denedim büyük oldu,44 ünü denedim bence tam oldu ama eşim bir beden küçüğünü dene bir de dedi,hadi deniyim bakalım dedim ve 42 daha da iyi durdu.Evet henüz tam olarak 42 beden olmamışım ama artık bildirimlerde 44-46 yazmayacağım kızlar direkt 44 yazabileceğim hatta 42-44 mü yazsam ay nasıl sevindim anlatamam.gerçi niye anlatamayayım ki,bunu sizden iyi kim anlayabilir di mi ama
geçmişe çok bakamadım kızlar,yine çeneler düşmüş,yerlerde geziyor kuzumun doğum gününü kutlayan herkese çok teşekkür edeim

loxicim ben 1. doğumgünü ablamın evinde yapmıştım,eski evim küçüktü.Herşey çok güzel olmuştu.gündüz ayrı,akşam ayrı davet vermiştim.ablam maddi manevi yükümü hafifletmişti biraz da olsa sağolsun.2. doğum gününü dışarıda bir çocuk eğlence merkezinde yapmıştım.böylece daha çok kişi çağırabilmiştim.çok kalabalık ve çok güzel olmuştu o da.palyoçolu filan,çok eğlenceliydi.Bu kez kendi evimde yapmak istedim,heveslendim her şeyinikendim yapıcam diye.öyle de oldu fakat çok yorucu oldu tabi bir de masraf.Dışarıdan yapsaydık daha iyiydi her açıdan ama işte ben heves etmiştim.Sanırım eneye doğum gününü dışarıda yaparız yine.senin eğer böyle bir hevesin yoksa,yaşadığın yerde de imkan varsa,dışarıda yapmanı öneririm canım,tabi tercih yine senin

oo çok uzun yazdım sıkılacaksınız okurken

Son düzenleme:

keyifle okudum tatlım
prensese mutlu yıllar diliyorum...
42 bedeni görünce gözlerim parladı canım tebriklerr süper bir haber aynen devam insanlardan olumlu tepkiler gelince daha bi sarılıyor insan çok güzel bi duygu. aynı şeyleri ben de yaşıyorum çünküü. incelmeye devamm kışş kışş yağlarrrrrrrr

Tebrıkler Saphıra ya prenses cok sanslı masallah,ben de ıdealıstcıgımle aynı dusuncelerı paylasıyorum. helal 42 beden masallah.

vallaa çok dar gelen bır kotum bol gelmeye baslamıs :) yakında unıde gıydıklerımı çıkarırım geri saçlarımı kestırdım falan yenı bı ben oldum sankı az makyaj yaptım az suslendım gorende dıyokı ay ay ay ne guzel olmussun kılo vermıssın saçlar makyaj herıf dıyokrkı sende kımsın benım karım nerde burdaaaaaaaaaaaa dıyorum

acaba 2 öğün beslenmek mı etkılıyo kı ben ilk defa dun 2 öğün yaptım ve bugun vc ye cıkamadım hergun sabah yapardım mutlaka kabız bıle olsam

eşimde hasta bende antıbiyotık içiyorum bogazım kulaklrım cok fena temızlık yapck halim yok ama evı toplamam süpürmem lzm off kimsaem yok annem olsa burda ne ıyı olurdu

doğum gününüz kutlu olsun...daha birlikte uzun yıllar geçirirsiniz inşaallah...kuzucuğa uzun uzun ömürler diliyorum......
maşşaallah 38-40 yazdığınız günleride görürsünüz inşaallah...gitsin kilolar.....

canım ben mercimek ve suyu koyup pişiriyorum...sonra ayrı bir kapta tereyağı eritip,az salça koyuyorum...onuda mercimeğe karıştırıyorum..sonra bulguru ilave edip kısıp ateşte pişiriyorum...

tebrikler
GÜL zayıflıyorum ok cok tesekkür

boy 168 doğru bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…