Aynen katılıyorum canım:1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım...vallaa çok dar gelen bır kotum bol gelmeye baslamıs :) yakında unıde gıydıklerımı çıkarırım gerisaçlarımı kestırdım falan yenı bı ben oldum sankı az makyaj yaptım az suslendım gorende dıyokı ay ay ay ne guzel olmussun kılo vermıssın saçlar makyaj herıf dıyokrkı sende kımsın benım karım nerde burdaaaaaaaaaaaa dıyorum
yani GÜLcüm şimdi zayıf plmak istiyorummu diyecegiz
ikiz tebriklertatlım bravo valla
loxandra sagol canım cevabın için lahmacun haklarınıbırıktırıp bır cırpıda yeme düşüncesini ciddiye almadım
masalcım ben wcye sabah cıkamadım;kahvaltıdan sonra bu şerefe nail oldum yıne 65 ım tokken bilemedim?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr! ben bırgece de 64kg100gramdan tansıyonum düşüp gece tuzlu ayran içtikten sonra 65' e fırladım!!!gerci kahvaltıdan sonra tartıldım wc ye o zaman cıkabildim
pepeticim sen devan et tatlım batrana 62 ye ınemeyecegimherhalde kı bozmuyorum
sen devam et şekerim bari sana sevineyim:13:
profit huuuuuuuuuuuuuuuuuu
saphira niredesin?en uzun dogum günü
aricim ıyı bozmussun ama baya vermişsin hakkettın bencede yeter gayri
famir ben de yavaşım kilo bakımından ne etmeli metebolizma wc yavas
arkadaslar hepınızı takıp edıyorum
alıntı yapınca yer cok kaplanıyor;aklıma kalanlar bunlar:)))
sız yazmayınca merak edıyorum
kahvaltı 8.00(misafır var oyuzden erken)açkarnına taze incir!!!
1 dılım tulum pey .az kaşar,2 zeytin,trabzon tereyag bir lokmacık ekmekle az tereyağla valla bir lokma:)))1 bardaksüt,az badem,omega 3, 2 kuru erik
not:trabzon mısafır tereyag getirdi ondan
görüşürüzzzzzzzzzzz
günaydın fıstıklar,herkese mutlu pazarlar
doğumgünümüzü yaptık bitirdik.gerçek doğum günümüz 6 kasımda,hem kızımın hem benim.bayramın 1. gününe denk geldiği için onu da ailecek kutlayacağız.güzel keyifli bir parti oldu.
Dün her bişeyden yedim.zaten öyle planlamıştımçok şey yaptım ve çokkk yoruldum,yemek hakkımdı diye düşünüyorum.serbest günümü de atlamıştım.Bir de önümüzde bayram var şimdi.Allahtan kurban bayramı,bize uygun et sever bir insan olarak bol bol kavurma ve salata yemeyi düşünüyorum.şerbetli tatlıları zaten pek sevmem.bir tek kayınpederimin köyüne gideceğiz sanırım,mezarı orada çünkü,eşimin halasına da gidiyoruz oraya gidince,ordaki insanlara diyet filan denmez,çok kırılırlar,orayı nasıl atlatıcam bilmiyoum işte.eşim tabağını bitirince çaktırmadan tabaklarımzı değiştirme planım var,sanki yemişim gibi yapıcam umarım başarabilirim.
yarından itibaren yine diyetime sıkı sıkı sarılıcam Eki Görüntüle 281006 o kadar güzel tepkiler aldm ki,nasıl mutlu oldum anlatamam.Çok incelmişsin diyenleri mi alatayım,yüzün ne kadar küçülmüş,gıdın gitmiş,çenen incelmiş diyenleri mi :124 çok mutlu oldum çokk.Tabi bu durum diyetime sıkı sıkıya bağlı kalmamı iyice kesinleştirdi :124:
Parti için bir elbise almıştım.Bedenine inanamadım.42 !!!46 olduğumu düşünerek 46 beden denedim büyük oldu,44 ünü denedim bence tam oldu ama eşim bir beden küçüğünü dene bir de dedi,hadi deniyim bakalım dedim ve 42 daha da iyi durdu.Evet henüz tam olarak 42 beden olmamışım ama artık bildirimlerde 44-46 yazmayacağım kızlar direkt 44 yazabileceğim hatta 42-44 mü yazsam ay nasıl sevindim anlatamam.gerçi niye anlatamayayım ki,bunu sizden iyi kim anlayabilir di mi ama
geçmişe çok bakamadım kızlar,yine çeneler düşmüş,yerlerde geziyorkuzumun doğum gününü kutlayan herkese çok teşekkür edeim
loxicim ben 1. doğumgünü ablamın evinde yapmıştım,eski evim küçüktü.Herşey çok güzel olmuştu.gündüz ayrı,akşam ayrı davet vermiştim.ablam maddi manevi yükümü hafifletmişti biraz da olsa sağolsun.2. doğum gününü dışarıda bir çocuk eğlence merkezinde yapmıştım.böylece daha çok kişi çağırabilmiştim.çok kalabalık ve çok güzel olmuştu o da.palyoçolu filan,çok eğlenceliydi.Bu kez kendi evimde yapmak istedim,heveslendim her şeyinikendim yapıcam diye.öyle de oldu fakat çok yorucu oldu tabi bir de masraf.Dışarıdan yapsaydık daha iyiydi her açıdan ama işte ben heves etmiştim.Sanırım eneye doğum gününü dışarıda yaparız yine.senin eğer böyle bir hevesin yoksa,yaşadığın yerde de imkan varsa,dışarıda yapmanı öneririm canım,tabi tercih yine senin
oo çok uzun yazdım sıkılacaksınız okurken
wc sorunumu 3 gunun sonunda hallettim çok şükür.
sabah kalkar kalmaz 1 kase ketentohumuu yogurt yedım,ustune 4-5 bardak su ıctım,evde bıraz yurudum hızlı adımlarla,ve mutlu son
of ya,korkmaya baslamıstım artık,hiç bu kadar uzun sürmemişti
i
saphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...
kahvaltımı yazayımm kızlarr çayımı yudumlarkenee
1 kayısı yumurta
peynir
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
afiyet olsun canım, az yemısın ama.
ben de yazayım barik kalkınca
1 kase ketentohumlu yogurt
1 saat sonra
3 yumurtadan eski kasarlı maydanozlu omlet
4 zeytın
marul salatası
4 kuru kayısı
1 avuc ceviz
şimdi gidip mutfagı toparlayım bıraz
günaydın fıstıklar,herkese mutlu pazarlar
doğumgünümüzü yaptık bitirdik.gerçek doğum günümüz 6 kasımda,hem kızımın hem benim.bayramın 1. gününe denk geldiği için onu da ailecek kutlayacağız.güzel keyifli bir parti oldu.
Dün her bişeyden yedim.zaten öyle planlamıştımçok şey yaptım ve çokkk yoruldum,yemek hakkımdı diye düşünüyorum.serbest günümü de atlamıştım.Bir de önümüzde bayram var şimdi.Allahtan kurban bayramı,bize uygun et sever bir insan olarak bol bol kavurma ve salata yemeyi düşünüyorum.şerbetli tatlıları zaten pek sevmem.bir tek kayınpederimin köyüne gideceğiz sanırım,mezarı orada çünkü,eşimin halasına da gidiyoruz oraya gidince,ordaki insanlara diyet filan denmez,çok kırılırlar,orayı nasıl atlatıcam bilmiyoum işte.eşim tabağını bitirince çaktırmadan tabaklarımzı değiştirme planım var,sanki yemişim gibi yapıcam umarım başarabilirim.
yarından itibaren yine diyetime sıkı sıkı sarılıcam Eki Görüntüle 281006 o kadar güzel tepkiler aldm ki,nasıl mutlu oldum anlatamam.Çok incelmişsin diyenleri mi alatayım,yüzün ne kadar küçülmüş,gıdın gitmiş,çenen incelmiş diyenleri mi :124 çok mutlu oldum çokk.Tabi bu durum diyetime sıkı sıkıya bağlı kalmamı iyice kesinleştirdi :124:
Parti için bir elbise almıştım.Bedenine inanamadım.42 !!!46 olduğumu düşünerek 46 beden denedim büyük oldu,44 ünü denedim bence tam oldu ama eşim bir beden küçüğünü dene bir de dedi,hadi deniyim bakalım dedim ve 42 daha da iyi durdu.Evet henüz tam olarak 42 beden olmamışım ama artık bildirimlerde 44-46 yazmayacağım kızlar direkt 44 yazabileceğim hatta 42-44 mü yazsam ay nasıl sevindim anlatamam.gerçi niye anlatamayayım ki,bunu sizden iyi kim anlayabilir di mi ama
geçmişe çok bakamadım kızlar,yine çeneler düşmüş,yerlerde geziyorkuzumun doğum gününü kutlayan herkese çok teşekkür edeim
loxicim ben 1. doğumgünü ablamın evinde yapmıştım,eski evim küçüktü.Herşey çok güzel olmuştu.gündüz ayrı,akşam ayrı davet vermiştim.ablam maddi manevi yükümü hafifletmişti biraz da olsa sağolsun.2. doğum gününü dışarıda bir çocuk eğlence merkezinde yapmıştım.böylece daha çok kişi çağırabilmiştim.çok kalabalık ve çok güzel olmuştu o da.palyoçolu filan,çok eğlenceliydi.Bu kez kendi evimde yapmak istedim,heveslendim her şeyinikendim yapıcam diye.öyle de oldu fakat çok yorucu oldu tabi bir de masraf.Dışarıdan yapsaydık daha iyiydi her açıdan ama işte ben heves etmiştim.Sanırım eneye doğum gününü dışarıda yaparız yine.senin eğer böyle bir hevesin yoksa,yaşadığın yerde de imkan varsa,dışarıda yapmanı öneririm canım,tabi tercih yine senin
vallaa çok dar gelen bır kotum bol gelmeye baslamıs :) yakında unıde gıydıklerımı çıkarırım gerisaçlarımı kestırdım falan yenı bı ben oldum sankı az makyaj yaptım az suslendım gorende dıyokı ay ay ay ne guzel olmussun kılo vermıssın saçlar makyaj herıf dıyokrkı sende kımsın benım karım nerde burdaaaaaaaaaaaa dıyorum
acaba 2 öğün beslenmek mı etkılıyo kı ben ilk defa dun 2 öğün yaptım ve bugun vc ye cıkamadım hergun sabah yapardım mutlaka kabız bıle olsam
eşimde hasta bende antıbiyotık içiyorum bogazım kulaklrım cok fena temızlık yapck halim yok ama evı toplamam süpürmem lzm offkimsaem yok annem olsa burda ne ıyı olurdu
canım ben mercimek ve suyu koyup pişiriyorum...sonra ayrı bir kapta tereyağı eritip,az salça koyuyorum...onuda mercimeğe karıştırıyorum..sonra bulguru ilave edip kısıp ateşte pişiriyorum...
bak bu bılgı ıcımı rahatlattı cok tsk canımbenım kız erkencı bayagı,ilk 2 dişi 3,5 aylıkken çıkmıstı,bu günlerde 5. ve 6. yı çıkarıyor,hep çift çift çıkarıyor,böyle mı olurdu oglumdan da hatırlamıyorum:44::44::44:
benım oglum 8 aylık cıkarmıstı kızım tan bır yasında o yuzden bıraz panıkledım henuz dr goturmedım.
keşke benımkı de gec çıkarsaydı,kan ilacı verıyorum,şurup olarak,lekelenme yapıyor dişlerinde(üstüne su falan versem de),dişsiz olsa böyle bır sorun olmayacaktı
dogru canım onemlı olan saglıklı dıslerı olması tsk ılgıne
geç çıkmasında korkulacak bır durum yok,famirin kızının dişi 15 aylıkken çıkmış mesela,doktora sormuslar 10 aylıkken falan merak edıp,doktor siz hiç dişsiz insan gördünüz mü,geç de olsa çıkar demişşimdik inci kimin dişleri var maşşallahhh,yegenım olur da kendıleri
evet canım kıme sorduysam aynı seyı soyledı gec cıkan dıs daha saglıklıymıs dıye cok tskbenim oğlumda ilk iki dişini 7. Ayında çıkardı..şimdi 15.ayında 12 tane dişi var....ama keşke geç çıkarsaydı...geç çıkınca daha iyi oluyor bencede...
oglum 2 yasına kadar kızım 8 aya kadar emdi.bıraz vıcdan yaptım ama emzırmek ıcın elımden gelenı yaptım kızım ısteklı degıldı zaten en onemlı dönem ılk 6 ay o yuzdeen rahatımbilmez miyim,bizimki de son gunlerde çok huysuzdu,hıcbırsey yemıyor,napacagımı şaşırmıstım,emmeyı de 8 aylıkken bıraktı zaten,aç kalıyor diye cok uzuluyordum.
bugun iyiydi ama atlattı heralde,hatta bıze şarlı söyledı akşam,laylaylay diye
hadı bakalım cuma sabahı ak ıle kara bellı olur:))))))Yahu korkutmayın şöyle.
Ne yaptın diye başlayacaktım ama harikasın
Nasıl yapıyorsunuz tarif alabilir miyim?
Yemek yapmayı da öğreniyorum da bir taraftan.
Sadece sağlıklı tarifleri bileceğim ne güzell.
Ama ama mecburiyet yokk.
Hayır diyeceğizz ..
Aaa bu hafta ben de 1.liğe adayım benimle yarışman lazım ona göree
cok tsk ederım canım bu bılgıler ıcın
İlk doğum günü ne özel olur şimdi.
Allah bağışlasın.
saphıracım allah gelınlıgınıde gostersın
Ayy benim dişlerim 1 yaşından sonra çıkmış.
Ama dökülme zamanım berbattı.
Herkesin ilk okulda döküldü dişleri benim orta okulda.
Doktor çok güçlü çıkmış geç çıkınca ondan çekmeyelim demişti bir süre.
Sonra yarısını doktor çekti yarısı kendi çıktı.
Ergenlik döneminde berbattı ama şimdi genelde çok beğenirler dişlerimi.
cok cok gecmıs olsun canımısırdı zaten onları da ,hepimiz kabardık,o dönem.şimdi geçti çok şükür,bir daha da çıkmadı,
trabzonu duyunca bır hos oluyorum canım memleketım.kımdı gelen canım neyın oluyo hosgelmıskahvaltı 8.00(misafır var oyuzden erken)açkarnına taze incir!!!
1 dılım tulum pey .az kaşar,2 zeytin,trabzon tereyag bir lokmacık ekmekle az tereyağla valla bir lokma:)))1 bardaksüt,az badem,omega 3, 2 kuru erik
not:trabzon mısafır tereyag getirdi ondan
görüşürüzzzzzzzzzzz
wc sorunumu 3 gunun sonunda hallettim çok şükür.
sabah kalkar kalmaz 1 kase ketentohumuu yogurt yedım,ustune 4-5 bardak su ıctım,evde bıraz yurudum hızlı adımlarla,ve mutlu son
keten tohumu ıse yarıyor ama hem sabah hemde gece yatmadan once bol suyla almak gerekıyo
of ya,korkmaya baslamıstım artık,hiç bu kadar uzun sürmemişti
i
aynen katılıyorum nerelerdesın ozlendı canımsaphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...
hıc sıkılmadık cok keyıflıydı prensese hayırlı yaşlar dılerımgünaydın fıstıklar,herkese mutlu pazarlar
vallaa çok dar gelen bır kotum bol gelmeye baslamıs :) yakında unıde gıydıklerımı çıkarırım gerisaçlarımı kestırdım falan yenı bı ben oldum sankı az makyaj yaptım az suslendım gorende dıyokı ay ay ay ne guzel olmussun kılo vermıssın saçlar makyaj herıf dıyokrkı sende kımsın benım karım nerde burdaaaaaaaaaaaa dıyorum
Ne güzel geri dönüşümler alıyoruzz ..
Antibiyotik etkili olabilir mi acaba kabızlık için dedim ben de ama ..
İkizcim çok teşekkür ederim ama malum ben acemi aşçıyım.
Ölçüleri nasıl olacak su mercimek ve bulgurun ?
canım ben dün 1er kase koymuştum....5-6 tabak oldu.....sen ona göre düşün..
Bu sabah nasıl bir ağrıyla uyandım.
Dünkü tae bo bana ağır gelmiş anlaşılan.
Kalçalarım acıyordu.
Ama tam gitmesi gereken bölgeydi ağrıyan.
Dedimb ir tartılayım bari bu kadar ağrıya sonuç ne.
Nasıl memnun oldum anlatamam 58.2
Üstelik wc'ye gidemedim.
Ne güzel geri dönüşümler alıyoruzz ..
Antibiyotik etkili olabilir mi acaba kabızlık için dedim ben de ama ..
İkizcim çok teşekkür ederim ama malum ben acemi aşçıyım.
Ölçüleri nasıl olacak su mercimek ve bulgurun ?
merhaba kıslar gecmışe soyle bı baktyım herkesın keyfı yerınde cok gusel.hep boyle gıder ınsallah
kahvaltım
1 dılım salatalık 1 dılım domates 1dılım peynır sekersız cay 1 yumurta
bolca su yaklasık 1 bucuk lt akşama kadar 3u bulkur sanırım cunku su ıcmeye ok alıştım ıcım ıstıyor artık.
ögle yemegım
sebze corbası bır kepce
nohut yemegı susuz 5-6 kasık
1tane kornıson kucucuk tursu
(iş yerınde bunlar cıktı pırınc pılavıda vardı ama artık tutabılıyorum kendımı almıyorum)
akşama neolur suan ıcın bışıy dıyemıyorum bakalım.henuz spora baslayamadım işten gec cıkıyıorum fırsat bualamadım ama bu akşam gec demıycem evı kaldırıcam ev ısıde bır nevı spor gıbı:) koltuklarımı falan sılıcem spor yerıne gecer dımı kızlar azda olsasuan oylesıne tokumkı hep cnm bu saatlerde tatlı bışıyler ısterdı onu farkettım 3gundur cnm ıstemıyo. ama ben bıras eksık uyguluyorum sanırım cevız ve kayısıda eklemem gerıkıyo en yakın zamanda bugun tuvbalete cıkamadım normalde uyandıgımda gıderdım ama bugun tık yok karısımdan ıcmedım bu sabah etlkısı olabılırmıacep:18:
kahvaltın cok az geldı canım bana tabıkı evısıde spor sayılır yane harekket .gunluk 7000 adım atmalıymısız.nasıl atarsan at dans yuru vs vs
süpersin masalcım............
merhaba kıslar gecmışe soyle bı baktyım herkesın keyfı yerınde cok gusel.hep boyle gıder ınsallah
kahvaltım
1 dılım salatalık 1 dılım domates 1dılım peynır sekersız cay 1 yumurta
bolca su yaklasık 1 bucuk lt akşama kadar 3u bulkur sanırım cunku su ıcmeye ok alıştım ıcım ıstıyor artık.
ögle yemegım
sebze corbası bır kepce
nohut yemegı susuz 5-6 kasık
1tane kornıson kucucuk tursu
(iş yerınde bunlar cıktı pırınc pılavıda vardı ama artık tutabılıyorum kendımı almıyorum)
akşama neolur suan ıcın bışıy dıyemıyorum bakalım.henuz spora baslayamadım işten gec cıkıyıorum fırsat bualamadım ama bu akşam gec demıycem evı kaldırıcam ev ısıde bır nevı spor gıbı:) koltuklarımı falan sılıcem spor yerıne gecer dımı kızlar azda olsasuan oylesıne tokumkı hep cnm bu saatlerde tatlı bışıyler ısterdı onu farkettım 3gundur cnm ıstemıyo. ama ben bıras eksık uyguluyorum sanırım cevız ve kayısıda eklemem gerıkıyo en yakın zamanda bugun tuvbalete cıkamadım normalde uyandıgımda gıderdım ama bugun tık yok karısımdan ıcmedım bu sabah etlkısı olabılırmıacep:18:
olurmu antıbıyotık bilmiyordum:26:
kahvaltın cok az geldı canım bana tabıkı evısıde spor sayılır yane harekket .gunluk 7000 adım atmalıymısız.nasıl atarsan at dans yuru vs vs
tatlım kahvaltı ve ogle yemegını ısyerınde yıyorum bugun sabah gec kaldım sandım ama saatım sasırttı benı hızlı hızlı anca onları yedım.cok erken kalkıyorum bışey yıyesım gelmıyo 7bucuk la 8 arası kahvaltımı ısyerınde yapıyorum alel acele ne olursa
Kızlar çok mutluyum paylaşmak istedim ilk haftadan beri kilom ayniydi ilk hafta gitti sonra hiç değişmedi hatta ikinci hafta 2kg in 1 kg si geri gelmişti bu sabah büyük bir sürpriz oldu ve 1 kilo gitmiş tartıda çok sevindim çünkü artık umutsuzluğa kapılmıştım bu arada 109.6 dan 106.6 ya geldim inanamıyorum . Rica etsem su kilo çizelgesinde yardım edermisiniz sonuna kadar yapıyorum ama buraya nasıl aktarılmamı anlayamadım orada kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?