Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen katılıyorum canım:1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım... 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. 5)31.5 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor. 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor. 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. 15)Enerjım artıyor. 16)31,5 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. 18)ıdeal bır beden umudum var artık 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. 31)31,5 kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. Kolay gelsın hepımıze

Asmam 65ten az olduğun kesin de ne kadar az olduğunu bilemeyiz ki tokken ..
Ben her gün wcye çıkamıyorum ama yine de sabah aç karnına tartıl bence, wc'ye çıkmamış bile olsan.

Ama hani yumurtalarımızz ?

kızına uzun sağlıklı mutlu bır hayat dilerim ddoğum gunu kutlu olsun

Gül eline sağlık.
The screetın kitabını okurum, filmini izlerim sık sık.
Ama etkisi uzun sürmüyor ben de

Ben de sürekli dışarıdan bir etki vererek halletmekten sıkıldım şu problemi.
Sıvı tüketiyorum bol bol.
HAreket ediyorum.
Yediklerimde uygun genelde.
Niye oluyor bu problem anlamış değilim.

saphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...

Valla gözlerimiz aradıı ..

kahvaltımı yazayımm kızlarr çayımı yudumlarkenee

1 kayısı yumurta
peynir
salatalık-domates
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

Niye yumurtalar yok oluyor ya da azalıyor ben bir şey mi kaçırdımm ?

Afiyet olsun loxandracımm.

Çok güzel anlatmışsın Saphıracım.
OKurken yaşadım sanki.
İltifatlar almak ne güzel değil mi ?
Maşallah sana ne de güzel incelmişsin.
Doğum gününün güzel geçmesine de çok sevindim, nice yaşlaraa ..

kahvaltım

2 yumurta
1 avuç peynir
15 yeşil zeytin
3 adet hurmalı turuf
1 avuç fıstık(hepsini bitiremedim)
1/2 dlm ekmek üzeri tereyağlı(dayanamadım:26:)

kahvaltıdan sonra 35 dk yürüyüş

spor sonrası
1 kupa tarçınlı kahveli süt
biraz fıstı(kahvaltıdan kalanlar)

öğleni 3 gibi yerim sanırım.
henüz yemeğim yok gerçi bakalım ne yicez

Ne güzel geri dönüşümler alıyoruzz ..

Antibiyotik etkili olabilir mi acaba kabızlık için dedim ben de ama ..
canım ben mercimek ve suyu koyup pişiriyorum...sonra ayrı bir kapta tereyağı eritip,az salça koyuyorum...onuda mercimeğe karıştırıyorum..sonra bulguru ilave edip kısıp ateşte pişiriyorum...

İkizcim çok teşekkür ederim ama malum ben acemi aşçıyım.
Ölçüleri nasıl olacak su mercimek ve bulgurun ?

bak bu bılgı ıcımı rahatlattı cok tsk canım
allah hepınızın evlatlarını saglıklı ve hayırlı evlat etsın
benim oğlumda ilk iki dişini 7. Ayında çıkardı..şimdi 15.ayında 12 tane dişi var....ama keşke geç çıkarsaydı...geç çıkınca daha iyi oluyor bencede...
evet canım kıme sorduysam aynı seyı soyledı gec cıkan dıs daha saglıklıymıs dıye cok tsk

oglum 2 yasına kadar kızım 8 aya kadar emdi.bıraz vıcdan yaptım ama emzırmek ıcın elımden gelenı yaptım kızım ısteklı degıldı zaten en onemlı dönem ılk 6 ay o yuzdeen rahatım

hadı bakalım cuma sabahı ak ıle kara bellı olur:))))))

cok tsk ederım canım bu bılgıler ıcın
ısırdı zaten onları da ,hepimiz kabardık,o dönem.şimdi geçti çok şükür,bir daha da çıkmadı,
cok cok gecmıs olsun canım
trabzonu duyunca bır hos oluyorum canım memleketım.kımdı gelen canım neyın oluyo hosgelmıs

saphiracımm özlendinn tatlımmm
2 gündür yoksunn...
aynen katılıyorum nerelerdesın ozlendı canım
hıc sıkılmadık cok keyıflıydı prensese hayırlı yaşlar dılerım

superrrrrrrrr

Bu sabah nasıl bir ağrıyla uyandım.
Dünkü tae bo bana ağır gelmiş anlaşılan.
Kalçalarım acıyordu.
Ama tam gitmesi gereken bölgeydi ağrıyan.
Dedimb ir tartılayım bari bu kadar ağrıya sonuç ne.
Nasıl memnun oldum anlatamam 58.2
Üstelik wc'ye gidemedim.

canım ben dün 1er kase koymuştum....5-6 tabak oldu.....sen ona göre düşün..
suyunuda rastgele koyuyorum ben canım ya...:78:ama mercimek piştikten sonra bulguru koyduğumda suyu biraz üstündeydi....

Son düzenleme:

süpersin masalcım............

merhaba kıslar gecmışe soyle bı baktyım herkesın keyfı yerınde cok gusel.hep boyle gıder ınsallah

kahvaltım
1 dılım salatalık 1 dılım domates 1dılım peynır sekersız cay 1 yumurta

bolca su yaklasık 1 bucuk lt akşama kadar 3u bulkur sanırım cunku su ıcmeye ok alıştım ıcım ıstıyor artık.
ögle yemegım
sebze corbası bır kepce
nohut yemegı susuz 5-6 kasık
1tane kornıson kucucuk tursu
(iş yerınde bunlar cıktı pırınc pılavıda vardı ama artık tutabılıyorum kendımı almıyorum)

akşama neolur suan ıcın bışıy dıyemıyorum bakalım.henuz spora baslayamadım işten gec cıkıyıorum fırsat bualamadım ama bu akşam gec demıycem evı kaldırıcam ev ısıde bır nevı spor gıbı:) koltuklarımı falan sılıcem spor yerıne gecer dımı kızlar azda olsa suan oylesıne tokumkı hep cnm bu saatlerde tatlı bışıyler ısterdı onu farkettım 3gundur cnm ıstemıyo. ama ben bıras eksık uyguluyorum sanırım cevız ve kayısıda eklemem gerıkıyo en yakın zamanda bugun tuvbalete cıkamadım normalde uyandıgımda gıderdım ama bugun tık yok karısımdan ıcmedım bu sabah etlkısı olabılırmıacep:18:

olurmu antıbıyotık bilmiyordum:26:

kahvaltın cok az geldı canım bana tabıkı evısıde spor sayılır yane harekket .gunluk 7000 adım atmalıymısız.nasıl atarsan at dans yuru vs vs

kahvaltın cok az geldı canım bana tabıkı evısıde spor sayılır yane harekket .gunluk 7000 adım atmalıymısız.nasıl atarsan at dans yuru vs vs

tatlım kahvaltı ve ogle yemegını ısyerınde yıyorum bugun sabah gec kaldım sandım ama saatım sasırttı benı hızlı hızlı anca onları yedım.cok erken kalkıyorum bışey yıyesım gelmıyo 7bucuk la 8 arası kahvaltımı ısyerınde yapıyorum alel acele ne olursa

Kızlar çok mutluyum paylaşmak istedim ilk haftadan beri kilom ayniydi ilk hafta gitti sonra hiç değişmedi hatta ikinci hafta 2kg in 1 kg si geri gelmişti bu sabah büyük bir sürpriz oldu ve 1 kilo gitmiş tartıda çok sevindim çünkü artık umutsuzluğa kapılmıştım bu arada 109.6 dan 106.6 ya geldim inanamıyorum . Rica etsem su kilo çizelgesinde yardım edermisiniz sonuna kadar yapıyorum ama buraya nasıl aktarılmamı anlayamadım orada kalıyorum

süpersin masalcım............

Teşekkür ederiz ikizcimmm.

Sabah kahvaltrın az olmuş bence.
Eğer sabah güzel bir kahvaltı yaparsan akşam yemek yemene bile gerek kalmayabilir.
Sonuçta geç gidiyorsun eve, yemek geçe kalıyor.
Normalde nasıl bir karışık tüketiyorsun?

olurmu antıbıyotık bilmiyordum:26:

Bazı antibiyotiklerin öyle bir etkisi oluyor diye biliyorum ama çoğumuz zaman zaman yaşıyoruz kabızlığı, klasik kilo verme döneminde görülenden de olabilir.

Gülün hep dediği gibi kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına alsan nasıl olur ?

Şimdi 2 tane kutuda link var ya.
Onlardan ilk kutudaki 2. linki alıyorsun.
Profil düzenleme seçeneğindeki ticker bölümüne yapıştırıyorsun.
Ayrıca tebrik ederim.
Bazen durup durup birden iniyoruz.

selam arkadaslar klasık karatay kahvaltımı (tek yumurtalı)yaptıktan sonra ıkı fıncan yesıl cay 1fıncan form cayı 2,5km kosu bandı bol su ıcerek bu saate kadar geldım 17 gıbı bır kase yogurda dereotu maydonoz nane ve sarımsak kıyıp karıstırıp yanında bır parca fırında tavuk ve bıraz salata ıle yemeyı dusunuyorum tatlı nıyetınede 1ıncır kurusu 2gun kurusu kayısı yıycem dolaptakı mıs gıbı tavuk gogsu kımın umrunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…