Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım normlde haftanın 4 gunu 4te cıkıyorum akşam yemekelrımı 7den once halledıyorum,dıger 2 gun 8de cıkıyorum,kahvaltımı evde hazırlamam daha ıyı olucak demen gıbı.otelde calışttıgım ıcın burdan faydalanabılıyorum problem olmuyo gercıde ben yınede kendınm getıreyım .
tatlım karısım dedıgımıdegecenlşerde yazmıştım.unlu bı dıyetısyen vermış bır tanıdıgıma yag yakıp metebolızmayı hızlandırıyo sekerı dengelıyor.
2 yesıl ekşi elma,1 kabuk tarcın,1tatlı kasıgı top karabıber,1 tatlı kasıgı karanfıl,1lımon karısım bu sekılde cnm

ohhh afıyet olsun sekerım.

bakalım cuma günü ne olacak...bu hafta çok hırslısın..

O karışımı tam deneyeceğim sırada karatayla tanıştım ve meyvelerin pişirildiğinde trans yağlara dönüştüğünü öğrendim.
O yüzden doğru mu bilemiyorum bunu yapmak.

metebolizmayı hızlı çalıştıran yemek tarıfı vereyim sabah kahvaltıda kurutulmuş domates bamya biber patıcan yiyin bağırsaklar dehşet çalışıyor her wc ye gıtmede eksiliyor kilo 3 defa gittim ve çok memnunumbayağı rahatladım göbek falan indi

O karışımı tam deneyeceğim sırada karatayla tanıştım ve meyvelerin pişirildiğinde trans yağlara dönüştüğünü öğrendim.

ben onu yaptım sıvı degılmı 2 lt suda duduklude kaynatılıyor. bende hıç etkısı olmadı bıde mıdem çok rahatsız oldu 2 hafta yaptım gr bıle oynamadı mıdem kötulesınce bıraktım tavsıye etmem.

Merak ediyordum sonucunu.
Paylaştığın için teşekkür ederim ariicim.

Menümü yazayım.

1. Öğün :

- kıymalı peynirli yumurta ( 2 yumurta ile )
- Kaşar peyniri
- Beyaz peynir
- 5 zeytin
- Badem
- Fındık
- 1 domates

2.öğün :

- 3 çiğ köfte
- Marul

Sıvı :

- 1.5 litre su
- Sodalı yeşil çay
- Türk kahvesi içeceğim.

Spor :

- Henüz yapmadım ama leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum.​

hadıya bunu bılmıyordum ama daha once sadece yuruyus ve uc ogun yemekelrden once bunu ıcmıştım dıkkat etmıştım 3-4 kılo vermıştım.ogrendıgım ıyı oldu cnm tesekkur ederım

tatlım tam olarak ne yapıyosun anlayamadım ya

Moralinizi bozmak istemem ama diyetle kilo verenlerin çoğu geri alıyor.Yemek yaşam biçiminiz olmalı.Üç beyazı az kullanın.Abur cubur yemeyin.Akşam yediden sonra hiç bir şey yemeyin.Çok acıkırsanız yoğurt yiyin.Sofranızdan yoğurdu eksik etmeyin.Şeker kullanmayın.Yürüyüşe zaman ayıramıyorsanız günlük yaşantınızda alışkanlık haline getirin.Mesela asansör kullanmayın.Bir-iki durak yürüyün sonra binin vs.vs.Gençliğimden beri şeker kullanmam.Ama tatlı yerim.Aşırıya gitmem.Canım istesede beklerim.Bilirimki on dakika sonra beyne iletildiğinde şeker isteği ortadan kalkar.Aç kalmadan herşeyi yemek akşam yememek yaşam tarzım.Bu sayede hiç kilo problemim olmadı.Tavsiye ederim.

ohhh afıyet olsun sekerım.
buyur bırlıkte olsun sekerım
Bende 34 boydan kısa yasta büyük :)
evet oyleymıs ablacım
bakalım cuma günü ne olacak...bu hafta çok hırslısın..
cumaya buyuk suprızlerım var sen bıldırım yapmasanda olur
kuru kurumu yıyosun canım

tatlım tam olarak ne yapıyosun anlayamadım ya

valla bende anlamadım

canım butun bunlar mantıklı gelıyo fakat hele bı şu fazlalıkardan kurtulalım normal kılomuza gelelım bu dedıklerını ondan sonra yapabılırız şu an bızım ıcın karatay dıyetı en dogru cozum. ılgıne tesekkurler

buyur bırlıkte olsun sekerım

:

tatlım ya bana bır akıl verırmısın ısten 8de cıkıcak 8bucuk 9da evde olucak bu saate kadar bırşeyler yemem ımkansız eve gıdınce bır kase yogurt yıyebılırmıyım yada 1 sb kahveli süt yada baska ne yapabılırım

PAPADİYA tavukgögsünü yemedın dı mı ? yemem yeme aksamyemeyınce sabah ta yenmıyor
kız kardesım ın nişanlısı ve onun babası yanı damat ve kayınbaba:))trabzonlu incirde getirmişler:))tereyagda sagolsunlar

masalcım 1 yımırta yedım yazmayı unutmusum,acken wc sız de olsatamam öyle tartılırım ilgin için sagol fıstıkcım
öğlen salata tavuk badem fındık yogurt keten tohumu saat12
kızlar su serbest zaman ne dır ?onun deyı verın hele serbest zamanı kullanmadım falan ne demek ?acıklarsanız sıze bır sey acıklıcam

Bence ayran iç gidince hem şişirir tok tutar hem de inisülinini yükseltmez.

Ne demek çıtırım.
Bu serbest zamanı saphıra kullanıyordu sanırım, kendine ödül veriyor kaçamak hakkı veriyor.
Yalnız ben aynı şeyi yaptığımda pek dur diyemediğimden sık sık yapmamaya çalışıyorum.

canım saat 9 da yogurt cacık ayran süt gibi secenekler gayet uygun olur bana gore afıyetle ye

canım ıyıkı dun aksam yeme demıssın ve yememısım sabah kahvaltıdan sonra yerım demıstım hıc ama hıc canım ıstemedı ve yemedımhemsolarıma selamlar köy incırıde super gıder ha afıyet olsun şekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…