Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim de akşamları canım sütlü tatlı istiyor.
Bazen kalkasım geliyor sonra durduruyorum kendimi sabaha geçiyor.

Bir de ben sıkıntı gelince kek yapmayı çok severim, dün gece kalkıp yapacaktım dedim şimdi yaparsam yerim bundan, bitmez de kolay kolay.
Oysa bu hafta toparlanman gerekli.
Oturdum uslu uslu.

o karışımı tam deneyeceğim sırada karatayla tanıştım ve meyvelerin pişirildiğinde trans yağlara dönüştüğünü öğrendim.
O yüzden doğru mu bilemiyorum bunu yapmak.
ben de bu yüzden yapmadım

ari bunu bir acsana ıhtıyacımız var bunlara kardeşim

Ozaman masalcım benımserbest zamanım şimdi az önce oldu 1 dılım baklava
Aksam yemegı olsun ne yapım
Sabahı yzmıstım yukarıda oglende yukarda bu da olsun normalde sevmem bile
ne yapım oldu bır kere kızlar...20.ıncı gunum ılk kaçamagım pardon serbest zamanım

asmamcım ne diyeceğim.
zaman zaman kaçamak olması normal.
hepimiz yapıyoruz ama mümkün oldukça bu kaçamakları öğlene kadar yaparsan daha güzel olur.
Bir de üstüne spor yapınca hiç bir şey olmaz.
Sporunu yap bugün olur mu ..

afıyet bal şeker olsun asla pısman olma bu fireden sonra karataya tam gaz devam

CANIM SANA DEDIM KENDIM YEDIM NEYSE...aksam tutunca canın sabaha ıstemıyor aksam tutmak marıfet kutlarım -bilerek yazdıydım öyle
ıncırı ben pek yıyemem dolapta yatıyor ama kıymetlıymış yakın olsan yerdık tatlım dur bakım neredesin

tatlım tam olarak ne yapıyosun anlayamadım ya

yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır

öğle
2 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 avuç peynir

akşam
hamsi fırında(10-15 adet)
1/2 kase yeşilmercimek yemeği

birazdan çayla hurmalı truf yicemmmmm

sonrada pazartesiye hazırlık çalışmaları
saç ve ütü işleri,offffffffffffff

yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır

aa incir deyince geldi aklıma.
Tam buraya yazacaktım internetim gitmişti.
Bağırsakların çalışması için şöyle bir formül bulmuştum.

1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 2 kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suda haşlayın. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Marmelat for-munda olan bu karışımdan her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı dolusu 2 bardak ılık suyla tüketin.

Bunu meyveleri haşlayarak değil de doğrayıp normal suda 1 gece bekletip yumuşamasını sağlayarak yapabiliriz diye düşünmüştüm.

tamam kızlar bu gün yürüyüşe cıkarım en az40 dakıkalık ankarada hava sıfır derece ama olsunne yapalım

aricim valla senı beklıyorum şu kurutulmuş sebzlerı haslayacakmıyız zeytınyagımı dolastıracagız yogurtlamı nedır nedır??*

buyur bırlıkte olsun sekerım

evet oyleymıs ablacım

cumaya buyuk suprızlerım var sen bıldırım yapmasanda olur

kuru kurumu yıyosun canım

valla bende anlamadım

canım yazdım ama bıber acı yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır

olmalı

yazmıssın tatlım...tesekkür ederim görmemissin...

lesli teyzemle lesli yapsan nası olur..
bu hava yürümek hasta eder seni.
bende ankaradayım,penceyi bile açamıyorummmm

afiyet olsun famircim.
Şu trufu yapamadım gitti bir türlü.

lesli teyzemle lesli yapsan nası olur..
Bu hava yürümek hasta eder seni.
Bende ankaradayım,penceyi bile açamıyorummmm
lesli yı ındırdım ses var görüntü yok famırcım
su leslıyı ındırmeden rahatca goruntusu ıle dırek seyredebılecegım bır yer
dısarı cıkmayayım dostlar...

ay cok gusel bı karısım olmuş tatlım ellerıne saglık denemek ısterım en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…