canım saat 9 da yogurt cacık ayran süt gibi secenekler gayet uygun olur bana gore afıyetle ye
canım ıyıkı dun aksam yeme demıssın ve yememısım sabah kahvaltıdan sonra yerım demıstım hıc ama hıc canım ıstemedı ve yemedımhemsolarıma selamlar köy incırıde super gıder ha afıyet olsun şekerım
ben de bu yüzden yapmadımo karışımı tam deneyeceğim sırada karatayla tanıştım ve meyvelerin pişirildiğinde trans yağlara dönüştüğünü öğrendim.
O yüzden doğru mu bilemiyorum bunu yapmak.
metebolizmayı hızlı çalıştıran yemek tarıfı vereyim sabah kahvaltıda kurutulmuş domates bamya biber patıcan yiyin bağırsaklar dehşet çalışıyor her wc ye gıtmede eksiliyor kilo 3 defa gittim ve çok memnunumbayağı rahatladım göbek falan indi
Bence ayran iç gidince hem şişirir tok tutar hem de inisülinini yükseltmez.
[canım saat 9 da yogurt cacık ayran süt gibi secenekler gayet uygun olur bana gore afıyetle ye
tesekkurler kıslar tavsıyelerınıze harfıyyen uyucam iyiki varsınız
ben de bu yüzden yapmadım
ari bunu bir acsana ıhtıyacımız var bunlara kardeşim
Ozaman masalcım benımserbest zamanım şimdi az önce oldu 1 dılım baklava
Aksam yemegı olsun ne yapım
Sabahı yzmıstım yukarıda oglende yukarda bu da olsun normalde sevmem bile
ne yapım oldu bır kere kızlar...20.ıncı gunum ılk kaçamagım pardon serbest zamanım
ne yapım oldu bır kere kızlar...20.ıncı gunum ılk kaçamagım pardon serbest zamanım
CANIM SANA DEDIM KENDIM YEDIM NEYSE...aksam tutunca canın sabaha ıstemıyor aksam tutmak marıfet kutlarım -bilerek yazdıydım öylecanım saat 9 da yogurt cacık ayran süt gibi secenekler gayet uygun olur bana gore afıyetle ye
canım ıyıkı dun aksam yeme demıssın ve yememısım sabah kahvaltıdan sonra yerım demıstım hıc ama hıc canım ıstemedı ve yemedımhemsolarıma selamlar köy incırıde super gıder ha afıyet olsun şekerım
tatlım tam olarak ne yapıyosun anlayamadım ya
CANIM SANA DEDIM KENDIM YEDIM NEYSE...aksam tutunca canın sabaha ıstemıyor aksam tutmak marıfet kutlarım -bilerek yazdıydım öyle
ıncırı ben pek yıyemem dolapta yatıyor ama kıymetlıymış yakın olsan yerdık tatlım dur bakım neredesin
buyur bırlıkte olsun sekerım
evet oyleymıs ablacım
cumaya buyuk suprızlerım varsen bıldırım yapmasanda olur
kuru kurumu yıyosun canım
valla bende anlamadım
tamam kızlar bu gün yürüyüşe cıkarım en az40 dakıkalık ankarada hava sıfır derece ama olsunne yapalım
aricim valla senı beklıyorum şu kurutulmuş sebzlerı haslayacakmıyız zeytınyagımı dolastıracagız yogurtlamı nedır nedır??*
yazmıssın tatlım...tesekkür ederim görmemissin...yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. Sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. Dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. Bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. Acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır
tamam kızlar bu gün yürüyüşe cıkarım en az40 dakıkalık ankarada hava sıfır derece ama olsunne yapalım
aricim valla senı beklıyorum şu kurutulmuş sebzlerı haslayacakmıyız zeytınyagımı dolastıracagız yogurtlamı nedır nedır??*
öğle
2 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 avuç peynir
akşam
hamsi fırında(10-15 adet)
1/2 kase yeşilmercimek yemeği
birazdan çayla hurmalı truf yicemmmmm
sonrada pazartesiye hazırlık çalışmaları
saç ve ütü işleri,offffffffffffff
afiyet olsun famircim.
Şu trufu yapamadım gitti bir türlü.
lesli yı ındırdım ses var görüntü yok famırcımlesli teyzemle lesli yapsan nası olur..
Bu hava yürümek hasta eder seni.
Bende ankaradayım,penceyi bile açamıyorummmm
yazın annemler domates biber patlıcan bamya kurutur. sabah canım çok çekti kuru soganı zaytın yağında soteledım sonra domates salçası çok az yarım yemek kaşığı ekledim sonra haşladıgım kuru sebzelerı ekledım sonra sarmısak kımyon az karabiber çok lezetli ve doğal artı bıber acı oldugu için bağırsakları çok guzel çalıştırıyor. dogulu oldugum için kuru sebze yemeklerı çok olur bence çok ta sağlıklılar. bundan 1 tabak yedım halen bırşey yemedım kahvaltıda sadece bunu ve cevız yedım. 400 gr fafan gıttı çunku wc ye çok çıktım. acısı eger fazla gelirse yoğurtluda yiyilebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?