ayyneenn
ben de küçükken senin gibi dayanamazdım ama büyüyünce geçti kıss..dene bikere belki geçer..
hııı sende de mi vardı o sıkıntı...
buralarda yok kaplıca canım ..olsada gidemem sanırım sersumcuğum...
burada deniz var..yazın bol bol girerim ...yüzerim..varsın kaplıca olmasın...çok sıcak ..düşünürken bile boğulur gibi oldum inan ki sersumcumm....
neyse ..ay açımmm..çiğ köfte güzel oldu..yemesemde düşünmesi güzel yani
bir de karnıbaharlı bir tarif vardı..bir arkadaş yapmış ..onun da tarifini beğendim..yiyesim geldi mönütörü..
böyle tarifleri de resimle anlatsak iyi olur..benim ihtiyacım oluyor böyle değişik tariflere ..
değişik kurabiye pasta puding tarifi de bilen var mı?/
yaparsanız resimleyin arkadaşlar...çocuklar yer ben yiyemesemde...
geçen bir arkadaş patates toplarından yapmıştı...ben onlardan yaptım ablama gidince..bayıldılar ..hani şu mor lahana, havuç vs
ondada resim vardı..çok faydalı oldu..ablam şaşırdı ..nerden buluyorsun bu tarifleri !!!
netten dedim..kendisi çalıştığı için yemek yapamıyor pek..bayılmıştı..
kizlar sizlerle sohbet etmek isterdim fakat yarin erken kalkmam gerekiyor okul var .. yarin aksam gorusmek dilegi ile .. kacamaksiz guzel bir hafta diliyorum herkeze iyi gecler kaliteli uykular ve illaki leptinimiz cok cok olsun ..
iyi geceler
hııı sende de mi vardı o sıkıntı...
buralarda yok kaplıca canım ..olsada gidemem sanırım sersumcuğum...
burada deniz var..yazın bol bol girerim ...yüzerim..varsın kaplıca olmasın...çok sıcak ..düşünürken bile boğulur gibi oldum inan ki sersumcumm....
neyse ..ay açımmm..çiğ köfte güzel oldu..yemesemde düşünmesi güzel yani
bir de karnıbaharlı bir tarif vardı..bir arkadaş yapmış ..onun da tarifini beğendim..yiyesim geldi mönütörü..
böyle tarifleri de resimle anlatsak iyi olur..benim ihtiyacım oluyor böyle değişik tariflere ..
değişik kurabiye pasta puding tarifi de bilen var mı?/
yaparsanız resimleyin arkadaşlar...çocuklar yer ben yiyemesemde...
geçen bir arkadaş patates toplarından yapmıştı...ben onlardan yaptım ablama gidince..bayıldılar ..hani şu mor lahana, havuç vs
ondada resim vardı..çok faydalı oldu..ablam şaşırdı ..nerden buluyorsun bu tarifleri !!!
netten dedim..kendisi çalıştığı için yemek yapamıyor pek..bayılmıştı..
kizlar sizlerle sohbet etmek isterdim fakat yarin erken kalkmam gerekiyor okul var .. yarin aksam gorusmek dilegi ile .. kacamaksiz guzel bir hafta diliyorum herkeze iyi gecler kaliteli uykular ve illaki leptinimiz cok cok olsun ..
iyi geceler
Sersum, Truman Show bu kadar çabuk mu bitti kız?
Ben de oğlumu uyuttum, being human seyrettim, geldim. Eski dizilerim başladı tekrar, çok mutluyum
çok güzelOğluma yatarken iyi geceler, Allah rahatlık versin dedim. Tüm insanlara anne dedi... Ya bu çocuklar %100 saflık ve iyilikle dolular ve ben onun yanında resmen arındığımı hissediyorum bazen. Ona sarılmak bana herşeyi unutturuyor...
Her akşam yatmadan masal okumamı ister. Birkaç tane ben okurum. Sonra o bana okur(!), hatırladığı kadarıyla:) Sonra biraz sohbet ederiz ve uyur. Bugün bana: "Dilimiz neden uzayabiliyor?" diye sordu. Bakakaldım
Kızımdan da bir macera yazayım: Tatile beraber gittiğimiz grup, kızımın ilk 5 yıl beraber okuduğu arkadaşları. Bunların bir kısmı hala aynı okulda, çoğu ayrıldı kızım gibi. Uzun zamandır görüşmüyorlar. Kızlardan biri, oğlanlardan birinden hoşlanmış tatilde. Kızıma dün msj atmış: Murat elimi tutunca çok heyecanlandım diye... Benimki de şaşırmış, sürekli biraradaydık, ne zaman elini tuttu ki demiş. El cevap: "El kızartmaca oynarken"
Her boyda civcivim olduğu için, çeşit çeşit macera var bizde:)
bitti kızz..10 dk oldu..güzel film özlemişim..
kızlar o verdiğim linkte benim günümün menüsü de yayınlanmış..paylaşmıştım..
Çay Saati Menüsü 4 - Nefis Yemek Tarifleri
çok güzel
Allah çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun inşallah...isteyen herkese de nasipetsin
kızlarr sersum kaçar..hepinize iyi geceler bol leptinler. yarın akşama görüşürüz anacımm
Ben de birkaç hafta önce tv de seyrettim. Her dakikasını hatırladığım halde keyifle seyrettim.
Resim de süper (burda da görmüştüm sanırım), isimler de... İsim annesi sen misin?
Amin canım...
Yarın mesai var değil mi?
1 büyük bardak süt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?