Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmişi epeyce okumaya çalıştım ama 2 konuyu tam anlayamadım:

-Sersum, eline bişey mi oldu?
-İyiniyetlim, tayininiz mi çıktı?

evet canım geçen gün elimi kaynarsuyla haşladım:18::18: neyse ki ucuz atlattım hemen soğuk su yumurta akı ve yanık merhemi 1 günde düzeltti..

iyiniyetlimin tayini bu yaz çıkabilir..yavaş yavaş ıvır zıvırlarını topluyor..

1 hafta daha izin yaziim sana o zaman..benim dediğim gibi sen okula dönmeden olmayacak

Canım sıkma canını, herşey hallolur, karataya da okul başlayınca tam uyarsın artık

Aynen canlarım olmayacak böyle. 1 hafta daha da uzar mı bilmem ama nişanlımın yanına kaçarsam durum vahim. ama olsun aşkımı gene özledim ben. off offf. hayırlısı artık. düzen kalmadı paso yiyorum. bak gene acıktım. gerçi bugün tüm gün yattım 3 te kahvaltı yaptım onda da canıım bişe istemedi azz yedim. şimdi açım. ne yapacam ben yafff. birdy'im gecenlerde verdiği haşlama yumurta olayını mı denesem acep:44::44:

Sağol canım.

Stres yapman çok normal. İnşallah yarın güzel haberler alırsın da bunların hepsini unutursun. Dua ediyorum İremsu ve senin için.

gecmis olsun canimmmmm insallah en kisa zamandaa iyi olur ve en yakin zamanda evinize giderseniz ve insallah sonuclar da cok guzel cikar ve rahat rahat uyursunuz canim insallah

Cok sagolun kızlar allah razı olsun hepınızden.cok stres yaptım aslında uyumamlazım ama uyuyamıyrum Belkı bıraz kafamı dagıtıp uykum gelır dıye dedım bır bakayım neler yapıyorsunuz

ee napalım canım..hamam deyince çok alaturka kaçtı seninkinin yanında...
anammm mari benim spanin icinde ozel bolum var turk hamami bolumu en pahali bolum bizim turk hamami kizz ne sonuk kalmasi bin basar yuzbin gecer bin spaya degismem ben hamamimi

Canım bence sut falan ıc gecıstır ama yınede sen bılırsın

Bırdy nerelerde cok gelmıyor glıba en son hatırladıgım kendımı spora verdım dıyrdu

Geçmiş olsun canım ya... İyiniyetlim için de hayırlısı diyelim...

spamaaaaa laf mi ediyorsnuzzz kizlar hmmmmmmmmmm ???

Bak spa cı nasıl da belli oldu:) Ben İst. Anadolu yakasında oturuyorum. Yani Asyadayım, hamam diyorum. Avrupa yakasında termal tatil deniyor... Taaa sizin oralarda da spa denmesi normal yani

Yoksa zinhar senin spana laf etmem:

:103::103::103::103::103::103::103::92:

anammm mari benim spanin icinde ozel bolum var turk hamami bolumu en pahali bolum bizim turk hamami kizz ne sonuk kalmasi bin basar yuzbin gecer bin spaya degismem ben hamamimi

işin şakası hamamı tek geçerim

ellerıne saglık canım mıkemmel gorunuyo

ay ne guzel eglenmıssınız bır sonrakı organızasyondan mutlaka haberım olsun canım..fılmı sormussun celal ıle cerene gıdeyım az guleyım dedım ıyı de oldu guzeldı...carrefourdakı afm ye gıttık yuruyerek gıdıp geldım yuruyuste aradan cıktı

Bolu'da Gölcük ve Abant'a da gittik. Ben Gölcük'ü duymamıştım ama bence Abanttan daha güzel.

Hamamda kese, köpük de vardı söylemesi ayıp. Bizim arkadaşlar hamam taslarını çalıp şarkı söyleyip oynadılar. Turistler böyle bakakaldı...

Yalnız memeleri göbeklerine değen kadınlar çıplak dolaşmasa iyiydi:)))

tosun paşadaki gibimiydi kıss...bağa girdim bağğ budanmışş

evet yaa o görüntü iğğrenç oluyoo...

Kızlar ben cırkın ordek yavrumla ılgılenıcem. Kızlar herkese ıyı geceler

iyigeceler canım..

kısslar sersum kaçar...ailecek truman show izliycez...belki bitince gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…