Geçmişi epeyce okumaya çalıştım ama 2 konuyu tam anlayamadım:
-Sersum, eline bişey mi oldu?
-İyiniyetlim, tayininiz mi çıktı?
evet evet spa diyelim biz..
he kıss efsaneydi yine senin ki kadar olamasa da
spamaaaaa laf mi ediyorsnuzzz kizlar hmmmmmmmmmm ???
1 hafta daha izin yaziim sana o zaman..benim dediğim gibi sen okula dönmeden olmayacak
Canım sıkma canını, herşey hallolur, karataya da okul başlayınca tam uyarsın artık
Sağol canım.
Stres yapman çok normal. İnşallah yarın güzel haberler alırsın da bunların hepsini unutursun. Dua ediyorum İremsu ve senin için.
gecmis olsun canimmmmm insallah en kisa zamandaa iyi olur ve en yakin zamanda evinize giderseniz ve insallah sonuclar da cok guzel cikar ve rahat rahat uyursunuz canim insallah
anammm mari benim spanin icinde ozel bolum var turk hamami bolumu en pahali bolum bizim turk hamami kizz ne sonuk kalmasi bin basar yuzbin geceree napalım canım..hamam deyince çok alaturka kaçtı seninkinin yanında...
Aynen canlarım olmayacak böyle. 1 hafta daha da uzar mı bilmem amanişanlımın yanına kaçarsam durum vahim. ama olsun aşkımı gene özledim ben. off offf. hayırlısı artık. düzen kalmadı paso yiyorum. bak gene acıktım. gerçi bugün tüm gün yattım 3 te kahvaltı yaptım onda da canıım bişe istemedi azz yedim. şimdi açım. ne yapacam ben yafff. birdy'im gecenlerde verdiği haşlama yumurta olayını mı denesem acep:44::44:
evet canım geçen gün elimi kaynarsuyla haşladım:18::18: neyse ki ucuz atlattım hemen soğuk su yumurta akı ve yanık merhemi 1 günde düzeltti..
iyiniyetlimin tayini bu yaz çıkabilir..yavaş yavaş ıvır zıvırlarını topluyor..
spamaaaaa laf mi ediyorsnuzzz kizlar hmmmmmmmmmm ???
:103::103::103::103::103::103::103::92:Geçmiş olsun canım ya... İyiniyetlim için de hayırlısı diyelim...
Bak spa cı nasıl da belli oldu:) Ben İst. Anadolu yakasında oturuyorum. Yani Asyadayım, hamam diyorum. Avrupa yakasında termal tatil deniyor... Taaa sizin oralarda da spa denmesi normal yani
Yoksa zinhar senin spana laf etmem:
Geçmiş olsun canım ya... İyiniyetlim için de hayırlısı diyelim...
Bak spa cı nasıl da belli oldu:) Ben İst. Anadolu yakasında oturuyorum. Yani Asyadayım, hamam diyorum. Avrupa yakasında termal tatil deniyor... Taaa sizin oralarda da spa denmesi normal yani
Yoksa zinhar senin spana laf etmem:
anammm mari benim spanin icinde ozel bolum var turk hamami bolumu en pahali bolum bizim turk hamami kizz ne sonuk kalmasi bin basar yuzbin gecerbin spaya degismem ben hamamimi
kahve zamanı
ellerıne saglık canım mıkemmel gorunuyo
1karnibahari çiçeklerini ayırıp hasladım.
2kiymayi soğan ve salça ile biraz kavurdum
3karnibarlari tepsiye yaydım,kiymayi ustune serdim.
4yumurtalari ve şutu çırpım yemeğin ustune yaydım.
5 kasarlari dilimleyip yemeğin ustune serdim 180 derecede suyunu çekene kadar pişirdim
resimleri de çektim kolay gelsin afiyet olsun
ay ne guzel eglenmıssınız bır sonrakı organızasyondan mutlaka haberım olsun canım..fılmı sormussun celal ıle cerene gıdeyım az guleyım dedım ıyı de oldu guzeldı...carrefourdakı afm ye gıttık yuruyerek gıdıp geldım yuruyuste aradan cıktıGel kız, gel... Bebelerin en küçüğü benim 3,5 yaşında olandı. 3 tane 9-10 yaşında, 9 tane 13 yaşında vardı. Benim küçükle çok ilgilendiler. Ben de rahat rahat eğlendim. Gündüz havuza, kaplıcaya, masaja bilem gittim... O kadar yaniii... Gece de canlı müzik vardı. Hatunlar 2 gece de 1 büyük devirip koptular... Tabii ben de içmeden koptum:) Bir grup daha vardı. Bize soruyorlar, bundan sonra ne zaman, nerde olacaksanız biz de gelelim diye:))) Telefon alıp verdiler bizimkilerle...
Yani, keşke gelseydin, çok eğlenirdik inan ki...
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabahı yazmıştım.
Öğlen: Kız almaya gittiğimiz evde ikramlar oldu. Yediğim: 2 kaşık kavurma(pilavın üstündekileri seçtim), 1 bardak ayran. Yemediklerim: Pilav, baklava, su böreği. Kendimle gurur duyuyorum, müsaadenizle
Akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 2 köfte, 1 kase yoğurt.
Papadiyam, hangi filme gittin kız?
Bolu'da Gölcük ve Abant'a da gittik. Ben Gölcük'ü duymamıştım ama bence Abanttan daha güzel.
Geçmiş olsun canım ya... İyiniyetlim için de hayırlısı diyelim...
:
anammm mari benim spanin icinde ozel bolum var turk hamami bolumu en pahali bolum bizim turk hamami kizz ne sonuk kalmasi bin basar yuzbin gecerbin spaya degismem ben hamamimi
tosun paşadaki gibimiydi kıss...Hamamda kese, köpük de vardı söylemesi ayıp. Bizim arkadaşlar hamam taslarını çalıp şarkı söyleyip oynadılar. Turistler böylebakakaldı...
Yalnız memeleri göbeklerine değen kadınlar çıplak dolaşmasa iyiydi:)))
Kızlar ben cırkın ordek yavrumla ılgılenıcem. Kızlar herkese ıyı geceler
Hamamda kese, köpük de vardı söylemesi ayıp. Bizim arkadaşlar hamam taslarını çalıp şarkı söyleyip oynadılar. Turistler böylebakakaldı...
Yalnız memeleri göbeklerine değen kadınlar çıplak dolaşmasa iyiydi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?