leylak canım hoş geldin...yeni evine alışabildin mi??
2 mil leslie
Leylakcim sersumcum iyi dilekleriniz icin cok sagolun.....sersum canim tatilden sonra mesai yarin zor gelir diye dusunuyorum....kolay gelsin....
ayran ya da süt iç canım..oyacığım ..gölcük çok güzel bir yer ..küçükken hep oraya giderdik..hem bolu ya daha yakın hem de herkes orada ...
abant ise biraz daha uzak ...ve biraz daha yüksekte..
bol bol fotoğraf çekildik..
biz den önceki hafta da karadayının çekimleri olmuş ..kaçırdım mahiri ..olsun mahirsiz de güzeldi gölücük..
yedi gölleri de tavsiye ederim bolu da..ama orası çok virajlı çıkılıyor..biraz uzun sürüyor gitmek...aslında 70 kilometre falan bolu ya ama .rahat 2 saate yakın sürer yol..
ben akşam az yedim balık...
karalahana yapmıştım..oturdum ondan 1 tabak yedim..hala açım..çay içerek açlığımı bastırıyorum..
sabah olsada kahvaltı yapsammmm...açımmmm
evet canım geçen gün elimi kaynarsuyla haşladım:18::18: neyse ki ucuz atlattım hemen soğuk su yumurta akı ve yanık merhemi 1 günde düzeltti..
iyiniyetlimin tayini bu yaz çıkabilir..yavaş yavaş ıvır zıvırlarını topluyor..
Hamamda kese, köpük de vardı söylemesi ayıp. Bizim arkadaşlar hamam taslarını çalıp şarkı söyleyip oynadılar. Turistler böylebakakaldı...
Yalnız memeleri göbeklerine değen kadınlar çıplak dolaşmasa iyiydi:)))
olsun be canim .. onlara da Karatayi ogretmek lazim ..Hamamda kese, köpük de vardı söylemesi ayıp. Bizim arkadaşlar hamam taslarını çalıp şarkı söyleyip oynadılar. Turistler böylebakakaldı...
Yalnız memeleri göbeklerine değen kadınlar çıplak dolaşmasa iyiydi:)))
geçmişi okuyamadığım için görmemişim yaw:26:geçmiş olsun sersumumiyiniyetlim de mi tayinci yaza bunu da bilmiyodum
son zamanlarda göbüşü ve simitleri pörtlemiş biri olarak ben çok gaza geldim papişim
artik bi ceki duzen verip kendimize gelebilsek iyi olacak .. kapinin arkasinda yaz tatil .. Mila Kunis benim favorim .. Bu kim cikaramadim yahu
sağol canım..geçti çok şükür..iyiniyetlim kızının okulu nedeniyle batıya dönmek için biran önce doğu görevini bitirip gelmek istiyorlar.. hayırlısı bakalım
1 büyük bardak süt..
işin şakası hamamı tek geçerim
tatile gittigimde ilk 3um arasinda hamam kese gerisi yalan yahu
leylak canım menün ne güzelmiş ya ..çiğ köfte ..afiyet olsun..bayılırım...
artik bi ceki duzen verip kendimize gelebilsek iyi olacak .. kapinin arkasinda yaz tatil .. Mila Kunis benim favorim .. Bu kim cikaramadim yahu
ayyneenntatile gittigimde ilk 3um arasinda hamam kese gerisi yalan yahu
ben hiç giremiyorum hamama kaplıcaya ..küçükken annem çok götürürdü..derimi yüzercesine kese atardı..
kaplıcadaki havuzlardan korkardım..zorla batırır çıkarırdı..
ve boğulur gibi oluyorum ben ..nefes alamıyorum buhardan...
küçüklüğümden beri hiç gitmedim ..gitmeyede korkuyorum açıkcası...
memeleri göbeklerine değen kadınlardan da bolca vardı hamamda...
mıranda kerr bacımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?