Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oyacığım ..gölcük çok güzel bir yer ..küçükken hep oraya giderdik..hem bolu ya daha yakın hem de herkes orada ...

abant ise biraz daha uzak ...ve biraz daha yüksekte..

bol bol fotoğraf çekildik..

biz den önceki hafta da karadayının çekimleri olmuş ..kaçırdım mahiri ..olsun mahirsiz de güzeldi gölücük..

yedi gölleri de tavsiye ederim bolu da..ama orası çok virajlı çıkılıyor..biraz uzun sürüyor gitmek...aslında 70 kilometre falan bolu ya ama .rahat 2 saate yakın sürer yol..

ben akşam az yedim balık...
karalahana yapmıştım..oturdum ondan 1 tabak yedim..hala açım..çay içerek açlığımı bastırıyorum..
sabah olsada kahvaltı yapsammmm...açımmmm

ayran ya da süt iç canım..

geçmişi okuyamadığım için görmemişim yaw:26:geçmiş olsun sersumumiyiniyetlim de mi tayinci yaza bunu da bilmiyodum

Eki Görüntüle 629563

kızlar yarın pazartesi belki gaza gelmemize vesile olur diye düşündüm

son zamanlarda göbüşü ve simitleri pörtlemiş biri olarak ben çok gaza geldim papişim

olsun be canim .. onlara da Karatayi ogretmek lazim ..

:99::99::99::104:

sağol canım..geçti çok şükür..iyiniyetlim kızının okulu nedeniyle batıya dönmek için biran önce doğu görevini bitirip gelmek istiyorlar..hayırlısı bakalım

1 büyük bardak süt..

evet ya süt içeyim ben ...iyi hatırlattın..teşekkürler..

leylak canım menün ne güzelmiş ya ..çiğ köfte ..afiyet olsun..bayılırım...
hamamdaki memeleri göbeklerine değen kadınlara çok güldüm ya...türk kadını ..

tatile gittigimde ilk 3um arasinda hamam kese gerisi yalan yahu

ben hiç giremiyorum hamama kaplıcaya ..küçükken annem çok götürürdü..derimi yüzercesine kese atardı..
kaplıcadaki havuzlardan korkardım..zorla batırır çıkarırdı..
ve boğulur gibi oluyorum ben ..nefes alamıyorum buhardan...

küçüklüğümden beri hiç gitmedim ..gitmeyede korkuyorum açıkcası...

memeleri göbeklerine değen kadınlardan da bolca vardı hamamda...

tatile gittigimde ilk 3um arasinda hamam kese gerisi yalan yahu
ayyneenn

ben de küçükken senin gibi dayanamazdım ama büyüyünce geçti kıss..dene bikere belki geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…