Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Arkadaşlar..

Sabah: Mantar+paprika+maydanoz+kaşar oluşan omlet + domates+zeytin+salatalık
Keten tohumu+omega

Akşam: Bir adet biftek + salata+ yarım porsiyon yayla çorbası
Keten tohumu +omega

Çok su içemedim bugün 2 lt su+ 5 kupa çeşitli bitki çayları

Haftasonunu kazasız belasız kaçamaksız atlattık çok şükür.
Bugün eşimle aylak aylak diye nitelendirebileceğimiz şekilde 4 saat yürüdük
Çok bitkinim bir an önce uyuyup leptininme kavuşmak istiyorum
Bu saate kadar durmam bile hata aslında
Sayfanın yanında nutella reklamı var ! Şaka gibi birşey.. Diyet sayfasına nutella reklamı hedef kitleye uygun mu değil mi bilemedim.
Dolapta bir nutella var üstünden belki iki kaşık yenmiş şekilde duruyor.
16 gündür aklıma bile gelmedi bu reklamı görene kadar.

kizlar esim baklava getirmis..hemde 2 cesit kuru baklava ve serbetli baklava fistikli tereyagli..himm baktim ve kokladim ama sabah kahvalti niyetine yicem dayanamam...ufff bu adamlar tam sopalik:))

İkinci öğünüm
1 kase tarhana çorbası
5 köfte
Ayran
Bol mevsim salata
Eşim Peynir helvası getirmiş, 2-3 çatal ondan yedim.sana aldım getirdim deyince mecbur yedim. Taaa Çanakkalelerden almış..

Kızlar cok sukur testler ıyı cıktı.ıns bugun evımıze gıdıyoruz.alahıma bınlerce sukurler olsun....

Kızlar ıyı dıleklerınız ve dualarınız ıcın cok sagolun allah razı olsun.

Allah dertlılere deva hastalara sıfa versın......

aayy ne güzel bi habersevindim senin adına..

hadı gecmıs olsun gozun aydın canım

kaneelcım dun gece sordugun sorunun cevabını verıyorum:

karataya tam uyunca her hafta mutlaka gıdıyodu kg lar 68 lerı gorunce bıraz sımardım ve bolbol kacamak yaptım kg vermem o zaman durdu.cok nazlı bır beslenme seklı karatay hıc uzmemek gerekıyokı o da uzmesın

gunaydın kızlar guzel bır hafta olsun ınsaallah sersumum,ıyınıyetlım ılk gununuz kolay gelsın

kahvaltım

maydanozlu 2 yumurta(yagda)
5 zeytın, bırkac fıstık,peynır,yogurt
çiğ lahana,az tb ekmegı(x)omega3

*Güne sağlam bir kahvaltıyla başlayın.
*Yulaf kepeği, kahvaltılık tahıl kullanın.
*Her gün 3 litre su için.
*Her gün 3 porsiyon (1 porsiyon=küçük boy bir elma ya da 4 kuru kayısı) meyve yiyin.
*Çok fazla şeyi yemek istiyorsanız, doyumluk değil; tadımlık yiyin.
*Daha az yemek için tabaklarınızı küçültün.
*Sürekli kepek ekmeği tüketmek yerine tam buğday ekmeğini tercih edin.
*Sofranızı farklı renklerdeki sebze ve meyvelerle renklendirin.
*Tatlıdan vazgeçin. Vazgeçemiyorsanız haftada birle sınırlayın.
*Diyet yapacağım diye öğün atlamayın, daha az yemeye çalışmayın.
*Her gün bir bardak süt için.
*Kefir tüketin.
*Yoğurdu sofranızdan eksik etmeyin.
*Sütlü kahve seviyorsanız süt tozu yerine süt kullanın.
*Sürekli diyet ürünler tüketmeyin. Özellikle süt ve yoğurtta tam yağlıları tercih edin.
*Daha çok çiğ sebze tüketin.
*Her hafta bir kere kurubaklagil yiyin.
*Hayatınızdaki beyazlara veda edin.
*Haftada iki defa balık tüketin.
*Her gün 30 dakika yürüyün.
*Asansör yerine merdiven tercih edin.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar, "Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor" dedi.

Çorlu Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara Çevre Platformu 43. toplantısında konuşan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar ‘Beslenme ve Sağlık' konulu sunumunda; yoğurt, tavuk eti ve sosisin nasıl üretildiği ve bu ürünlerin zararları hakkında bilgiler verdi. Dizdar, "Tavuk diye önünüze konulan hayvanın karnından tümörler fışkırıyor. Kuluçka süresi kısaltılarak 17 güne indirdiler. Hayvanların bacak yapıları değişti, bu hayvanlar 45 gün sonra kendiliğinden ölüyor. Yapılan araştırmada doğal ürünle beslenen civcivlerin 45 gün sonra ayakta duramadığı görüldü. Tavukçular tıptan 50 sene önde gidiyor, bu endüstrinin görevi size üzerinde et tutturulmuş bir şey vermek. Hayvanın sağlıklı olması umurlarında değil, bu işin ilginç yanı bunun onayını da veterinerlerden alıyorlar. Dünyada bütün ülkelerde kanser artmıyor, bütün kanserler de artmıyor. Belli kanser türleri artıyor, bunu ABD de biliyor. Mevcut olan durumun farkındalar, çok umurlarında olduğunu sanmayın, hiç umurlarında değil, çünkü paralelinde ilaç endüstrisi büyüyor" dedi. Dizdar, "Ne yiyelim diyenlere şu an için güvenli olan bakliyat ve hububat diyebilirim" dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay, sıvı savunlarda kullanılan aromatik katkıların meyve sularında kullanıldığını söyledi.

A Haber’de yayınlanan bir programa konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay korkutucu bir iddia ortaya attı.

Meyve suyu yerine posasıyla birlikte meyve tüketmenin daha sağlıklı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay piyasada satılan hazır ambalajlı meyve sularıyla ilgili de gündem yaratacak bir açıklamada bulundu… Prof. Dr. Karatay, "meyve suyu diye vatandaşa kimyasal karışım içiriyorlar. Vatandaş meyve suyu içtiğini düşünüyor ama bu aromatik katkıların aynısı sıvı sabunlara da katılıyor. Çilekli sabun, elmalı sabun gibi "dedi.

Aşırı meyve ve suyunu tüketmenin sakıncalarına da değinen Karatay "meyve yada meyve suyunda bulunan früktoz sık sık sağlık sorunlarına yol açabilen bir şekerdir. Öyle ki früktoz alkol ürünlerinin gösterdiği hasar kadar insan vücuduna zarar verir. İnsan karaciğeri devamlı olarak früktozu yağa çevirdiğinden hem metabolik rahatsızlıklara neden olur hem de obeziteye" uyarısında bulundu.

Anahtar Kelime
Prof. Dr. Canan Karatay

ayyy çok sevindim canım,gözünüzaydınallah başka sıkıntı yaşatmasın bundan sonra inşallah

afiyet olsun bebeğem

gunaydın kızlar kacamaksız bır hafta dılıyorum hepınıze

pazar gunu dıyette buyuk bır kacamak yaptım sabah guzel bır karatay kahavaltısı yaptım ama oglen ogluma kek yaptım dayanamadım bır dılımde ben yedım kekten ama aksam dısarı cıktık gorumcemle bır pızza ve bıra ıctım dayanamadım..ama sahılde baya yuruduk cocukların pesınde kosmaktan canımız cıktı

bu hafta ınsallh kendımı toparlayıp kacamaksız bırhafta yaparım

sabah menum :
2 yumurta
bıraz peynır
5-6 zeytın

bugün erkenden 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
daha kahvaltı yapmadım,o da azzzz sonraaa

Beyhan sana da günaydın

Papişim Leylakım uzuuunn bi aradan sonra kaçamaksız bir karatay kahvaltısı ile güne başladım

2 haşlanmış köy yumurtası
zeytin
hellim beyaz ve tulum peyniri
çay
fındık
4 omega 3
bir kaç dilim kivi

hepinize afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…